üç gündür ortada yokum farkettınız mı bılmıyorum ama.... ınanılmaz bır vajına kas bacak eklem sırt agrısı çekıyorum. vajınada sancı degıl de agrı var. dokunamıyorum yaaaa. saga sola dönemıyorum saga sola. tuvalete bıle kalkarken naapcam dıorum. esım yapıo her işi. bı de yalnızlık yokmu. su evde ölüp gitsem kımsenın haberı olmıcak.. annemler 15inde gelıcekler ...ama cok bunaldım ve hassaslastım... sizce doğumum yakın mı.. akıntımda cok.
gece cok ınlemısım uykuda. esım uyandırdı 5te. kendı de o saatte ıse gıttı. malum.. meslegınden dolayı sabahı gcesı bellı degıl.. bu adamın hanımının dogumu yakın nolur nolmaz baskasını çagıralım su cocugu bu dönem ıdare edelım dıyen yok... devlet mevlet ama yok kardesler... çalısan daıma ezılıo.. özverılı ,çalıskan, her ıse eyvallah dıyen olursanız malesef sırtınıza semerı vuran cok oluyo. bu mesele yuzunden esımle de zaman zaman tartısıyorum. nıe bu kadar alttan alıyosun cek restını dıorum. o da bana benım senın gıbı ısım olsa ben de bu dedıını yapardım ama bız en alt çalısan grup olarak ezılmeye mahkumuz dıo. ııce sınırlerım bozuk su üç gündür... dolu dolu dolu tasıcak ıcım. bagıra bagıra aglamak ıstıyorum
ayyy yok canım haftaya maftaya deme daha erkenhoşbulduk kuzum bana da fitil verdi hergün gece yatmadan önce kullanıyorum ama faydası yok vajinit varmış bende isteğe bağlıysa haftaya doğumun var öyle mi canım
evet işte kendimi hep kilo almaya zorlarken hayatım boyuncamaşallah canım ya, sen verirsin bence bünyen zayıflığa alışkındır diye düşünüyorum,
veee tebrik ettim seni nasıl idealistsin böyle, denize giricem diyosun minnoşunla nasıl idare ediceksin, bende eşime diyorum bu sene ilk defa tatile gidemeyeceğiz heralde diye ama yine de belli olmas bi cesaret gidedebiliris, herşey minik yawrumuza bağlı, Allah onlara sağlık sıhhat versin inşallah aminnnnn
az kaldı tatlım RAbbim bir bir sırası geleni sağlıkla kurtaracak inşalahbilmiyorum bakalım bana nasıl gelicek doğum öncesi :)
ama doğum sorası bende sıkılmaya vakit bulamıcam gibi
oğluşumla vakit geçirmek daha güzel gelicek sanırım
o minicik eller ayaklar mis kokusu ohh ne güzel olur
allahım o günleri göstersin inş
kendini yorma ama tatlımCanım evde yapılacak iş olsa oyalınırım da herşey hazır.
İşte olmak daha iyi geliyor bana:)
Canım senin kilo alıp vermende sıkıntı yok.Bebeğinde hamilelik takvimine göre oldukça iyi.Doktor eksiği olsa söyler zaten tatlım.
Canımcım herşey nasılsa kuzular için illa er ya da geç gider kilolar boşver kuzumm
Hele sen normalde zayıfmıssın bünyen hemen atar.Sen hiç dertlenme.
canım ağrıları için doktorunu ara istersenüç gündür ortada yokum farkettınız mı bılmıyorum ama.... ınanılmaz bır vajına kas bacak eklem sırt agrısı çekıyorum. vajınada sancı degıl de agrı var. dokunamıyorum yaaaa. saga sola dönemıyorum saga sola. tuvalete bıle kalkarken naapcam dıorum. esım yapıo her işi. bı de yalnızlık yokmu. su evde ölüp gitsem kımsenın haberı olmıcak.. annemler 15inde gelıcekler ...ama cok bunaldım ve hassaslastım... sizce doğumum yakın mı.. akıntımda cok.
