mrb nasılsınız bugün elime basur geldi ve çok acıyo bunun bi çözümü varmı
günaydın benim gibi basur sorunu yaşayan varmı 6 ay izin geçtimi çok sevindim
Suyun gelmesini de böyle tarif ediyorlar,öyle bi şey olmasın?
valla canım bilemem belki ikna etmeye çalışır
karar senin sen ne istersen onu yapar tabii
ama kızlar dediler ki açılma var mı diye sezeryanda da bakıyorlarmış
ama planlı sezeryan olan kimle konuşsam çatı muayenesı olmadım dedi
demek ki farklı şeyler korkma
y ben de izledim ama ne zaman çıkacağına dair bir bilgi vermedi
ama haberlere düştüğüne göre bu iyi bir gelişme
umarım biz de kımse de mağdur olmaz güzel güzel iznimize çıkarız
bir de bu izin hakkında ileri geri konuşan aptal erkekleri de kınıyorum
sanki sizlerin anası,ablası ,karısı yok
utanmazlar
Kizlar giremedim uzun zamandir, malum kaynana basimda
Neyse daha gecenlerde su temizlenme olayi aklima geldi, zorluk cektigim icin size yazicaktim da unuttum, okuyunca aa bende sorucaktim dedim.
Ben önceden de jiletle aliyordum hala öyle yapiyorum ama karnimdan dolayi görmedigim icin, zorlaniyorum. Epilasyonu hayatimda sadece bacaklarima kullandim, koltk altimi biile alamiyorum cok aciyor, agdayi denemedim bile, aciya cok dayanaiksizim ben nasil normal dogum yapicam bilmiyorum:18:
Benim suan da basima öyle problemler var ki kizlar, gercekten cok zor durumdayim, aslinda ne doguma ne bebegime konsantre olamiyorum, düsünemiyorum, bazen tamamen unuttugum, aklima bile gelmedigi oluyor. O zaman da cok üzülüyorum, daha ilk bebegim ve ne sevinebiliyorum ne baska bisey.
Suanda oturdugumuz bina subat sonu ( tamdogum zamanim) ykilicakmis ve suanda biz kira ödemeden oturuyorduk babamin evi oldugu icin ama bi iki ay icinde kiraya cikmak zorundayiz ve ben calismiyorum sadece esim calisiyor. Kira ödeyecek durumumuz hic ama hic yok. Ayrica esyalar bile cogu bizim degil, babamin ve onlar kendilerine yeni ev acacak ve bizde esyalari onlara vericez. Yeni taksidede girecek durumumuz yok. Tek ihtimal kaynanam yanimda kalirsa onun emekli maasiyla bize yardim etmesi ve ben kesinlikle onunla birlikte yasamak ona muhtac olmak istemiyorum, napicam bilmiyorum ama artik geceleri uyuyamiyorum, bazen aglayarak uyaniyorumSirf bu yüzden stresten dogurmazsam iyi ki dogursam cocukla nasil tasinicam onu da bilmiyorum
Kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. bugün ben ve kızım çok mutluyuz hem son haftamız olması hem de yılbaşı olmasından dolayı bir sürü hediyeler aldık:) 2013 çok güzel geliyor valla Allah bozmasınEn önemlisi bebişler gelecek hepimize.
Hiç izlediniz mi bilmiyorum, geçen gün eşimle kanallara bakarken bir reklam gördük noel baba bir evin bacasından içeri bebek atıyordu,ne reklamı olduğunu bile bilmiyorum.İzlerken koptuk gülmekten yaa aynı bizim durumumuz da öyle,2013 hediyemiz
günaydım kızlar. benimde cuma kontrolüm vardı.17 aralıkta rapor almaya gitmiştik.kontrol etmemişti. ben içeri gelmeden önce hemşireye daha 12 gün önce gelmiş bu gene nediye gelmişki diye söyleniyordu.içeri girdim.benim duyduğumu anlayınca hayırdır bi sıkıntınmı var daha yeni gelmiş gitmişsin dedi. uzun yola çıkabilirmiyim eskişehire gideceğim dedim.tabii çıkarsın ya daha 33+5 sin dedi.36 ya kadar yolu var dedi.muayene etmeyecekmisiniz dedim.edeyim dedi.
