Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

bunların hiçbiri bende tutmadı söyleyeyim

Gözün aydın canım :) Annenin büyük desteği olur sana.
Sonuçlar da güzel çıkar inşallah.

Gözün aydın canım :) Annenin büyük desteği olur sana.
Sonuçlar da güzel çıkar inşallah.

sağol canım benımm
evet annem destek olur çünkü artık hem okul hem yorgunluk gerçekten zor oluyor
evde hazır yemek bulmak en güzel keyiff

ooyy ne güzel
benim daha 1 haftam varr
iyi haberlerle gein inşallahh

sağol canım

benim doktorum hastanesini değiştirdi ve şimdi çalıştığı hastanenin doğum fiyatlarını yüksek bulduğumuz için başka bir hastaneye karar verdik ve ordan da bir doktora başladım geçen hafta ve her iki doktorum da 2 haftada bir çağırıyor artık yani kızımızı aslında 2 hafta üstüste gördük ve yarın da göreceğiz ve bir sonraki haftada... fakat belki de yarın gideceğim doktoruma artık gitmem çünkü her muayenesi 50 TL kendisine de söyleyeceğim nerde doğum yapmaya karar verdiğimi aslında doktorumdan çok memnundum ama o kadar bütçe ayıramıyorum doğum için :26:

gözün aydın tatlımm, annelerimizden Allah razı olsun valla
kızçeleri olacak olan annelerde zamanı geldiğinde böyle tatlı telaşlar içinde destek olacaklar kızlarınaaa, biz erkek anneleri de artık gelinler isterse ucundan kulbundan yardımcı olmaya çalışıcasss

ben şubat 2012 annesiyim ve hepinize şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım
ama bir an önce karar verin bence zaman daralıyor

aynen öyleee
ben şubat 2012 annesiyim ve hepinize şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
amin canım çok sağol
siz de bebğinizi sağlıkla huzurla büyütün inşallah
biz de görelim o günleri

zuzu77 yazman ne iyi oldu:) geçen sene bu zamanlar bizim telaşları yaşamışsındır eminim bebeğin kızmı erkek mi,beklediğin tarihte mi doğdu, kışın zor oldu mu. amma da soru sordum yahu

Bizde yarin ki egitime gelicez Esimle insallah

Ceyz, daha önce belirtmistim ama yine söylim, ön tekerlekleri tek olanlari tercih etme derim, devrilme ihtimalleri yüksek oluyor, hele özellikle bazilari cok sivri duruyor. Icin de ki bebek cok fazla kipirdandiginda devrilebiliyormus satici öyle demisti. Bide Nobler'i bende begenmistim cok hafif cok kullanisli ama kalite olarak cok iyi degil ayni zamanda oturagi cok dar, bebek büyüdügünde poposu sigmaz, ben bizzat gördüm inceledim :)
Ben Chicconun CT2 duo aldim, oto koltugu olarakta kullanilio 580e almistim ama belki ucuzlamistir, onu almasanda ona benzer tarzlarda alirsan tekerlekleri felan, kullanisli olur.

kızlar bebek çikulatası yaptıracaklar vardı içimizde sayfalarda bulamadım internet sitesini bilenler yazabilirmi yaptırmak istiyorum bende yardımınıza ihtiyacım var :)

pekı doktorunuza mı gıdıyor, eve gelse ııde ben doktoruma gıtsın ıstemem:)

doktora gitmiyor cnm ben telefon edip iş adresi vermiştim işyerine gelmişti. Formda öle yazıyor ama telden de bilgi al bence, ben baya oldu alalı canım.Prosedür değiştiyse bilmiyorum

oğlum geriliyor geriliyor kafasını sağ göğsümün altına bir dayıyorr yusyuvarlak oluyor
bu haftalarda ne kadar kilo alırlar acaba kızlar
kilo almaları hızlanırmış
benim doktorum bu şekilde devam ederse 3200-3500 arası doğar demişti acaba olur mu o kadar

İnşallah olurlar canım hızla kilo alıyorlar artık. kilo demişken bugün tartıda 67 yi gördüm şok geçirdim. nasıl olabilir bu kadar hızlı ya sen 53 kiloluk çıtırken 70e yaklaş ayıp yaa:)
bu aylar hareketler yavaşlarmış ama dün 34.haftamıza girdik hareketler daha çoğaldı bikaç haftadır ve sertleşti. bazen acaba doğum şeklini mi alıyor diyorum okadar hareket ediyorki.

ahh ahh hiç sorma canım
ben de 50 kilo 1.65lik çıtırken
64kilo 1.65lik kıtır oldum
benım de harekteler hızlandı bir değişik hem de kayıyor içimden değişik yanii

boy kilo endeksime baktım
bana 8 kilo vermelisiniz dedi
ideal kilom 57 imiş

ahh ahh hiç sorma canım
ben de 50 kilo 1.65lik çıtırken
64kilo 1.65lik kıtır oldum
benım de harekteler hızlandı bir değişik hem de kayıyor içimden değişik yanii

hehehe kilolu olmanin bu yönü iyi sanirim 79 ile hamile kaldim 80 nim bazen 81 oluyorum sonra geri 80 oluyorum öyle gidip geliyorum iste :)))
en güzeli yani elbiselerimi hala giyebiliyorum:)
tabi bi yandan siz dogumdan sonra bi sekilde dönersiniz eski kilonuzada ben hala kalirim buralarda :)))
bu arada kilo aldiginiz halde sizden hala kiloluyum oda ayriii

canım zaten zayıflar daha çok kilo alıyormuş ya da alabiliyormuş diyim
ben onlardan biriyim daha 1.5 ay var sanırım 20yi göreceğim
umarım eski halimize döneriz
sen de doğumdan sonra hızla kilo veririsin de şunu anlamadım bebek zaten nerden baksan 1500-2000gr
suyun var rahim ağırlaştı ,bebğin eşi de bebek kadar
sen nasıl tartıda 1 kilo almış çıkıyorsun anlayamadım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…