ben oldum ışılayy.. 2 gündür çok fena gribim. sarımsak yemekten bi hal oldum acilen iyileşmem lazım aciilenn !
bunların hiçbiri bende tutmadı söyleyeyim
kızlar bebek çikulatası yaptıracaklar vardı içimizde sayfalarda bulamadım internet sitesini bilenler yazabilirmi yaptırmak istiyorum bende yardımınıza ihtiyacım var :)
Kızlar bugün eşimle eminönüne gittik.
Sİzlerdenduyduğum üzere ilk mehmet efendi sokağına gittim ve soldaki ilk bebek süsü dükkanına girdim.
Çok güzel 1 kapı süsü 35 tl idi nakit 30 a - çok şık takı yastığı 10 TL - gayet şık ve geniş bir sepeti 15 TL - 10 metre kapı tülü 15 TL ye aldım son olarak 60 tane bebek lavantalı karışık üstünde bebek biblosu olan mıknatıslı 6 tanede bebek yeleği emzik süslü arkası tül ve tüy süslemeleri var bunların 1 tlden aldım 130 tuttu ama 120 lik klasik en basit paketten almaktansa istediğimin seçerek en güzelini aldım ve 60 bebek şekeri dediğimiz buzdolabı süsü yaptırdım ama yazısı yok sadece ben alacaklara tavsiye ederim.
Mevlüt yazıları falanda var 1,5 falandı 2tl yede çok şık şeyler var ama eşimle bunları beğendik:)
Bunun dışında havuzlu handanda çok şirin yatak odama ahşap uyku setli cibinlikli bir beşik aldım peşin 250 TL birde ayakkabı hediye ettirdim :)
bu arada birdükkandanda dayanamayıp gene pijama aldım ama inanılmaz uyguna aldım kadın 80 e veriyordum inanın dedi 45 e aldımaltüst mavi abiye pijama :)) birde Wee marka mama tabağı ve ikili kaşığını aldım oda 27 TL 20ye aldım
Neyseki artık içim rahat çok şükür eksik yok gibi bir hazırlıklar kaldı :)
öpüyorum hepinizi :)
Kızlar bugün eşimle eminönüne gittik.
Sİzlerdenduyduğum üzere ilk mehmet efendi sokağına gittim ve soldaki ilk bebek süsü dükkanına girdim.
Çok güzel 1 kapı süsü 35 tl idi nakit 30 a - çok şık takı yastığı 10 TL - gayet şık ve geniş bir sepeti 15 TL - 10 metre kapı tülü 15 TL ye aldım son olarak 60 tane bebek lavantalı karışık üstünde bebek biblosu olan mıknatıslı 6 tanede bebek yeleği emzik süslü arkası tül ve tüy süslemeleri var bunların 1 tlden aldım 130 tuttu ama 120 lik klasik en basit paketten almaktansa istediğimin seçerek en güzelini aldım ve 60 bebek şekeri dediğimiz buzdolabı süsü yaptırdım ama yazısı yok sadece ben alacaklara tavsiye ederim.
Mevlüt yazıları falanda var 1,5 falandı 2tl yede çok şık şeyler var ama eşimle bunları beğendik:)
Bunun dışında havuzlu handanda çok şirin yatak odama ahşap uyku setli cibinlikli bir beşik aldım peşin 250 TL birde ayakkabı hediye ettirdim :)
bu arada birdükkandanda dayanamayıp gene pijama aldım ama inanılmaz uyguna aldım kadın 80 e veriyordum inanın dedi 45 e aldımaltüst mavi abiye pijama :)) birde Wee marka mama tabağı ve ikili kaşığını aldım oda 27 TL 20ye aldım
Neyseki artık içim rahat çok şükür eksik yok gibi bir hazırlıklar kaldı :)
öpüyorum hepinizi :)
Biz diyoruz ki Işılay hasta, yataklarda yatıo yazıkkk meğer oo kulçun kulçun Eminönünde koşturmalardaymışşşş :))
Canım şaka yapıyorum tabiki inşallah kendini çok hırpalamamışındır hava baya soğuktu ayazdı çünkü..
Aldığın herşeyi güle güle kullanın sen de bebikin de, beşik bulabildiğine çok sevindim en başta. Süslemeler için ben de gidicem kısmetse. Pijama gecelik çok var mı havuzluhanda? Ben abiye bişiler bakıyorum böyle dantelli fln şık bişiler, bulur muyum gitsem?
