Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Hepimize mutlu sağlıklı huzurlu seneler olsun. Bir kaç gündür giremiyordum yılbaşı için misafirlerim vardı 10 kişiydik evde bugün yolcu ettim hepsini eşimle bir başımıza kaldik yine koca istanbulda.
Geçen hafta kontrolumuz vardı 33.hafta 2300 olmuş bebisim herşey normal dedi doktorumuz. Yüzünü göstermiyor artık bize elleriyle kapatıyor yüzünü.
Kızlar size birşey soracağım bebeğin kıyafetlerini yikayacagim ama korkuyorum renkleri bozulursa çekerse diye yapmam gereken özel bişey varmı

Sana da mutlu sağlıklı seneler. Biz de İstanbul'da yalnızız. Yeni yıla da yalnız girdik eşimle. Hatta benim sancım vardı yatarak girdim:) Sen şanslısın yani yine:)) Bebeğin kıyafetlerini ben yıkadım ütüledim hiçbir şey olmadı. Makinenin elde yıkama programında hacı şakirin granüllü toz deterjanıyla ve dalin yumuşatıcıyla yıkadım. Zaten kirli ve lekeli olmadığı için elde yıkama yetiyor. Kolay gelsin

çok geçmiş olsun canımmmm, belkim ben yazana kadar geçmiştir bileeeee

canım maşallah bebğine
yıkarken mutlaka bebekler için olan deterjanlardan kullan
dalinin ve hacı şakirin sabun granulleri var onları kullanabilirsin
sonra kısa programda yıka ve çok sıktırma
kolay gelsin

oyyyy yerim onu
sizin de dede ismimi Osman
ben çok isterdim tek Tuna olsun aama ne yapalım

göğsüme vura vura leee çürüttüm sol yanım heeyyy
lelelelelllelele

Bu dede ismi muhabbetine de çok kızıyorum. Çok gereksiz. Allah'tan ne eşim ne de kayınpederim böyle bir şey istemiyor. Biz Rüzgar düşünüyoruz. Başka isim gelmiyor aklımıza:)

canım maşallah bebişine : ) ben 30 derecede aynı tonlarda olanları atıcam bebek derecesi 30 diye biliyorum 45 dakka dalin sabun tozuyla yıkasam yeter çok azda yumuşatıcısından döküyorum

Bu dede ismi muhabbetine de çok kızıyorum. Çok gereksiz. Allah'tan ne eşim ne de kayınpederim böyle bir şey istemiyor. Biz Rüzgar düşünüyoruz. Başka isim gelmiyor aklımıza:)

hem çok gereksiz hem büyük haksızlık,hem saçma bir şey
asla böyle bir şeyle karşılaşacağım aklıma gelmezdi
özellikle eşim tarafından
önce savaş verdim
ama baktım inatla olmuyor
iki isimde karar kaldık
adıyla yaşasın sizin minik de
Allah hepsini nazarlardan korusun

kızlar bir şey soracağım ama gülmeyin tamam mı
şimid benım burnum tıkalı
geceleri nefes alamıyorum resmen ve burun spreylerinden kullanmak zorunda kalıyorum
bir sorun olmaz dimi

aaa cok geçmiş olsun canımmmm,
inşallah zamanında ve sağlıkla gelir pıtırcıklarımız

Olsun sıkma sen de canını. Bizimkiler karışmıyor ama karışsalardı ben de kabul ederdim istemesem de. Bunun için huzur bozmaya gerek yok. Bazı insanlar için çok önemli oluyor işte

çok uykum geldi
ben bu uykucu halimle bu çocuğa nasıl bakacağım yaaa

Olsun sıkma sen de canını. Bizimkiler karışmıyor ama karışsalardı ben de kabul ederdim istemesem de. Bunun için huzur bozmaya gerek yok. Bazı insanlar için çok önemli oluyor işte

ilk zamanlar çok ağladım haksızlık bu neden diyee
ama dediğin gibi huzursuzluk oluyor
inat ettikçe eşim daha da inat etmeye başladı
baktım olmayacak böyle karar verdik
onlar sağlıklı olsunlar da

tatbak ta sorduk bizde geçenlerde, bi kilosu 39 tl ama çikolatalar madlen değil güya special diye geçiyomuş ama tadlarını inan hiç bilmiyorum canım :44:

naassııı yaniiii... sizinle konuşmadan mı buna karar vermiş peki oyyyyy
Allah yardımcın olsun canım, zor bir durum hele ki bide ev küçük diyosun zaten kendi düzenine yeni bi can geliyo ona alışmak farklı bi olguyken birde kv ye alışmak zor olacaktır muhakkak ama olsun bide iyi tarafından düşün (özellikle içinde bulunduğun şu dönemde) sana müthiş yardımcı olacaktır (inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…