gece cok ınlemısım uykuda. esım uyandırdı 5te. kendı de o saatte ıse gıttı. malum.. meslegınden dolayı sabahı gcesı bellı degıl.. bu adamın hanımının dogumu yakın nolur nolmaz baskasını çagıralım su cocugu bu dönem ıdare edelım dıyen yok... devlet mevlet ama yok kardesler... çalısan daıma ezılıo.. özverılı ,çalıskan, her ıse eyvallah dıyen olursanız malesef sırtınıza semerı vuran cok oluyo. bu mesele yuzunden esımle de zaman zaman tartısıyorum. nıe bu kadar alttan alıyosun cek restını dıorum. o da bana benım senın gıbı ısım olsa ben de bu dedıını yapardım ama bız en alt çalısan grup olarak ezılmeye mahkumuz dıo. ııce sınırlerım bozuk su üç gündür... dolu dolu dolu tasıcak ıcım. bagıra bagıra aglamak ıstıyorum
üç gündür ortada yokum farkettınız mı bılmıyorum ama.... ınanılmaz bır vajına kas bacak eklem sırt agrısı çekıyorum. vajınada sancı degıl de agrı var. dokunamıyorum yaaaa. saga sola dönemıyorum saga sola. tuvalete bıle kalkarken naapcam dıorum. esım yapıo her işi. bı de yalnızlık yokmu. su evde ölüp gitsem kımsenın haberı olmıcak.. annemler 15inde gelıcekler ...ama cok bunaldım ve hassaslastım... sizce doğumum yakın mı.. akıntımda cok.
canım o ağrılar bende de ve bi çoğumuzda da mevcut sanırım,
benimde özellikle sırt üstü yatarken vajinamda inanılmaz bi ağrı oluyo zor dönüyorum yanıma inan,
vajinamız genişliyo canım çok normalmiş öyle demişti benim dr.cuğum o yüsden endişelenme ama yine de içini rahatlatmak için bi dr.unu ara danış istersen canımmm
canım evet farkettim yoksun.. üzme kendini o ağrıları artık çoğumuz yaşıyoruz, yatakta sağımdan soluma dönemiyorum, yattığım yerden kalkamıyorum.. ama tabi çok aşırıysa doktoruna danış mutlaka.. ama şunu söyleyim ağlamak çok iyi geliyor canım, bende dün gece nefes almakta epey zorlanıyordum oturdum ağladım walla tavsiye ederim rahatlatıyo..
ayyy yok canım haftaya maftaya deme daha erken
doktorum 20sinden sonrasına gün verecek bakalım
mümkün olduğunca ocağı sonu olsun istiyor doktor
bu c.tesi belli olacak bakalım
evet işte kendimi hep kilo almaya zorlarken hayatım boyunca
bu sefer nasıl vereceğim diye düşünüyorum
ama vereceğim yolu yok
bizim yaşadığımız yer tam tatil beldesi canım o nedenle bir yere gitmemeize gerek yok
bu sene gitmeyiz en azından minnacık bebeyle
bir de o kadar masrafın üstüne
az kaldı tatlım RAbbim bir bir sırası geleni sağlıkla kurtaracak inşalah
kendini yorma ama tatlım
evet zayıfım ve bu kiloları vereceğim başka yolu yok
canım ağrıları için doktorunu ara istersen
çalışma mevzuna gelince
bu dünyada kimse kimseyi düşünmüyor
patronlar mı çalışanını düşünecek
Allah hepimizin yardımcısı olsun
ağlamak istiyorsan da ağla içine atıp stres olma
ayyy yok canım haftaya maftaya deme daha erken
doktorum 20sinden sonrasına gün verecek bakalım
mümkün olduğunca ocağı sonu olsun istiyor doktor
bu c.tesi belli olacak bakalım
evet işte kendimi hep kilo almaya zorlarken hayatım boyunca
bu sefer nasıl vereceğim diye düşünüyorum
ama vereceğim yolu yok
bizim yaşadığımız yer tam tatil beldesi canım o nedenle bir yere gitmemeize gerek yok
bu sene gitmeyiz en azından minnacık bebeyle
bir de o kadar masrafın üstüne
az kaldı tatlım RAbbim bir bir sırası geleni sağlıkla kurtaracak inşalah
kendini yorma ama tatlım
evet zayıfım ve bu kiloları vereceğim başka yolu yok
canım ağrıları için doktorunu ara istersen
çalışma mevzuna gelince
bu dünyada kimse kimseyi düşünmüyor
patronlar mı çalışanını düşünecek
Allah hepimizin yardımcısı olsun
ağlamak istiyorsan da ağla içine atıp stres olma
