canim seninle ayni haftadayiz bende dün gittim hastaneye 1950 gr cikti bugün tekrar baska yerde girdim 2117 gr cikti. ultrasondan ultrasona degisiyo zaten tahmini olarak söyleniyo bildigim kadariyla yaklasik 2000-2200 gr arasi sanirim bu haftalarda cok normal yani bebisinin kilosu. endiselenmene gerek yok :)
bu arada arkadaslar benim bebis dönmemis ya basi gala yukarda doktor iki hadta sonrasina randevu verdi. dönmezse sezeryan tarihi vermem gerekcek diyo. cokmu erken sezeryan tarihi icin. ben normal istiyorum dogumdan sonra tek olucam sezeryan olursam dogumdan sonra sancim falan olur diye korkuyorum kimsem yok zaten.
doktor bi kere kiz dedi bebisime sonra kac sefer sorduk hep poposu dönük annem senin gibi inatci olcak diyo :)
ist oturanlar dogum sanciniz geldiginizde ambulans cagirsaniz daha iyi olmaz mi ki yoksa ambulansta gec mi gelir o trafikte.
normal olsaydi günümden önce gelirse bebek ambulansla gitmeyi düsünüyodum ben acikcasi.
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
Özel olunca çalışma şartları da zor oluyor. Allah yardımcınız olsun.8 haftalıkken bırakan arkadaşlarım var benim de. Bir şekilde çare bulunuyor, üzme kendini.
Doktorumla konuşmadık henüz ama ben genel anestezi düşünüyorum. Ailemizde doktor olunca daha güvenle karar verebiliyor insan. Görümcemin eşi doktor ve çoğu şeyi ona soruyorum. O da sezaryen yanlısı. Teknoloji bu kadar gelişmişken normal doğumun risklerine katlanmanın gereksiz olduğunu düşünüyor. Bir de epiduralde anestezi uzmanı çok önemli dedi, felç kalma olasılığı var ya küçük bir yanlışta Allah korusun. Artık cuma günü daha da netleşir ayrıntılar sanırım.Sen ne düşünüyorsun genel anestezi mi epidural mi?
Selamlar canım, kasıklarıma benim de sancı giriyor arada. Akıntı da hepimiz de var sanırım. Benim gibi isteğe bağlı sezaryen düşünenleri gördükçe mutlu oluyorum, o da benim gibi düşünüyor diye:) Hayırlısı olur inşallah.
Geçmiş olsun canım, ben meyveyi çok az miktarda öğle saatlerinde yiyorum ve üzerine de hemen rennie içiyorum ve yatmıyorum. Ya oturuyorum ya da evde yapmam gereken bir iş varsa yavaş yavaş onu hallediyorum. İstanbul'da bu trafik meselesi sinir bozucu. Eşim yakın mesafede olduğu halde, bazen uzak bir yere işi olsa gitse bile strese giriyorum evde. İnşallah böyle acil bir duruma düşmezsin, herşey yolunda gider.
Ben geçen perşembeden beri evdeyim.6 gün olmasına rağmen şimdiden sıkıldım. İş yapabilsek aslında sıkılmayız ama pek iş de yapamıyorum. Annem yapıyor ben de peşinde dolanıyorum. Ne zormuş yaa. Okulu da özledim şimdiden. Rüyamda görüyorum arkadaşlarımı valla:))
sende mi polis eşisin canım, kader ortağım benim.. seni çok iyi anlıyorum.. biz bu yaz tayinle kurtulucaz burdan ama daha fena bir yere gitmekten korkuyorum, anlaşılan bulunduğun şehir polis açısından felaket bi yer.. bana hangi şehirde olduğunu yazabilirmisin canım?? burda açıklamak istemezsen özeldende yazabilirsin.
amannnn doruk beyimiz teşrif etmişler, gözün aydın canımm darısı başımıza artıkk. biraz erken olmuş ama sağlık olsun zaten bebişin baya bi tosuncukmuşş
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
Sancı hepimizde var canım. amileliğin en zor dönemine girdik. Tuvalete kalkmak çok zor zaten. Dün gece nerdeyse her saaat başı kalktım, suyu biraz fazla kaçırmışım:) Her kalktığımda eşim de uyanıyor ona üzülüyorum. Bugün uyuyakalmışız 1 saat geç kaldım diye kalktı ki okullar tatil olmuş Allah'tan:) Atlatıcaz bu günleri de inşallah. Söylediğin şeyler hamileliğin son aylarında yaşanması olası şeyler okuduklarıma göre, daha önce doğum yapmadım ama doğumun yakın olduğunu sanmıyorum kendini sıkma.
Yazdığın bir şey özellikle ilgimi çekti. "Gönül umduğuna küsüyor" Aynen öyle canım. Biz ablamla aynı şehirdeyiz. Aramızdaki mesafe 15 dk bişey ama hamileliğimin başından bu yana tek bir iyiliğini görmedim. İyiliğini kenara bırak insan bir kez olsun yeğenim nasıl demez mi? Bir kere bile sormadıi aramadı. Hamile değilmişim gibi davranıyor. Evlendim evleneli eşimle yıldızları barışmadı. Geçen yaz da o evlendi. Kocası benden de küçük. Onu pohpohlamadık diye iyice sırtını döndü bize. Annem başka bir ilde yaşıyor. Şimdi yanımda. Dün aradı ablamı konuştular. Tam kapatmadan önce duydum sesini "ben gelmek istemiyorum gelemiyorum, artık sen gelirsin" diyor. Bir de kocası denen geri zekalı annemi ne zaman bize çağırsam ablama "annen bize hiç gelmeyecek mi" diyor. Normal zamanda 1 kez aramaz annemi, 1 kez davet etmedi evine. İşin sinir edici kısmı da annem yanıma keyfi gelmedi. Şu anda anneme ihtiyacım var, bunu biliyorlar ama yine de utanmadan bize gelmeyecek misin diyorlar. Annemin de ödü kopuyor ablamdan dün "şimdi hasta ihtiyacı var ....'ün, gelirim sen üzülme" diye teselli ediyor onu. Ahhh bu konuda öyle dolu ki içim. Ne desem az kalır. Annem de toz kondurmuyor. Onca laf yiyor ondan yine de affediyor. Ben yapsam onun yaptıklarını affetmezdi beni. Dün sinirden uyuyamadım.Midem kötü oldu, reflüyü tetikledi ve öksürüğe boğuldum yine. Off sen zaten rahatlamak için yazmışsın ben seni iyice daralttım kusura bakma. Aslında demek istediğim şuydu; sen arkadaşına kırılmışsın ama bir de benim durumuma bak. 1 tane ablam var ama yok gibi hayatımda maalesef.
