lansınoh marka cıftlı pompanın ıı oldugunu duydum.. be tek gögüsü on dakıkada sagabılıyorsun.. teklı pompanın çalısan bı anne ıcın yeterlı olcagını düşünmüyorum cnm.. zamanla yarıştıgımız anlar olacak.. ben de süt pompası almak cok ıstıyorum ama su sıra cok acıldık. manuel bı pompayla bır ıkı ay ıdare etmem gerekıo. işe basladıgımda zaten mecbur alıcam..gögus yaralarını da hesaba katmak lazım.. kesınlıkle pompa ısterdım ben olsam
canım ne demek rapor ben yazmayım yaa
adam zatürre olmuş töbee töbeee
inşallah gönlünün istediği yere tayin olursun bir an önce
İzmir'in bir ilçesindeyim canım
deşifre etmeyim kendimi
hmmm ne olabilir kii??
ayy aklıma bir şey gelmedi
yani aslında mama sandalyesi geldi hemen kullanamazsın belki ama sonra o dertten kurtulabilirsin
ya kızlar dikkat edin kendinize
İstanbul'da yaşamak büyük dert valla ALlah yardımcınız olsun
ben de artık kayınvalideme merkeze gideceğim cuma günü ilçede oturuyoruz
ne olur ne olmaz
doktora yakın olmak da fayda var
Kizlar dün gecem cok kötü gecti,
yatmadan önce biraz meyve yemistim, sanki mideme inmedi de direk bogazimda kaldi, gece yattigimda bi yandan reflü bi yandan da yemek borusunun dolu olmasi beni acayip rahatsiz etti, nefes alamadim cok uzun süre. Hani sanki ayiptir söylemesi gegirmek istersiniz de gegiremezsiniz ya öyle bi doluluk hissi, en sonunda dayanamadim gittim ve istifra ettim, ondan sonra rahatladim ama sanki resmen kabustu.
Yalniz olanlar caninizi sikmayin, Allah bi sekilde yardim eder, öyle bi durum verir ki aciliyetlik durumunuz oldugunda esiniz yaninizda olur. Bende yalnizdim, ailem yurt disinda, sirf o yüzden kaynanam geldi, suan evde o var ama aramiz o kadar soguk ki, hani büyük konusmayim ama ölsem kalsam yine ona söylemem gibi gelio. Zaten kadin bi yere telefon acmayi bile bilmiyo, yani olmasaydi da olurdi gibime gelio da neyse...
Benim esimde cok yogun calisio, hele ki biz Istanbul'un anadolu yakasinda oturuyoruz o avrupa yakasinda calisiyor. Dün 16:30da isten cikmis, normalde 17:30da cikio, ve 19da eve gelio, dün 18:50fe gelincee aa askim iyi on dakka erken geldin dedim de, ne erkeni dört bucuktan beri yollardayim diyo.
Ben doguracak olsam, sancim gelse, taksiyle hastaneye gitsem o isteyken, o gelene kadar cocuk emeklemeye baslar.Ayy bakmayin güldügüme ama sanrim gercekten yetisemez.
canım ne demek rapor ben yazmayım yaa
adam zatürre olmuş töbee töbeee
inşallah gönlünün istediği yere tayin olursun bir an önce
İzmir'in bir ilçesindeyim canım
deşifre etmeyim kendimi
hmmm ne olabilir kii??
