Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar yemeklerinizi kendiniz yapabiliyor musunuz? ben gebeliğimden bu yana mutfağa pek girmiyorum.ramazanda nasıl olacak bilmiyorum..bu arada ramazanda oruç tutmayı düşünen var mı?ben doktoruma sormayı unuttum...

Yemekleri kendim yapabiliyorum çok şükür sorun olmadı canım. bu sene oruç tutamayacam sanırım çünkü mide sorunum normalde olmamasına rağmen karnım boş olunca çok fena bulanıyor.Doktor ne der bilmiyorum bebekleri beslenmeyi filan kötü etkiliyor olabilir belki de. Yine bir sor istersen

sm kızlar biz geldik :) benimde kokulara hassasiyetim fazla ama yemek yapmamı engellemiyo sadece yaparken iştahım kaçıyo zor yiyorum annemlerde yada kayınvalidemde yemek daha işime geliyo :) haftaya cuma 2'li test yaptırıcaz bizde 12+6 olacak o gün bebeişim :)

enim ilaç tesirini gösterdi ben çıkıorum yatmam lazım görüşürz kızlar

Berrak dikkatimi çekti hergün bu saatler de içiyorsun ilacını:) folik mi kullanıyodun cnm, ben kan ilacını akşam yatmaya yakın içiyorum işyerinde uyuklamamak için :) seninkini merak ettim, yan etkisi vs çok yoktur inş.

canım bana kan ilacı vermedi doktor verilmesi mi gerekiyordu

:):):) ben ilk test yaptırdığımda kan değerlerimin az olduğunu sölemişti doktor ondan verdi canım,kansızım yani. Değerlerin normal diye vermemiştir doktorun:)

:):):) ben ilk test yaptırdığımda kan değerlerimin az olduğunu sölemişti doktor ondan verdi canım,kansızım yani. Değerlerin normal diye vermemiştir doktorun:)

sağol canım :) ben giderek heyecanlanıyorum karnım büyüdü iyice belirgin artık ve çok güzel bi şekli var öne doğru inşallahta öyle devam eder :)

benim doktorum da elevit vs vermedi içilmesi gerekiyor mu bilmiyorum

folik asit yerine elevit veriyolar canım onda demir vitamin falan da varya folik asitde yüksek oranda var.banada elevit yazdı gittiğim eczanede yok diye decavit verdi doktora sordum ikiside aynıymış decavit kullanıyorum ben.sende doktoruna mutlaka sor ve sadece folik asit kullanma elevit gibi birşey iste

Canım ben hamile olduğumu öğrendikten sonra sağlık ocağındaki dr kan değerlerin düşük demir ilacına başla dedi başladım,sonra gittiğim iki farklı şehirdeki kadın-doğumcular ilk 3 ay demir ilacı vermiyoruz,bulantıyı da artırır gerek yok besinlerle almaya çalış et,balık vs ye dediler,ben de bıraktım.Şu an sadece folik asit kullanıyorum.

zaten az kaldı bu aydan sonra folik asiti de keserler :) ilk 3 ay kullanılıyo ya.artık farklı şeyler verecekler herhalde.folik asit yeterli benim kullandığımda demirde var tam teşekküllü oluyo galiba :)

Canım bahsettiğin ilaç Ferrum fort mu.

Ya benim doktora kalsa hiç vitamin ilacı vermeyecek nerdeyse,ben sordum diye söyledi. kesin soracam bunu da, kağıda yazıyorum hep:) unutuyorum çünkü gittiğimde

ilk gittiğim doktor tamam hamilesin kan değerin güzel yükselmiş dedi o kadar başka birşey yok meğer adam ilaç falan vermiyomuş bende ilgisizliğini beğenmedim zaten değiştirdim :)

Ya benim doktora kalsa hiç vitamin ilacı vermeyecek nerdeyse,ben sordum diye söyledi. kesin soracam bunu da, kağıda yazıyorum hep:) unutuyorum çünkü gittiğimde

Canım bahsettiğin ilaç Ferrum fort mu.

Yok canım bıraktığım ilaç santafer forttu.Tekrar başlarsam ferro sanol duodenal öneriliyor,onu sorucam doktoruma,tabi bana şu sıvı olanlardan vermez umarım çünkü kan değerim 10.7 çıktıSizin kaçtı değerleriniz?

ilk gittiğim doktor tamam hamilesin kan değerin güzel yükselmiş dedi o kadar başka birşey yok meğer adam ilaç falan vermiyomuş bende ilgisizliğini beğenmedim zaten değiştirdim :)

Ahh ahh doktorların eline kaldık valla:) ne derlerse onu yapıyoruz ama araştırıp soruyoruz da aklımızda kalmasın diye. ben de baya dr. değiştim ama en sonuncunun çok methini duydum,deneyimli, yoğun hasta trafiği de var. İlgili hem de yani anlayacağın tüm elementleri taşıyor:) önce Allaha sonra ona emanetiz bebişimle:):):)

2li test için gittiğimizde belki değişir ilaçları tamamen 3 ay dolduğu için.

bakalım bebişlerimizin cinsiyetleri ne olacak :) hep heyecan dorukta aman kesesi aman kalp atışı aman 2'li testi zartı zurtu bide bakmışız doğmuş :)

valla test sonuçlarını direk doktora vermiştim:) çok değerler vardı hiç incelemedim anlamadığım için.

her dr.un tarzı farklı oluyor kimi 3 ay folik asit veriyo kimi vermiyo kimi vitamin demir veriyor sonrası için kimi vermiyor...bende 1 kutu folbiol kullandım içinde 50 tane var bitmek üzere şimdi...dr.a dedim devam ediyim mi . etme onun terine demir+ fol asit içeren bir ilaç veriyorum dedi..(ferplex-fol) bunu daha önce kullandım tüp içinde tadı iğrenç ama katlanacaz artık. buna daha başlamadım elimde kalan folik asit bitince başlıcam..bide migrenim için magnezyum verdi.onuda gübde 2 defa dedi ama 1 kez alıyorum
bikaç arkadaşa sordum bazılarına vermemiş demir ilacı...düşerse değerler o zman veriyorlarmış hergün pekmez içmeye çalışın kızlar ilaçtan daha iyidir...ben aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum

pekmez şimdilik yiyemiyorum ben :120:
onun yerine başka bi meyve yiyorum
adını sölemiyim belki bulamazsınz canınız çekmesin şimdi :26:
kemoterapide annemin kan değerlerini onunla yükseltmiştik hep
dolabada attım ondan hamileliğin sonlarındada tüketirim, fayda faydadır dedim
yiyebilirsem pekmezede başlıcam,evde var ama şu ara tatlı istemiyorum
şuanda banada ilaç verilmedi,kan değerlerim iyiymiş
inş da hep öle devam eder

aaa güzel düşünmüşsün canım, aşermeyelim durduk yere şimdi:) AMa kan ihtiyacı oluyor nasıl yiyeceğiz o meyveden özelden yazsannnn:) bana da yararı olur kansızlık varya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…