Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
canım doğum öncesi 5 haftayı da ekleyeceksin eğer 32 de ayrılmadıysan

tatlım hepsi biribirinden güzel..Güzel günlerinde giyinsin bebişin
bebek şekerleirni karışık mı yaptırdın?

amin canım inşallah bebek şekerleri karışıktı biblo yelekleride 1 tl den verdi onlar evde daha çok hoşuma gitti ben 1 tl ye bişey ver bana dedim biblolar 1,25 ti 1 e verdi 60 tane yastık 15 ti nakit 10 sepet 20 di sanırım 15 nakit 35 kapı süsü 30 nakit birde 10 metre tül 15 tl

130 tuttu

eminönünden aldın dimi canım

eminönünden aldın dimi canım

evet mehmet efendikahveci sokağına ilk girdiğinde soldaki ilk dükkan ama biraz baksaydım keşke hoşgeldin bebek yazısı kapıtülü için nazar boncukları mevlüt şeker kutuları falan baksaydım diyorum girdim aldım ve çıktım hastaydım hemde

bu arada hepsi lavantalı mıknatıslı buzdolabı süsüdür

Son düzenleme:

cnm bebedor almanı tavsiye etmmem çin malı çünkü.eskiden iyiydi bildiğim kadarıyla ama artık çinliler üretiyorlar..

artık göbeğimin kaşıntısı o kadar tatlıki yırtıp parçalar gibi kaşımak istiyorum 1 ay daha nasıl dayanılır bu kaşıntıya sürekli yağlıyorum

canım doğum öncesi 12 doğum sonrası 12 hafta olacak diye biliyorum yani önceye ve sonraya eşit dağıtılırt

eee biz de zaten yani en azından ben 32 de ayrılmadım 5 hafta zaten cepte bir de o 12 haftadan mutlaka kazancımız olur diye düşünüyorum
yani en azından ben öyle istiyorumm

artık göbeğimin kaşıntısı o kadar tatlıki yırtıp parçalar gibi kaşımak istiyorum 1 ay daha nasıl dayanılır bu kaşıntıya sürekli yağlıyorum

sakın sakın sakınn
ama artık bu son zamanlar çok zormuş yaa gerçekten

canım doğum öncesi 8 sonrası 16 hafta dedi samanyolu haber

canım doğum öncesi 5 haftayı da ekleyeceksin eğer 32 de ayrılmadıysan

5 hafta da ekleniyorsa tamamdır,inşallah bir an önce çıkar.Sabah gazetesinin haberinde 16+8 di,bir kabul edilse de öğrensek ayrıntılarını

şimdi scarlet benım kafamı karıştırdı
bu yeni yasada doğum sonrası ne kadar olacak?
kaçıncı haftadan itibaren izne çıkma hakkı verilecek
bu önemli ki ona göre hesaplayabilelim
ama 32 den önceye ayrılma hakkı verirler diye düşünüyorum
ay nasıl olacak acaaba

canım doğum öncesi 8 sonrası 16 hafta dedi samanyolu haber

hmmm o zaman problem olmaz canım
çünkü bizim 5 haftamız zaten cepte
16+5 21 hafta olur o zaman
yanılmıyorsam

şimdi başa sardım ben
böyle olursa yasa çıkarsa yani
bu 21 haftalık izin izne ayrıldığımız anda başlayacak dimi
doğum gerçekleşince değil

Son düzenleme:

o konuda benimde kafam karışık aslında doğumdan sonra başlaması gerekmez mı?sonuçta doğum öncesi o 8 haftalık iznin 5 ini kullanmayıp 3 haftasını kullanmış oluyoruz
bide biz izne çıktıktan sonra halen çalışmakta olan diye bir ibre ekleyip bizi kapsamazsa diye korkuyorum inş kıl payı kaçırmayız

