canım doğum öncesi 5 haftayı da ekleyeceksin eğer 32 de ayrılmadıysanBu arada herkese iyi yıllar.2013 özel bir yıl olacak bizim için
Bu 6 aylık izin olayı nasıl oluyor kızlar?doğum sonrası 16 haftaymış,şubatın 2.haftası doğum yaptığımı düşünerek hesapladım yine de mayısa denk geliyor yetmiyor dönemi kapatmaya,çok da işime yaramıyor gibi sanki,yanılıyor muyum?
tatlım hepsi biribirinden güzel..Güzel günlerinde giyinsin bebişin
bebek şekerleirni karışık mı yaptırdın?
amin canım inşallah bebek şekerleri karışıktı biblo yelekleride 1 tl den verdi onlar evde daha çok hoşuma gitti ben 1 tl ye bişey ver bana dedim biblolar 1,25 ti 1 e verdi 60 tane yastık 15 ti nakit 10 sepet 20 di sanırım 15 nakit 35 kapı süsü 30 nakit birde 10 metre tül 15 tl
130 tuttu
eminönünden aldın dimi canım
Kızlar biberon almadım ben hala. E-bebek'ten sipariş verecektim ama bir sürü seçenek var karar veremiyorum. Bir de fiyat farkı çok. Neye göre karar vereceğiz?Cam olması daha iyi diye düşünüyorum ama sizce nasıl olmalı?
Dr.Browns Doğal Akış Standart Cam Biberon 120 ML - e-bebek.com
Bebedor Mini Cam Biberon 60 ML - e-bebek.com
Bu ikisine baktım mesela ama karar veremiyorum.
Bir de güvenli uyku yastığı almak istiyorum ama sizce nasıl gereksiz mi olur acaba?
Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - e-bebek.com
canım doğum öncesi 12 doğum sonrası 12 hafta olacak diye biliyorum yani önceye ve sonraya eşit dağıtılırtBu arada herkese iyi yıllar.2013 özel bir yıl olacak bizim için
Bu 6 aylık izin olayı nasıl oluyor kızlar?doğum sonrası 16 haftaymış,şubatın 2.haftası doğum yaptığımı düşünerek hesapladım yine de mayısa denk geliyor yetmiyor dönemi kapatmaya,çok da işime yaramıyor gibi sanki,yanılıyor muyum?
artık göbeğimin kaşıntısı o kadar tatlıki yırtıp parçalar gibi kaşımak istiyorum 1 ay daha nasıl dayanılır bu kaşıntıya sürekli yağlıyorum
canım doğum öncesi 8 sonrası 16 hafta dedi samanyolu habercanım doğum öncesi 12 doğum sonrası 12 hafta olacak diye biliyorum yani önceye ve sonraya eşit dağıtılırt
eee biz de zaten yani en azından ben 32 de ayrılmadım 5 hafta zaten cepte bir de o 12 haftadan mutlaka kazancımız olur diye düşünüyorum
yani en azından ben öyle istiyorumm
canım doğum öncesi 5 haftayı da ekleyeceksin eğer 32 de ayrılmadıysan
canım doğum öncesi 12 doğum sonrası 12 hafta olacak diye biliyorum yani önceye ve sonraya eşit dağıtılırt
eee biz de zaten yani en azından ben 32 de ayrılmadım 5 hafta zaten cepte bir de o 12 haftadan mutlaka kazancımız olur diye düşünüyorum
yani en azından ben öyle istiyorumm
canım doğum öncesi 8 sonrası 16 hafta dedi samanyolu haber
hmmm o zaman problem olmaz canım
çünkü bizim 5 haftamız zaten cepte
16+5 21 hafta olur o zaman
yanılmıyorsam
şimdi başa sardım ben
böyle olursa yasa çıkarsa yani
bu 21 haftalık izin izne ayrıldığımız anda başlayacak dimi
doğum gerçekleşince değil
o konuda benimde kafam karışık aslında doğumdan sonra başlaması gerekmez mı?sonuçta doğum öncesi o 8 haftalık iznin 5 ini kullanmayıp 3 haftasını kullanmış oluyoruz
bide biz izne çıktıktan sonra halen çalışmakta olan diye bir ibre ekleyip bizi kapsamazsa diye korkuyorum inş kıl payı kaçırmayız
kuzular nabersiniz.ışılaycım o güzel duana aynen bende katılıyorum ve amin diyorum.
gerçekten benim karnımda fena kaşıyor.yaplıyorum falan ama kaşımak yok olmazzzz.
pedagog cnm dertlerimle sizi üzmeyeyim demişsin ama burayı biz bildiklerimizi,sorularımızı, düşündüklerimizi, duygularımızı paylaşmak için kullanıyoruz.üzüntümüzde duygumuz sevincimizde duygumuz. o şekilde düşünme. bizi bizden iyi kimse anlayamaz. daha önce hamilelik yaşayanlar bile anlamıyo.neymiş efendim onlarda hamile olmuşlarmış.
