Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
ben bebek ıcın;
1 adet 10 mlu
1 adet 5 li hastane cıkısı
1 hastane cıkısının battanıyesı ama az olabılır belkı dıye bırde polar battanıye koyacagım (cıkıs ıcın polar tavsan seklınde kundak var ztn:)
ıslak mendıl, bez (bıkac tane)
emzık
bıberon
corap
sac bantları:) koydum annemler bır tane daha tulum kloy ne olur ne olmnaz dıyorlar ama ztn bıldıgım kadaryla hastane bır takım hastane cıkısını verıyor ,acıbadem hastanesınde yapacagım dogumu ama bı turlu fırsat olmadı gıdıp konusmaya cıkısta neler verıyorlar bılıyormusunuz?

günaydın benim gibi basur sorunu yaşayan varmı 6 ay izin geçtimi çok sevindim

Canım ben krem kullandım düzenli kullanımda düzeliyor.Henüz geçmedi ama ağrılarım kalmadı en azından.
Bende 3 tane vardı dış basur.Şimdi 1,5 gibi içeri itiyorum sürekli.Geçmiş olsun.

İzin için karar verildi ama henüz mecliste onaylanmadı.

Gunaydın kızlar,

Haftasonu finalimize girdik oglusumla, kıpır kıpırdı sınavda Sınav da güzel geçti inşallah...:)

Anneannemiz ve dedemiz geldiler, odayı duzenlemeye başladık hızlandırdılar bizi, dün aksamdan beri bebiş çamaşırlarını yıkıyoruz:))) Bu akşam kayınvalideler gelecek cümbür cemaat bebişin dolabını yerleştireceğizDD

Ayyy boyle yatagı dolabı falan yapıldıkca bir garip hissediyorum, bir an önce gelse de oğluşum sevsem , öpsem diyorum...:)) Babasıyla iyice hayaliyle yaşar olduk oğlumuzun

6 aylık izin meclise yollanıyor ama henüz kesinleşmedi. Biz ne kadar faydalanırız, faydalanabilirmiyiz bilmiyorum. Ama ya mecliste kesinlenince şunlar şunlar faydalanır diye bir madde koyarlar. Ya da daha sonra kimleri kapsadığını yayınlarlar. Ben 1 aydır raporluyum, 32 haftalıkken izin başladı ama onun 1 haftasıda raporlu geçti.Rapor bittiğinde yasal izin başlamıştı yani. Şimdi nasıl olur benim gibi durumu karışık olanlar için tam bir muamma. Ucundan kaçırmasam bari...

Beşimin çantası hazır. İki ayrı çanta yapacağım bu defa. Onun minikleri çok karışıyor yoksa,patiği eldiveni bulamıyorsun. Ben bol bol kıyafet koydum kuzuma. 5 takım filan oldu, 2-3 battaniye biri her tarafı fermuarlı,kapanıp tulum gibi olanlardan. günde 7-8 bez 2 gün için 20 bez filan aldım. İlk bebeğimde sezeryandan dolayı 1 gece,bebiş sarılık olduğu için 1 gece daha 2.5 gün hastanede kalmıştık. ev yakındı hastaneye evden bebişe kıyafet bana pijama getirmek zorunda kalmışlardı.Bu defa fazla fazla alıyorum o yüzden. Bir kaç küçük bir kaç büyük mendil aldım. Kusarsa ya da başını yasladığı zaman temiz yere yaslasın diye omuza sermek için. şapka,eldiven fazladan aldım, her şapka başına uymuyabiliyor,takım kullanamayabiliyorsun. eldivenlerin lastikleri sıkı ya da gevşek olabiliyor. Poposu için bepanten ve bebe yağı koyacağım bi de. Çok detaylı oldu biliyorum ama ilkinde yaşadıklarımdan dolayı biraz tedarikli olayım bu kez dedim.

akşam bir kasık sancım tuttu birde karnımın içi acıyordu birara öyle bağırdım eşimde çok korktu artık eğilip kalkmak zor bende çok eğilip yerden bişeyler toplarım korkmaya başladım artık kasıklarımda sızı oluşuyor

Suyun gelmesini de böyle tarif ediyorlar,öyle bi şey olmasın?

bende korktum ama durdu devam etmedi su bacagımdan baya aktı ama fazla değil olsa olsa yarım bardak kadar:)

ertesi kadar doktora gittim baktı suyun normal dedi
vede su olsaydı bir anda faş diye boşalır dedi
altına kaçırmışsındır dedi

evet yaa cidden şu doğum izniyle ilgili ağzı olan konuşuyor, sinir oluyorum bende..

ayy Allah yardımcın olsun canım. bebek kısmetiyle bereketiyle gelir derler, inş sizede bereketli uğurlu gelir, sıkıntılardan kurtulursunz..

evet canım coca colanın reklamı o... mutlu olmak için bir milyon neden diyorlar ya oda nedenlerden birisi bizde çok seviyoruz o reklamı :)
Bebek Şekerlerimizi hazırladım şükür :)

Eki Görüntüle 592158

ooo süper canım yaa maşşş, ne kadar şekerler.. ellerine sağlık

Senin söylediğin tabir az bile o doktora canım yaa, keşke tercih şansın olsa başka dr.a gitsen . Sen yine sık sık git kovamaz seni, ne konuşursa konuşsun umursama. Tahlillerini filan istanbulda tanıdığınız dr. varsa ona scan edip gönderemezmisin peki cnm,aklıma böyle bişe geldi.