çeyz senin dediğin gibi cnm geçen geldiğimde adam uayene ettiğini zannediyor.halbuki 22 gün önce muayene etmişti.bu seferde ben söyleyince kontrol edecek oldu.mübarek bi bak sıkıntılı bi durum yoksa git eskişehire de.hatta dünden razı sanki gitmeme eskişehir ne kadar yol yaa atla arabaya 4 saat diyo.yuh dedim 7 saat bizim olduğumuz yerden bide otobüsle aktarmalı maktarmalı daha uzar doktor bey dedim.yok yaa gidersin dedi:)))
gerçekten tıp okuyacağım nerdeyse.2 hafta önce başka doktora gittim 2300 gr dedi.cuma kendi doktorum(oküzüm) 2134 gr dedi.3 haftadır gittiğim doktorlar kafası büyük diyorlardı.bu yeni farketti.aaa bunun kafası neden büyük çıkıyor yaa dedi.baktı etti.sıkıntılımı dedim.yok dedi.kimi çocuk küçük kafalı kimisi de büyük kafalı olur.bu çok normal dedi.sizinki de koca kafalı olcak dedi) biraz daha ilgiliydi bu sefer.3 hafta önce idrar tahlili istemişti.cuma tekrar istedi.3 hafta önce iltihap çıkmış hasbam bana daha önce idrarın sıkıntılıymış bu düzelmiş bol su iç dedi.sıpa deseydin ya raporumu almaya geldiğimde.adamı uzak tut kendinden artık dedi.bayağı tavsiyelerde bulundu.oküz yaaa iyi bhane uydurup gitmişim. şeker yüklemelerime falan baktı ekrandan. hımm 100lükte sadece ilki yüksek çıkmış sorun yok ozaman dedi. ama diğer doktorlarda diyet veriyo hatta biri diyetisyene yolladı. tsh ımı diğer leri yüksek dedi.endokrine yolladı.buna gösterdim sıkıntılımı bu sonuç diye.yahu sen hamilesin bunların hepsi normal, kafaya takılacak hiç bişi yok.tatlı ve hamur işinden uzak duracaksın.çok şımarma bu konuda.kan ilacını 2 ye çıkar.bu işte.ne tsh mış ne şekermş takmaaa,hepsi normal.dedi.ama sağlık ocağındaki doktor ısrarla doktoruna göster bunları endokrine gitmen gerek gebelik için yüksek dedi dedim.yaa onlar ne bilecekmiş dedi.istanbula gittiğimiz prof ta endokrine yolladı diyemedim artık:)) neyse 3 hafta sonra gene gideceğim.diyete devam ama. nolur nolmaz.
benımki isteğe bağlı sezeryan canım
benım doktorum neden hiç nst yapmadı ki yaa
gerçi hiç sancım falan olmadı Allah'a şükür
ama alan doktorlar oldukça tedirgin oluyorum
umarım sağlıkla zamanlı bir şekilde alırız kucağımıza evlatlarımızı
ınsallah canım hepımızın evlatları saglıcakla ve zamanında gelsın ınsaallah... benım elımde olsa keske normal dogumu ısterdım.. o kadar cok ısterdım kı normal olmasını.. nasıp.. nst .ye gırıyorum cunku gecelerı yatakta tas kesılıyorum saga sola dönemıyorum esımden destek alıp dönüyorum dedıgımden berı nst.ye alıo cnm.. senın sancın yoktur da ondan bakmıodur. ama bence 12 ocakta hazır ol.. alttan bakabılır. nst. de yuksek ıhtımal alıcaktır..
canım bende böyle bişey düşündüm çok hoş çünkü.Ama içine resim gerekiyor çocuğumun resmini herkese verecek kadar yakın mı diye düşündüm vazgeçtim
bende bu modeller arasında kaldım fikir verirseniz sevinirim kızlar
ŞİRİN BORNOZLU BİBERONLU BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 67747532
DUA EDEN BEBEK BİBLO BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 69777111
BİBERONLU BİBLO KUTU BEBEK ŞEKERİ + KARGO GittiGidiyor'da 69777141
kızlar önceki gğn başıma geleni anlatyıyım size :))
koltukta uyuya kalmışım kalktım yatacagım lavaboya gittim tuvaletimi yaptım kalktım eşofmanımı çektim
kızlar benden asagı bişey akıyo bacaklarımdan
anaa dedim gözlerim yerinden fırladı
eşime cırladım
geldi
ama o suda durdu :)))
dedim bu su nee sandımki suyum geliyo
eşim baktı balktı dediki altına kaçırdınnn
rezilliğimemi güleyim eşime haber vermememi bilemedim
Kizlar giremedim uzun zamandir, malum kaynana basimda
Neyse daha gecenlerde su temizlenme olayi aklima geldi, zorluk cektigim icin size yazicaktim da unuttum, okuyunca aa bende sorucaktim dedim.
Ben önceden de jiletle aliyordum hala öyle yapiyorum ama karnimdan dolayi görmedigim icin, zorlaniyorum. Epilasyonu hayatimda sadece bacaklarima kullandim, koltk altimi biile alamiyorum cok aciyor, agdayi denemedim bile, aciya cok dayanaiksizim ben nasil normal dogum yapicam bilmiyorum:18:
Benim suan da basima öyle problemler var ki kizlar, gercekten cok zor durumdayim, aslinda ne doguma ne bebegime konsantre olamiyorum, düsünemiyorum, bazen tamamen unuttugum, aklima bile gelmedigi oluyor. O zaman da cok üzülüyorum, daha ilk bebegim ve ne sevinebiliyorum ne baska bisey.
