Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
2013 ün ilk bebeği geldimi yanii
maşallah canım bebeğine
hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inş sağlıcakla Nazar

Hemde ilk kuzumuz oğlak doğdu kızlarr :))

Ya kızlar birlikte başladığımız yolculuğumuzun sonuna geldik yaa çok heycanlı :)

Canım yaa bende vermiştim şimdi almışım olmuşum 10 kilo Allah'ım diliyorum bebişin kilosu olsun bu hergün et yiyorum ve gelmedi şu cuma doktoru iple çekiyorum yaa çok heyecanlıyım :) tatlım demekki diette yapsak artık şişmemiz gerekiyor biliyorsun onun kiloları olsa gerek.

Bende birşekilde tuvalete çıkıyordum ama dün 1,5 saat kalınca wc de ağladım resmen hiç bu kadar kötüsünü yaşamamıştım.

Canım haklısın herşey yıkandı ütüleyim bugün inşallah.

Ahh canım yaa inşallah bebiş emsin bizede Rabbim fazlasıyla süt nasip etsin inşallah.

Bu arada bir anne yazmıştı bu humana çaylarına 1 hafta önce başlamış sütüde bol gelmiş komposta çok etkiliymiş kızlar birde aman bozayı atlamayın en faydalısı akşamdan içip sabaha şişiyormuş göğüsler o derece şekeri olanlar hamilelikte içmeyin sakın ben nasipse hastaneye götürcem.

Ben 1 senedir evdeyim hiç sıkılmıyorum yaa bendemi anormallik var acaba çalışma hayatımı beni çok yordu :)) yat tv izle canım daha ne istiyorsun :)

Yaa bendede bu var karnım fazla büyük gelmiyor herkeste sen 8 aylık hamilemisin diyor resimleri görenler resimlerde daha küçük çıkıyor tabi 10 kilo oldum yeni birde keşke ben almasamda bebek alsa bebişte yukarda diye zamanını bekliycek gibi geliyor doktorda yukarda yeri iyi diyor zaten sanırım o rahatlatıyor ama tırstım Edayı duyunca eşimede sabah dedim kızlardan biri benden 1 hafta önde doğurmuş bile dedim oda şaşırdı :)

Allahın izniyle ilk bebişlerimiz azıcık abartmış olmamızdan doğal ne olabilir ki

Ya banada diyor bazıları abarttın kimseye alacak bişey bırakmadın diye ayy almasın kimse bebeğime kıyafet kardeşim ben kendi zevkimi giydirmek istiyorum çok istiyorsan al altınını gel annem çil çil dağıtıyor millete millette utanmadan bunu soruyor uyuz oluyorum yaa kv tarafından sırf kıyafet gelcek ona yapacak birşey yok malum ne gelirse o döner onada diyorum alacak varsa 6 aydan sonra alsınlar 6 aya kadar kapattım bezine kadar dükkanı diyorum :)) aa diyor nasıl diyeyim ki ben sonra şaka şaka boşver diyorum.

ben de aynı durumdayım canım, bi kahvaltı hazırlamak bile yerimden kalkamayacak hale getiriyor beni. bayılıyorum enerjik hamişlere. nazar değmesin...

bende de doguma ait bi belirti yok bebek donmemeis hala ve cok fazla yukarda suan hissediyorum sanci baski vs de yok ama belli olmaz tabi hazirlanmak lazim simdiden ben bide annemleri bekliyorum yani bebekten once onlarin gelecekleri gunu sayiyorum onlar gelmeden dogum olursa diye odum kopuyor doguma gittigimi haber verecek olsam en iyi ihtimal 2-2 bucuk gun sonra burada olabilirler ucakla 14 saat ve aktarmali gelecekler annemlerin bilet tarihi 10 subat dr 10-15 subat arasi dogumu yapabiliriz dedi bende sezeryan istedigim icin eger kizim acele etmezse 14 subatta olmasini istiyorum bakalim hayirlisi

Kızlar benim arkadaşta 6 ayda 13 kilo aldı şeker çıktı 3 kilo verdi 15 ile tamamladı doğumu sonra 10 kilo attı ama şeker dieti yüzünden öyle bir yediki herhalde hasret keldığı için emzirdiği halde 10 kilo fazlası var aman dikkat etmezsekde bittik bunuda unutmayın