cnm yarın dr.a gıtcem normalde bugun gıdıcektım ama esım erken gıdınce ıse,sabah gıdıp sıra almak zor olur dıe yarına bıraktım.özel doktoruma 15inde randevum var. malesef bızler maas gunune baglı yasıyoruz:) kar kıs var evım 5 dk uzakta hastaneye ama tam rampa yokus. düşer müşerim allah korusun. en ıısı bı gun daha beklemek. yaaa halen nasıl çalısabılıyosunuz kızlar bravo sıze. ben 33. haftada ayrıldım. maasallah dıyım. hayat bıttı bızım evde:) hersey esıme bakıo. gelıcek de yemek yapıcak. normalde mız mız degılımdır ve hantal ınsanlardan nefret ederım. agır agır ısı yapanlara bıle tahammülüm olmaz kalkıp elınden alıp yapasım gelır. ama hamılelık çok farklı bıseymıs. benı bır haftada yataga düşürdü. önce tas gıbıydım. tamam sıkıntılar ufak tefek vardı ama uc cesıt yemegımle sabah erkenden 7 de yanı, esıme kahvaltı hazırlamamla mutluydum. yapıyodum. nasıp..demek kı durma vaktı geldı
aman canım ya dikkat et, dediğin gibi karda kayma sakın Allah korusun bende korkuma ekmek almaya bile çıkmıyorum, son zamanlarımız hayırlısı ile sağ salim dünyaya getirelim inşallah yawrucuklarımızı... inşallah yarın da güsel sonuçlar alırsın canımmm.. eşinin de Allah yardımcısı olsun.. bizde 32.hafta da izne ayrıldık kuzum yol çok uzundu bizim gerginlikten, strestense evde oturiim daha iyidir dedim ama evde oturmakta iş yapamayınca tabi zaman geçmediği için sıkıcı olabiliyomuş hiç böyle düşünmemiştim..
kıslaaarrr,
az önce iş yerindeki arkadaşlarımdan haber geldi, bize hediye alacaklarmış liste istediler işimize yarar bişi olsun diye düşünmüşler sağolsunlar ama biz nerdeyse herşeyimizi aldık, bi tek göğüs pompamız yok, yani aslında bi arkadaşım verdi medelanın elektrikli çiftli olanını ama borularının içinde minik böceklerden var eşiminde hiç içine sinmedi, napsam elektrikli pompa mı istesem??? istesem de ne istesem çiftli olanları aklım almadı bi türlü ikisi bir arada nasıl çektirces acimicak mı, tekli mi olsa daha mı iyi olur, siz ne aldınız, ne önerebilirsiniz bize???
bide aklınıza gelen başka bi alternatif var mııı??? (ateş ölçer aldık, bebek telsizi görümcemden gelecek, bunlardan başka bişi mesela ama neee...)
canım ne demek rapor ben yazmayım yaahaır devlet memurusun rapor almaya hakkın yok sorusturma acıyolar. esım zatüre oldu. kaç gün hastanede yattı. doktoru on gun muhakkak evde dınleneceksın cıkmıycaksın dısarı dedı. ve ınanır mısınız bılmıyorum rapor vermedı. polıs adama rapor vermek ıstemıyorum bu ılde. sonra yazı ustüne yazı... ugras dur. tıpa sevk edıyorum ordan versınler dedı. esım de senelık ızınden kullandı. böyle bı mıllet olur mu yaa. nefret edıyorum bulundugum ılden. allahım tez zamanda bana tayın hakkını versın de esımı kurtarıyım su ınsafsızların elınden
İzmir'in bir ilçesindeyim canımnerde yaşıosun sen bakiimmmm şanslı insan
hmmm ne olabilir kii??kıslaaarrr,
az önce iş yerindeki arkadaşlarımdan haber geldi, bize hediye alacaklarmış liste istediler işimize yarar bişi olsun diye düşünmüşler sağolsunlar ama biz nerdeyse herşeyimizi aldık, bi tek göğüs pompamız yok, yani aslında bi arkadaşım verdi medelanın elektrikli çiftli olanını ama borularının içinde minik böceklerden var eşiminde hiç içine sinmedi, napsam elektrikli pompa mı istesem??? istesem de ne istesem çiftli olanları aklım almadı bi türlü ikisi bir arada nasıl çektirces acimicak mı, tekli mi olsa daha mı iyi olur, siz ne aldınız, ne önerebilirsiniz bize???
bide aklınıza gelen başka bi alternatif var mııı??? (ateş ölçer aldık, bebek telsizi görümcemden gelecek, bunlardan başka bişi mesela ama neee...)
