- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
y ben de izledim ama ne zaman çıkacağına dair bir bilgi vermedi
ama haberlere düştüğüne göre bu iyi bir gelişme
umarım biz de kımse de mağdur olmaz güzel güzel iznimize çıkarız
bir de bu izin hakkında ileri geri konuşan aptal erkekleri de kınıyorum
sanki sizlerin anası,ablası ,karısı yok
utanmazlar
Birinci ve ikinci saat mi, farklı zamanlardaki ölçüm mü?cnm bugün 34+0 olduk.benim şeker 220 çıkmıştı ilkinde.2.sinde 143 çıkmıştı. ben diyete ufak ufak devam edeceğim.nolur nolmaz.artık su yolunu bulur diyorum.bunları takıp stres yaptıkçada şeker meker hepsi artıyor.yediklerime dikkat edip keyfime bakmamlazım artık.
Kizlar giremedim uzun zamandir, malum kaynana basimda
Neyse daha gecenlerde su temizlenme olayi aklima geldi, zorluk cektigim icin size yazicaktim da unuttum, okuyunca aa bende sorucaktim dedim.
Ben önceden de jiletle aliyordum hala öyle yapiyorum ama karnimdan dolayi görmedigim icin, zorlaniyorum. Epilasyonu hayatimda sadece bacaklarima kullandim, koltk altimi biile alamiyorum cok aciyor, agdayi denemedim bile, aciya cok dayanaiksizim ben nasil normal dogum yapicam bilmiyorum:18:
Benim suan da basima öyle problemler var ki kizlar, gercekten cok zor durumdayim, aslinda ne doguma ne bebegime konsantre olamiyorum, düsünemiyorum, bazen tamamen unuttugum, aklima bile gelmedigi oluyor. O zaman da cok üzülüyorum, daha ilk bebegim ve ne sevinebiliyorum ne baska bisey.
Suanda oturdugumuz bina subat sonu ( tamdogum zamanim) ykilicakmis ve suanda biz kira ödemeden oturuyorduk babamin evi oldugu icin ama bi iki ay icinde kiraya cikmak zorundayiz ve ben calismiyorum sadece esim calisiyor. Kira ödeyecek durumumuz hic ama hic yok. Ayrica esyalar bile cogu bizim degil, babamin ve onlar kendilerine yeni ev acacak ve bizde esyalari onlara vericez. Yeni taksidede girecek durumumuz yok. Tek ihtimal kaynanam yanimda kalirsa onun emekli maasiyla bize yardim etmesi ve ben kesinlikle onunla birlikte yasamak ona muhtac olmak istemiyorum, napicam bilmiyorum ama artik geceleri uyuyamiyorum, bazen aglayarak uyaniyorumSirf bu yüzden stresten dogurmazsam iyi ki dogursam cocukla nasil tasinicam onu da bilmiyorum
6 aylık doğum izni için tasarının kararlaştırıldığı ve önümüzde ki günlerde TBMM ye sevkedileceği yazıyor haberlerde. Hadi hayırlısı...Bekliyoruz sabırsızlıkla...
Suyun gelmesini de böyle tarif ediyorlar,öyle bi şey olmasın?kızlar önceki gğn başıma geleni anlatyıyım size :))
koltukta uyuya kalmışım kalktım yatacagım lavaboya gittim tuvaletimi yaptım kalktım eşofmanımı çektim
kızlar benden asagı bişey akıyo bacaklarımdan
anaa dedim gözlerim yerinden fırladı
eşime cırladım
geldi
ama o suda durdu :)))
dedim bu su nee sandımki suyum geliyo
eşim baktı balktı dediki altına kaçırdınnn
rezilliğimemi güleyim eşime haber vermememi bilemedim
Kizlar giremedim uzun zamandir, malum kaynana basimda
Neyse daha gecenlerde su temizlenme olayi aklima geldi, zorluk cektigim icin size yazicaktim da unuttum, okuyunca aa bende sorucaktim dedim.
