aaaaa bi de tüy dipleri enfekte olmuştu doğuma giderken.Sezaryandı benim ki,dr. daha yukarıdan açmam lazım karnını çok enfekte olmuş tüy dipleri demişti. Ne deneyecekseniz önceden deneyin bence de. en azından vücudunuzun reaksiyyonu ne olur öğrenirsiniz.ben de 2. gebelik olmasına rağmen henüz çözüm bulamadım Ama ayna ve jilet denemeyi düşündüm yazdklarınızı okurken...
aaaaa bi de tüy dipleri enfekte olmuştu doğuma giderken.Sezaryandı benim ki,dr. daha yukarıdan açmam lazım karnını çok enfekte olmuş tüy dipleri demişti. Ne deneyecekseniz önceden deneyin bence de. en azından vücudunuzun reaksiyyonu ne olur öğrenirsiniz.ben de 2. gebelik olmasına rağmen henüz çözüm bulamadım Ama ayna ve jilet denemeyi düşündüm yazdklarınızı okurken...
kaancelil,ışılayy,trianofiliz cevaplarınız için teşekkür ederim
hepberaber, aynı senin anlattığın gibi oluyo çarpıntım normal olmasına sevindim teşekkür ederim yorumun için
ayrıca bu temizlik işide iyice zorluyo artık ben işin pratik ve acısız kısmındayım ayna jilet götürüyorum işi doktordan çekiniyorum bende ama koca göbüşüyle fıstık gibi olan yoktur herhalde ...
yıllardır düzenli olarak ağdaya giderim, ilk defa bu son gidişimde (geçen ay) mahfoldum , tüyler batmış , kabarmış , çıbanlar çıkmış, ters dönmüş.. elime yumru yumru geliyorlardı ..çok şaşırmıştım, acaba koalayı okuyunca, hamilelikten dolayı m ıfelan diye düşündüm şimdi..son aylar felan hassaslaştı mı acaba?
ağda zamanım geldi ,geçen ki kontrole gitiğimde hemşire kız göbeği açarken o aşşağı indiriyor, ben yukarı çekiyoum, baya bi cebelleştik. ama kirleneck çamaşırınız dedi o jöleyi kastederek, olsun dedim, derken doktor geldi jöleyi sıkmadan önce hoyt çekti aşşağı. utandım panik yaptım , o panik de çeneme vurdu , konuş konuş konuş, dikkat dağıtıyorum güya..
ben gidem şu tüyleri halledem
ağda yapmayayım o zaman, jilet yapsam ,hem hemen uzuyor hem de kaşı kaşı mahfoluyorum ,tüy dökücü tehlikeli , epileydi titreşimli.. eldivenli işkence Allah korusun, doğurtturur beni..teek teekk..tam çin işkencesi
napiim kaynak makinesiyle mi üttüreyim
Allahım yardım et..
31 Mayıs canım benimde 2 gün önce senden sezeryan 10-15 gün önce yapılıyor çünkü sancın suyun gelmesin diye ayrıca sen önden gidiyorsan senin şubatta doğurman bile zor gözüküyor canım normal doğumun bile ocak sonu gelebilir diye düşünüyorum hazırlıklarını her ihtimale karşı erken yap derim. İnşallah sağlıkla zamanında gelirler canım.
yıllardır düzenli olarak ağdaya giderim, ilk defa bu son gidişimde (geçen ay) mahfoldum , tüyler batmış , kabarmış , çıbanlar çıkmış, ters dönmüş.. elime yumru yumru geliyorlardı ..çok şaşırmıştım, acaba koalayı okuyunca, hamilelikten dolayı m ıfelan diye düşündüm şimdi..son aylar felan hassaslaştı mı acaba?
ağda zamanım geldi ,geçen ki kontrole gitiğimde hemşire kız göbeği açarken o aşşağı indiriyor, ben yukarı çekiyoum, baya bi cebelleştik. ama kirleneck çamaşırınız dedi o jöleyi kastederek, olsun dedim, derken doktor geldi jöleyi sıkmadan önce hoyt çekti aşşağı. utandım panik yaptım , o panik de çeneme vurdu , konuş konuş konuş, dikkat dağıtıyorum güya..
