Gözlerim yanıyor burnum yanıyor burnum akacak gibi sanırım grip oluyorum((((((((( 
ben oldum ışılayy.. 2 gündür çok fena gribim. sarımsak yemekten bi hal oldum acilen iyileşmem lazım aciilenn !
Hazır bebek arabaları konuşulmuşken bana da akıl verirmisin kızlar. bu 3 arabadan hangisi iyi sizce. 500tl yi geçmesin diyorum bütçe olarak. En önem verdiğim özellikler, anakucağının bebek arabasına takılabilmesi, bebeğin rahatlığı,arabanın sağlamlığı ve hafifliği. Kaç aydır inceliyorum bunları bulabildim. Sizce hangisi ya da başka öneriler varmıdır bu özelliklere uyan?
Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar
Nobler Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
Günaydın kızlar,
Bugün migrenden kurtuldum nihayet :)
Kızlar yarın eğitim var.Aksilik yoktur umarım görüşeceğiz değil mi?
Geçmiş olsun canım, ihmal etme enfeksiyonu ve zaman kaybetme kuzum ilerlemesin.
Işılayım canım nane limon iç, ayaklarını sıcak tut özellikle ne kaparsak ayaklardan hep
Çok geçmiş olsun canım sana daSende dikkat et kendine. 
Ceyzim ben sunny beğendim en çok.4 tekerlekli olması ve kullanımı daha çok hoşuma gitti.
Yarın eğitim var evettt :) Saat 12:30'da başlıyordu dimi?
Nasıl haberleşicez hala netleştirmedik amaaaa
Kızlarrr aman diyim çok geçmiş olsun, yatın dinlenin. Bitki çayı, portakal mandalina fln tüketin. Şifa olsun hemencecikkkk inşallahhhh
Canım bunları da değerlendirsene..
Kanz KZ-716 Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Pierre Cardin PS-102 Travel Sistem Baston Puset Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Chicco CT 0.2 Duo Travel Sistem Bebek Arabası Puset New | Ayhan Çocuk Gereçleri
Graco Ultima +Ts Plus Junior Baby Travel Sistem Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Chicco Simplicity Plus Top Travel Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
canım evet 12:30da başlıyor :)
Evet konuşmadık nasıl görüşeceğimizi.Özelden telefonları verelim isterseniz.
canım evet 12:30da başlıyor :)
Evet konuşmadık nasıl görüşeceğimizi.Özelden telefonları verelim isterseniz.
canım bunlarda çok güzel hemde uygun fiyatlı. ama ana kucağı direk bebek arabasına takılanlardan olsun istiyorum yaabunlar bebek arabasının içine geçiriliyor direk sanırım. 
Gözlerim yanıyor burnum yanıyor burnum akacak gibi sanırım grip oluyorum((((((((( 
Bana direk takılanlar daha uygun geliyor.Çünkü belki kısa süre kullanacaksın ama ikili taşımak durumunda kalıcan gereksiz ağırlık.Çünkü tek başına da dışarda kullanışlı olmalı.
Biz e-bebek 2.elden Bebe Confort Loola aldık.250liraya.
Şurdan bakabilirsin İkinci El Ürünler
Aldığım ürün şu Bebe Confort Loola Full Puset Total Black
evet cnm ceyz ve ben yaptık başka yapan varmı bilmiyorum ama çok kısa sürede gönderim yapıyorlar
caglacım benim üyeliğim yok trendyolda, halının ölçüleri nedir?
Hazır bebek arabaları konuşulmuşken bana da akıl verirmisin kızlar. bu 3 arabadan hangisi iyi sizce. 500tl yi geçmesin diyorum bütçe olarak. En önem verdiğim özellikler, anakucağının bebek arabasına takılabilmesi, bebeğin rahatlığı,arabanın sağlamlığı ve hafifliği. Kaç aydır inceliyorum bunları bulabildim. Sizce hangisi ya da başka öneriler varmıdır bu özelliklere uyan?
Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar
Nobler Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
Kızlar benim durum kesin değil, belki katılamayabilirim(( 
Belfü bu çok güzel bir araba, bununla ilgili çoook güzel yorumlar okumuşluğum var.
İyi günlerde kullanın.
CeYz belfü haklı, bence de e-bebek'in 2. el ilanlarına bakabilirsin. Ayrıca Libadiye'deki yerlerinde gidip görme şansın da var.
Anam kızlar belfüyle ben adaşmışız ne güzel tesadüf:)imkanı olanlar, gelin lütfen yarın yaaa:) 
Mehtapçım özelden yazdım ben sana , inşallah gelebilirsiniz.
Çok sağol luflemm:) Tüm kuzular iyilerine layık, minnacık olacaklar :)
E.bebek 2.elde hala var bu üründen.Biz gidip aldık, herhafta gidip bakmakta fayda var kızlar.Yatak odası için beşiğide 2.elden (300-250normalde)150ye ve dönenceyide (normalde130)40liraya aldık mesela.
Valla ceyzim bende çok şaşırdım :)) Güzel bir tesadüf adaşım :)
Kızlar bu arada erken gelenler yer tutar en azından aynı sırada olursak iletişim halinde oluruz.
belfüm aynı arabadan var demişsin ben göremedim ya, bana atarmısın çok güzelmiş araba. güle güle kullanın.
Ceyzim internet sayfasında yok.Geçen pazar gittim vardı.Ben bu akşam bakar haber veririm sana canım.Sizde ona göre yarın gidip bakarsınız:)
ben oldum ışılayy.. 2 gündür çok fena gribim. sarımsak yemekten bi hal oldum acilen iyileşmem lazım aciilenn !
Günaydın kızlar,
Bugün migrenden kurtuldum nihayet :)
Kızlar yarın eğitim var.Aksilik yoktur umarım görüşeceğiz değil mi?
Geçmiş olsun canım, ihmal etme enfeksiyonu ve zaman kaybetme kuzum ilerlemesin.
Işılayım canım nane limon iç, ayaklarını sıcak tut özellikle ne kaparsak ayaklardan hep
Çok geçmiş olsun canım sana daSende dikkat et kendine. 
Ceyzim ben sunny beğendim en çok.4 tekerlekli olması ve kullanımı daha çok hoşuma gitti.
geçmiş olsun canımmm, Allah şifa versin inşallahhh
sana da çok geçmiş olsun canımmm, sarımsak iyi mi geliomuşşş :26:
hadin gözün aydın kuzummmmm, Allah bidaha yaşatmasın
canım ben english home'den aldım çok güzel tavsiye ederim :) linki ve resmini paylaşıyorum senin için, bir anne kızışına almış resim eklemiş ben de bu resimleri görünce gittim aldım :) erkek bebekler için de mavili olanı var kızlar çok güzel o da :)
dots milenyum halı
Eki Görüntüle 576019 Eki Görüntüle 576020
beşiğe de ne güzel uymuş puantiyeler yaa:) bu english home a bakmam lazım bir gün. Belki 150 ye 200 cm ölçülü olanı var.
Teşekküler kızlar hepinize:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?