- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
Canım maşallah bebeğin kilosu güzel doğsada küvez görmez bunun dışında neden okadar geç çağırdı şaşırdım 3 hafta çok değilmi benim doktorumda en son 2 hafta verdi bu cuma 35 + 0 ama sonrası 10 gün verir herhalde en fazla gibi geliyor.
yaaa ishal bende de var bu sabah itibariyle başladı ve aman yarabbim... ayaklarımızı filan mı üşütüyoruz acaba yaa... bide sürekli meyve yiyip süt içmekten de olmuş olabilir benimkisi, sütü abarttım biraz sanırım bu hafta..
Valla evde olmak çok bunaltıcı ayrıca dediğin gibi çok tehlikeli kilo açısından
Yemesende hareket etmiyorsun ki doğru düzgün.Ben +11 durumundayımBakalım kaçla tamamlanacak.
Gayet güzel canım gelişimikuzuna
arkadslar dün doktora gittim bebeğim 10 gün önce 1850 gr cıkmıstı dünde 2020 cıktı az kilo almamıs mı acaba sordum ama normal dedi.birde bende kilo verdim bu hafta 1.5 kilo kadar yasayan var mı böyle bişey?? reflüden dolayı yemek yiyemiyorumda cok endişelendim
maşallah kıslaaarrr, bis +19 dayıs hatta emin adımlarla 20.kilomuza dosdoğru yuvarlanıorus...
ne diyosunnnn ilk defa duydummben çalışmıyorum ama toplam şu ana kadar 4 kilo aldım tabii bende şeker çıktı istediğim her zaman istediğim herşeyi yiyemememin de etkisi var
bende gebelikle ilgili çok güzel bir kitap var onda yazdığına göre doğum yaklaşınca bazı kadınlar ishal olurmuş
günde bir büyük bardak içiyorum terleyip üşütmeye bağlıyorum bu durumu benyaaa ishal bende de var bu sabah itibariyle başladı ve aman yarabbim... ayaklarımızı filan mı üşütüyoruz acaba yaa... bide sürekli meyve yiyip süt içmekten de olmuş olabilir benimkisi, sütü abarttım biraz sanırım bu hafta..
canım bende ekstra bişey yemedim hiç hatta önceden hamurişi tatlı yerdim velilerim sağolsunbenım de isteğe bağlı sezeryan
genel anestezi mi olacak epidural falan mı?
benım sat 29 nisan c.tesi gün verecek bakalım kaçına olacak
içimden 25 ocak geçiyor benım de bakalım
günaydın canım
otursana evinde dinlensene tatlım yaaa
ben evdeyım artık malum ama oturduğum yere gömülmemeye çalışıyorum
aynen öyle,zeki ,cool,karızmatik,yakışıklı,hmmm daha nediyim dalyan gibi bir kova olsun
ya ama bu yasal hak değil mi ? resmi olarak mı aktaramıyorsun,yoksa kendin mi aktarmıyorsun yani işini kaybetmemek adına
sennnn hiiiççç meraklanma canım ben +17 oldum inanmıyorum kendime
20yi kesin geçecğim
ve inan hamile kalmadan önceki beslenmemden farklı sadece hayatımda süt,yoğurt,ceviz var
şoklardayım yanii
50kilo idim ne hale geldim
canım benım 33+ bi şey iken 2260 gr idi meraklanma gayet iyi bebeğin
benım de mesela 3kg anca geçer yavrum diyorum
ama önemli olan sağlıklı bir kiloda olması
canım biz de bunu bekliyoruz
baklaım maddeyi nasıl hazırlayacaklar
canım o konuda netlik yok güya bu hafta meclisteydi ama meclis gündemine baktım bu konu yokKızlar merhaba,
Şu 6 aylık izinyasası biz izindeyken onaylanırsa bizi de etkiliycek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..
