Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

herkese günaydın arkadaşlar... boya deyince benimde diplerim geldi. allahtan sayılı beyazım var. ama yinede alışmışım açık renk saça,tuhaf geliyo koyusu. arkadaşlar annem benim 30 yıllık kuaför. artık mesleğini yapmıyor gerçi ama kesinlikle önermiyor boyayı. özellikle ilk 3 ay. bende bir kaç sitede okudum. ilk 3 ay önemli diye. annem bana kesinlikle 5 ay dokunmucaksın saçlarına diyor. bırak boyayı,saçlarımı uçlarından bile kestirtmiyor herkes çocuğunu düşünüyor işte bebişe bişey olurda,üzülürüm diye korkuyor. canım annem.

Canım türk gıda kodeksine uygun yazıyorsa sağlıklıdır. ambalajlı ürünlerde sorun yaşamazsınız zaten, açıkta satılan yada köylülerden aldığınız peynirlerde geçerli bu durum.

Merhaba hanimlar benimde. Bir dusuk , bir kimyasaldan sonra ucuncu hamileligim bende subat annesiyim allah kismet ederse insallah.

Açıklaman için çok teşekkür ederim canım
Genel olarak alışıyorum bebeğim için beyazlara ama öyle insanlar var ki piskolojimi bozuyorlar aa orasıda beyaz aa burasıda beyaz :)
Rüyalarıma bile girdiğini biliyorum.Artık sıkıcaz dişimizi yapacak bişey yok annenin açıklaması üzerine :)

her şey bebiş için sen anne olucaksın,emin ol her halinle güzelsin canım. aldanma sen o laflara...

kızlar bişey dicem , bebeiş ne zaman bizim karnımızda olucak ? şu an hala rahimde. benim hafif göbek şişti. acaba neden :26: hani şöyle yukarıda olsada ,desem bebek orda ondan böyle,ayol bebek aşağıda,karın şiş. nasıl olcak bu iş ?? hahahahah

zaten endonezlerden tavsiye almaya bile gerek yok benim en sevmediklerim onlar icin guzel cok farkliyiz ya. siz neden gelmistiniz neresine memnun kaldiniz mi?

zazzi ben bikaç sitede link paylaştıklarını görmüştüm ama yasak mı bilmiyorum. ne güzel olur paylaşılması. çok uzun değilse kopyalayabiliriz de aslında

bence yasaktir reklam yapmak gibi oluyor yinede bi sorayim dedim. en iisi riske atmadan sadece icerigi paylasmak haklisin

Canım türk gıda kodeksine uygun yazıyorsa sağlıklıdır. ambalajlı ürünlerde sorun yaşamazsınız zaten, açıkta satılan yada köylülerden aldığınız peynirlerde geçerli bu durum.

sagol cok tesekkur ederim...

her şey bebiş için sen anne olucaksın,emin ol her halinle güzelsin canım. aldanma sen o laflara...

Doğru diyorsun canım:) İyi olsunlarda gerisi boşş

3.ayın sonunda göbek deliğine varır diye okumuştum bi yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Göbek regli olmadığımızdan şişkinlikten var sanırım.Bende de oldukça mevcut hele akşamları kocaman oluyor:)
Şuana kadar ne yazık ki 2 kilo aldım 5.ay sonuna kadar korumayı planlıyorum:)

Berrak gel senle yer değişelim ne dersin:) Yaa ben de hemen gitmek istiyorum bir bahane mi bulsam doktora gitmek için napsammm:) Canım kaçıncı haftaydı senin, 11-12 haftalık oldu mu.
dün 12.ci hafta doldu benim sayımlarıma göre ama ultrasonda ne çıkar bilememben bahane bularak hiç gidemedim hep bişeyler çıktı o yuzden bu kadar sık gittim doktora...
sorma sorma bende wc den çıkmıyorumnormalde aram iyi değildi suyla mecburen içiorum şimdi
canım benim doktorum araştırma hastanesinde yani devlette ama tanıdık dr olduğu için çok yardımcı oluyor Allah razı olsun ondan...benimde eşim yanıma giremiyor muayene de kadınları kapacak ya ne var ben yatarken hemencik ultrasona bakıversede çıksa

çok zor olur diplerden beyaz çıkması benim mesela saçlarım diplerden beyaz olarak değil ara ara beyazlıklar vardır tel tel diyeyimama benim için farketmiyor tabi ben kapalıyım çalışanlar için çok zor olur aklıma kına geldi bir abla ceviz yaprağı-defne yaprağı ezip karıştırıp sürermiş saçına öyle bir karışımda olabilir aslında eğer dayanamazsanız araştırın derim...

Azdı beyazlarım gebelik öncesi nedense arttı bu dönemde.
Ama sıkıcam dişimi idare edicem mecbur :)
Çok dara düşersem dediğin aklımda :) çok teşekkürler

evet ya kına çok mantıklı .allah razı olsun berrakcım.kapalıda olsa insan ister istemez bi farklılık bile arıyor.gerçi ben daha kendme bakacak kadar iyi değilim bulantılar,yorgunluklar uykular felan ama alternatifler aklımızın bi köşesinde bulunsun :)

Azdı beyazlarım gebelik öncesi nedense arttı bu dönemde.
Ama sıkıcam dişimi idare edicem mecbur :)
Çok dara düşersem dediğin aklımda :) çok teşekkürler

cidden şaka yapmıorum şimdi aklıma geldi perukta takılabilir ne var kendini iyi hissetmekse amaç olabilir yani....

ne demek rica ederim birimizin sıkıntısı hepimizin sıkıntısı
bende saçlarımı çok sık kestirirdim çünki çabuk uzardı şimdi kestiremiorum annem sakın kestirme diyor bende korktum tabi elleyemiyorum saçlarıma

saçlarımı boyatmıyorum ama oje sürmek de mi tehlikeliymiş ?

hamilelikten önce 12-7 de nerdeyse sabit olan tansiyonum hamilelikle birlikte 10-6 lara düştü hatta bazen 10-5,9-6 falan oluyor baş dönmesi ve halsizlik yapıyor

öyküm aynen benim de tansiyonum düşük, bebeğe bi zararı olur mu acaba. doktora gittiğimde soracam unutuoyurm hep.

Canım bişe soracam beni saçlarım uzun ve uçları kırıldı son zamanlarda, kestireyim diyodum ama okuyunca tereddüt ettim. nasıl bi sorun olabilir hamileyken teşekkürler şimdiden:)

sıcaklardan olabilir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…