Mide bulantilarim tekrar basladi benim yaaa neden böyle oluyo ki..normal mi acaba
Kızlar 32. haftanın içindeyim ve 3 gündür kızımın hareketleri % 80 oranında azaldıçok endişeliyim,aynı durumu yaşayan varmı?
benimde azaldı korkma canım o büyüdüğü için azalıyormuş annemde dedi 31+5 benimde
:)) Canım çok teşekkür ederim. Ayva yaprağını da deneyeceğim.Aslında ben epeydir reflü için renni duo kullanıyorum. 1 ölçek bile içsem hemen geçiyor. Benim boğaz enfeksiyonu oldu, antibiyotik de kullanıyorum. Boğaz acısı geçti ama öksürük kaldıÇok sorunlu bir hamilelik geçirmiyorum derken, az kaldı diye sevinirken öksürük canıma okudu. Bu günlerin kıymetini bilin çok uyuyun diyorlar ama uyumak ne mümkün. Öksürmekten yorgun düşüp 3-4 saat sızıyorum her gece. Çok kötü.
off kızlar mrb ben çok üzgünümburaya çok fazla girip konuşamıyorum ama beni en iyi siz anlarsınız sanırım doktorum kısalma olduğunu ve erken doğum olabilecegini söyledi çok korkuyorum
bende bikaç gündür dediğin gibi hafif bulantı hisseder oldum. sanırım bebek sıkıştırıyo başka bi neden gelmiyo insanın aklına.
Kızlar benim evim 10. kat yüksekte biraz ya bu gece kıyamet gibiydi nasıl rüzgar nasıl ötüyor o camlar delirdim yaa ben saat başı uyanıyorum ama su ve wc çok sıkıntılı bir geceydi bende baş ağrısından kurtulamıyorum bir parol rahatlatıyor ama günde bir parol benide korkutuyor 4 gün içtim içmek istemiyorum
ya dün gece neydi öyle gerçekten, bu kış çok mu soğuk olacak ne,daha şimdiden böyleyse Allah kışın gelecek olan tüm bebeklere yardım etsin. Canım parol ben de mecbur kalınca içmiştim mecburen ama dr.sor mutlaka olur mu.
Kızlar benim dünden beri moralim çok bozuk,şirketle ilgili dedikodular var toplantı da oldu. Bizim firma ülkere bağlı ve bazı bölümler ayrılıp farklı firma olacakmış,benimde bulunduğum satış-pazarlama da ülker bünyesinde başka bir firmaya bağlanacakmış yılbaşından sonra.Herşeyin hayırlısı ama çalışabilir raporum 8 ocakta bitiyor,bu geçişler ben izindeyken olacak. Çok tedirginimYeni geçtikleri yerden memnun olmayanlar tazminat vs tüm haklarını alıp çıkıcaklar ama ben 4 ay sonra geldiğimde memnun değilim desem kendi isteğimle çıkmış olduğum için hak talep edemem dimi Belki ayrılmayacam ama en kötüsü geliyor aklıma
kızlar bahsetmiştim size 20 lik dişimin ağrısına dayanamıyorum artık diye
15 gündür her gece uykudan uyanıp ağlıyorum
doktorlar ameliyatla alınacagını son 3 ay erken doguma neden olabieceği için çok acil bir durum olmadıkça almadıklarını söylüyorlar..
kuzenim diş doktoru şimdi onu aradım
bana antibiyotik kullanmamı söyledi.
ağrı kulagıma vurdugu için iltihap olduğunu penisilin içmemi söyledi.doktorunla görüş başla ve sakın dişini aldırma şuan dedi.
antibiyotik ağrınıda azaltır dedi
şimdi kızlar antibiyotik kullanacagım mecburen
bir zararı olurmu bebege??? :44:
kuzenim olmaz bebek gelişimini tamamladı tehlikeli dönemi geçtin dedi.
ben parolu korkarak içerken şimdi antibiyotik beni korkutuyor ama dayanılacak gibi değil ağrım
Reflüsü olan arkadaşlar Rennie Duo yerine bir de Gaviscon şurup deneyin. Gaviscon anında kesiyor ama Rennie fayda etmiyor bana. Belki sizde de benzer durum vardır. Bende ölçü falan kalmadı zaten artık Gaviscon kafaya dikilerek içiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?