Ben önceden de jiletle aliyordum hala öyle yapiyorum ama karnimdan dolayi görmedigim icin, zorlaniyorum. Epilasyonu hayatimda sadece bacaklarima kullandim, koltk altimi biile alamiyorum cok aciyor, agdayi denemedim bile, aciya cok dayanaiksizim ben nasil normal dogum yapicam bilmiyorum:18:
Benim suan da basima öyle problemler var ki kizlar, gercekten cok zor durumdayim, aslinda ne doguma ne bebegime konsantre olamiyorum, düsünemiyorum, bazen tamamen unuttugum, aklima bile gelmedigi oluyor. O zaman da cok üzülüyorum, daha ilk bebegim ve ne sevinebiliyorum ne baska bisey.
Suanda oturdugumuz bina subat sonu ( tamdogum zamanim) ykilicakmis ve suanda biz kira ödemeden oturuyorduk babamin evi oldugu icin ama bi iki ay icinde kiraya cikmak zorundayiz ve ben calismiyorum sadece esim calisiyor. Kira ödeyecek durumumuz hic ama hic yok. Ayrica esyalar bile cogu bizim degil, babamin ve onlar kendilerine yeni ev acacak ve bizde esyalari onlara vericez. Yeni taksidede girecek durumumuz yok. Tek ihtimal kaynanam yanimda kalirsa onun emekli maasiyla bize yardim etmesi ve ben kesinlikle onunla birlikte yasamak ona muhtac olmak istemiyorum, napicam bilmiyorum ama artik geceleri uyuyamiyorum, bazen aglayarak uyaniyorumSirf bu yüzden stresten dogurmazsam iyi ki dogursam cocukla nasil tasinicam onu da bilmiyorum
nst ye 34- 35 haftadan sonra sokuyorlar diye biliyorum
yada sancım var dersen daha erkende olabilir..
ben ilk defa bu hafta girdim iyi dedi ..
ya bende istege bağlı sezeryan olacagım ama
doktorlar bu hafta görüşmemde bebek yerini almış 2 hafta sonraki kontrolde seni bi muayene edeyim belki çok kolay olcak dogumun derim dedi..
beni kandırcakmı acaba
istemiyorum normale cesaretim yok benim
olmasammı muayene???
bu muayene baya zormuş öylemi
arkadaşım elini doktorun baya plessenyataya kadar soktugunu söyledi dahada ürktüm :)
bu arada 35. haftadayız bebeğim 47 cm 2750 kg dedi doktor..
kızlar önceki gğn başıma geleni anlatyıyım size :))
koltukta uyuya kalmışım kalktım yatacagım lavaboya gittim tuvaletimi yaptım kalktım eşofmanımı çektim
kızlar benden asagı bişey akıyo bacaklarımdan
anaa dedim gözlerim yerinden fırladı
eşime cırladım
geldi
ama o suda durdu :)))
dedim bu su nee sandımki suyum geliyo
eşim baktı balktı dediki altına kaçırdınnn
rezilliğimemi güleyim eşime haber vermememi bilemedim
kızlar birkaç gündür bebeğimin kafasının olduğu yerde yani kasık bölgemde böyle pıt,pıt diye bir şey atıyor
çok ritmik
şuanda bile oluyor
hıçkırık dediğiniz bu mu acaba?
kızlaaaaaarrrrr
dualarımız kabul olduuu
Doğum izni 6 aya çıkıyor - Sabah - 31 Aralık 2012
günaydın bu arada
haberi alır almaz paylaşayım dedim
Bu arada kızlar civilim.comda 16. yıla özel indirimli ürünler var,biraz kısıtlı sayıda ama almak isterseniz haberiniz olsun.Biz dün çantayla birkaç parça kıyafet aldık ordan,mahrumiyet bölgesinde olunca mecburen böyle sitelerle idare ediyoruz artık
Termessos sen partide kullandığın ürünleri nerden almıştın canım?Bir de kendi yaptıkların vardı,onlar hangisiydi,ben de birkaç bir şey yapmak istiyorum da malzemeleri falan netten mi alıyorsun?şekeri sipariş edeyim,kurabiyeleri ben yapayım diyorum örneğin,sepet,kapı süsü de basit gibi görünüyor ama becerebilir miyim acaba:26:
kızlaaaaaarrrrr
dualarımız kabul olduuu
Doğum izni 6 aya çıkıyor - Sabah - 31 Aralık 2012
günaydın bu arada
haberi alır almaz paylaşayım dedim
Alla hım biran önce olsada bize yetişse cok iyi olacak insallah o kadar cok dua ettim kii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?