ayy aklıma bir şey gelmedi
yani aslında mama sandalyesi geldi hemen kullanamazsın belki ama sonra o dertten kurtulabilirsin
ya kızlar dikkat edin kendinize
İstanbul'da yaşamak büyük dert valla ALlah yardımcınız olsun
ben de artık kayınvalideme merkeze gideceğim cuma günü ilçede oturuyoruz
ne olur ne olmaz
doktora yakın olmak da fayda var
aslında benimde görümcem tekli manuel pompasını getirecek o yüsden pompa fuzuli mi olacak diye düşünüyorumi
her şeyimizi aldık bi tek dün beşiğimizi aldık onu mu alsınlar acaba, biz aldık siz parasını verin de diyemem ki ayıp olur uff fuzuli de bişi alınsın istemem bilemedim kiii
Altın. herşey tamamlandı de, altın alsınlar şööle üç beş çeyreklik
kıslaaarrr,
az önce iş yerindeki arkadaşlarımdan haber geldi, bize hediye alacaklarmış liste istediler işimize yarar bişi olsun diye düşünmüşler sağolsunlar ama biz nerdeyse herşeyimizi aldık, bi tek göğüs pompamız yok, yani aslında bi arkadaşım verdi medelanın elektrikli çiftli olanını ama borularının içinde minik böceklerden var eşiminde hiç içine sinmedi, napsam elektrikli pompa mı istesem??? istesem de ne istesem çiftli olanları aklım almadı bi türlü ikisi bir arada nasıl çektirces acimicak mı, tekli mi olsa daha mı iyi olur, siz ne aldınız, ne önerebilirsiniz bize???
bide aklınıza gelen başka bi alternatif var mııı??? (ateş ölçer aldık, bebek telsizi görümcemden gelecek, bunlardan başka bişi mesela ama neee...)
Kizlar dün gecem cok kötü gecti,
yatmadan önce biraz meyve yemistim, sanki mideme inmedi de direk bogazimda kaldi, gece yattigimda bi yandan reflü bi yandan da yemek borusunun dolu olmasi beni acayip rahatsiz etti, nefes alamadim cok uzun süre. Hani sanki ayiptir söylemesi gegirmek istersiniz de gegiremezsiniz ya öyle bi doluluk hissi, en sonunda dayanamadim gittim ve istifra ettim, ondan sonra rahatladim ama sanki resmen kabustu.
Yalniz olanlar caninizi sikmayin, Allah bi sekilde yardim eder, öyle bi durum verir ki aciliyetlik durumunuz oldugunda esiniz yaninizda olur. Bende yalnizdim, ailem yurt disinda, sirf o yüzden kaynanam geldi, suan evde o var ama aramiz o kadar soguk ki, hani büyük konusmayim ama ölsem kalsam yine ona söylemem gibi gelio. Zaten kadin bi yere telefon acmayi bile bilmiyo, yani olmasaydi da olurdi gibime gelio da neyse...
Benim esimde cok yogun calisio, hele ki biz Istanbul'un anadolu yakasinda oturuyoruz o avrupa yakasinda calisiyor. Dün 16:30da isten cikmis, normalde 17:30da cikio, ve 19da eve gelio, dün 18:50fe gelincee aa askim iyi on dakka erken geldin dedim de, ne erkeni dört bucuktan beri yollardayim diyo.
Ben doguracak olsam, sancim gelse, taksiyle hastaneye gitsem o isteyken, o gelene kadar cocuk emeklemeye baslar.Ayy bakmayin güldügüme ama sanrim gercekten yetisemez.
mama sandalyesi de olarak kullanılan polly salıncak almıştık bis canım,
yalnız şimdi farkettim ki biz cidden azıcık abartmışız herşeyi almışız millete bişi bırakmamışız, tabi kredi kartları taksit vs derken iicene de açılmışız.. Allah sağlık versin inşallah
doğru diosun daa bende bişi söylemezsem saçma sapan bişi almalarından tırsıyorummmm
arkadslar dün doktora gittim bebeğim 10 gün önce 1850 gr cıkmıstı dünde 2020 cıktı az kilo almamıs mı acaba sordum ama normal dedi.birde bende kilo verdim bu hafta 1.5 kilo kadar yasayan var mı böyle bişey?? reflüden dolayı yemek yiyemiyorumda cok endişelendim
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
