Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

biz 35.hafta itibariyle artık her hafta gidiyorus kızlar, nst ye bağlanıyorus dr.umuz suyumuza bakıyo özellikle sizinde heralde artık haftada bire düşer kontrolleriniz

evet bende ilk haftalarda cok süt içiyordum ishal olmustum sonra azaltınca düzeldi

maşallah kıslaaarrr, bis +19 dayıs hatta emin adımlarla 20.kilomuza dosdoğru yuvarlanıorus...

geçmiş olsun güselim, reflü manyak bişimiş cidden.. endişelenme bak dr.un normal demiş ama önlem olsun diye süt, muz, balık, ceviz yemeye çalış istersen canımm

maşallah kıslaaarrr, bis +19 dayıs hatta emin adımlarla 20.kilomuza dosdoğru yuvarlanıorus...

arkandan da ben geliyorum canımm en son 2.5 hafta önce +16 idim
şuan korkuyorum tartılmaya:18:
kaç kilo ile başladın canım hamileliğe
zayıflar genelde çok kilo alır diyorlar
:18::18:

ne diyosunnnn ilk defa duydumm

günde bir büyük bardak içiyorum terleyip üşütmeye bağlıyorum bu durumu ben

canım bende ekstra bişey yemedim hiç hatta önceden hamurişi tatlı yerdim velilerim sağolsun şu an ne hamur işi ne tatlı anlamıyorum niye böyle kilo alıyoruz:26:canım bide sat 29 nisan demişsin benmde 30 nisan ama takvimlerimiz farklı

Kızlar merhaba,

Şu 6 aylık izinyasası biz izindeyken onaylanırsa bizi de etkiliycek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..
canım o konuda netlik yok güya bu hafta meclisteydi ama meclis gündemine baktım bu konu yok

Bu arada bebek şekeri, sepeti ve kapı süsümü gittigidiyor'dan sipariş ettim inşallah beklediğim gibi gelir bebişimizin bi eksiği kalmadı ev tipi ana kucağı dışında onuda duruma göre alacağız. çevrem abarttığımı söylüyor neyi abarttıysam sanki

Son düzenleme:

şükür canım bitti
dört gözle izni bekliyorum,bi yandanda işten uzak kalmak üzmüyo değil
amin canım allah zamanında sağlıklı doğum nasip etsin inş

ay bu arada ben 20 kg aldım :S
daha fazla almasam bari ya

canım ben ilk 3 ay sadece kuru gıdayla beslendim
makarna tost haşlanmış pataes
sebze ,sulu yemek yiyemedim
o dönem başladım zaten kilo alamaya
ama tatlıyı hiç sevmem zaten hayatımda hiç olmadı şimdi de öyle
sadece iki bardak ballı sütüm var
bilemiyorum nasıl aldım bu kadar
takvimim benım usg ye göre değiştirdim canım
sezeryan olacak diye

valla işten uzak kalmak şuan iyi geldi bana açıkçası
doğuma kadar sıkılabilirim ama
ama doğum olunca zaten sıkılmaya vakit bulamayacağız

hiç de öyle zayıf başlamadım ama yine de alıyorummm
59 la başladım canım ben, sen zayıfsın sanırım maşallah diyelim

Allahın izniyle ilk bebişlerimiz azıcık abartmış olmamızdan doğal ne olabilir ki

hiç de öyle zayıf başlamadım ama yine de alıyorummm
59 la başladım canım ben, sen zayıfsın sanırım maşallah diyelim

boyum 165cm 50 kilo ile başladım
çok korkuyorum verememkten bu kiloları
kendime 4 ay veriyorum başka şansım yok
yaz gelecek denize gireceğim

selam anneler nasılsınız.. bugün çok fazla akıntım var bide kasıklarımdan sancı giriyor ara ara doktorumla daha konuşmadım doğum tarihimi isteğe bağlı sezeryan düşünüyorum.. normal doğumdan korkuyorum çünkü