Kızlar edanın dayfasına baktımda

35+2 de 3000 gr. 49 cm demiş bebeği için ultrasonda

35 + 5 de 3330 mu ne doğdu sanırım demekki bebişler daha ağır doğuyor inşallahta öyle olur benim gibi anneler için

al benden de o kadarr bana da aynısını diyorlar kimseye alacak bişe bırakmadın diye..Hayatım boyunca kimseden bişey ummadım zaten her işimi kendim hallederim birileri hediye getirecek diye çocuğumun ihtiyaçlarını almayacak mıyım?? Bende annemi tehtid ediyorum o taktığın altınlar gelmesin sende götürmeyeceksin artık kırarım bacaklarını diye gırgır geçiyorum

ooofff başım ağrıdı
uzanayım diyorum sola yatmaktan gına geldi bacağım içine çöktü resmen,
gece karnımın içi nasıl acıdı nasıl acıdı
döndürmedi beni sağa solaa
yüz üstü yatmayıı,kocama göbeğim çarpmadan sarılmayı özledim yaaaaa

iki günde 330 gr alamaz heralde dimi
umarım daha fazla çıkıyorlardır
benım de 33+ 6miydi neydi yanlış söylemiyim 2260 gr dı
normal diyor doktor ama
doğana kadar 3kg mı biraz geçsin yeter

Son düzenleme:
ahaa, aynen, 2 gündür bunu konuşuyoz eşimle.. 3 günde 330 gr alabilirmi diye.. ben 9 günde aldım o 300 gr ı çünkü.. 10 günden haftalığa düştü kontrolüm artık , cuma gittiğimde soracağım bakalım ne olmuş.

hahahah ben de bir sharlock holmes tür, efendime söyliim agatha cristie dir bir cingöz recai edasıyla dirrek mesajları didiklemiştim :)

Son düzenleme:

benimde cuma 15-16 gün olmuş oluyor hayalim 700 gr alıp bebişin 2500 ü ulaşması kızlar dua edin çok uğraştım inşallah ulaşmıştır artık (

Son düzenleme:
ya kızlar ben de mi problem var
akşam 9 dedin mi uykum geliyor hem de nasıl
evet gece uyanıyorum döneniyorum ama uyuyorum yine
ben bu uykuyla çocuğa nasıl bakacağım
babası mı emzirse acaba

benimde cuma 15-16 gün olmuş oluyor hayalim 700 gr alıp bebişin 2500 ü ulaşması kızlar dua edin çok uğraştım inşallah ulaşmıştır artık (

benım c.tesi tam 21 gün olmuş olacak
artık ne kaldı haftaya düşürmedi rahat adam yaa
çok güveniyor bana heralde
senin bebiş en son ne zamandı canım

benım c.tesi tam 21 gün olmuş olacak
artık ne kaldı haftaya düşürmedi rahat adam yaa
çok güveniyor bana heralde
senin bebiş en son ne zamandı canım

32 + 5 - 1820 gr dı 26 Aralık - canım en fazla 15-16 günü geçmesin dedi randevu alırken 35 + 0 a aldım bende biraz tuzlu olduğu için muayene en sona alıyorum :)) bende bundan sonrası bakalım ya 1 kerelik 10 gün verir yada artık 1 haftaya düşer gibi geliyor bakalım bebiş 2500 olsunda çünkü doktorum dedi 2,5 kilo olunca birde 34 haftadan sonra küveze ihtiyaç duyulmuyor dedi genelde içim rahatlayacak.

Son düzenleme:

çok da zayıf değil canım sanki yaa
büyümüştür o merak etme sen annesini üzmez
demek 2.5 kg mı geçince küveze alınmıyormuş bilmiyordum ben
sen rahat ol iyi haberler alacaksın

Bizde 35. Haftada yiz boy 49 fakat kilo 2.180
Çok mu zayıf

açıkçası ben yanlış yorum yapmak istemıyorum
bebeğini kimsenin bebeği ile kıyaslama
doktorun ne dedi normal zayıf vs
önemli olan sağlıklı olsunlar
benım eşim 2750 doğmuş hem de zamanında
çok da sağlıklıymış
evet insan moralini bozuyor ama galiba önemli olan ideal kiloda olup sağlıklı olmaları
daha da alır ama merak etme
bol bol badem,kivi,muz ye

zaten ultrason değeriyle gerçek değer arasında + - 300 gr olabileceğini benim doktorum söylemişti genelde + yönde olurmuş

kızlar bu tarz halılar nerede bulunur acaba?
ben henüz oda yapmayacağım ama çok beğendim ben bunu ve istiyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…