haır devlet memurusun rapor almaya hakkın yok sorusturma acıyolar. esım zatüre oldu. kaç gün hastanede yattı. doktoru on gun muhakkak evde dınleneceksın cıkmıycaksın dısarı dedı. ve ınanır mısınız bılmıyorum rapor vermedı. polıs adama rapor vermek ıstemıyorum bu ılde. sonra yazı ustüne yazı... ugras dur. tıpa sevk edıyorum ordan versınler dedı. esım de senelık ızınden kullandı. böyle bı mıllet olur mu yaa. nefret edıyorum bulundugum ılden. allahım tez zamanda bana tayın hakkını versın de esımı kurtarıyım su ınsafsızların elınden
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
Özel olunca çalışma şartları da zor oluyor. Allah yardımcınız olsun.8 haftalıkken bırakan arkadaşlarım var benim de. Bir şekilde çare bulunuyor, üzme kendini.koala980 ve hepberaber, ben özel okulda çalışıyorum. bu nedenle iznimi sonuna aktaramayacağım..malum bizde hastalanmak bile hoş karşılanmaz, işimi kaybetmemek için 9. haftadan sonra geri dönmeliyim
Doktorumla konuşmadık henüz ama ben genel anestezi düşünüyorum. Ailemizde doktor olunca daha güvenle karar verebiliyor insan. Görümcemin eşi doktor ve çoğu şeyi ona soruyorum. O da sezaryen yanlısı. Teknoloji bu kadar gelişmişken normal doğumun risklerine katlanmanın gereksiz olduğunu düşünüyor. Bir de epiduralde anestezi uzmanı çok önemli dedi, felç kalma olasılığı var ya küçük bir yanlışta Allah korusun. Artık cuma günü daha da netleşir ayrıntılar sanırım.Sen ne düşünüyorsun genel anestezi mi epidural mi?benım de isteğe bağlı sezeryan
genel anestezi mi olacak epidural falan mı?
Selamlar canım, kasıklarıma benim de sancı giriyor arada. Akıntı da hepimiz de var sanırım. Benim gibi isteğe bağlı sezaryen düşünenleri gördükçe mutlu oluyorum, o da benim gibi düşünüyor diye:) Hayırlısı olur inşallah.selam anneler nasılsınız.. bugün çok fazla akıntım var bide kasıklarımdan sancı giriyor ara ara doktorumla daha konuşmadım doğum tarihimi isteğe bağlı sezeryan düşünüyorum.. normal doğumdan korkuyorum çünkü
Geçmiş olsun canım, ben meyveyi çok az miktarda öğle saatlerinde yiyorum ve üzerine de hemen rennie içiyorum ve yatmıyorum. Ya oturuyorum ya da evde yapmam gereken bir iş varsa yavaş yavaş onu hallediyorum. İstanbul'da bu trafik meselesi sinir bozucu. Eşim yakın mesafede olduğu halde, bazen uzak bir yere işi olsa gitse bile strese giriyorum evde. İnşallah böyle acil bir duruma düşmezsin, herşey yolunda gider.Kizlar dün gecem cok kötü gecti,
Ben geçen perşembeden beri evdeyim.6 gün olmasına rağmen şimdiden sıkıldım. İş yapabilsek aslında sıkılmayız ama pek iş de yapamıyorum. Annem yapıyor ben de peşinde dolanıyorum. Ne zormuş yaa. Okulu da özledim şimdiden. Rüyamda görüyorum arkadaşlarımı valla:))Günaydın kızlar,
Bugün dayanamadım işe geldim.Evde oturmak hiç bana göre değilCanım çok sıkılıyor.
Sizde durumlar ne alemde , aman yollarda dikkatli olun deli gibi kayıyor
Ceyzim senden haberler bekliyorum bugün.Güzel haberlerle gel canım.
üç gündür ortada yokum farkettınız mı bılmıyorum ama.... ınanılmaz bır vajına kas bacak eklem sırt agrısı çekıyorum. vajınada sancı degıl de agrı var. dokunamıyorum yaaaa. saga sola dönemıyorum saga sola. tuvalete bıle kalkarken naapcam dıorum. esım yapıo her işi. bı de yalnızlık yokmu. su evde ölüp gitsem kımsenın haberı olmıcak.. annemler 15inde gelıcekler ...ama cok bunaldım ve hassaslastım... sizce doğumum yakın mı.. akıntımda cok.
