Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Bizde de durum aynı 38 haftada donmemişse sezeryan dedi doktorumuz
Benimde bakacak kimsem yok

kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...

Edacım gözün Aydın canım :) kuzun saglikla gelmiş maşallah.
Detayı bekliyoruz canım benim

Demek ki evde oturmak bize göre değil canım :) kuzular doğsa zamanın farkına varmayız

Son düzenleme:

cnm senın polıs esı olduunu bılmıyodum ama sana bı sempatım vardı kısss:) demek çekıomus :)) kırıkkaledeyız. aranızda kırıkkalelı kardeslerım varsa lütfen alınganlık yapmasınlar.. cünkü kırıkkale büyüksehır olmadıı ıcın burda çalısan polısler kırıkkalelı degıller.. yanı buralı olan bı polıs, polıs okulu dısında bır bırımde yerde çalısamıyo..yanı memleketlerındekı polıslerın her bırı dıyar dıyar her yerden var..ama malesef ıste...küçük sehırde kocan cok olur derlerdı :))) ne demekse dıodum.. anladım sımdı. karısanın cok. sen nerdesın sen de yaz merak ettım ıstersen özelden yaz cnm

kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...

çok heyecanlandımm okuyunca 41 kere
hoş geldiiinnn doruk bebekkkk

cnm bnm üzüldüm bunları okuyunca..haklısın.. sonucta arkadas asla kardes gıbı olmuyo.. arkadasa her tür hayırsızlık cukkk dıe oturuyo.. ama kardes farklı.. benım ablam hamıle. düşük tehdidi var. mersınde yasıyo. 1 ay heyet raporu vermısler. o da haftaya yanıma gelıcek ucakla.. annem ıkımıze bırden bakar diyo ben ezilmeyım dıe.. halbukı bılıyorum benım ıcın gelıyo. hemsıre kendısı..dıger ablam da okullar tatıl olunca hemen gelıcek.. k. marastan.. cok sükür ailemden yana bı sıkıntım yok.. ama fazla mı hassaslastık ne.. ınsan kapı komsusundan bı tas corba gözler olunca acizlık hat safhalara yükselınce... ıste ne bılııım amaaannn

oyyy Gözün aydınnn Rabbime binnn şükür .. çok çok çok tebrik ederim seni , umarım herşey yolundadır , kontrole gittin de apar topar sezeryana mı aldılar çok çok çok merak ettim , inşallah vakit bulup bizi de bilgilendirebilirsin tabi önclik melek bebişinin ♥ elim ayağım titrediii
çok fena heyecan yaptım zangır zangırımmmm , benim takvime ve bebeğimin gelişimine uyuyor..

Ayy inanmiyorum ilk bebegimiz dünyaya gelmis, masallah.
Nasil oldu bende cok merak ettim, 35 haftalik, küvezde mi simdi? Sancin felan mi geldi? Insallah aksi bi durum olmamistir.
Allah anali babali büyütsün insallah.

Canim yurtdisinda hastaneye giderken ambulans cagiriliyor ama türkiyede de böyle mi bilmiyorum, aslinda ögrenmek lazim, bilen varsa yazsa ya.
Yani dogum sancisi geldiginde Almanya'da da ambulansi cagiriyorsun geliyor aliyor hemen ama burda cagirsan ancak devlet hastanesine götürmez mi, özel hastanelere giderken nasil oluyor, aslinda fena fikir degil ama hic bi bilgim yok. Sigorta karsiliyor mu acaba, bilen yazsin.

evet haklısın banada cok geldi zaman.ama hersey cok güzel nst ye bile gerek yok dedi ameliyat günü vermek için cagırdı zaten 30 unada acaba bn yinede 10 gün arayla gitsemmiki yaa

ahh canım benim herkes polisten nefret eder ama malesef şartlar polisi sevimsiz hale getiriyor. bende doktorumdan yazın sıcağında 2 günlük rapor istedim ağlıyordum sadece 1 defaya mahsus ama bir daha benden böle bişey istemeyeceksin dediydi.Allah yardımcısı olsun herkesin.bende normalde endüstri mühendisiyim.matah zannettimde polis oldum.şimdi torpil bulabilirsem kurum değiştirmek istiyorum.fellik fellik torpil arayışındayım. hamile halimle yaz sıcağında 12/24 çalıştım.eşin nasıl bir işkence olduğunu bilir.hayırlısıyla kurtuluruz inşallah...

Maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin Doruk bebeğe,kilosu boyu da çok iyi maşallah kuzuya,çok sevindim,darısı bize artık,ayrıntıları bekliyoruz

Bizde de durum aynı 38 haftada donmemişse sezeryan dedi doktorumuz
Benimde bakacak kimsem yok
z

hadi ya Allah yardimcimiz olsun canim ya ins döner bebisler. ay ne bilim benimkinin hic niyeti yok gibi. sezeryan olursa esimin üstüne kalcak hersey ya bütün kahrimi cekiyo zaten :)
sezeryan olsak bile in sen azindan sezeryan sonrasi agri sizimiz fazla olmaz

hmm bu hic aklima gelmedi canim ya haklisin o konuda.türkiyede hic hastanelik isim olmadi ki. aslinda burdada aklimda yoktu ama bi tanidigim benim sancim geldiginde ambulans cagirdim diyince mantikli geldi. bi arastirilsa iyi olur.