oyyy Gözün aydınnn Rabbime binnn şükür .. çok çok çok tebrik ederim seni , umarım herşey yolundadır , kontrole gittin de apar topar sezeryana mı aldılar çok çok çok merak ettim , inşallah vakit bulup bizi de bilgilendirebilirsin tabi önclik melek bebişinin ♥ elim ayağım titrediiikızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
canim seninle ayni haftadayiz bende dün gittim hastaneye 1950 gr cikti bugün tekrar baska yerde girdim 2117 gr cikti. ultrasondan ultrasona degisiyo zaten tahmini olarak söyleniyo bildigim kadariyla yaklasik 2000-2200 gr arasi sanirim bu haftalarda cok normal yani bebisinin kilosu. endiselenmene gerek yok :)
bu arada arkadaslar benim bebis dönmemis ya basi gala yukarda doktor iki hadta sonrasina randevu verdi. dönmezse sezeryan tarihi vermem gerekcek diyo. cokmu erken sezeryan tarihi icin. ben normal istiyorum dogumdan sonra tek olucam sezeryan olursam dogumdan sonra sancim falan olur diye korkuyorum kimsem yok zaten.
doktor bi kere kiz dedi bebisime sonra kac sefer sorduk hep poposu dönük annem senin gibi inatci olcak diyo :)
ist oturanlar dogum sanciniz geldiginizde ambulans cagirsaniz daha iyi olmaz mi ki yoksa ambulansta gec mi gelir o trafikte.
normal olsaydi günümden önce gelirse bebek ambulansla gitmeyi düsünüyodum ben acikcasi.
Canım maşallah bebeğin kilosu güzel doğsada küvez görmez bunun dışında neden okadar geç çağırdı şaşırdım 3 hafta çok değilmi benim doktorumda en son 2 hafta verdi bu cuma 35 + 0 ama sonrası 10 gün verir herhalde en fazla gibi geliyor.
haır devlet memurusun rapor almaya hakkın yok sorusturma acıyolar. esım zatüre oldu. kaç gün hastanede yattı. doktoru on gun muhakkak evde dınleneceksın cıkmıycaksın dısarı dedı. ve ınanır mısınız bılmıyorum rapor vermedı. polıs adama rapor vermek ıstemıyorum bu ılde. sonra yazı ustüne yazı... ugras dur. tıpa sevk edıyorum ordan versınler dedı. esım de senelık ızınden kullandı. böyle bı mıllet olur mu yaa. nefret edıyorum bulundugum ılden. allahım tez zamanda bana tayın hakkını versın de esımı kurtarıyım su ınsafsızların elınden
Bizde de durum aynı 38 haftada donmemişse sezeryan dedi doktorumuz
Benimde bakacak kimsem yok
z
Canim yurtdisinda hastaneye giderken ambulans cagiriliyor ama türkiyede de böyle mi bilmiyorum, aslinda ögrenmek lazim, bilen varsa yazsa ya.
Yani dogum sancisi geldiginde Almanya'da da ambulansi cagiriyorsun geliyor aliyor hemen ama burda cagirsan ancak devlet hastanesine götürmez mi, özel hastanelere giderken nasil oluyor, aslinda fena fikir degil ama hic bi bilgim yok. Sigorta karsiliyor mu acaba, bilen yazsin.
cnm senın polıs esı olduunu bılmıyodum ama sana bı sempatım vardı kısss:) demek çekıomus :)) kırıkkaledeyız. aranızda kırıkkalelı kardeslerım varsa lütfen alınganlık yapmasınlar.. cünkü kırıkkale büyüksehır olmadıı ıcın burda çalısan polısler kırıkkalelı degıller.. yanı buralı olan bı polıs, polıs okulu dısında bır bırımde yerde çalısamıyo..yanı memleketlerındekı polıslerın her bırı dıyar dıyar her yerden var..ama malesef ıste...küçük sehırde kocan cok olur derlerdı :))) ne demekse dıodum.. anladım sımdı. karısanın cok. sen nerdesın sen de yaz merak ettım ıstersen özelden yaz cnm
aaa kırıkkalede misin? enim memleketime çok yakın,üniversiteyi orda okudum
ahh canım benim herkes polisten nefret eder ama malesef şartlar polisi sevimsiz hale getiriyor. bende doktorumdan yazın sıcağında 2 günlük rapor istedim ağlıyordum sadece 1 defaya mahsus ama bir daha benden böle bişey istemeyeceksin dediydi.Allah yardımcısı olsun herkesin.bende normalde endüstri mühendisiyim.matah zannettimde polis oldum.şimdi torpil bulabilirsem kurum değiştirmek istiyorum.fellik fellik torpil arayışındayım. hamile halimle yaz sıcağında 12/24 çalıştım.eşin nasıl bir işkence olduğunu bilir.hayırlısıyla kurtuluruz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?