bana cvp yazan dua eden herkeze çok teşekkür ederim okadar güzel bişeyki acılarıda paylaşabilmek ve ne hissettiğimi anlayan annelerin içinde olmak çok çok çooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim
ay ne güzel ben daha fazla kıyafet almadım hastane cıkısı bile almadım eşim daha var diyo snra alırız diyo ama dayanamıyorum tabı gittigim zaman alıyorum bi kac bişey benm dogum 26 subat dedi dr ama bakalım erkenmı olur gecmı olur hayırlısı sennkı ne zman bide cantaya neler koydun bende düşünmekteyım ne koysam diye
ay ne güzel ben daha fazla kıyafet almadım hastane cıkısı bile almadım eşim daha var diyo snra alırız diyo ama dayanamıyorum tabı gittigim zaman alıyorum bi kac bişey benm dogum 26 subat dedi dr ama bakalım erkenmı olur gecmı olur hayırlısı sennkı ne zman bide cantaya neler koydun bende düşünmekteyım ne koysam diye
bence artik almalisiniz. Dunyanin bin turlu hali var allah korusun artik 7 aulik hamileyiz. Her an hazir olmak lazim.
1 gecelik, 2 pijama sabahlik takimi, emzirme sutyeni, terlik (gerci hastane verecek), tek kullanimlik külot, corap,ped benimkiler bunlar bebis icinde hastane cikisi falan benimkilerde henuz tam degil.
Dun alsam kizimin camasirlarini yikamaya basladim.
Benim 27 subat sat a gore ama bakalim.
Sen hazirliklari yap bence eslere cok birakmamak gerekiyor
selamün aleyküm kızlar.bugün 32 haftalık raporumu aldım.yarın iş yerine götürüp teslim edeceğim.inşallah sıkıntı olmaz.
bu arada doktorlarınız sizi kaç haftada bir çağırıyor.ve neler yapıyor.nst, kan testi vs. Afedersiniz benim öküz doktorum bugün sadece rapor yazdı muayene etmedi.tam 10 gün önce muayene olmuştuk.adama dedim bidaha ne zaman gelelim diye.Afedersiniz adam öküz ya kalkmış bana tam 5 hafta sonra gel diyor.2 ay kalmı şurda.2 muayene arasında tam 45 gün var.mantıklımı. 30+4 te muayene olduk enson ve sonrasında 37+0 da kontrole gelirsin diyo.sağlık ocağındaki doktor tsh ımı yüksek dedi.kendi kadın doğum doktorunla görüş istersen dedi.hafta sonu istanbula acıbademde bir profesöre gittik endokrin uzmanına görünmen lazım hamilelik için fazla zaten bebeğin kafası büyük çıkıyo demişti ama benim o öküz doktoruma sonuçları gösterdiğimde tamam normalki bu sonuçlar dedi.malesef elde bu var.küçük yerlerde yaşamanın sıkıntıları işte.öküzle uğraşıyoruz
bende parol içerim hep cok etkılı degil ama bebişlerımız için dayancaz artık.. bnm kzıım tekmelıyo hıckırık oldugunuda pıt pıt atmasından anlıyorum tekme gibi acıtmıyo yanı öyledır heralde senın kac haftalık bebıs benmkı 30 haftalık oldumerhaba kızlar 3 gündür 1 parol içiyorum iyi geliyor ama içimde rahat değil grip olmuştum biliyorsunuz birde başağrısı
bunun dışında benim bebiş artık öyle ittirip karnımı zorlamıyor ya hıçkırık gibi atma oluyor yada sanki aşağı baskı oluyor artık böylemi acaba kızlar ne dersiniz?
Birde tatlıyı kestiğim için bugün 3 tane incir kurusu yedim ondanmı dedim acaba
ewet cnm haklısın bencede bıde benm bebiş bası assada duruyor erken mı olcak die düşünüyorum benmde sat a göre 26 subat bi gün var aramızda bakalım önce kim dogurcak da hastaneye karar verebildinmi sen devletmi özelmı bn remedy ye gidiyorum dr iyi ama orda hiç tanıdıgım dogum yapmadıgı için bilgi alamıyorum
selamün aleyküm kızlar.bugün 32 haftalık raporumu aldım.yarın iş yerine götürüp teslim edeceğim.inşallah sıkıntı olmaz.