canım hoşgeldin
benim de çok akıntım oluyor
afedersiniz koyu kıvamlı
doktorum fitil vermişti akıntı su kesesini patlatabilir erken doğum olabilir diye
5 günde 1 1 tan sallıyorum ama sanki faydası olmadı gibi
ben de isteğe bağlı sezeryan olacağım
hakkımızda hayırlısı olsun

azıcık ayaklarımızı uzatıp dinlenme vakti
iyi bakın kendinize

hoşbulduk kuzum bana da fitil verdi hergün gece yatmadan önce kullanıyorum ama faydası yok vajinit varmış bende isteğe bağlıysa haftaya doğumun var öyle mi canım

maşallah canım ya, sen verirsin bence bünyen zayıflığa alışkındır diye düşünüyorum,
veee tebrik ettim seni nasıl idealistsin böyle, denize giricem diyosun minnoşunla nasıl idare ediceksin, bende eşime diyorum bu sene ilk defa tatile gidemeyeceğiz heralde diye ama yine de belli olmas bi cesaret gidedebiliris, herşey minik yawrumuza bağlı, Allah onlara sağlık sıhhat versin inşallah aminnnnn

bilmiyorum bakalım bana nasıl gelicek doğum öncesi :)
ama doğum sorası bende sıkılmaya vakit bulamıcam gibi
oğluşumla vakit geçirmek daha güzel gelicek sanırım
o minicik eller ayaklar mis kokusu ohh ne güzel olur
allahım o günleri göstersin inş

Canım evde yapılacak iş olsa oyalınırım da herşey hazır.
İşte olmak daha iyi geliyor bana:)

Canım senin kilo alıp vermende sıkıntı yok.Bebeğinde hamilelik takvimine göre oldukça iyi.Doktor eksiği olsa söyler zaten tatlım.

Canımcım herşey nasılsa kuzular için illa er ya da geç gider kilolar boşver kuzumm

Hele sen normalde zayıfmıssın bünyen hemen atar.Sen hiç dertlenme.

üç gündür ortada yokum farkettınız mı bılmıyorum ama.... ınanılmaz bır vajına kas bacak eklem sırt agrısı çekıyorum. vajınada sancı degıl de agrı var. dokunamıyorum yaaaa. saga sola dönemıyorum saga sola. tuvalete bıle kalkarken naapcam dıorum. esım yapıo her işi. bı de yalnızlık yokmu. su evde ölüp gitsem kımsenın haberı olmıcak.. annemler 15inde gelıcekler ...ama cok bunaldım ve hassaslastım... sizce doğumum yakın mı.. akıntımda cok.

gece cok ınlemısım uykuda. esım uyandırdı 5te. kendı de o saatte ıse gıttı. malum.. meslegınden dolayı sabahı gcesı bellı degıl.. bu adamın hanımının dogumu yakın nolur nolmaz baskasını çagıralım su cocugu bu dönem ıdare edelım dıyen yok... devlet mevlet ama yok kardesler... çalısan daıma ezılıo.. özverılı ,çalıskan, her ıse eyvallah dıyen olursanız malesef sırtınıza semerı vuran cok oluyo. bu mesele yuzunden esımle de zaman zaman tartısıyorum. nıe bu kadar alttan alıyosun cek restını dıorum. o da bana benım senın gıbı ısım olsa ben de bu dedıını yapardım ama bız en alt çalısan grup olarak ezılmeye mahkumuz dıo. ııce sınırlerım bozuk su üç gündür... dolu dolu dolu tasıcak ıcım. bagıra bagıra aglamak ıstıyorum

canım o ağrılar bende de ve bi çoğumuzda da mevcut sanırım,
benimde özellikle sırt üstü yatarken vajinamda inanılmaz bi ağrı oluyo zor dönüyorum yanıma inan,
vajinamız genişliyo canım çok normalmiş öyle demişti benim dr.cuğum o yüsden endişelenme ama yine de içini rahatlatmak için bi dr.unu ara danış istersen canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…