- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
beimki meksika dalgası yapıyor:)))
anladım canım
gizemlisiniz eşinle yaniii
benım oğluşumun adı MEhmet Tuna olacak
Tuna boylum diye seviyorum miniğimi
oyyyy yerim onuosman tuna da benım oğlusumun ısmı teyzesi:.)))
sola yata yata çürüdü sol yanım yaa :))
Hepimize mutlu sağlıklı huzurlu seneler olsun. Bir kaç gündür giremiyordum yılbaşı için misafirlerim vardı 10 kişiydik evde bugün yolcu ettim hepsini eşimle bir başımıza kaldik yine koca istanbulda.
Geçen hafta kontrolumuz vardı 33.hafta 2300 olmuş bebisim herşey normal dedi doktorumuz. Yüzünü göstermiyor artık bize elleriyle kapatıyor yüzünü.
Kızlar size birşey soracağım bebeğin kıyafetlerini yikayacagim ama korkuyorum renkleri bozulursa çekerse diye yapmam gereken özel bişey varmı
Günaydın güzel anneler ve kuzucukları :)
Herkes umarım iyidir.Okuma fırsatım olmadı geçmişi henüz.
Ben rezil bir durumdayım hemoroidim had safhadasancı çekmekten deliriyorum 2 gündür Hele hamilelikle hiç olmuyor.
İki sancı birden bastırınca deliriyorum resmenAllah kimseye yaşatmasın.
Hepimize mutlu sağlıklı huzurlu seneler olsun. Bir kaç gündür giremiyordum yılbaşı için misafirlerim vardı 10 kişiydik evde bugün yolcu ettim hepsini eşimle bir başımıza kaldik yine koca istanbulda.
Geçen hafta kontrolumuz vardı 33.hafta 2300 olmuş bebisim herşey normal dedi doktorumuz. Yüzünü göstermiyor artık bize elleriyle kapatıyor yüzünü.
Kızlar size birşey soracağım bebeğin kıyafetlerini yikayacagim ama korkuyorum renkleri bozulursa çekerse diye yapmam gereken özel bişey varmı
oyyyy yerim onu
sizin de dede ismimi Osman
ben çok isterdim tek Tuna olsun aama ne yapalım
göğsüme vura vura leee çürüttüm sol yanım heeyyy
lelelelelllelele
Bu dede ismi muhabbetine de çok kızıyorum. Çok gereksiz. Allah'tan ne eşim ne de kayınpederim böyle bir şey istemiyor. Biz Rüzgar düşünüyoruz. Başka isim gelmiyor aklımıza:)
belfücüm benim şekerlere zımbalıycam işte bilmiyorumki boyutunu
çok geçmiş olsun canımmmm, belkim ben yazana kadar geçmiştir bileeeee
günaydın güzel annelerr ve pıtırcıklarıııı
çoktandır yazamadım hepiniz iyisinizdir inş. yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama annemler burada olduğu için çok vakit ayıramıyorum...
biz de dün zorunlu olarak okulumuzu bıraktık. çünkü erken doğum riskim olduğu söylendipazartesiyi salıya bağlayan gece sabaha kadar azar azar sancı çekince sabah 5 te dr.a gittik ilk defa nst ye girdim ve sancılar 100 ü buldu. ( (gerçi çok hissetmedim bana hafif kasılmalar gibi geldi ama) dr. bunlar doğum sancısı dedi ve bize ciğer geliştirici iğne vurdular. 2 şişe serumumuzu da yiyip eve geldik. 2-3 saat sonra kendi dr.ma gittim bana doğumu geciktirici bir ilaç verdi. tekrar nst ye girdim sancılar 25'lere düştü.
yalnız verdiği ilaçta gebelerin kullanması sakıncalıdır diyor dr. açıklama yaptı bu ilacı bazı dr.lar önermiyor ama ben güveniyorum aklında soru işareti kalmasın dedi. ne yapacağımı bilemedim içiyorum ama inş. yavruma zarar vermez. benim sabırsız oğlum da 2514 gr. 48 cm olmuş. şu anda doğarsa ancak 3 gün küvezde kalır endişelenme diyor. esimiseviyorumdan sonra ben de erkenci annelerden olacağım galiba
bende haberler böyle hepinizi çok seviyor ve özlüyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. çok sık giremesem de aklımda olacaksınız sevgiler ve saygılar...
hem çok gereksiz hem büyük haksızlık,hem saçma bir şey
asla böyle bir şeyle karşılaşacağım aklıma gelmezdi
özellikle eşim tarafından
önce savaş verdim
ama baktım inatla olmuyor
iki isimde karar kaldık
adıyla yaşasın sizin minik de
Allah hepsini nazarlardan korusun
Olsun sıkma sen de canını. Bizimkiler karışmıyor ama karışsalardı ben de kabul ederdim istemesem de. Bunun için huzur bozmaya gerek yok. Bazı insanlar için çok önemli oluyor işte
Kızlar ya bir bakarmısınız, hastanede dağıtmak için bikaç hafta sonra çikolata siparişi verecektim. Burda da konuşmuştuk link olarak burdan sipariş verecektim:
Size Özel Çikolata, Logolu çikolata, çikolata, Madlen çikolata, Firmalara özel, hediye çikolata, ucuz çikolata, kutulu çikolata, Resimli çikolata, Doğum Günü, size özel, Yılbaşı çikolatası, madlen
Şimdi görüştüm, 1 kilosu 48 adet civarındaymış ve 65 tl miş ama minimum 2 kilo satışı varmış o da 130TL. Ben okadar almak istemiyorum çok gelir sayı ve tutar olarak.
Önereceğiniz başka yerler var mı, normal pastaneler bu tarz çikolata yapıyomu acaba. magnetli,bebek biblolu süslerimden var ama onu mevlütte dağıtıcam hastanede düşünmüyorum,çikolata ikram edelim diyorum
Kizlar bu aralar benim de moralim cok bozuk ve stresliyim.
Göya dogum icin memleketten gelen Kayinvalidem artik sürekli, ebediyen bizde kalicakmis. Kücük kaynimida almis gelmis memleketten, kaynimi Avcilarda ki görümcemin yaninda bi okula yazdirmis, kendisi de benim yanima Kartala geldi.
Kendisi kötü bir kaynana degil ama fikir olarak hic anlasamiyoruz, istemiyorum onu sürekli evimde, zaten evimde cok kücük ama esimde yalniz oldugu icin kayinpederimde olmadigi icin kalsin nolur ki diyo. Esim de dünya tatlisi birisi onu da kirmak istemiyorum ama ömür boyu kaynanayla ayni evde yasamayi düsününcede deliriyorum. Ben Almanya'da dogdum büyüdüm, ailemde orda, kaynanam ise tam bir köy kadini, iyi ama cok cahil fikirelrimiz hic uyusmuyor, napicam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?