bazı arkadaşlar vajinada sızı olduğunu söylemiş aynısı bende de var.özellikle 2 damlalık tuvaletim gelsin daha fazla sızlıyo. yada oturduktan sonra ayağa kalkayım bazen düz yürüyemiyorum sızıdan.ilk 2-3 adımımda eğilerek yürüyorum. zınılattırıyo resmen.
benim oğlanın tekmeleri çok değişti.sanki karnımın üstünden biyerden çıkmaya çalışıyoda karnımdan da 1-2 parça yanında götürmeye çalışıyo.
en fazla gece uykularımda zorlanıyorum.deliksiz uyuyamıyorum.yan yattığımda oğlum sanki biraz daha arkana doğru yaslan bana zarar veriyosun der gibi böbrekleime doğru kıpırdayıp duruyo.
şimdilik benden bu kadar.
slm güzel annişlerr.. hepinize iyi seneler diliyorum.. ben doğurmadım daha çok şükürama kasıklarımda sancılar oluyor son iki gündür, normal sancı mı doğum yaklaşıyor mu birtürlü anlayamıyorum :18: her an diken üstündeyim yani.. neyse yarın kontrole gidicem hem iş göremezlik raporu alıcam (cumaya kadar dayanamadım) hemde muayene olucam, bakalım nstde ne çıkıcak :18: belki yine hastaneye yatırılırım, hayırlısı artık. öyle yada böyle hepimiz ortalama 1- 1,5 ay içinde anne olucazzzzz
tatlım az önce bende buna bakıp bebeklerden bulsam ne iyi olur diye düşündüm ama nerden bulabilrim ki
kızlar bişey soracam yaa bi kaç gündür kasıklarımda belimde hafif ağrılar vardı özellikle gece oluyodu böyle adet olacakmışım gibi belime bile vuruyodu bugün de ara ara makata vurmaya başladı ağrı birden giriyo çok fena neden olabilir sizce
Kızlar biberon almadım ben hala. E-bebek'ten sipariş verecektim ama bir sürü seçenek var karar veremiyorum. Bir de fiyat farkı çok. Neye göre karar vereceğiz?Cam olması daha iyi diye düşünüyorum ama sizce nasıl olmalı?
Dr.Browns Doğal Akış Standart Cam Biberon 120 ML - e-bebek.com
Bebedor Mini Cam Biberon 60 ML - e-bebek.com
Bu ikisine baktım mesela ama karar veremiyorum.
Bir de güvenli uyku yastığı almak istiyorum ama sizce nasıl gereksiz mi olur acaba?
Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - e-bebek.com
Kızlar yarım yamalak aldıklarımdan ekledim size birde kayınvalidemin ördükleri falan var ama onları koymadım
boyutu önemli canım yaa banane banada gönder :))
Bu arada herkese iyi yıllar.2013 özel bir yıl olacak bizim için
artık göbeğimin kaşıntısı o kadar tatlıki yırtıp parçalar gibi kaşımak istiyorum 1 ay daha nasıl dayanılır bu kaşıntıya sürekli yağlıyorum
şimdi scarlet benım kafamı karıştırdı
bu yeni yasada doğum sonrası ne kadar olacak?
kaçıncı haftadan itibaren izne çıkma hakkı verilecek
bu önemli ki ona göre hesaplayabilelim
ama 32 den önceye ayrılma hakkı verirler diye düşünüyorum
ay nasıl olacak acaaba
ahh canım bilemiyorumki bendede oluyor. yarın doktora sorucam kayda değer cevap alırsam paylaşırım burda.kızlar bişey soracam yaa bi kaç gündür kasıklarımda belimde hafif ağrılar vardı özellikle gece oluyodu böyle adet olacakmışım gibi belime bile vuruyodu bugün de ara ara makata vurmaya başladı ağrı birden giriyo çok fena neden olabilir sizce
ben de İzmirliyimaman canım dikkat et
nasıl sancılar bunlar
bende de iki gündür adet sancısı gibi ince ince oluyor da ondna sordum
aynen canım adet sancısı gibi inece ince
[QUOTaynen canım bende de oluyor ama belime vurmadı
sanki biraz makattan acıyormuş gibi geliyorr
çok tırsıyorummE=trianofiliz;28054547]Her şeyde vardır bir hayır. Kendini üzmemekle en iyisini yapmışsın.Bebeğin her şeyden daha önemli şu anda.Kendine dikkat et.
İzmir mi? Ben de İzmir'liyim. İzmir'i görünce özlediğimi farkettimBu arada sana da sağlıklı mutlu yıllar...
Aynı sıkıntı bende de var. Ben de tedirginim. Yarın doktora soracağım bakalım.
İki gündür ben de aynı ağrıyı hissediyorum. Belimden kasıklarıma ve bacaklarıma vuruyor. Dün uzun süre devam etti. Hep yattım, yeni yıla da yatarak girdim ilk defaSancı adet sancısı gibi. Yarın ilk defa nst ye bakılacak. Bakalım neymiş durum.Çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?