tatlım az önce bende buna bakıp bebeklerden bulsam ne iyi olur diye düşündüm ama nerden bulabilrim kiHappy Cookie Day
Bunlarda cok seker minik bebeler bulabilirsen cok hoş olur
Isılayım ben yazdım ama kaydetmedim
Sevgili arkadaşlar,
Birkaç gündür yazdığınız 40 sayfayı okuyup yetişmeye çalışıyorum. Ne yazık ki kendi dertlerimle boğuşmaktan pek ilgilenemedim. Kızlar şirkette toplu bir işten çıkartılma durumu vardı ve hamile olduğum için(bilirsiniz kurumsal firmalar hiiiiç sevmezler hamileleri!!!) ben de payıma düşeni aldım. Son dönemde bu sebeple pazarlıklarla biraz stresli geçti. Dava açıp işe iademi üstemeyi hiç düşünmedüm çünkü bu saatten sonra ne ben onlara güvenebilirim ne de onlar bana güvensinler. Neyse tabiki kızım herşeyden önce geldiği için çok da strese girmeden üstesinden geldim diyelim. Benim gibi iş bağımlısı biri için kolay olmadı bu durumu hazmetmek ama neyse.
Çarşamba günü yeni doktoruma gideceğim, hastane değiştirmek durumunda kaldım bir de bu arada bakalım kızım nasıl, çok heyecanlıyım.
Işılayımın yeni yıl mesajına kelimesi kelimesine katılıyorum, aynı dilekleri paylaşıyorum..
2013te minişlerimiz kısmetleri ile birlikte gelecekler hayırlısıyla ve hayatlarımız hiç olmadığı kadar güzelleşecek!! :))
Hepinizi çok çok öpüyorm ve seviyorum kızlar!
sağlıklı ,mutlu huzurlu yıllar güzel anneler
bebeklerimizi zamanlı sağlıklı doğumlarla kucağımıza alalım inşallah
ben de dün vajinama batıp batıp duran iğne gibi acılardan çok tedirgin oldum
biz ilçedeyiz hastene merkezde o nedenle 12 ocaktaki kontrolümden sonra artık İzmir'de kalacağım
tedirgin oluyoruz
BELFÜ canım ne tatlı şekerler onlar
ben de bu gittiğimde hastane için çikolata ya da kurabiye siperişi vereceğim
şekerleri de mevlütte dağıtacağım
aman kızlar dikkat edin artık kendinize son aya girdik
Aynı sıkıntı bende de var. Ben de tedirginim. Yarın doktora soracağım bakalım.kızlar bir şey soracağım benım bebeğimin hareketleri 2 gündür daha yumuşak
evet gün için de hareket hissediyorum ama daha yumuşak hareketler normal mi?
hemen velveleye vermek istemiyorum ama tedirgin olmadım da değil
İki gündür ben de aynı ağrıyı hissediyorum. Belimden kasıklarıma ve bacaklarıma vuruyor. Dün uzun süre devam etti. Hep yattım, yeni yıla da yatarak girdim ilk defakızlar bişey soracam yaa bi kaç gündür kasıklarımda belimde hafif ağrılar vardı özellikle gece oluyodu böyle adet olacakmışım gibi belime bile vuruyodu bugün de ara ara makata vurmaya başladı ağrı birden giriyo çok fena neden olabilir sizce
aynı sancılar banada oluyo adetmişim gibi sanki oradan belime bacaklarıma vuruyokızlar bişey soracam yaa bi kaç gündür kasıklarımda belimde hafif ağrılar vardı özellikle gece oluyodu böyle adet olacakmışım gibi belime bile vuruyodu bugün de ara ara makata vurmaya başladı ağrı birden giriyo çok fena neden olabilir sizce
aman canım dikkat etslm güzel annişlerr.. hepinize iyi seneler diliyorum.. ben doğurmadım daha çok şükürama kasıklarımda sancılar oluyor son iki gündür, normal sancı mı doğum yaklaşıyor mu birtürlü anlayamıyorum :18: her an diken üstündeyim yani.. neyse yarın kontrole gidicem hem iş göremezlik raporu alıcam (cumaya kadar dayanamadım) hemde muayene olucam, bakalım nstde ne çıkıcak :18: belki yine hastaneye yatırılırım, hayırlısı artık. öyle yada böyle hepimiz ortalama 1- 1,5 ay içinde anne olucazzzzz
