ah canım kaçıncı haftandasın?
ben de artık o kadar zorlanıyordum kiii
bahçe kapısından çıakrken bile böyle geniş açıyla dönerek çıkıyordum
belki danalardan biri koşarak geliyordur diye
sınıfa girerken kapıyı açtıktan sonra bakınıyordum şöyle kapı önünde tepişiyorlardır belki diyee
çok zor çok
şu yasa bir an önce çıkmalı
bazı erkek müsveddelerinin de sesi kesilmeli bir an önce
hadi ya Allah yardimcimiz olsun canim ya ins döner bebisler. ay ne bilim benimkinin hic niyeti yok gibi. sezeryan olursa esimin üstüne kalcak hersey ya bütün kahrimi cekiyo zaten :)
sezeryan olsak bile in sen azindan sezeryan sonrasi agri sizimiz fazla olmaz
hmm bu hic aklima gelmedi canim ya haklisin o konuda.türkiyede hic hastanelik isim olmadi ki. aslinda burdada aklimda yoktu ama bi tanidigim benim sancim geldiginde ambulans cagirdim diyince mantikli geldi. bi arastirilsa iyi olur.
resmen gece kusu oldum kızlar. esımı rahatsız etmemek ıcın en son kaçtım yataktan. uykum yok. e saga sola da dönemıyorum esımden tutunmadan. müsade ıstedım geldım valla.. sabah erkenden de hastaneye gıtcembakalım oğluş nasıl... of yaaa su alttan muayene meselesı cok rencıde edıcı dı mı. benım kabusum o çatala cıkmak. cok ama cok utanıyorum. gerılıyorum.yarına kurtulusum yok..kesın yanı.. bı de kızlar benım gıbı kanında pıhtılasma sorunu olan var mı.. kan tahlılınde PLT denılen degerım cok düşük. bu da sezaryen ıcın rısk.. bı kan alıyolar kolumdan. mıllet ıkı dakka bastırıo gecıo. benımkı dakıkalarca kanıyo. bı dıs cektırıyım üç gün yastıgım kan oluyo. yanı pıhtılasma gec oluyo. doktorum hematolojiye göndercem hatırlat dedı. bakalım noolcak.
Slm kızlar bende bugün indim kartopu oynadım, eve geldim deprem feci sarstı 10. kattayım kaçkere alttan vurdu 40 saniyeyi geçmiştir tv ayakkabı dolabı çat çat normalde hiç yerimden kalkmam baktımm duracaüı yok koridora gittim ama korkmaya başladım epey uzun geldi.
Bugün maden işçileri öldü, otobüs göle uçtu, depremoldu, kar fırtına, maya takvimi gecikmeli işliyor sanırım.
Herkese günaydın... ya bu ilin valisi değişik bi adam ya 1 metre kar var öğrencilere tatil yaptı 3 gündür ama hamileler için tatil falan yok. eşim aracı çıkartamıyor taksiler çalışmıyor bu hamile halimle dolmuşa yürüyorum. yürümek sorun değilde kayarım diye korkuyorum offf ben bu memlekette çalışmak istemiyorum...tüm doğunun olumsuz şartlarını yaşıyoruz...
İnşallah canım benim. Saglikla kavuşalım da hayirlisiyla
Hersey kuzulara kavuşmak icin canım :) guzel haberlerle gelirsin inşallah
Kuzu kötü düşünmek yok , yapma böyle kuzucuğun etkilenir.
Allah herkesi korusun kötülüklerden
canım işyerine yardımcı olsa bu konuda söylemeyi denedin mı
yıllık iznini kullanabilirsin diyolar işte şimdi izne ayrılsam bebişle sonra az zaman geçiricem off gerçekten şu 6 ay bi onaylansaydı hemen izne ayrılıcam... enim boyum bir oldu yuvarlanarak gidip geliyorum nerdeyse :)
İnsafsizlarmis ne diyeyim bu hafta anlayisli olsalar ne olurdu ki:/
Bı onaylansa rahat nefes alacağız canım yetişse bari bize
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
ben çalışmıyorum ama toplam şu ana kadar 4 kilo aldım tabii bende şeker çıktı istediğim her zaman istediğim herşeyi yiyemememin de etkisi var
bende gebelikle ilgili çok güzel bir kitap var onda yazdığına göre doğum yaklaşınca bazı kadınlar ishal olurmuş
arkadslar dün doktora gittim bebeğim 10 gün önce 1850 gr cıkmıstı dünde 2020 cıktı az kilo almamıs mı acaba sordum ama normal dedi.birde bende kilo verdim bu hafta 1.5 kilo kadar yasayan var mı böyle bişey?? reflüden dolayı yemek yiyemiyorumda cok endişelendim
ben de o kadar heyecanlandım ki okuyunca
çok heyecanlandımm okuyunca 41 kere
hoş geldiiinnn doruk bebekkkk
sen hala çantanı hazırlamadın mıEdacım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inanamıyorum hepimizi heyecan sardı o kadar yakınmı doğum maşallah kilosu güzel hatta arkadaşlarım 38-39 larda yakalayamadılar bu kilolaları küvezde görmemiştir. Adıyla yaşasın oğluşumuz
İnşallah biran evvel paylaşırsın ilk annemiz olarak senden bekliyoruz hepimiz sırayla doğuurcaz hala çantala rhazır değil korktum yaa:18:
Slm kızlar bende bugün indim kartopu oynadım, eve geldim deprem feci sarstı 10. kattayım kaçkere alttan vurdu 40 saniyeyi geçmiştir tv ayakkabı dolabı çat çat normalde hiç yerimden kalkmam baktımm duracaüı yok koridora gittim ama korkmaya başladım epey uzun geldi.
