Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Gözlerim yanıyor burnum yanıyor burnum akacak gibi sanırım grip oluyorum (((((((((

ben oldum ışılayy.. 2 gündür çok fena gribim. sarımsak yemekten bi hal oldum acilen iyileşmem lazım aciilenn !

Kızlarrr aman diyim çok geçmiş olsun, yatın dinlenin. Bitki çayı, portakal mandalina fln tüketin. Şifa olsun hemencecikkkk inşallahhhh

Canım bunları da değerlendirsene..

Kanz KZ-716 Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Pierre Cardin PS-102 Travel Sistem Baston Puset Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Chicco CT 0.2 Duo Travel Sistem Bebek Arabası Puset New | Ayhan Çocuk Gereçleri
Graco Ultima +Ts Plus Junior Baby Travel Sistem Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Chicco Simplicity Plus Top Travel Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri

Yarın eğitim var evettt :) Saat 12:30'da başlıyordu dimi?
Nasıl haberleşicez hala netleştirmedik amaaaa

canım bunlarda çok güzel hemde uygun fiyatlı. ama ana kucağı direk bebek arabasına takılanlardan olsun istiyorum yaa bunlar bebek arabasının içine geçiriliyor direk sanırım.

canım evet 12:30da başlıyor :)

Evet konuşmadık nasıl görüşeceğimizi.Özelden telefonları verelim isterseniz.

Belfüm ben sana özelden numara yazsam olur mu ya da sen bana at mesaj yoliiyim sana, eşim 13:00 te çıkarsa gelecez, inş. müdürü mesai ya da başka bişe çıkarmaz bazen tam saatinde çıkamıyor.benm de tek gelmem zor olur,yer uzak.

canım bunlarda çok güzel hemde uygun fiyatlı. ama ana kucağı direk bebek arabasına takılanlardan olsun istiyorum yaa bunlar bebek arabasının içine geçiriliyor direk sanırım.

Bana direk takılanlar daha uygun geliyor.Çünkü belki kısa süre kullanacaksın ama ikili taşımak durumunda kalıcan gereksiz ağırlık.Çünkü tek başına da dışarda kullanışlı olmalı.
Biz e-bebek 2.elden Bebe Confort Loola aldık.250liraya.
Şurdan bakabilirsin İkinci El Ürünler
Aldığım ürün şu Bebe Confort Loola Full Puset Total Black

Belfü bu çok güzel bir araba, bununla ilgili çoook güzel yorumlar okumuşluğum var.
İyi günlerde kullanın.
CeYz belfü haklı, bence de e-bebek'in 2. el ilanlarına bakabilirsin. Ayrıca Libadiye'deki yerlerinde gidip görme şansın da var.

Anam kızlar belfüyle ben adaşmışız ne güzel tesadüf:) imkanı olanlar, gelin lütfen yarın yaaa:)

evet cnm ceyz ve ben yaptık başka yapan varmı bilmiyorum ama çok kısa sürede gönderim yapıyorlar

Bende yapayım bakalım gelecekmi?

caglacım benim üyeliğim yok trendyolda, halının ölçüleri nedir?

canım farklı ölçülerde var üye olmak istersen ben sana davetiye göndereyim.

valla buarabaların hepsi birbirine benziyor zaten ama 4 tekerlekliyi tercih et derim.

Kızlar benim durum kesin değil, belki katılamayabilirim((

Mehtapçım özelden yazdım ben sana , inşallah gelebilirsiniz.

Çok sağol luflemm:) Tüm kuzular iyilerine layık, minnacık olacaklar :)
E.bebek 2.elde hala var bu üründen.Biz gidip aldık, herhafta gidip bakmakta fayda var kızlar.Yatak odası için beşiğide 2.elden (300-250normalde)150ye ve dönenceyide (normalde130)40liraya aldık mesela.

Anam kızlar belfüyle ben adaşmışız ne güzel tesadüf:) imkanı olanlar, gelin lütfen yarın yaaa:)

Valla ceyzim bende çok şaşırdım :)) Güzel bir tesadüf adaşım :)

Kızlar bu arada erken gelenler yer tutar en azından aynı sırada olursak iletişim halinde oluruz.

belfüm aynı arabadan var demişsin ben göremedim ya, bana atarmısın çok güzelmiş araba. güle güle kullanın.

belfüm aynı arabadan var demişsin ben göremedim ya, bana atarmısın çok güzelmiş araba. güle güle kullanın.

Ceyzim internet sayfasında yok.Geçen pazar gittim vardı.Ben bu akşam bakar haber veririm sana canım.Sizde ona göre yarın gidip bakarsınız:)

Ceyzim internet sayfasında yok.Geçen pazar gittim vardı.Ben bu akşam bakar haber veririm sana canım.Sizde ona göre yarın gidip bakarsınız:)

belfü size yakın mı yeri,zor olmasın senin için. Yakın oturuyorsan haber verirsen çok sevinirim ya sağol canım

Gözlerim yanıyor burnum yanıyor burnum akacak gibi sanırım grip oluyorum (((((((((

geçmiş olsun canımmm, Allah şifa versin inşallahhh

ben oldum ışılayy.. 2 gündür çok fena gribim. sarımsak yemekten bi hal oldum acilen iyileşmem lazım aciilenn !

sana da çok geçmiş olsun canımmm, sarımsak iyi mi geliomuşşş :26:

hadin gözün aydın kuzummmmm, Allah bidaha yaşatmasın

bende bu halının mavisini aldım
ama o yatagın altını çok güzel yapmışlar bayıldımm Cumartesi ilk iş kumaşcıdan aynı kumaştan bulup odaya benzer aksesuarlar diktirmek :))
yoksa o yataktaki fırfırdan english home de yoktu ben görmedim :))
beşiğe de ne güzel uymuş puantiyeler yaa:) bu english home a bakmam lazım bir gün. Belki 150 ye 200 cm ölçülü olanı var.
Teşekküler kızlar hepinize:):)

var canım küçüğüde var büyüğüde
sanırım benim halıda 200-150 civarı birşeydi

merhaba güzel anneler ve miniklerii
nasılsınız bakalım
biz kalktık sağlık ocağına gittik hemogram istemişti hemşire
sonra eve geldik temizlik vs bi bakınayım size dedim
işte bu kadaarrrr
yarın ALlah'ın izniyle annem geliyoooorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…