Umarım doğumdan sonra da iletişim kurabiliriz böyle herkesle,aslında facebookta bir grup da kurabiliriz diye düşünüyorum,iletişim açısından daha kolay olur,herkese açık da olmaz,burası herkese açık olunca tedirgin olunabiliyor.merak ediyorum hepimizin de bebişlerini

aaa kırıkkalede misin? enim memleketime çok yakın,üniversiteyi orda okudum

resmen gece kusu oldum kızlar. esımı rahatsız etmemek ıcın en son kaçtım yataktan. uykum yok. e saga sola da dönemıyorum esımden tutunmadan. müsade ıstedım geldım valla.. sabah erkenden de hastaneye gıtcembakalım oğluş nasıl... of yaaa su alttan muayene meselesı cok rencıde edıcı dı mı. benım kabusum o çatala cıkmak. cok ama cok utanıyorum. gerılıyorum.yarına kurtulusum yok..kesın yanı.. bı de kızlar benım gıbı kanında pıhtılasma sorunu olan var mı.. kan tahlılınde PLT denılen degerım cok düşük. bu da sezaryen ıcın rısk.. bı kan alıyolar kolumdan. mıllet ıkı dakka bastırıo gecıo. benımkı dakıkalarca kanıyo. bı dıs cektırıyım üç gün yastıgım kan oluyo. yanı pıhtılasma gec oluyo. doktorum hematolojiye göndercem hatırlat dedı. bakalım noolcak.

senı o kadar ıı anlıyorum kı. bı de sunu düşün.. bayanlar bı yere kadar erkeklere göre hangı meslek grubunda olursan ol bıraz daha ıdare edılebılıyo. toleransımız var az cok.. erkeklerın canını cıkarıyolar ve bu da eslerı cok etkılıo. ben burda bı hafta sonu esımle plan yapıp da pıknıge gıdıyorum ama bana sor. ya apar topar gerı çagrılıo ya da cok bıtkın oldugu ıcın evde kalmayı tercıh edıo.. her polıs bunu yasamıyo bılıyorum. eskı polısler kapak atmıslar tabırı caızse. onlardan rahatı yok. sıvıller perısan ben onu bılır onu söylerım. ekıpte olsan bı gun çalıs dıger gun yat. kımse sana ek görev dısında gel demez. esım güyaa 8- 5 dıe gectı. görmedık öyle bısey.. ramazanda orucunu acarken gelen tlfnları bılırım yaaa. adam eve gelelı yarım saat olmus. yemek yıycek tam. gel... zıkkımmmm... nefret edıyorum kendını bılmez ve adıl olmayan amırlerden müdürlerden baskomıserlerden komıserlerden... heytttttt.. kavga edesım varrr bıldıınız gıbı degıll... bu arada allah senın de yardımcın olsun..

canım ben o amirlerin popişlerine bi gün gazı boşaltıcam bidaha ağız açsınlar bakalım.gülüm ben çok feci zorlandım.o hamileliğimde veya bayan olma durumumda kimse bana acıma.başımıza vekaleten 10 günlüğüne komiser geldi hem bayansın hem hamilesin hiç yakışık almıyo bu şekilde çalışman seni gündüze alıyorum dedi sağolsun. 12/24 sistemine benim erkek arkadaşlarım bile dayanamıyorlardı.eve gittiklerinde bir iş yapamadıklarından vs bahsediyorlardı.ben eve gidince eşime vakit ayır evin işine koştur artı hamilelik sıkıntıları.bi benim gündüzleri uyuyama sıkıntılarım vardı.2 günde bir gece uyuyabiliyordum.diğer zamanlarımda bırak pikniği evde tv izleyebilecek gözüm dahi olmuyordu.misafir gelince biran öncde gitsinler istiyordum. bende daha 1 yıllık memurum asaletim yeni tasdiklendi.aday olunca nasılsa gıkını çıkartamaz diye vuruyolardı sürekli.silahlı nöbet tutan bayan gördünüzmü.ben tuttum.öküz amirim hamile halimle beni sürekli nöbete vercekti de allahtan sivil gitmeye başladımda sivil olarak silahlı nöbet tutulamaz diye nöbetten yırttım.bide 2*2=4 saat ayakta nöbet. offf kurtulmak istiyorum bu işten.bi torpil bulsam üniversiteye mühendis olarak geçebileceğim.eniştem muvaffakiyetini emniyetten al üniversitede hemen mühendis olarak başlatırım diyor ama malesef kurumlar arası geçişe izin vermiyor emniyet((

Edacım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inanamıyorum hepimizi heyecan sardı o kadar yakınmı doğum maşallah kilosu güzel hatta arkadaşlarım 38-39 larda yakalayamadılar bu kilolaları küvezde görmemiştir. Adıyla yaşasın oğluşumuz

İnşallah biran evvel paylaşırsın ilk annemiz olarak senden bekliyoruz hepimiz sırayla doğuurcaz hala çantala rhazır değil korktum yaa:18:

Slm kızlar bende bugün indim kartopu oynadım, eve geldim deprem feci sarstı 10. kattayım kaçkere alttan vurdu 40 saniyeyi geçmiştir tv ayakkabı dolabı çat çat normalde hiç yerimden kalkmam baktımm duracaüı yok koridora gittim ama korkmaya başladım epey uzun geldi.

Bugün maden işçileri öldü, otobüs göle uçtu, depremoldu, kar fırtına, maya takvimi gecikmeli işliyor sanırım.

Herkese günaydın... ya bu ilin valisi değişik bi adam ya 1 metre kar var öğrencilere tatil yaptı 3 gündür ama hamileler için tatil falan yok. eşim aracı çıkartamıyor taksiler çalışmıyor bu hamile halimle dolmuşa yürüyorum. yürümek sorun değilde kayarım diye korkuyorum offf ben bu memlekette çalışmak istemiyorum...tüm doğunun olumsuz şartlarını yaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…