gece cok ınlemısım uykuda. esım uyandırdı 5te. kendı de o saatte ıse gıttı. malum.. meslegınden dolayı sabahı gcesı bellı degıl.. bu adamın hanımının dogumu yakın nolur nolmaz baskasını çagıralım su cocugu bu dönem ıdare edelım dıyen yok... devlet mevlet ama yok kardesler... çalısan daıma ezılıo.. özverılı ,çalıskan, her ıse eyvallah dıyen olursanız malesef sırtınıza semerı vuran cok oluyo. bu mesele yuzunden esımle de zaman zaman tartısıyorum. nıe bu kadar alttan alıyosun cek restını dıorum. o da bana benım senın gıbı ısım olsa ben de bu dedıını yapardım ama bız en alt çalısan grup olarak ezılmeye mahkumuz dıo. ııce sınırlerım bozuk su üç gündür... dolu dolu dolu tasıcak ıcım. bagıra bagıra aglamak ıstıyorum
Sancı hepimizde var canım. amileliğin en zor dönemine girdik. Tuvalete kalkmak çok zor zaten. Dün gece nerdeyse her saaat başı kalktım, suyu biraz fazla kaçırmışım:) Her kalktığımda eşim de uyanıyor ona üzülüyorum. Bugün uyuyakalmışız 1 saat geç kaldım diye kalktı ki okullar tatil olmuş Allah'tan:) Atlatıcaz bu günleri de inşallah. Söylediğin şeyler hamileliğin son aylarında yaşanması olası şeyler okuduklarıma göre, daha önce doğum yapmadım ama doğumun yakın olduğunu sanmıyorum kendini sıkma.cnm ben üç yıllık memurum ve burda kımsem yoktu.. halen de esımden ve yakın oldugunu sandıgım bı arkadasımdan baska kımsem yok.. o yüzden ve bıraz da fazla evcımen olmamdan dolayı sıkılmıyorum. yanı yalnızlık cok koymuyo.. sadce bakıma ıhtıyacım var ve gönül umduguna küsüyo.. yan yana bınalarda oturuyoruz bekarken aynı evde ıkı yıl kaldıgım arkadasımla. o hala bekar.. necısın demıyo öldün mü kaldın mı demıyo.. ıstesen canını da verır yanı de ... agzımızla ıstedıkten sonra... düşünce vesselam.......
ayyyy inanmıyorummmkızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
canım benım epidural olacakÖzel olunca çalışma şartları da zor oluyor. Allah yardımcınız olsun.8 haftalıkken bırakan arkadaşlarım var benim de. Bir şekilde çare bulunuyor, üzme kendini.
Doktorumla konuşmadık henüz ama ben genel anestezi düşünüyorum. Ailemizde doktor olunca daha güvenle karar verebiliyor insan. Görümcemin eşi doktor ve çoğu şeyi ona soruyorum. O da sezaryen yanlısı. Teknoloji bu kadar gelişmişken normal doğumun risklerine katlanmanın gereksiz olduğunu düşünüyor. Bir de epiduralde anestezi uzmanı çok önemli dedi, felç kalma olasılığı var ya küçük bir yanlışta Allah korusun. Artık cuma günü daha da netleşir ayrıntılar sanırım.Sen ne düşünüyorsun genel anestezi mi epidural mi?
Selamlar canım, kasıklarıma benim de sancı giriyor arada. Akıntı da hepimiz de var sanırım. Benim gibi isteğe bağlı sezaryen düşünenleri gördükçe mutlu oluyorum, o da benim gibi düşünüyor diye:) Hayırlısı olur inşallah.
Geçmiş olsun canım, ben meyveyi çok az miktarda öğle saatlerinde yiyorum ve üzerine de hemen rennie içiyorum ve yatmıyorum. Ya oturuyorum ya da evde yapmam gereken bir iş varsa yavaş yavaş onu hallediyorum. İstanbul'da bu trafik meselesi sinir bozucu. Eşim yakın mesafede olduğu halde, bazen uzak bir yere işi olsa gitse bile strese giriyorum evde. İnşallah böyle acil bir duruma düşmezsin, herşey yolunda gider.
Ben geçen perşembeden beri evdeyim.6 gün olmasına rağmen şimdiden sıkıldım. İş yapabilsek aslında sıkılmayız ama pek iş de yapamıyorum. Annem yapıyor ben de peşinde dolanıyorum. Ne zormuş yaa. Okulu da özledim şimdiden. Rüyamda görüyorum arkadaşlarımı valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?