bu arada doktorlarınız sizi kaç haftada bir çağırıyor.ve neler yapıyor.nst, kan testi vs. Afedersiniz benim öküz doktorum bugün sadece rapor yazdı muayene etmedi.tam 10 gün önce muayene olmuştuk.adama dedim bidaha ne zaman gelelim diye.Afedersiniz adam öküz ya kalkmış bana tam 5 hafta sonra gel diyor.2 ay kalmı şurda.2 muayene arasında tam 45 gün var.mantıklımı. 30+4 te muayene olduk enson ve sonrasında 37+0 da kontrole gelirsin diyo.sağlık ocağındaki doktor tsh ımı yüksek dedi.kendi kadın doğum doktorunla görüş istersen dedi.hafta sonu istanbula acıbademde bir profesöre gittik endokrin uzmanına görünmen lazım hamilelik için fazla zaten bebeğin kafası büyük çıkıyo demişti ama benim o öküz doktoruma sonuçları gösterdiğimde tamam normalki bu sonuçlar dedi.malesef elde bu var.küçük yerlerde yaşamanın sıkıntıları işte.öküzle uğraşıyoruz
bende parol içerim hep cok etkılı degil ama bebişlerımız için dayancaz artık.. bnm kzıım tekmelıyo hıckırık oldugunuda pıt pıt atmasından anlıyorum tekme gibi acıtmıyo yanı öyledır heralde senın kac haftalık bebıs benmkı 30 haftalık oldukaburgalarm agrıyoo baskıdan
neden acaba cnm dr sordunmu bide sennkı benmkınden büyük kilosuda iyiyse yer sıkıntısı vardır cocugunrahat rahat haraket edemıydur belkı ondandır ama haraketsz olmasıda iyi degilmiş bi sor bence yada say tekmelerini falan
maşallah ne güzel bi tablo.hem eşinin hemde senin nasılda gözlerinizin içi parlıyo.ben hamileliğim boyunca bukadar mutlu olamamıştım.bozulmaz inşallah bu mutluluğunuz.benim eşim bu konuda tam bir odundur.karnımdayken oğlumu sevmesini istiyorum ama ozaman bile çabucak sıkılıyo.akşam tv miz bozuldu.sevindim muhabbet edicez diye zaten çok kötü bi gün geçirmiştim ama kocam eline bilgisayarı aldı onunla vakit geçirdi.kapattalım artık bilgisayarı dediğimde de e zaten tv bozuldu yapcak başka bişeymi var dedi.neye canımı sıkacağıma üzüleceğime şaşırdım.oğlumun sağlığından endişeliyim burda yalnızım.gene şükretmek zorundayım.şu soğuk havada dışarıda değilim en azından diyorum. eşime sıkıldım desem kesin annemleri çağıralım evde hareket olur der.gece gece beni uyandırdı kendi uyudu. yaa gerçekten doğumda ben yaşamak istemiyorum yaa hevesim herşeyim gitti doktorla kocam başta olmak üzere tüm hevesimi aldılar.halbuki okadar çok hayallerim vardıki.daha 1 yıllık evliyim yaaa..
ah o sırf para için doktorculuk oynayanlar bide söz konusu biz değilde kuzucuklar olunca çıldırmamak elde değil değiştirme imkanında yok sanırım
test elindeyse tsh kaç çıktı bakbilrmisin bende de var tiroid bezi yavaşlığı ama ilk tam kan sayımı yapıldığında çıkmıştı kadın doğumcum dahiliyeye yönlendirdi ilaca başladım ve düzeldi normali 0,25 ile 5 arası benim 7,84 çıkmıştı ama 2 haftada düzeldi çok yüksek değilse korkulacak bişey yok
maşallah ne güzel bi tablo.hem eşinin hemde senin nasılda gözlerinizin içi parlıyo.ben hamileliğim boyunca bukadar mutlu olamamıştım.bozulmaz inşallah bu mutluluğunuz.benim eşim bu konuda tam bir odundur.karnımdayken oğlumu sevmesini istiyorum ama ozaman bile çabucak sıkılıyo.akşam tv miz bozuldu.sevindim muhabbet edicez diye zaten çok kötü bi gün geçirmiştim ama kocam eline bilgisayarı aldı onunla vakit geçirdi.kapattalım artık bilgisayarı dediğimde de e zaten tv bozuldu yapcak başka bişeymi var dedi.neye canımı sıkacağıma üzüleceğime şaşırdım.oğlumun sağlığından endişeliyim burda yalnızım.gene şükretmek zorundayım.şu soğuk havada dışarıda değilim en azından diyorum. eşime sıkıldım desem kesin annemleri çağıralım evde hareket olur der.gece gece beni uyandırdı kendi uyudu. yaa gerçekten doğumda ben yaşamak istemiyorum yaa hevesim herşeyim gitti doktorla kocam başta olmak üzere tüm hevesimi aldılar.halbuki okadar çok hayallerim vardıki.daha 1 yıllık evliyim yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?