Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar bir şey soracağım benım bebeğimin hareketleri 2 gündür daha yumuşak
evet gün için de hareket hissediyorum ama daha yumuşak hareketler normal mi?
hemen velveleye vermek istemiyorum ama tedirgin olmadım da değil

Merhaba kızlar,
Herkese guzel bir yıl dilerim.
Cogumuzun ilk kuzuları ve kavuşma zamanı artık cok yakında :)

Canım aynı durum bende de var normal sanırım.
Bende arada korkuyorum ama yapacak birşey yok.
Yarin doktor gunümüz soracağım gene de

Herkese mutlu guzel seneler :)

Sana da canım

belfücüm harika görünüyor..sanırım kendin yaptın..nasıl yaptığından biraz bahseder misin?

Evet canım ben yaptım
Kavanozları internetten aldım 110 kavanoz 40 tl
Fimo hamuru aldım ten rengi 5 paket siyah 1,5 paket 4 tl her paket
İçerisine bonibon 15 tl
Kurdele 15tl
Etiketlemeyi işlerinden çözdüm

Fimo hamurunu yoğurup mercana ile 1,5mm kalınlığında actım , kavanoz kapaklarının üstünü kaplamadan pürüz oluşmaması icin pamuk koydum kapakların üstüne sonrasında hamurlar kapladım.
Saclarını da siyah hamurdan aynı sekilde açarak model verip yaptım.
Bu işlemler sonrasında onceden isitilmis 130derece fırında 30 dakika kapakları pişirdim
Cd kalemi ile göz ve dudağını çizdim.
Yanakları icin limit allık vardı elimde onu kullandım :)
Etiketleme ve kurdele ise birşey değil zaten

öncelikle çok beceriklisin maşallah diyorum
cevabın için de teşekkür ederim
sanki vurmaya kıyamıyormuş gibi vuruyor
benım kontrole de var
sen bir sor bakalım
inşallah normaldir
çünkü doktor hareketlerini iyi kontrol et bu ara diyince pimpiriklendim ben de

canım bebeklerin günü gününe tutmuyor bi gün bakıyorsun inanılmaz hareketli ertesi gün bakıyorsun hareketler çok yavaş oluyor..Önemli olan hareket etmesi yani

canım bizim bebişlerde öyle benim doktorum bebeğin hareketlerinde azalma varmı dedi daha ağır dedim sanki daha az büyüdüğü için herhalde dedim hayır aksine azalmaz artar diyor günde 15-20 kere harreket edecek diyor yaa dedim aslında ediyor ama artık ittiriyor vurmak yerine işte birde çok hıçkırık tutuyor hatta hep ultrasona girdiğimde tekmelerini hissediyorum. Anneme sorsam kızım büyüdü öyle olacak diyor.

çok becerikli hatunsun anlaşılan canımbaya uğraştırıcı gibi ama çok hoş görünüyor.bende üzerine erkek bebek sticer yaptırıp yapıştırıyım daha az zahmetsiz gibi olur herhaldepeki kavonozları nereden andın tatlım?

Son düzenleme:
belfüm maşallah çok cici şekerlerin :) çok marifetlisin.

Bende paylaşmak istiyorum aslında aldıklarımı ama birtürlü uğraşamıyorum tek tek çekmekle :)

canım herşeyde bir hayır vardır buda bebeğinin bereketi olsun işsizlik maaşı alırsın ama doğumparan gümbürtiyemi gitti şimdi üzülme herşeyin hayırlısı olsun.

Işılayım gümbürtüye gitmedi aslında. Sgk ile de konuştm kendim gidip eğer 32. Haftadan sonra açılan raporumu şirkete teslim eder ve şirkette sgk ya bildirimde bulunursa, o süre zarfında hala çalışıp çalışmadığıma bakmadan sgk parayı yatırıomuş. Eğer bir de 6 aya çıkarsa çok ii olacak.
Bir de hamileyi işten çıkarma durumlarında çok çok ağır tazminatlar ödüomuş şirketler yargıtay kararı doğrultusunda avukatımın dediğine göre. Ben de pazarlık yaptım, bu sgk parasının dışında da biraz para aldım şirketten anlaşmaya varmak için. Bebişin bereketi diyorum ben de çok canımı sıkmıyorum artık.

çok üzüldüm canım ama her işte bir hayır vardır inşallah herşey güzel olur

İlkokul arkadaşım çok teşekkür ederim. Ddiğin gibi bence de vardır bir hayır. En azından kafama takmadan iş konusunu kızımla vakit geçirebileceğim diye seviniyorum.

böyle bişey nasıl acaba

Eklentiler

• $57762433_tn30_0.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 50

Sorarım canım yarin öğlen yazarım hemen

Yok ya kuzu acaba olur mü diye düşündüm ama başlamak yetiyor :) gerisi geliyor.
Stikerda guzel olur cok maliyetli de olmaz hem
PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR
Kavanozları burdan aldım
Bende 30 35 tane var yeterli gelirse yollayabilrim sana canım

belfüm maşallah çok cici şekerlerin :) çok marifetlisin.

Bende paylaşmak istiyorum aslında aldıklarımı ama birtürlü uğraşamıyorum tek tek çekmekle :)

Yok be Isılayım bebislerin hatırına işte :)
Paylaş kuzum fikir olur herkese

böyle bişey nasıl acaba

Olabilir :))

Luflem yazmadım sana bı türlü
Herseyde hayır vardır biliyorsun :) hersey yola girer. Zaten anlaşmaya da varmışsın çok sevindim.

kızlar şu bebek şekerlerine yazı olaylarını ne yapacaksınız yaa excelde hazırlayan varsa sevabına bana mail atsın çıktı alayım.

bi 50 tane olsa bana yeterdi canım çok incesin sağol:)ben bu olaya biraz daha yoğunlaşıp öyle sipariş vereyim en iyisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…