1. saat 180, 2.saat 113. Işılay bu kadar fark olur mu 1.saat ile 2. saat arasında demiştin, ben de sana özendim galiba farkı epey açtım. Neyin inadı ise hala dayanamıyorum tatlılara,1 tatlı kaşığı reçelin sonu bu. Kahvaltı da bir tek bunu kaçırdım fazladan. Eve tatlı girmesi yasaktı aslında ama kayınvalidem reçel yapmış. Uzun zamandır yememiştim ve ne olduğunu yazmayacağım canınız çekmesin, çok da severim. Anladım ki yasak listesinin tadına bile bakmak yasak.Diyabetik reçellerden alıcam ve çok çok dayanamazsam onlardan yerim azıcık. Sonuçta katkı maddeli filan zaten çok yiyemem.
arkadaşlar ben de bugün itibari ile 34. haftayı bitirdim.kızımızı bekliyoruz sabırsızlıkla. kaburgalarıma yaptığı baskı dışında çok rahat bir hamilelik geçiriyorum. 3 gündür başka bir sorunum var malesef ve geçen kontrolümde doktoruma sormayı unuttum. şükür ayaklarımda aşırı bir şişme olmadı. yalnız ellerim her sabah acayip şişiyo bir şey tutamıyorum hiç. bir kaç saat sonra biraz rahatlıyor. fakat 3 gündür sağ elimin yüzük ve orta parmağı sabit şekilde hiç geçmeden uyuşuyor. karıncalanma demek daha doğru hissizleşme var. ama sadece o 2 parmağımda oluyor. böyle bir sorun yaşayan var mı başka acaba? çok anormal bir durum mu? bu arada tüm şubat annelerinin yeni yılını kutluyorum :) 2013'te bebişlerimizde güzel bir yıl diliyorum :)
canım geçmiş olsun tuz şişirir vücudu tuzsuz ye herşeyi ve çok su iç, çok su içenlerde şişme olmuyor genelde
arkadaşlar ben de bugün itibari ile 34. haftayı bitirdim.kızımızı bekliyoruz sabırsızlıkla. kaburgalarıma yaptığı baskı dışında çok rahat bir hamilelik geçiriyorum. 3 gündür başka bir sorunum var malesef ve geçen kontrolümde doktoruma sormayı unuttum. şükür ayaklarımda aşırı bir şişme olmadı. yalnız ellerim her sabah acayip şişiyo bir şey tutamıyorum hiç. bir kaç saat sonra biraz rahatlıyor. fakat 3 gündür sağ elimin yüzük ve orta parmağı sabit şekilde hiç geçmeden uyuşuyor. karıncalanma demek daha doğru hissizleşme var. ama sadece o 2 parmağımda oluyor. böyle bir sorun yaşayan var mı başka acaba? çok anormal bir durum mu? bu arada tüm şubat annelerinin yeni yılını kutluyorum :) 2013'te bebişlerimizde güzel bir yıl diliyorum :)
canımcım dünde akşam karnıbahar yemeği yedim 172 çıktı bence yanlış bu yaa 2. saat 116 çıktı
şimdide benimo yedim ne yapayım bugün yılbaşı :))) hazır reçeller katkı maddesi var ya birde bence hiç alma alınca yiyorsun gözün kalıyor olmayınca yemıyorsun canım
6 aylık izin meclise yollanıyor ama henüz kesinleşmedi. Biz ne kadar faydalanırız, faydalanabilirmiyiz bilmiyorum. Ama ya mecliste kesinlenince şunlar şunlar faydalanır diye bir madde koyarlar. Ya da daha sonra kimleri kapsadığını yayınlarlar. Ben 1 aydır raporluyum, 32 haftalıkken izin başladı ama onun 1 haftasıda raporlu geçti.Rapor bittiğinde yasal izin başlamıştı yani. Şimdi nasıl olur benim gibi durumu karışık olanlar için tam bir muamma. Ucundan kaçırmasam bari...
Kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. bugün ben ve kızım çok mutluyuz hem son haftamız olması hem de yılbaşı olmasından dolayı bir sürü hediyeler aldık:) 2013 çok güzel geliyor valla Allah bozmasınEn önemlisi bebişler gelecek hepimize.
Hiç izlediniz mi bilmiyorum, geçen gün eşimle kanallara bakarken bir reklam gördük noel baba bir evin bacasından içeri bebek atıyordu,ne reklamı olduğunu bile bilmiyorum.İzlerken koptuk gülmekten yaa aynı bizim durumumuz da öyle,2013 hediyemiz
o iki parmak uyuşması ya karpal tünelde ya boyundaki bir sinirle ilgiliydi ama şu anda hatırlamıyorum bi doktoruna danış derim
çok tuzlu yemiyorum zaten. ellerim şişmeye 3 haftadır falan başladı. o zmandan beri de tuza dikkat ediyorum. ayrıca aşırı su içiyorum. 1 damacana su (eşim çok içmiyor) 10 gün ancak gidiyor 2imize. gece bile büyük bardaklarım var 3-4 kez lavabo için uyandığımda her seferinde mutlaka içiyorum. gün içinde de aynı şekilde. 3lt kesin içiyrm.
Canım ben de tam bilmiyorum ama internetten azar azar gelenleri de okudum. Ama çok büyük çoğunluğun birden aşırı derecede geliyormuş. benm en çok korktuğum duş alırken gelirse nasıl anlayacağız.Sonuçta sancılansak doğum olacağını anlasak hastaneye gitmeden önce ılık duş almak gerek.o an gelse yanarız.
cnm benım bı arkadasımın gece yarısı suyu gelmıs. kalmıs bı güzel dus almıs. temızlıgını yapmıs. 45 dk sonra hastanede olmus. normal dogum yaptı.gayet de kolay bı dogum oldu. ben de suyum gelınce dus alıp cıkmak ıstıyorum.. evım zaten hastaneme yürüyerek 5 dk:))
benim hastane 20-25 dakka sürer bende 5 saatte hazırlanan bir insan olarak elim ayağıma dolanır ama duş almadan çıkmam inşallah suyum falan gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?