ben gidem şu tüyleri halledem
ağda yapmayayım o zaman, jilet yapsam ,hem hemen uzuyor hem de kaşı kaşı mahfoluyorum ,tüy dökücü tehlikeli , epileydi titreşimli.. eldivenli işkence Allah korusun, doğurtturur beni..teek teekk..tam çin işkencesi
napiim kaynak makinesiyle mi üttüreyim
Allahım yardım et..
ya kızlar benim yaklaşık 3-4 gündür karnım feci kaşınıyor. yani tırnaklarımı geçirip kaşıyasım geliyo. henüz şükürler olsun çatlağım yok ama sanki her an oluşucakmış gibi( kaşımayım diye bebe yağı sürüyorum bolcana ama 1 saat sonra yine başlıyor. öyle tatlı kaşınıyor birde inanın kaşısam dert,kaşımasam dert ... bu durumu yaşayıpta çözümü bilen varmı aranızda ??
eldiven mi:))) yupppıııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyy. aklınla bın yasa fıstıgım yaaa. ben bunu nıe düşünemedım kı. bı yere kadar onunla alırız. kalan yerlerı de artık mecbur jiletlerız... kollarımız yorulur emınım kı cunku göbüşler cok büyük.. bu gun tüy dökücü kremlerı okudum da hıç önerılmıo.. tıtresım verıosa epılasyon bence de kullanma. cunku masajaletını bacaklara bıle kati suretle uygulama dedı doktorum. tıtresım radyasyon yayar dedı.. kaldı kı o bölge..
ben hiç bilemiyorum şeker işini tatlım yaabu parmak ölçümleri gerçekten net değil yaa
kahvaltı sonrası 1. saat : 153 çıktı sonra 2. saat sağ elden yaptım 150 çıktı sinirim bozuldu sol elden yaptın 137 çıktı inanılır gibi değil.
ben yapı olarak uykuyla pek anlaşamam.. 5-6 saati geçmezdi önceden. hamilelikte daha az artık
gündüz de uyumuyorum çünkü başağrısı yapıyor.
oğlum beni yoramayacak usandıramayacak hahahahaha
, gece o uyanmazsa ben uyandırıp oynarmışım bir de :)))
pis pis sırıttım biliyomusun =)))))))
o kutular muhteşem bişi, külah değil kutu almıştım ben ama külah da alıcam. yazısız olacak, kendim etiket yapıp ne için kullanacaksam onu etikete basarım zaten. mevlüdü var, dişi var, yaşı var, kuşu var..
sakın sakın o süslere para verme, ben şeker tülü aldım , 100 tanelik poşetlerde.5 tl idi sanırım. kendim kadehlerin tabanlarından geçirip tül şeritle tutturdum , 1 saatini almıyor çok basit yapımı ama şatafatlı bir görüntüsü var. aa parti fotolarımda var bak
ben yapı olarak uykuyla pek anlaşamam.. 5-6 saati geçmezdi önceden. hamilelikte daha az artık
gündüz de uyumuyorum çünkü başağrısı yapıyor.
oğlum beni yoramayacak usandıramayacak hahahahaha
, gece o uyanmazsa ben uyandırıp oynarmışım bir de :)))
pis pis sırıttım biliyomusun =)))))))
o kutular muhteşem bişi, külah değil kutu almıştım ben ama külah da alıcam. yazısız olacak, kendim etiket yapıp ne için kullanacaksam onu etikete basarım zaten. mevlüdü var, dişi var, yaşı var, kuşu var..
sakın sakın o süslere para verme, ben şeker tülü aldım , 100 tanelik poşetlerde.5 tl idi sanırım. kendim kadehlerin tabanlarından geçirip tül şeritle tutturdum , 1 saatini almıyor çok basit yapımı ama şatafatlı bir görüntüsü var. aa parti fotolarımda var bak
burada bir nişan mağazasından aldım. söz nişan vs. için de aynı malzemeler kullanılıyor ya , gideyim bi bakayım demiştim minik bir dükkandı.ben sadece 35 tane kullandım kadehlerimde , birde çerçevemde 2-3 tane kullandım o kadar.
kalanları göndereyim sana dicem , kargo ücreti ödicen..bi işe yaramicak , ama istersen gönderirim.
Eki Görüntüle 591214
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?