kızlar yemeklerinizi kendiniz yapabiliyor musunuz? ben gebeliğimden bu yana mutfağa pek girmiyorum.ramazanda nasıl olacak bilmiyorum..bu arada ramazanda oruç tutmayı düşünen var mı?ben doktoruma sormayı unuttum...
aaa güzel düşünmüşsün canım, aşermeyelim durduk yere şimdi:) AMa kan ihtiyacı oluyor nasıl yiyeceğiz o meyvedenözelden yazsannnn:) bana da yararı olur kansızlık varya.
aaa güzel düşünmüşsün canım, aşermeyelim durduk yere şimdi:) AMa kan ihtiyacı oluyor nasıl yiyeceğiz o meyvedenözelden yazsannnn:) bana da yararı olur kansızlık varya.
tamam canım yazdım özelden sana
hatta scarlet e de:)
canım bi mesaj daha atmak için 10 dk beklemem gerekiyomuş
burdan yazayım dedim birazdan çıkıcam işten mesai bitiyo
annem çok şükür iyi. 2009 martta ortaya çıktı göğüs kanseriydi
2009un son günü bitti tüm tedavi ve herşey yolunda gitti çok şükür
şuanda senelik kontrolleri var
allah kimseye yaşatmasın zorlu sabır ve sağlam bi sinir sistemi moral isteyen bi hastalık
Canım çok şükür iyiymiş çok sevindim. Allah kimseyi anasından babasından sevdiklerinden zamansız şekilde ayırmasın. Sağlık sıhhat en önemli şey şu hayatta
pekmez şimdilik yiyemiyorum ben :120:
onun yerine başka bi meyve yiyorum
adını sölemiyim belki bulamazsınz canınız çekmesin şimdi :26:
kemoterapide annemin kan değerlerini onunla yükseltmiştik hep
dolabada attım ondan hamileliğin sonlarındada tüketirim, fayda faydadır dedim
yiyebilirsem pekmezede başlıcam,evde var ama şu ara tatlı istemiyorum
şuanda banada ilaç verilmedi,kan değerlerim iyiymiş
inş da hep öle devam eder
pekmez şimdilik yiyemiyorum ben :120:
onun yerine başka bi meyve yiyorum
adını sölemiyim belki bulamazsınz canınız çekmesin şimdi :26:
kemoterapide annemin kan değerlerini onunla yükseltmiştik hep
dolabada attım ondan hamileliğin sonlarındada tüketirim, fayda faydadır dedim
yiyebilirsem pekmezede başlıcam,evde var ama şu ara tatlı istemiyorum
şuanda banada ilaç verilmedi,kan değerlerim iyiymiş
inş da hep öle devam eder
bebeklerini kaybeden arkadaşlarım.. canım acıdı ..Rabbim sabrını versin nolur dirayetli olun inşallah bunu da atlatacak güzel güzel evlatlara sahip olacaksınız.
bu hamilelik maşşallah bana mucize etkileri yaptı.. yıllardır ürtikerim yani alerjiğim ve sürekli ilaç kullanmak zorundaydım ama bu hamilelik nasıl olduysa öyle bir sabır verdi ki.. krizler geçiren ben bi şekilde üstesinden gelmeye başladım inşallah böyle devam eder .
ayrıca gastrik ülserdim ve yıllardır sürekli kusan bir tiptim, herşeyden iğrenen çarçabuk beti benzi atan.. şimdi ise zerre bulantım yok, mide yanmaları kısa bir süre oldu , yeme içmeme dikkat edince geçti. psikolojik açıdan ise daha kararlı ve daha keskin biri oldum.. bu konular benim için o kadar önemli ki şaşkınlıklar içindeyim..karın ağrım da baş ağrımda saç dökülmelerim de yani hamilelik şikayeti ne varsa umrumda bile değil. Allah yavrumu bana bağışlasın ki göreyim nasıl bir yavru bu daha doğmadan anasına deva olan.. nası bi melek ki sanki ben onu değil o beni koruyo kolluyo.. nasıl bir nur ki ışıltısı gözlerimden taşıyor..
Rabbim bebeklerimizi çocuklarımızı bize bağışlasın , sağlıkla huzutrla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah <3
Kızlar, hepinize günaydınnn!
Tansiyonum bu ara çok düşük, işten sonra eve gidip direkt yatıp uyuyorum.. Dün akşam 9/4'e kadar düştü.
İnşallah 3. ayı tamamladığımızda, hamileliğimizin en güzel en keyifli dönemine giriyor olacağız.
Bu arada merak ediyorum göbüşler ne alemde?
Ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ama biraz sıkı birşeyler ya da iç çamaşırı giydiysem, akşam olsa da üstümden çıkarsam diye can atıyorum.
Şu an minik bir göbeğim var ama sanki daha çok gazım varmış gibi :)
Ne zaman hamile gibi görünüyor olacağız, çok hevesliyim sanırım :)
Tansiyonum bu ara çok düşük, işten sonra eve gidip direkt yatıp uyuyorum.. Dün akşam 9/4'e kadar düştü.
İnşallah 3. ayı tamamladığımızda, hamileliğimizin en güzel en keyifli dönemine giriyor olacağız.
Ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ama biraz sıkı birşeyler ya da iç çamaşırı giydiysem, akşam olsa da üstümden çıkarsam diye can atıyorum.
günaydın
ne güzel hamileliğin tadını çıkartmaya bak
ben daha kalp atışını göremediğim için inanmıyorum henüz
sıkı şeyler giymemeye çalış karnına baskı yapmasın giydiklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?