Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

benim daha çok var ya 34.haftadayım tatile kadar devam yani ama zor bizimde okul çok kalabalık sınıflar 40-50 dediğin gibi bu yasa çıkmalı biran evvel yoksa ne yaparım bilmiyorum Allah kolaylık verir inş.sen ayrıldın sanırım darısı bize artık :)

İnşallah canım benim. Saglikla kavuşalım da hayirlisiyla

Hersey kuzulara kavuşmak icin canım :) guzel haberlerle gelirsin inşallah

Kuzu kötü düşünmek yok , yapma böyle kuzucuğun etkilenir.
Allah herkesi korusun kötülüklerden

canım işyerine yardımcı olsa bu konuda söylemeyi denedin mı

yıllık iznini kullanabilirsin diyolar işte şimdi izne ayrılsam bebişle sonra az zaman geçiricem off gerçekten şu 6 ay bi onaylansaydı hemen izne ayrılıcam... enim boyum bir oldu yuvarlanarak gidip geliyorum nerdeyse :)

İnsafsizlarmis ne diyeyim bu hafta anlayisli olsalar ne olurdu ki:/
Bı onaylansa rahat nefes alacağız canım yetişse bari bize

İnsafsizlarmis ne diyeyim bu hafta anlayisli olsalar ne olurdu ki:/
Bı onaylansa rahat nefes alacağız canım yetişse bari bize

sabırsızlıkla bekliyorum canım....inşallah bizlere yetişir ve bebişlerimizle daha fazla zaman geçirmiş oluruz...

kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...

2013 ün ilk bebeği geldimi yanii
maşallah canım bebeğine
hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inş sağlıcakla Nazar

dünki depremden sonra durdurak bilmiyo oğlum
kıpır kıpır alttan göbekten sağdan soldan baskı yapıp duruyo
her an gelicek gibi hissediyorum
çalışmakta epey zorlaştı bnm için
yarınıda bi atlatsaydım hayırlısıyla
cumaya dr kontrolümüz var

ağlamak istiyorum sayın seyirciler,duba gibi oldum, 16 kilodayım,şeker de var diyette. ama kilo aldı başını gitti. her sabah aynada angelina jolie nin dudaklarınnı görüyorum,kalan kısımlar çooooook farklı tabi.ne güzel nzar değmesin valla. ilk bebekte 2 ayda 16 kilo gitmişti. diyetisyen 30 yaşı geçtin o kadar kolay veremeyebilirsin diyor.

bu arada ben aylardır kabızım,öyle böyle değil hem de neler neler çektim. son 1,5 aydır 2 günde 1 ilaç içiyorum. 1 gün içmezsem çokkötü oluyordum. geçen cuma ilacım bitti. sonra hep bir mani çıktı alamadım ama arada hep neredeyse ishal olarak çoktım wc.ye. hem de günde 2 kere filan. ne ilginç hamilelik metabolizması. benimde mi az kaldı acaba. onun sinyali olabilir mi?

ben kont.de 33+0 daydım ve 2000 i geçmişti. dr. bu haftada genelde 2000 i geçmez demişti. 10 günlük fark az gibi gelse de sana kilosu iyi benim dr.umun söylediklerine bakarsan. hiç üzülecek bi şey yok. daha alacak doğuma kadar nasıl olsa...

çok heyecanlandımm okuyunca 41 kere
hoş geldiiinnn doruk bebekkkk
ben de o kadar heyecanlandım ki okuyunca
gözlerim böyle açıldı
yavrumuzun ,yavrularımın bahtı güzel olsun
oğlluuummmm sen gününü bekle aannecim tamam mııı:18::18:

sen hala çantanı hazırlamadın mı
çabuk hazırla o çantayı
bak görüyorsun artık erken diye bir şey yok bizim için

akşam üstü olanı biz de hissettik İzmir'de
ALlah korusun

boyum 165cm 50 kilo ile başladım
çok korkuyorum verememkten bu kiloları
kendime 4 ay veriyorum başka şansım yok
yaz gelecek denize gireceğim