ya kızlar dikkat edin kendinizeKizlar dün gecem cok kötü gecti,
yatmadan önce biraz meyve yemistim, sanki mideme inmedi de direk bogazimda kaldi, gece yattigimda bi yandan reflü bi yandan da yemek borusunun dolu olmasi beni acayip rahatsiz etti, nefes alamadim cok uzun süre. Hani sanki ayiptir söylemesi gegirmek istersiniz de gegiremezsiniz ya öyle bi doluluk hissi, en sonunda dayanamadim gittim ve istifra ettim, ondan sonra rahatladim ama sanki resmen kabustu.
Yalniz olanlar caninizi sikmayin, Allah bi sekilde yardim eder, öyle bi durum verir ki aciliyetlik durumunuz oldugunda esiniz yaninizda olur. Bende yalnizdim, ailem yurt disinda, sirf o yüzden kaynanam geldi, suan evde o var ama aramiz o kadar soguk ki, hani büyük konusmayim ama ölsem kalsam yine ona söylemem gibi gelio. Zaten kadin bi yere telefon acmayi bile bilmiyo, yani olmasaydi da olurdi gibime gelio da neyse...
Benim esimde cok yogun calisio, hele ki biz Istanbul'un anadolu yakasinda oturuyoruz o avrupa yakasinda calisiyor. Dün 16:30da isten cikmis, normalde 17:30da cikio, ve 19da eve gelio, dün 18:50fe gelincee aa askim iyi on dakka erken geldin dedim de, ne erkeni dört bucuktan beri yollardayim diyo.
Ben doguracak olsam, sancim gelse, taksiyle hastaneye gitsem o isteyken, o gelene kadar cocuk emeklemeye baslar.Ayy bakmayin güldügüme ama sanrim gercekten yetisemez.
kıslaaarrrr çok fena deprem oldu... bis ewde tekiz Allah korusun hepimizi...
kıslaaarrr,
Kizlar dün gecem cok kötü gecti,
yatmadan önce biraz meyve yemistim, sanki mideme inmedi de direk bogazimda kaldi, gece yattigimda bi yandan reflü bi yandan da yemek borusunun dolu olmasi beni acayip rahatsiz etti, nefes alamadim cok uzun süre. Hani sanki ayiptir söylemesi gegirmek istersiniz de gegiremezsiniz ya öyle bi doluluk hissi, en sonunda dayanamadim gittim ve istifra ettim, ondan sonra rahatladim ama sanki resmen kabustu.
Yalniz olanlar caninizi sikmayin, Allah bi sekilde yardim eder, öyle bi durum verir ki aciliyetlik durumunuz oldugunda esiniz yaninizda olur. Bende yalnizdim, ailem yurt disinda, sirf o yüzden kaynanam geldi, suan evde o var ama aramiz o kadar soguk ki, hani büyük konusmayim ama ölsem kalsam yine ona söylemem gibi gelio. Zaten kadin bi yere telefon acmayi bile bilmiyo, yani olmasaydi da olurdi gibime gelio da neyse...
Benim esimde cok yogun calisio, hele ki biz Istanbul'un anadolu yakasinda oturuyoruz o avrupa yakasinda calisiyor. Dün 16:30da isten cikmis, normalde 17:30da cikio, ve 19da eve gelio, dün 18:50fe gelincee aa askim iyi on dakka erken geldin dedim de, ne erkeni dört bucuktan beri yollardayim diyo.
Ben doguracak olsam, sancim gelse, taksiyle hastaneye gitsem o isteyken, o gelene kadar cocuk emeklemeye baslar.Ayy bakmayin güldügüme ama sanrim gercekten yetisemez.
cnm ben üç yıllık memurum ve burda kımsem yoktu.. halen de esımden ve yakın oldugunu sandıgım bı arkadasımdan baska kımsem yok.. o yüzden ve bıraz da fazla evcımen olmamdan dolayı sıkılmıyorum. yanı yalnızlık cok koymuyo.. sadce bakıma ıhtıyacım var ve gönül umduguna küsüyo.. yan yana bınalarda oturuyoruz bekarken aynı evde ıkı yıl kaldıgım arkadasımla. o hala bekar.. necısın demıyo öldün mü kaldın mı demıyo.. ıstesen canını da verır yanı de ... agzımızla ıstedıkten sonra... düşünce vesselam.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?