Canım bişe soracam beni saçlarım uzun ve uçları kırıldı son zamanlarda, kestireyim diyodum ama okuyunca tereddüt ettim. nasıl bi sorun olabilir hamileyken teşekkürler şimdiden:)
öyküm aynen benim de tansiyonum düşük, bebeğe bi zararı olur mu acaba. doktora gittiğimde soracam unutuoyurm hep.
doktorlara sorsak kestirelim mi die gülerler bizeama annemlerin öle bir inancı var saç kestirirsen bebeğin ömrü kısalır die dokundurmuyorlar batın inançmı diyeyim ne desem bilmem ama halk arasında böle diolar sen duymadın sanırım:26::26::26:
:):) he heee yok duymamıştım. her duyduğuma uyuyorum ama batıl da olsa. nolur nolmaz diye. uzasın bari saçlar sona kestiririm.
saçlarımı boyatmıyorum ama oje sürmek de mi tehlikeliymiş ?
hamilelikten önce 12-7 de nerdeyse sabit olan tansiyonum hamilelikle birlikte 10-6 lara düştü hatta bazen 10-5,9-6 falan oluyor baş dönmesi ve halsizlik yapıyor
Arkadaşlar bırakın bu hurafeleri , isterseniz saç da kestirebilirsiniz , 3.aydan sonra saçınızı da boyatabilirsiniz.
(çok diplere gelmemek şartı ile ve bitkisel boya ile sadece) kendinizi bu kadar bakımsız bırakmanın anlamı yok. kocalara karşı da ayıp oluyor yani :)
ama bu hurafelere inanmayı bırakın lütfen.
Arkadaşlar bırakın bu hurafeleri , isterseniz saç da kestirebilirsiniz , 3.aydan sonra saçınızı da boyatabilirsiniz.
(çok diplere gelmemek şartı ile ve bitkisel boya ile sadece) kendinizi bu kadar bakımsız bırakmanın anlamı yok. kocalara karşı da ayıp oluyor yani :)
cidden şaka yapmıorum şimdi aklıma geldi perukta takılabilir ne var kendini iyi hissetmekse amaç olabilir yani....
merhabalar ben de 10+6 günlük hamileyimm inşallahh herkes sağlıklı bebekler kucağına alır..bi soru sorucamm fraxaparine 0.4 kullanan varmı aranızda?
merhabalar ben de 10+6 günlük hamileyimm inşallahh herkes sağlıklı bebekler kucağına alır..bi soru sorucamm fraxaparine 0.4 kullanan varmı aranızda?
benim 2 li testi haftaya çarşambaya ertelemişler hastaneden aradılar şimdianlamadım bişey hayırlısı olsun...
benim 2 li testi haftaya çarşambaya ertelemişler hastaneden aradılar şimdianlamadım bişey hayırlısı olsun...
saçlarımı boyatmıyorum ama oje sürmek de mi tehlikeliymiş ?
hamilelikten önce 12-7 de nerdeyse sabit olan tansiyonum hamilelikle birlikte 10-6 lara düştü hatta bazen 10-5,9-6 falan oluyor baş dönmesi ve halsizlik yapıyor
bu sayfayı gördüğüme çok sevindim kızlar.ben de şubat annesi olacağım nasipse ve ilk bebeğim.şimdilik her şey yolunda gidiyor.tansiyonum benim de düşük (10,9 gibi).kusmalarım yok fakat canım pek bir şey yemek istemiyor...ama zor kısmı atlatmama az kaldı sanırım...
kızlar yemeklerinizi kendiniz yapabiliyor musunuz? ben gebeliğimden bu yana mutfağa pek girmiyorum.ramazanda nasıl olacak bilmiyorum..bu arada ramazanda oruç tutmayı düşünen var mı?ben doktoruma sormayı unuttum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?