Bugün maden işçileri öldü, otobüs göle uçtu, depremoldu, kar fırtına, maya takvimi gecikmeli işliyor sanırım.
akşam üstü olanı biz de hissettik İzmir'debenim daha çok var ya 34.haftadayım tatile kadar devam yani ama zor bizimde okul çok kalabalık sınıflar 40-50 dediğin gibi bu yasa çıkmalı biran evvel yoksa ne yaparım bilmiyorumAllah kolaylık verir inş.sen ayrıldın sanırım darısı bize artık :)
boyum 165cm 50 kilo ile başladım
çok korkuyorum verememkten bu kiloları
kendime 4 ay veriyorum başka şansım yok
yaz gelecek denize gireceğim
verirsiniz hiç üzülmeyin.ben ilkinde 20 kilo aldım, hızla verdim ilk 1-2 hafta. evde ne varsa yiyordum. sürekli hamurişi oluyordu misafirler için. sonra baktım verme işi durdu. Ben de pasta börek çöreği azalttım. yine başladım vermeye. sonra işe başladığımda , 9 hafta sonrasında 3-4 kilo fazlam kalmıştı. emzirmek günde 1000 kal. benim sütümde çok olmuştu,yemeyi abartmayınca gidiyor yani. bol sütlü bir dönem diliyorum hepimize. hem bizim fazlalıkları atmamız hem bebişlerimizin sağlığı için...
ağlamak istiyorum sayın seyirciler,duba gibi oldum, 16 kilodayım,şeker de var diyette. ama kilo aldı başını gitti. her sabah aynada angelina jolie nin dudaklarınnı görüyorum,kalan kısımlar çooooook farklı tabi.ne güzel nzar değmesin valla. ilk bebekte 2 ayda 16 kilo gitmişti. diyetisyen 30 yaşı geçtin o kadar kolay veremeyebilirsin diyor.
bu arada ben aylardır kabızım,öyle böyle değil hem de neler neler çektim. son 1,5 aydır 2 günde 1 ilaç içiyorum. 1 gün içmezsem çokkötü oluyordum. geçen cuma ilacım bitti. sonra hep bir mani çıktı alamadım ama arada hep neredeyse ishal olarak çoktım wc.ye. hem de günde 2 kere filan. ne ilginç hamilelik metabolizması. benimde mi az kaldı acaba. onun sinyali olabilir mi?
evet cnm kırıkkaledeyım ne yazık kı.. sen nerelısın.. çorum, kırsehır ankara,, hangısı:)
Ah canım cekilecek dert değil ben ilk aylar çok çekmiştim dr bir ilaç vermişti pulset onu kullanmistimAy kizlar su reflüden cektigim kadar, kaynanamdan cekmedim.
Geceleri 7-8 defa kalkio surup iciyorum, daha uykuya dalmadan tekrar basliyor. Ne surup fayda ediyor ne baska bisey, napicam ben ya, kafayi yicem, cok kötü bisey,su bogazimi söküp atasim geliyor.
Sizler doğum iznine ayrıldıkça öyle imreniyorum ki...ben 37. haftada ayrılacağım gibi, o kullanmadığım haftaları sonuna da ekleyemeyeceğim..miniğimi 9 haftalıkken anneannesine bırakıp işe döneceğim
Bu arada, ben doktorumu 32. haftada değiştirdim, önceki doktorum ( ki kendisi bir üniv. hastanesinin kadın doğum bölüm başkanıydı) "bana çatı muayenesi yapacak mısınız?" diye sorduğumda, "çatı muayenesi mi kaldı, biz onu asistanlığımızda yapardık" falan dedi, acaba yeni doktorum yapacak mı? of çok gergin bir durum..
Diğer yandan ben bebeğin ters durmasına üzülürken, hem yakın bir dostum hem de doktorum bana internette okuduğum, gördüğüm şeyleri yapmamamı, bunun erken doğumu tetikleyebileceğini söylemişti..aman dikkat edin o yüzden
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
oooooo madem pompa bollugum var tabı kı de aldırma cnm o zaman. hımmmmmmmmmm.....sey olabılır mı.. benım evım küçük koycak yer yok dıe salıncak almadık. sımdıkı salıncaklar mama sandalyelı.. 6 aylıktan 4 yasa kadar kullanılanları var. hem de 200 lıra falan.. madem her seyın tastamam o zaman ılerde masrafa gırme barı. almamıssındır. ınan cok gereklı bıse.. bebegını salıncagına koyup balkonunda sallamak ve orda esınle cay keyfı yapmak...harıka olur
çalısan anne olcaksın sen de.. degısımlı dönüşümlü kullanırım ıı olur dıyorum ama sua an o lüksüm yok. bır tane daha anne bebek bakım çantası alıım dıorum.. belkı senın de hosuna gıder bu fıkır... zaten en az ıkı sene sen nereye bebek çantan oraya.. eskıyıp gıtmesın.. oldu mu kısssssss. bu kez de mı olmadı fikir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?