Bir de Kadıköy'de Çetinkaya mağazasının oralarda bir yer varmış bebek şekeri, mevlüt şekeri, kına fln gibi şeyler için, hiç duyan bilen var mı? Eminönü ile kıyaslanabiir mi? Bazıları gitme oralara kadar değmez diyorlar ondan sonruyorum. Adı parti süs evi miymiş neymiş...
heeeepsini güle güle kullanın inşallah bebişinle :) istanbul'da olmak ne güzel herşeyin bol çeşidine ulaşabiliyorsunuz, bizde daha eksik çok, darısı bize artık :))
Benimde erkek hepsi doğru diyebilirim yalnız şu yüzük olayını deniycem kızlar sizde deneyin :)
Kızlar bebek odası için halı alanınız varmı,nerden aldınız? kafam hep almadığım ne kaldı gibi sorularda,enerjim bitti resmen
Hazır bebek arabaları konuşulmuşken bana da akıl verirmisin kızlar. bu 3 arabadan hangisi iyi sizce. 500tl yi geçmesin diyorum bütçe olarak. En önem verdiğim özellikler, anakucağının bebek arabasına takılabilmesi, bebeğin rahatlığı,arabanın sağlamlığı ve hafifliği. Kaç aydır inceliyorum bunları bulabildim. Sizce hangisi ya da başka öneriler varmıdır bu özelliklere uyan?
Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar
Nobler Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
geçmiş olsun canımmm, Allah şifa versin inşallahhh
sana da çok geçmiş olsun canımmm, sarımsak iyi mi geliomuşşş :26:
kızlar bebek çikulatası yaptıracaklar vardı içimizde sayfalarda bulamadım internet sitesini bilenler yazabilirmi yaptırmak istiyorum bende yardımınıza ihtiyacım var :)
hehehe kilolu olmanin bu yönü iyi sanirim 79 ile hamile kaldim 80 nim bazen 81 oluyorum sonra geri 80 oluyorum öyle gidip geliyorum iste :)))
en güzeli yani elbiselerimi hala giyebiliyorum:)
tabi bi yandan siz dogumdan sonra bi sekilde dönersiniz eski kilonuzada ben hala kalirim buralarda :)))
bu arada kilo aldiginiz halde sizden hala kiloluyum oda ayriii
hayır, rekoru kimseye kaptırmam , 20 kg yi geçtim, minikim de 2600 ü geçti =))) bambaşka bir kişiye dönüştüm =))) doğumdan sonra o 20 yi 25 olarak vericem 6 ay içinde, o yüzden sorun yokkızlaaarr kilo rekoru bende galibaa dün itibariyle 15. kilomu da almış bulunmaktayım59 ile başlayıp 74 e dayandım pek çıtır sayılmazdım da boyum kilomu kaldırıyordu ama artık koca göbekliyim 
bugün dr.um bana 9 aylık gibi görünüyorsun dedi ben de kendimi öyle hissediyorum dedim yavrukuşum 2285 gr. olmuş. yediklerim boşa gitmiyor diye kendimi teselli ediyorum napiyim 
Günaydın sevgili anneler ve onların tatlı kuzuları. Zamanımız iyice azalıyor herkes son hazırlıklarını tamamlıyor maşallah. Bizde 20 aralıktan sonra kapılar boyanacak sonrada bütün ev badana yapılacak şu 2 ay baya yoğun geçecek umarım rahat atlatırız. Bu arada badana için bana önerebileceğiniz renk varmı kızlar. 4 senedir evim hazan sarısıydı kapılar beyazdı. şimdi kapılar bej rengi olacak hangi renk boyatmam daha iyi olur sizce? 
ille boya yapacaksanız kapıları , çabuk olmalısınız yeliz . o koku kolay kolay çıkmaz , duvar badanası daha çabuk çıkar ama kapı vs. uzuun süre kalır ve başağrısı yapar. hele de bebek gelmeden önce kokudan eser kalmaması lazım. hava soğuk camı kapıyı da sürekli kapalı tutacaksınız hem.. çok dikkat edin
hayır, rekoru kimseye kaptırmam , 20 kg yi geçtim, minikim de 2600 ü geçti =))) bambaşka bir kişiye dönüştüm =))) doğumdan sonra o 20 yi 25 olarak vericem 6 ay içinde, o yüzden sorun yok
sabah kontrolümüz vardı,minik kuşumuzu gördük 2274 gr olmuş + _ 300 gr ile haftasıyla uyumlu çok şükürben yine kilo almamışım kahvaltı yapmış ve kıyafetlerimle çizmelerimle 56 ama aslında 55 kilo falanım 53,5 la hamile kaldığımı söylemiştim.hiç kilo almayışıma kendim şaşıyorum eşimse kızıyor ama doktorum çok iyi diyor ayrıca hemşire de şart değil almaman daha iyi dedi ve kızım da duydu yoksa o da kızıyordu almıyorum diye 
'plesentan çok önde dikkatli olmalısın,masaya kapı kenarlarına falan çarpmamalısın kucağına sevmek için bebek alsan karnına atacağı tekmeler sakıncalı' falan dedi doktorum
bir daha ki randevumuz 20 gün sonra ondan sonra da haftada bir görüşeceğiz dedi doktorum fakat benim haftaya da başka bir hastanede randevum var bebişimi yine göreceğiz
evet kızlar aynen artık daha çok dikkatli olmamız gerekiyor, ben artık ağır bişey taşımıyorum, annemlerde geldiği için çok rahatım, eşimde anlayışlıdır zaten saolsun. kritik dönemlere girdik artık, ne kadar içimizde tutsak kardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?