hoşgeldin canım
ne güzel bitirmişsin sen de hazırlıkalrı
izne de ayrıldın mı oohhhhh
ben de şimdi annemle perdeleir attım makinaya
biz benım evimde olmayacağız ama dönünce benım evime de ziyarete gelecekelr sonuçta o nedenle toparlıyoruz
hepimize zamanlı doğumlar
canım ben ilk 3 ay sadece kuru gıdayla beslendimne diyosunnnn ilk defa duydumm
günde bir büyük bardak içiyorum terleyip üşütmeye bağlıyorum bu durumu ben
canım bende ekstra bişey yemedim hiç hatta önceden hamurişi tatlı yerdim velilerim sağolsunşu an ne hamur işi ne tatlı anlamıyorum niye böyle kilo alıyoruz:26:canım bide sat 29 nisan demişsin benmde 30 nisan ama takvimlerimiz farklı
canım o konuda netlik yok güya bu hafta meclisteydi ama meclis gündemine baktım bu konu yok
Bu arada bebek şekeri, sepeti ve kapı süsümü gittigidiyor'dan sipariş ettim inşallah beklediğim gibi gelirbebişimizin bi eksiği kalmadı ev tipi ana kucağı dışında onuda duruma göre alacağız. çevrem abarttığımı söylüyor neyi abarttıysam sanki
şükür canım bitti
dört gözle izni bekliyorum,bi yandanda işten uzak kalmak üzmüyo değil
amin canım allah zamanında sağlıklı doğum nasip etsin inş
ay bu arada ben 20 kg aldım :S
daha fazla almasam bari ya
arkandan da ben geliyorum canımm en son 2.5 hafta önce +16 idim
şuan korkuyorum tartılmaya:18:
kaç kilo ile başladın canım hamileliğe
zayıflar genelde çok kilo alır diyorlar
:18::18:
ne diyosunnnn ilk defa duydumm
günde bir büyük bardak içiyorum terleyip üşütmeye bağlıyorum bu durumu ben
canım bende ekstra bişey yemedim hiç hatta önceden hamurişi tatlı yerdim velilerim sağolsunşu an ne hamur işi ne tatlı anlamıyorum niye böyle kilo alıyoruz:26:canım bide sat 29 nisan demişsin benmde 30 nisan ama takvimlerimiz farklı
canım o konuda netlik yok güya bu hafta meclisteydi ama meclis gündemine baktım bu konu yok
Bu arada bebek şekeri, sepeti ve kapı süsümü gittigidiyor'dan sipariş ettim inşallah beklediğim gibi gelirbebişimizin bi eksiği kalmadı ev tipi ana kucağı dışında onuda duruma göre alacağız. çevrem abarttığımı söylüyor neyi abarttıysam sanki
hiç de öyle zayıf başlamadım ama yine de alıyorummm
59 la başladım canım ben, sen zayıfsın sanırım maşallah diyelim
selam anneler nasılsınız.. bugün çok fazla akıntım var bide kasıklarımdan sancı giriyor ara ara doktorumla daha konuşmadım doğum tarihimi isteğe bağlı sezeryan düşünüyorum.. normal doğumdan korkuyorum çünkü
canım hoşgeldin
benim de çok akıntım oluyor
afedersiniz koyu kıvamlı
doktorum fitil vermişti akıntı su kesesini patlatabilir erken doğum olabilir diye
5 günde 1 1 tan sallıyorum ama sanki faydası olmadı gibi
ben de isteğe bağlı sezeryan olacağım
hakkımızda hayırlısı olsun
boyum 165cm 50 kilo ile başladım
çok korkuyorum verememkten bu kiloları
kendime 4 ay veriyorum başka şansım yok
yaz gelecek denize gireceğim
canım ben ilk 3 ay sadece kuru gıdayla beslendim
makarna tost haşlanmış pataes
sebze ,sulu yemek yiyemedim
o dönem başladım zaten kilo alamaya
ama tatlıyı hiç sevmem zaten hayatımda hiç olmadı şimdi de öyle
sadece iki bardak ballı sütüm var
bilemiyorum nasıl aldım bu kadar
takvimim benım usg ye göre değiştirdim canım
sezeryan olacak diye
valla işten uzak kalmak şuan iyi geldi bana açıkçası
doğuma kadar sıkılabilirim ama
ama doğum olunca zaten sıkılmaya vakit bulamayacağız
benım de isteğe bağlı sezeryan
genel anestezi mi olacak epidural falan mı?
