Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
slm güzel annişlerr.. hepinize iyi seneler diliyorum.. ben doğurmadım daha çok şükür ama kasıklarımda sancılar oluyor son iki gündür, normal sancı mı doğum yaklaşıyor mu birtürlü anlayamıyorum :18: her an diken üstündeyim yani.. neyse yarın kontrole gidicem hem iş göremezlik raporu alıcam (cumaya kadar dayanamadım) hemde muayene olucam, bakalım nstde ne çıkıcak :18: belki yine hastaneye yatırılırım, hayırlısı artık. öyle yada böyle hepimiz ortalama 1- 1,5 ay içinde anne olucazzzzz

kızlar bişey soracam yaa bi kaç gündür kasıklarımda belimde hafif ağrılar vardı özellikle gece oluyodu böyle adet olacakmışım gibi belime bile vuruyodu bugün de ara ara makata vurmaya başladı ağrı birden giriyo çok fena neden olabilir sizce

Her şeyde vardır bir hayır. Kendini üzmemekle en iyisini yapmışsın.Bebeğin her şeyden daha önemli şu anda.Kendine dikkat et.

İzmir mi? Ben de İzmir'liyim. İzmir'i görünce özlediğimi farkettim Bu arada sana da sağlıklı mutlu yıllar...

Aynı sıkıntı bende de var. Ben de tedirginim. Yarın doktora soracağım bakalım.
İki gündür ben de aynı ağrıyı hissediyorum. Belimden kasıklarıma ve bacaklarıma vuruyor. Dün uzun süre devam etti. Hep yattım, yeni yıla da yatarak girdim ilk defa Sancı adet sancısı gibi. Yarın ilk defa nst ye bakılacak. Bakalım neymiş durum.Çok merak ediyorum.

aynı sancılar banada oluyo adetmişim gibi sanki oradan belime bacaklarıma vuruyo
allah vaktiyle göndersin bebişlerimizi

gaza geldim ne bulduysam resim çektim ama nasıl yükliycem

ya kızlar acil lütfen

Son düzenleme:
aman canım dikkat et
nasıl sancılar bunlar
bende de iki gündür adet sancısı gibi ince ince oluyor da ondna sordum

[QUOTaynen canım bende de oluyor ama belime vurmadı
sanki biraz makattan acıyormuş gibi geliyorr
çok tırsıyorumm
E=trianofiliz;28054547]Her şeyde vardır bir hayır. Kendini üzmemekle en iyisini yapmışsın.Bebeğin her şeyden daha önemli şu anda.Kendine dikkat et.

İzmir mi? Ben de İzmir'liyim. İzmir'i görünce özlediğimi farkettim Bu arada sana da sağlıklı mutlu yıllar...

Aynı sıkıntı bende de var. Ben de tedirginim. Yarın doktora soracağım bakalım.

İki gündür ben de aynı ağrıyı hissediyorum. Belimden kasıklarıma ve bacaklarıma vuruyor. Dün uzun süre devam etti. Hep yattım, yeni yıla da yatarak girdim ilk defa Sancı adet sancısı gibi. Yarın ilk defa nst ye bakılacak. Bakalım neymiş durum.Çok merak ediyorum.[/QUOTE]
ben de İzmirliyim
canım bebeklerin günü gününe tutmuyor bi gün bakıyorsun inanılmaz hareketli ertesi gün bakıyorsun hareketler çok yavaş oluyor..Önemli olan hareket etmesi yani

ay canım nerde okusam hareketlerde azalma olur diyor
ama çok tedirginim
benım doktorum da 25-30 kere hissetmen lazım dedi
anacım sayacak mıyız her seferinde
benım de vurmak yerine iktiriyor karnımı kaydırıyor böyle

Kızlar biberon almadım ben hala. E-bebek'ten sipariş verecektim ama bir sürü seçenek var karar veremiyorum. Bir de fiyat farkı çok. Neye göre karar vereceğiz?Cam olması daha iyi diye düşünüyorum ama sizce nasıl olmalı?
Dr.Browns Doğal Akış Standart Cam Biberon 120 ML - e-bebek.com
Bebedor Mini Cam Biberon 60 ML - e-bebek.com

Bu ikisine baktım mesela ama karar veremiyorum.