kızlar bişey soracam yaa bi kaç gündür kasıklarımda belimde hafif ağrılar vardı özellikle gece oluyodu böyle adet olacakmışım gibi belime bile vuruyodu bugün de ara ara makata vurmaya başladı ağrı birden giriyo çok fena neden olabilir sizce
canım bebeklerin günü gününe tutmuyor bi gün bakıyorsun inanılmaz hareketli ertesi gün bakıyorsun hareketler çok yavaş oluyor..Önemli olan hareket etmesi yani
ay canım nerde okusam hareketlerde azalma olur diyorcanım bizim bebişlerde öyle benim doktorum bebeğin hareketlerinde azalma varmı dedi daha ağır dedim sanki daha az büyüdüğü için herhalde dedim hayır aksine azalmaz artar diyor günde 15-20 kere harreket edecek diyor yaa dedim aslında ediyor ama artık ittiriyor vurmak yerine işte birde çok hıçkırık tutuyor hatta hep ultrasona girdiğimde tekmelerini hissediyorum. Anneme sorsam kızım büyüdü öyle olacak diyor.
gaza geldim ne bulduysam resim çektim ama nasıl yükliycem
ya kızlar acil lütfen
canım oöncelikle o yanyatma yastıklarından ben de aldımKızlar biberon almadım ben hala. E-bebek'ten sipariş verecektim ama bir sürü seçenek var karar veremiyorum. Bir de fiyat farkı çok. Neye göre karar vereceğiz?Cam olması daha iyi diye düşünüyorum ama sizce nasıl olmalı?
Dr.Browns Doğal Akış Standart Cam Biberon 120 ML - e-bebek.com
Bebedor Mini Cam Biberon 60 ML - e-bebek.com
Bu ikisine baktım mesela ama karar veremiyorum.
Bir de güvenli uyku yastığı almak istiyorum ama sizce nasıl gereksiz mi olur acaba?
Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - e-bebek.com
Kızlar yarım yamalak aldıklarımdan ekledim size birde kayınvalidemin ördükleri falan var ama onları koymadım
canım oöncelikle o yanyatma yastıklarından ben de aldım
gerekiyormuş
ama bakalım kullanacak mıyız
biberon içinse bizim dedemiz almış Dr browns ın 240ml lik cam değil
mika mı desem ne desem öyle bir şey
gaz yapmıyormuş bebekte ağzını tam kapatıyormuş
:nazargüle güle kullanın miniğinle canım
oğluşunun adı ne olacak acaba?:
amin canım benim hepimiz inşallah oğluşumun adını resimde başharfi var o kadar kopya verdim kimseye söylemiyoruz eşimle aramızda sır doğunca açıklıycaz ailelerimiz dahil sihiri bozulmasın diye :)
anladım canım
gizemlisiniz eşinle yaniii
benım oğluşumun adı MEhmet Tuna olacak
Tuna boylum diye seviyorum miniğimi
Kızlar biberon almadım ben hala. E-bebek'ten sipariş verecektim ama bir sürü seçenek var karar veremiyorum. Bir de fiyat farkı çok. Neye göre karar vereceğiz?Cam olması daha iyi diye düşünüyorum ama sizce nasıl olmalı?
Dr.Browns Doğal Akış Standart Cam Biberon 120 ML - e-bebek.com
Bebedor Mini Cam Biberon 60 ML - e-bebek.com
Bu ikisine baktım mesela ama karar veremiyorum.
Bir de güvenli uyku yastığı almak istiyorum ama sizce nasıl gereksiz mi olur acaba?
Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - e-bebek.com
Kızlar yarım yamalak aldıklarımdan ekledim size birde kayınvalidemin ördükleri falan var ama onları koymadım
Happy Cookie Day
Bunlarda cok seker minik bebeler bulabilirsen cok hoş olur
Isılayım ben yazdım ama kaydetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?