Son düzenleme:
kuzular nabersiniz.ışılaycım o güzel duana aynen bende katılıyorum ve amin diyorum.
gerçekten benim karnımda fena kaşıyor.yaplıyorum falan ama kaşımak yok olmazzzz.
pedagog cnm dertlerimle sizi üzmeyeyim demişsin ama burayı biz bildiklerimizi,sorularımızı, düşündüklerimizi, duygularımızı paylaşmak için kullanıyoruz.üzüntümüzde duygumuz sevincimizde duygumuz. o şekilde düşünme. bizi bizden iyi kimse anlayamaz. daha önce hamilelik yaşayanlar bile anlamıyo.neymiş efendim onlarda hamile olmuşlarmış.

bazı arkadaşlar vajinada sızı olduğunu söylemiş aynısı bende de var.özellikle 2 damlalık tuvaletim gelsin daha fazla sızlıyo. yada oturduktan sonra ayağa kalkayım bazen düz yürüyemiyorum sızıdan.ilk 2-3 adımımda eğilerek yürüyorum. zınılattırıyo resmen.
benim oğlanın tekmeleri çok değişti.sanki karnımın üstünden biyerden çıkmaya çalışıyoda karnımdan da 1-2 parça yanında götürmeye çalışıyo.
en fazla gece uykularımda zorlanıyorum.deliksiz uyuyamıyorum.yan yattığımda oğlum sanki biraz daha arkana doğru yaslan bana zarar veriyosun der gibi böbrekleime doğru kıpırdayıp duruyo.
şimdilik benden bu kadar.

canım şimdiki durumu düşünürsek izney ayrıldığımız haftadan itibaren 16 haftalık iznimiz var
doğum sonrası 8 + kullanmadığımız 5+ 37den kalan 3 =16 hafta
bakalım bu nasıl olacak??
dediğin gibi ben de korkuyorum kıl payı kaçırmaktan
bakalım bir an önce çıksa ay sonu gelmeden de rahatlasak
bir gece eller havaya maaşlarına yüzde bilmem kaç zam oluyorsa
bu da olmalı
sosyal devlet anlayışı bunu gerektirir

canım hoşgeldin
yan yatmaktan rahatsız olmaz korkma
aksine sırt üstü yatınca kendin de daha rahatsız olursun
sola yat canım ama arada sağa dönebilirsin dedi doktorum
ama sırt üstü mümkün olduğunca az

Guzel haberler getir canım bize , hayirlisiyla zamanında gelir kuzun

tatlım az önce bende buna bakıp bebeklerden bulsam ne iyi olur diye düşündüm ama nerden bulabilrim ki

Kuzu bakalım bı belki buluruz haber ederim ben sana

Düzenli degilse eğer yalancı sancilardir canım

Ben cam drbrows aldım kolik onleyici
canım bebedor pek önerilmiyor

Kızlar yarım yamalak aldıklarımdan ekledim size birde kayınvalidemin ördükleri falan var ama onları koymadım

Isılayım hepsi cok guzel saglikla kullansın oğluşun

boyutu önemli canım yaa banane banada gönder :))

Sen nasıl istediğini söyle yapıp gönderim kuzum :)

Dogum oncesi 8 sonrası 16 seklinde olacak.
Eğer 32 de ayrilmadiysan 16+5 olacak canım

Kaşıma kuzum çatlak olur

8+16 olacak tatlım

ahh canım bilemiyorumki bendede oluyor. yarın doktora sorucam kayda değer cevap alırsam paylaşırım burda.
ben de İzmirliyim

sancı çok kişide oluyor anlaşılan canım. yarın nst sonuçlarndan anlaşılacak herşey
ay canım nerde okusam hareketlerde azalma olur diyor
ama çok tedirginim
benım doktorum da 25-30 kere hissetmen lazım dedi
anacım sayacak mıyız her seferinde
benım de vurmak yerine iktiriyor karnımı kaydırıyor böyle
[/QUOTE]

benimde azalma var hareketlerde. artık tekme atmıyor, hafif hafif kaymalar var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…