Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
arkadaşlar mrb ben bişey sormak istiyorum pzt rapor alıcam 3 haftaya kadar çalışabilir raporu bunun için fotoğraf vs gerekli belgeler varmı

Herhangi belge vs istenmiyor tatlım

Canım valla her okuduğumda üzülüyorum Allah acil şifa versin,diş ağrısı kadar illet bişe yok. Bence de çektirme biraz daha dayan ama kulağına vurduysa da sana ve bebeğe zararı olmayacak ilaçlardan al derim, doktoruna da danış bence sakıncası yoktur. Bir de ben başka topiklerde okumuştum ağrıyan dişin üzerine sarımsak koyunca ağrı kesiliyormuş ama denemedim hiç doğruluk payı var mı bilmiyorum.

artık diş ağrısı öyle bir hal aldıki yanagımdan kulanıma dogru oldugu gibi ağrıyor.
iltihap olmuş herhalde
doktoruma aradım ameliyattaymış
mecbur bekliyoruım arayıp sorcam hangi antibitotiği alıyım diye hemen içmeye başlıcam
başça çerem yok (

ama bizim burada bi abla şey anlattı
ablası hamileliğini 9. ayında ayakları şişmiş ağrı filan hastanede antibiyotikli serum bağlatmış 2 saat sonra bebeğin kalbi durmuş
böyle diyince korktum Allah yardım etsin bilmiyorum
Allaha emanetiz

Çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm Biliyorum ilaç almak vicdanen rahatsız ediyo.İstersen içini rahatlatmak için bi profösöre sor,telefonda bile sorabilirsin.

Allah korusun öyle şeyler getirme aklına canım.Tadı kötü ama bir sarmısağı da denesen. ben de bir tane dişimi feda ettim dolgu olması lazım,doğumu bekliyorum

çok geçmiş olsun canım, apseli ağrılarda bitkisel çözüm olarak karanfil yağını öneriyorlardı, ben de kullanmıştım ama hamile değildim, bu yüzden yine de zararı olup olmayacağını öğren önce derim. kulak çubuğuna yada pamuğa çok az karanfil yağı döküp ağrıyan dişinde bir süre tutuyorsun ve hemen ağrıyı kesiyor ama tabii bu geçici bir çözüm sadece bir süre ağrılı bölgeyi uyuşturmuş oluyor. nette araştırabilirsin zararı olup olmayacağını, tekrar geçmiş olsun...

aynen bende gaviscon içiyorum o mide yanması ne kötü yaaa ama içince hemen kesiyo benim bi arkadaş hamileliği boyunca 30 şişe gavisconu devirmiş walla

benim dr. da ilk başta rennie duo vermişti ama sonradan sağlık ocağındaki ebe onun bir faydası olmaz gaviscon advance al dedi, ben daha önce de gastritim olduğundan gaviscon kullanmıştım, rennie içenlere kesinlikle gavisconu tavsiye ederim, 2-3 günde bir azcık dikiyorum kafaya idare ediyo beni şimdilik, hatta ferplex kan şurubunun tek içimlik şişesinin birini yıkadım, onunla da yanımda taşıyorum.

Penisilin grubu antibiyotikler hamilelikte kullanılabiliyor ama doktoruna danışarak kullan. senin 20 yaş dişi gömülü olduğu için ceyzin söylediği sarımsak pek işe yaramaz

Son düzenleme:

Bak dikkat et ama ayakları falan şişmiş onda başka bir problemde olabilir hemen antibiyotiğe bağlama

Günaydın, canım kaçıncı haftandasın, nasıl şikayetlerin vardı. Bol bol dinlen ani hareketler vs yapma canım çalışıyorsan izne ayrıl bence.
33. haftadayım cnm ya çalışmıyorum bi kaç hafta önce bebegimin alışverişini yapmıştım ayakta fazla kaldım sanırım adet sancısı gibi sancılarım ve bebegim aşağı baskı yapıyordu sancı kesildi ama suan hala hareket ettikce aşağı tarafta baskı hissediyorum bu normalmi acaba?

cnm benimde 5. ayımda 20lik dişim çıkıyordu tam cıkamadığı için senin gibi ağrı yaptı 2 hafta cektim sonra dayanamadım antibiyotik ve gargara verdiler zararı olmaz dediler insan korkuyor ama ben attım sadece bi kaç gün agrı yapınca ve gecti gitti

geçmiş olsun canım bende çok çektim 20 lik dişten ama gömülü değil benimki çıktı ama çektirmeye cesaret edemedim. sende bi doktoruna danış bişey olmaz stres yapma antibiyotikten inşallah.

Ceyzim izinde olduğun için senin için süreç başlamış olmuyor.Yani hakkın saklı sıkıntı yapma kuzum.Memnun kalmazsan tazminatını alıp ayrılırsın.

Son düzenleme:
Kızlar burda acaip kar yağıyor.Eve nasıl gidicem bennn kaymadan düşmeden :))
Aynen canım burası bembeyaz oldu, bende sabahtan beri onu düşünüyorum eve nasıl gitcem diye. Kaymadan düşmeden sağ salim gideriz inşallah evimize dikkat edelim :)
Allah hepimizi, bebişlerimizi görünür görünmez kazalardan korusun...

Kızlar burda acaip kar yağıyor.Eve nasıl gidicem bennn kaymadan düşmeden :))

Burda da heryer bembeyaz,inş. düşmeden gideriz yaa Eşimle de gidemeyecem. bizim şirket erken paydos edecekmiş kar yağıyor diye. Eskiden erken çıkıyoruz diye havalara uçardım ama şimdi durum farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…