Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar yemeklerinizi kendiniz yapabiliyor musunuz? ben gebeliğimden bu yana mutfağa pek girmiyorum.ramazanda nasıl olacak bilmiyorum..bu arada ramazanda oruç tutmayı düşünen var mı?ben doktoruma sormayı unuttum...

ne yani tut dese tutacak mısın? oruçla ilgili açılmış bir konu var bi gir de oku neler demişiz o soran arkadaşa

benim bulantılarım yok yemeklerimi yapabiliyorum şükür

aaa güzel düşünmüşsün canım, aşermeyelim durduk yere şimdi:) AMa kan ihtiyacı oluyor nasıl yiyeceğiz o meyveden özelden yazsannnn:) bana da yararı olur kansızlık varya.

hatta scarlet e de:)

hatta scarlet e de:)

canım bi mesaj daha atmak için 10 dk beklemem gerekiyomuş
burdan yazayım dedim birazdan çıkıcam işten mesai bitiyo
annem çok şükür iyi. 2009 martta ortaya çıktı göğüs kanseriydi
2009un son günü bitti tüm tedavi ve herşey yolunda gitti çok şükür
şuanda senelik kontrolleri var
allah kimseye yaşatmasın zorlu sabır ve sağlam bi sinir sistemi moral isteyen bi hastalık

Canım çok şükür iyiymiş çok sevindim. Allah kimseyi anasından babasından sevdiklerinden zamansız şekilde ayırmasın. Sağlık sıhhat en önemli şey şu hayatta

Keçiboynuzu pekmezini tüketiyorum ben üzümden farkı var mıdır acaba hiçbir fikrim yok.Hangi meyveymiş o canım ben de istiyorum adını özelimee:125:

bende yiyemiyorum ama pekmmez üzerine biraz limon sıkıyorum.üzerine soğuk su ekleyip meyve suyu gibi içiyorum sizde dmeyebilirsiniz böyle daha iyi geldi bana...bende çok tatlı sevmiyorum limon yatıştırıyo onu. ayrıca bir arkadaşım pekmez ile limonun demir alımını arttırdığını söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum ama...
ayrıca annen içinde çok çok geçmiş olsun zorlu bir süreç geçirmişsiniz.
genelde hamile arkadaşlarım başta kansızlık sorunu çekmediler ama sonlara doğru çoğunlukla çıkıyor malesef...pekmezi bu şekilde denemenizi öneririm :121:

yoo pek tutmayı düşünmüyordum. zaten pek halimde yok ama yemek işi kafamı bulandırıyor annelerimiz yanımızda değil ve ben lokantalar gidemiyorum bile.neyse bakalım meyve,haşlama derken geçireceğiz artık...

canım ne guzel yazmıssın umarım yawrun hayatında kötu olan herseyı bır daha gerı gelmemek uzere gönderırı aıt oldukları yere bak sana ne kadar duskun bır evlat kıyamıyor:)

Kızlar, hepinize günaydınnn!
Tansiyonum bu ara çok düşük, işten sonra eve gidip direkt yatıp uyuyorum.. Dün akşam 9/4'e kadar düştü.
İnşallah 3. ayı tamamladığımızda, hamileliğimizin en güzel en keyifli dönemine giriyor olacağız.
Bu arada merak ediyorum göbüşler ne alemde?
Ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ama biraz sıkı birşeyler ya da iç çamaşırı giydiysem, akşam olsa da üstümden çıkarsam diye can atıyorum.
Şu an minik bir göbeğim var ama sanki daha çok gazım varmış gibi :)
Ne zaman hamile gibi görünüyor olacağız, çok hevesliyim sanırım :)

günaydın

ne güzel hamileliğin tadını çıkartmaya bak

ben daha kalp atışını göremediğim için inanmıyorum henüz

sıkı şeyler giymemeye çalış karnına baskı yapmasın giydiklerin

yeni yasanın en güzel yanı çalışan annelere doğumdan sonra 6 ay ücretli izin inşallah
olur yoksa emzirme hep yarım yamalak oluyo

6 ay ücretli izin mi? hangi yasa o benim haberim yok inşallah olur o kadar ihtiyacım var ki.. bebeğime bakacak kimse yok zaten bir sene ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.

Sanırım sen 6 ay ücretsiz izin diyecektin. İşçi olarak çalışanlar için öle bir şey var. ücretli kimseye o kadar izin vermezler zaten

Günaydın canlar hepinize:)
Tansiyon düşüklüğü bende de ara sıra oluyo canım, tuzlu ayran filan içiyorum hergün.Dikkat etmemiz lazım Allah korusun merdivenlerdeyken filan gözümüz kararır yalnız gezmeyelim hiç.
Göbişe gelince:) dışardan farkedilmese de çok az şişlik var onu da kıyafetlerimin dar gelmesinden anlıyorum:)

Ah şu yeni yasaya inşallah yetişiriz kızlar.
Ücretli doğum izni 6 ay, süt izni günde 2 saate çıkacakmış.
Ama tabi bakalım ne zaman devreye alınacak.. Eğer öyle olursa, Allah izin verirse ben herşeyi birleştirip, gerekirse biraz ücretsiz izin de alıp 1 seneyi tamamlamak istiyorum.

Günaydın kızlarr,
Benim göbeğimde dediğin gibi daha gaz seviyesinde:) Akşamları daha çok şişiyor ama bebişlen alakasız.
Dar kıyafetler gene giymemeye çalış canım.

Kızlar 6 ay ücretli izin söz konusu değil ne yazık ki keşke olsa, arkadaşın dediği gibi ücretsiz izin hakkı mevcut sadece.
Bu arada ben muhasebeciyim kafanıza takılan sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim

Canım sen neden hala kalp atışını duymadın/görmedin? Sende dolu dolu 8 haftalıksın, hareketleri bile görülebiliyor bu haftada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…