Suanda oturdugumuz bina subat sonu ( tamdogum zamanim) ykilicakmis ve suanda biz kira ödemeden oturuyorduk babamin evi oldugu icin ama bi iki ay icinde kiraya cikmak zorundayiz ve ben calismiyorum sadece esim calisiyor. Kira ödeyecek durumumuz hic ama hic yok. Ayrica esyalar bile cogu bizim degil, babamin ve onlar kendilerine yeni ev acacak ve bizde esyalari onlara vericez. Yeni taksidede girecek durumumuz yok. Tek ihtimal kaynanam yanimda kalirsa onun emekli maasiyla bize yardim etmesi ve ben kesinlikle onunla birlikte yasamak ona muhtac olmak istemiyorum, napicam bilmiyorum ama artik geceleri uyuyamiyorum, bazen aglayarak uyaniyorumSirf bu yüzden stresten dogurmazsam iyi ki dogursam cocukla nasil tasinicam onu da bilmiyorum
kızlaaaaaarrrrr
dualarımız kabul olduuu
Doğum izni 6 aya çıkıyor - Sabah - 31 Aralık 2012
günaydın bu arada
haberi alır almaz paylaşayım dedim
eddacım ya büyük ihtimal dediğin gibidir ama amniyon sıvısı filan olmasın.muayenen yakın bir zamanda mı. artık temkinli olmak lazım canım
iyi bari, suyu gelenlerde hep kaçırdık sanıyorlarmış ya o yüzden söylemiştim. Ben yaşamadım suyunun gelmesini. Ama hapşırık tıksırıkta ben de 1 2 defa azar azar kaçırdım. O yüzden sıkışmadan gidiyorum wc ye:))bende korktum ama durdu devam etmedi su bacagımdan baya aktı ama fazla değil olsa olsa yarım bardak kadar:)
ertesi kadar doktora gittim baktı suyun normal dedi
vede su olsaydı bir anda faş diye boşalır dedi
altına kaçırmışsındır dedi
akşam bir kasık sancım tuttu birde karnımın içi acıyordu birara öyle bağırdım eşimde çok korktu artık eğilip kalkmak zor bende çok eğilip yerden bişeyler toplarım korkmaya başladım artık kasıklarımda sızı oluşuyor
bende korktum ama durdu devam etmedi su bacagımdan baya aktı ama fazla değil olsa olsa yarım bardak kadar:)
ertesi kadar doktora gittim baktı suyun normal dedi
vede su olsaydı bir anda faş diye boşalır dedi
altına kaçırmışsındır dedi
iyi bari, suyu gelenlerde hep kaçırdık sanıyorlarmış ya o yüzden söylemiştim. Ben yaşamadım suyunun gelmesini. Ama hapşırık tıksırıkta ben de 1 2 defa azar azar kaçırdım. O yüzden sıkışmadan gidiyorum wc ye:))
o sızı benm de bayadır vardı hamileliğimdeki en ağır-beni rahatsız eden durum kasıklarımdaki acı ve 2 gündür penguen gibi yürüyorum dalga geçiyorlar benle,özellikle de eşim
Canım yazını okumamıştım,dr.a gitmişsin zaten. ohh iyi bari:)
Aman aman da afra kızımızın cicilerine bak ne de güzeller:):)
kızlar bebek şekerlerini, magnetlerini nerelere yaptırdınız internetten baktım fiyatları dışarıya göre çok uygun yerler var
ama internetten almaya cesaret edemiyorum
interneeten alanlar faceden yada hangi siteden aldılar yazabilirlermi
bende ilk çok korktum
yüzüm bembeyaz attı rengim :)
çünkü eşofmanı çektim yukarı mutfaga gittim orda bacagımdan aşagı sızdı banyoya koşana akdar
ama işte çok fazla değil
toplasan yarım su bardagı kadar
ertesi gün kontrolde doktora dedim
o suyun gelse fazla gelir bi anda boşalır dedi öyle durmaz dedi..
eger amniyon sıvısı olsa öyle azmı gelir yani sonra dururmu bu şekilde
Canım ben de tam bilmiyorum ama internetten azar azar gelenleri de okudum. Ama çok büyük çoğunluğun birden aşırı derecede geliyormuş. benm en çok korktuğum duş alırken gelirse nasıl anlayacağız.Sonuçta sancılansak doğum olacağını anlasak hastaneye gitmeden önce ılık duş almak gerek.o an gelse yanarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?