verirsiniz hiç üzülmeyin.ben ilkinde 20 kilo aldım, hızla verdim ilk 1-2 hafta. evde ne varsa yiyordum. sürekli hamurişi oluyordu misafirler için. sonra baktım verme işi durdu. Ben de pasta börek çöreği azalttım. yine başladım vermeye. sonra işe başladığımda , 9 hafta sonrasında 3-4 kilo fazlam kalmıştı. emzirmek günde 1000 kal. benim sütümde çok olmuştu,yemeyi abartmayınca gidiyor yani. bol sütlü bir dönem diliyorum hepimize. hem bizim fazlalıkları atmamız hem bebişlerimizin sağlığı için...

evet canım herkes aynı şeyi diyor
sütün olsun diye yedirmeye çalışırlar sakın yeme yani abartma
bol bol su ,taze meyve suyu,kompostp süt yapıyormuş
tabi bir de bebek ne kadar emerse o kadar iyi
vereceğim kesin kararlıyım

canım sen kabızlığın için hangi ilacı kullandın?benim de oldu birara ve ben duphalac kullandım kabızlık için ilaç kullanmanın bir sonucu da olabilir ishal çünkü senin daha doğum için erken tabii belli de olmaz ben ilk doğumumdan 10-15 gün sonra çok kötü kabız olmuştum ve bu duphalac çare olmuştu bana o nedenle şimdi ihtiyaç duymuyorum ama doğum sonrasında da belki gerekir diye ben yazdırdım doktoruma

günaydın günaydın günaydınnnn
çok sıkıcıymış evde oturmak Allah'tan 32 de izne ayrılmak gibi bi hata yapmamışım pzrtsi raporumu alıyorum ama evde tek de vakit geçmiyor :2:annem gelecek şükür cumartesiye

Geceleri hep doğumla ilgili rüya görüyorum bugünde 10 güne kadar doğum yapacaksın diyorlarr hayırlara gelsin inşallahh

Son düzenleme:
günaydın anneler nasılsınız keşke şu 6 aylık izin çıksada rahat nefes alsak cts dr kontrolüm var merak ediyorum ne kadar oldu nasıl gidiyo diye

merhaba hanimlar ilk bebek gelmis masallah acaip heycanlandim ve panik oldum.bende daha ne canta ne bir hazirlik var bu hafta sonu yapagim hazirlik. kolay bi hamileligim var karnim fazla buyumedi kilomda fazla degil o yuzden sanki hic dogum yapacakmisim gibi gelmiyor okuyunca inanilmaz panikledim. hazirlikli olmak lazim yani artik. bu zamandan sonra bebek mujdeleri bekliyoruz degilmi sira sira doguracagiz insallah ayrintilari yazmayi unutmayin hepimiz mutlu bir sekilde anlatacagimiz dogumlar yasariz insallah

Ah canım cekilecek dert değil ben ilk aylar çok çekmiştim dr bir ilaç vermişti pulset onu kullanmistim

Minikipegim seninle günlerimiz aynı tabi ben sezaryen olacagim 14 şubatı bekleyeceğiz.

kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...

Tebrikler. Allah anali babali büyütsün darısı başımıza

Birazdan kontrolumuz var. Bakalım neler diyecek doktorumuz.

kuzummm süper fikir de keşkem balkonum o kadar büyük olsaydı... bide benim balkonum karşı apartmanın girişine bakıyo çok kullanışsız anlayacağın
hallettim, dedim beşik alcas tamam dediler o zaman bis sana parasını gönderelimmmmm çok şükür yüzsüzlük yapmadan halledebildimmmmmm,
önerilerin için çoookk teşekkür ederim canımmmm

ikinci bebek çantası da hoş fikirmiş aslındaaaa... bi arkadaşım bebeği bi buçuk yaşına girdi ve ilk çantası mahf durumdaymış artık oda benim aldığım çantanın aynından aldı ikinci defa, çok mantıklı yani aslında ama dün görmedim bu mesajı hoş bizim beşikin maliyeti daha yüksek o yüsden kardayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…