benım sat 29 nisan c.tesi gün verecek bakalım kaçına olacak
içimden 25 ocak geçiyor benım de bakalım
günaydın canım
otursana evinde dinlensene tatlım yaaa
ben evdeyım artık malum ama oturduğum yere gömülmemeye çalışıyorum
aynen öyle,zeki ,cool,karızmatik,yakışıklı,hmmm daha nediyim dalyan gibi bir kova olsun
ya ama bu yasal hak değil mi ? resmi olarak mı aktaramıyorsun,yoksa kendin mi aktarmıyorsun yani işini kaybetmemek adına
sennnn hiiiççç meraklanma canım ben +17 oldum inanmıyorum kendime
20yi kesin geçecğim
ve inan hamile kalmadan önceki beslenmemden farklı sadece hayatımda süt,yoğurt,ceviz var
şoklardayım yanii
50kilo idim ne hale geldim
canım benım 33+ bi şey iken 2260 gr idi meraklanma gayet iyi bebeğin
benım de mesela 3kg anca geçer yavrum diyorum
ama önemli olan sağlıklı bir kiloda olması
canım biz de bunu bekliyoruz
baklaım maddeyi nasıl hazırlayacaklar
arkadslar dün doktora gittim bebeğim 10 gün önce 1850 gr cıkmıstı dünde 2020 cıktı az kilo almamıs mı acaba sordum ama normal dedi.birde bende kilo verdim bu hafta 1.5 kilo kadar yasayan var mı böyle bişey?? reflüden dolayı yemek yiyemiyorumda cok endişelendim
maşallah kıslaaarrr, bis +19 dayıs hatta emin adımlarla 20.kilomuza dosdoğru yuvarlanıorus...
arkandan da ben geliyorum canımm en son 2.5 hafta önce +16 idim
şuan korkuyorum tartılmaya:18:
kaç kilo ile başladın canım hamileliğe
zayıflar genelde çok kilo alır diyorlar
:18::18:
boyum 165cm 50 kilo ile başladım
çok korkuyorum verememkten bu kiloları
kendime 4 ay veriyorum başka şansım yok
yaz gelecek denize gireceğim
üç gündür ortada yokum farkettınız mı bılmıyorum ama.... ınanılmaz bır vajına kas bacak eklem sırt agrısı çekıyorum. vajınada sancı degıl de agrı var. dokunamıyorum yaaaa. saga sola dönemıyorum saga sola. tuvalete bıle kalkarken naapcam dıorum. esım yapıo her işi. bı de yalnızlık yokmu. su evde ölüp gitsem kımsenın haberı olmıcak.. annemler 15inde gelıcekler ...ama cok bunaldım ve hassaslastım... sizce doğumum yakın mı.. akıntımda cok.
gece cok ınlemısım uykuda. esım uyandırdı 5te. kendı de o saatte ıse gıttı. malum.. meslegınden dolayı sabahı gcesı bellı degıl.. bu adamın hanımının dogumu yakın nolur nolmaz baskasını çagıralım su cocugu bu dönem ıdare edelım dıyen yok... devlet mevlet ama yok kardesler... çalısan daıma ezılıo.. özverılı ,çalıskan, her ıse eyvallah dıyen olursanız malesef sırtınıza semerı vuran cok oluyo. bu mesele yuzunden esımle de zaman zaman tartısıyorum. nıe bu kadar alttan alıyosun cek restını dıorum. o da bana benım senın gıbı ısım olsa ben de bu dedıını yapardım ama bız en alt çalısan grup olarak ezılmeye mahkumuz dıo. ııce sınırlerım bozuk su üç gündür... dolu dolu dolu tasıcak ıcım. bagıra bagıra aglamak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?