Bir de güvenli uyku yastığı almak istiyorum ama sizce nasıl gereksiz mi olur acaba?

Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - e-bebek.com

Kızlar yarım yamalak aldıklarımdan ekledim size birde kayınvalidemin ördükleri falan var ama onları koymadım

Eklentiler

• $DSCN1973.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCN1975.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSCN1984.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSCN1985.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSCN2001.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSCN2003.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCN2004.webp
    21 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSCN2006.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCN2008.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCN2010.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSCN2011.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCN2016.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCN2018.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSCN2019.webp
    27 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSCN2021.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSCN2025.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCN2026.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCN2028.webp
    35 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSCN2030.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCN2032.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSCN2037.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $DSCN2042.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSCN2000.webp
    22 KB · Görüntüleme: 47
bu arada küçük beşik yarım daha yapılmadı sarı yastık annemin daha önce aldığı takı yastığı bebek şekerlerimiz böylehep farklı tanesi 1 tl ayet olanlar 1,5 tl di almadım bisiklette 2 tl di

canım oöncelikle o yanyatma yastıklarından ben de aldım
gerekiyormuş
ama bakalım kullanacak mıyız
biberon içinse bizim dedemiz almış Dr browns ın 240ml lik cam değil
mika mı desem ne desem öyle bir şey
gaz yapmıyormuş bebekte ağzını tam kapatıyormuş

Kızlar yarım yamalak aldıklarımdan ekledim size birde kayınvalidemin ördükleri falan var ama onları koymadım
:nazargüle güle kullanın miniğinle canım
oğluşunun adı ne olacak acaba?
:

amin canım benim hepimiz inşallah oğluşumun adını resimde başharfi var o kadar kopya verdim kimseye söylemiyoruz eşimle aramızda sır doğunca açıklıycaz ailelerimiz dahil sihiri bozulmasın diye :)

amin canım benim hepimiz inşallah oğluşumun adını resimde başharfi var o kadar kopya verdim kimseye söylemiyoruz eşimle aramızda sır doğunca açıklıycaz ailelerimiz dahil sihiri bozulmasın diye :)

anladım canım
gizemlisiniz eşinle yaniii
benım oğluşumun adı MEhmet Tuna olacak
Tuna boylum diye seviyorum miniğimi

anladım canım
gizemlisiniz eşinle yaniii
benım oğluşumun adı MEhmet Tuna olacak
Tuna boylum diye seviyorum miniğimi

maşallah canım adıyla yaşasın eşimle ikimiz 1 tane isim beğeneedik tek anlaştığımız isimde dur dedik dahada bulamıyoruz :))

Canım ben baya araştırdım bu biberon olayını da,herkes bir şey söylüyor ama genelde avent öne çıkıyor,cam çok fazla tavsiye edilmiyor,pes olan ve antikolik olanı öneriyorlar.Onun için ben bu ürünü aldım bir bak istersen.
Philips Avent %0 BPA Biberon 260 ml PES - e-bebek.com

güzel günlerde kullanın canım hepsi de birbirinden güzel.

banada herkes cam biberon tavsiye etti benim resimde var chicco dr. brown nuk ve alıştırma biberonu var ama dr. brown plastik iade edecektim vazgeçtim

Bu arada herkese iyi yıllar.2013 özel bir yıl olacak bizim için

Bu 6 aylık izin olayı nasıl oluyor kızlar?doğum sonrası 16 haftaymış,şubatın 2.haftası doğum yaptığımı düşünerek hesapladım yine de mayısa denk geliyor yetmiyor dönemi kapatmaya,çok da işime yaramıyor gibi sanki,yanılıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…