Amin kuzum inş. ben de daha hiç nst ye girmedim merak ediyorum. 35.haftada gittiğimde kasılman varmı diye baya sordu, tabiyaaa nın dediği gibi kasılmalara bakıolar,benm çok olmuyor diye sokmadı galiba.

ben de resimli alacaktım eşim istemedi. gönderdiklerinden kutulu ve dua eden güzelmiş cnm. ayy bornozlu da güzel bilemedim şimdi:)

eddacım ya büyük ihtimal dediğin gibidir ama amniyon sıvısı filan olmasın.muayenen yakın bir zamanda mı. artık temkinli olmak lazım canım

Bütün aksilikler üstüste gelmiş canım ya ama bak bebeğin için güçlü olman lazım. Kısmetli gelecek hayırlısıyla Allah yardım eder cnm.Daha güzel bir kapı açılacak belki hiçbişe bilemeyiz.

kızlaaaaaarrrrr
dualarımız kabul olduuu
Doğum izni 6 aya çıkıyor - Sabah - 31 Aralık 2012

günaydın bu arada
haberi alır almaz paylaşayım dedim

aaa ben bu haberi burda öğrendim. İnş. olur yaa. ama biz izindeyken onaylanırsa yararlanabilirmiyiz acaba. belki de hiç izne çıkmamış kişiler yararlanabiliyordur

kızlar bebek şekerlerini, magnetlerini nerelere yaptırdınız internetten baktım fiyatları dışarıya göre çok uygun yerler var
ama internetten almaya cesaret edemiyorum
interneeten alanlar faceden yada hangi siteden aldılar yazabilirlermi

eddacım ya büyük ihtimal dediğin gibidir ama amniyon sıvısı filan olmasın.muayenen yakın bir zamanda mı. artık temkinli olmak lazım canım

bende ilk çok korktum
yüzüm bembeyaz attı rengim :)
çünkü eşofmanı çektim yukarı mutfaga gittim orda bacagımdan aşagı sızdı banyoya koşana akdar
ama işte çok fazla değil
toplasan yarım su bardagı kadar
ertesi gün kontrolde doktora dedim
o suyun gelse fazla gelir bi anda boşalır dedi öyle durmaz dedi..
eger amniyon sıvısı olsa öyle azmı gelir yani sonra dururmu bu şekilde

iyi bari, suyu gelenlerde hep kaçırdık sanıyorlarmış ya o yüzden söylemiştim. Ben yaşamadım suyunun gelmesini. Ama hapşırık tıksırıkta ben de 1 2 defa azar azar kaçırdım. O yüzden sıkışmadan gidiyorum wc ye:))

o sızı benm de bayadır vardı hamileliğimdeki en ağır-beni rahatsız eden durum kasıklarımdaki acı ve 2 gündür penguen gibi yürüyorum dalga geçiyorlar benle,özellikle de eşim

Canım yazını okumamıştım,dr.a gitmişsin zaten. ohh iyi bari:)

Bebek Şekerlerimizi hazırladım şükür :)

Eki Görüntüle 592158

Aman aman da afra kızımızın cicilerine bak ne de güzeller:):)

1. saat 180, 2.saat 113. Işılay bu kadar fark olur mu 1.saat ile 2. saat arasında demiştin, ben de sana özendim galiba farkı epey açtım. Neyin inadı ise hala dayanamıyorum tatlılara,1 tatlı kaşığı reçelin sonu bu. Kahvaltı da bir tek bunu kaçırdım fazladan. Eve tatlı girmesi yasaktı aslında ama kayınvalidem reçel yapmış. Uzun zamandır yememiştim ve ne olduğunu yazmayacağım canınız çekmesin, çok da severim. Anladım ki yasak listesinin tadına bile bakmak yasak.Diyabetik reçellerden alıcam ve çok çok dayanamazsam onlardan yerim azıcık. Sonuçta katkı maddeli filan zaten çok yiyemem.

inşallah doktorun dediği gibidir
Allah korusun suysa birşey olmasa

kızlar son günler bebek bildiginiz tam şeyin üstünde
öyleki pardon ama kuşumda ellerini hissediyorum tam karnımla kuşun kesiştiği yerde
çok aşağı indi sanki
korkuyorum 10 gün var izne ayrılmama erken gelmese

Canım ben de tam bilmiyorum ama internetten azar azar gelenleri de okudum. Ama çok büyük çoğunluğun birden aşırı derecede geliyormuş. benm en çok korktuğum duş alırken gelirse nasıl anlayacağız.Sonuçta sancılansak doğum olacağını anlasak hastaneye gitmeden önce ılık duş almak gerek.o an gelse yanarız.

benimde korkum diyelim su geldi hemen duşa girmek isterim
ama sıcak suda kasları rahatlatınca bebeği aşagı itermi daha fena
su gelirse banyoya girmek zararlımı olur acabaa
ayy kızlar korkumuz çok napcaz

selam kızlar herkeze mutlu sağlıklı güzel yıllar diliyorum seneye bu zamanlar bebeklerimize doğum günü hazırlaıkları yapıyor oluruz inşallah ayyyyyyyyy çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…