2013 ün ilk bebeği geldimi yanii
maşallah canım bebeğine
hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inş sağlıcakla Nazar
Hemde ilk kuzumuz oğlak doğdu kızlarr :))
Ya kızlar birlikte başladığımız yolculuğumuzun sonuna geldik yaa çok heycanlı :)
ağlamak istiyorum sayın seyirciler,duba gibi oldum, 16 kilodayım,şeker de var diyette. ama kilo aldı başını gitti. her sabah aynada angelina jolie nin dudaklarınnı görüyorum,kalan kısımlar çooooook farklı tabi.ne güzel nzar değmesin valla. ilk bebekte 2 ayda 16 kilo gitmişti. diyetisyen 30 yaşı geçtin o kadar kolay veremeyebilirsin diyor.
bu arada ben aylardır kabızım,öyle böyle değil hem de neler neler çektim. son 1,5 aydır 2 günde 1 ilaç içiyorum. 1 gün içmezsem çokkötü oluyordum. geçen cuma ilacım bitti. sonra hep bir mani çıktı alamadım ama arada hep neredeyse ishal olarak çoktım wc.ye. hem de günde 2 kere filan. ne ilginç hamilelik metabolizması. benimde mi az kaldı acaba. onun sinyali olabilir mi?
Canım yaa bende vermiştim şimdi almışım olmuşum 10 kilo Allah'ım diliyorum bebişin kilosu olsun bu hergün et yiyorum ve gelmedi şu cuma doktoru iple çekiyorum yaa çok heyecanlıyım :) tatlım demekki diette yapsak artık şişmemiz gerekiyor biliyorsun onun kiloları olsa gerek.
Bende birşekilde tuvalete çıkıyordum ama dün 1,5 saat kalınca wc de ağladım resmen hiç bu kadar kötüsünü yaşamamıştım.
ben de o kadar heyecanlandım ki okuyunca
gözlerim böyleaçıldı
yavrumuzun ,yavrularımın bahtı güzel olsun
oğlluuummmm sen gününü bekle aannecim tamam mııı:18::18:
sen hala çantanı hazırlamadın mı
çabuk hazırla o çantayı
bak görüyorsun artık erken diye bir şey yok bizim için
akşam üstü olanı biz de hissettik İzmir'de
ALlah korusun
Canım haklısın herşey yıkandı ütüleyim bugün inşallah.
verirsiniz hiç üzülmeyin.ben ilkinde 20 kilo aldım, hızla verdim ilk 1-2 hafta. evde ne varsa yiyordum. sürekli hamurişi oluyordu misafirler için. sonra baktım verme işi durdu. Ben de pasta börek çöreği azalttım. yine başladım vermeye. sonra işe başladığımda , 9 hafta sonrasında 3-4 kilo fazlam kalmıştı. emzirmek günde 1000 kal. benim sütümde çok olmuştu,yemeyi abartmayınca gidiyor yani. bol sütlü bir dönem diliyorum hepimize. hem bizim fazlalıkları atmamız hem bebişlerimizin sağlığı için...
Ahh canım yaa inşallah bebiş emsin bizede Rabbim fazlasıyla süt nasip etsin inşallah.
Bu arada bir anne yazmıştı bu humana çaylarına 1 hafta önce başlamış sütüde bol gelmiş komposta çok etkiliymiş kızlar birde aman bozayı atlamayın en faydalısı akşamdan içip sabaha şişiyormuş göğüsler o derece şekeri olanlar hamilelikte içmeyin sakın ben nasipse hastaneye götürcem.
günaydın günaydın günaydınnnn
çok sıkıcıymış evde oturmak Allah'tan 32 de izne ayrılmak gibi bi hata yapmamışım pzrtsi raporumu alıyorum ama evde tek de vakit geçmiyor :2:annem gelecek şükür cumartesiye
Geceleri hep doğumla ilgili rüya görüyorum bugünde 10 güne kadar doğum yapacaksın diyorlarrhayırlara gelsin inşallahh
Ben 1 senedir evdeyim hiç sıkılmıyorum yaa bendemi anormallik var acaba çalışma hayatımı beni çok yordu :)) yat tv izle canım daha ne istiyorsun :)
merhaba hanimlar ilk bebek gelmis masallah acaip heycanlandim ve panik oldum.bende daha ne canta ne bir hazirlik var bu hafta sonu yapagim hazirlik. kolay bi hamileligim var karnim fazla buyumedi kilomda fazla degil o yuzden sanki hic dogum yapacakmisim gibi gelmiyor okuyunca inanilmaz panikledim. hazirlikli olmak lazim yani artik. bu zamandan sonra bebek mujdeleri bekliyoruz degilmi sira sira doguracagiz insallah ayrintilari yazmayi unutmayin hepimiz mutlu bir sekilde anlatacagimiz dogumlar yasariz insallah
Yaa bendede bu var karnım fazla büyük gelmiyor herkeste sen 8 aylık hamilemisin diyor resimleri görenler resimlerde daha küçük çıkıyor tabi 10 kilo oldum yeni birde keşke ben almasamda bebek alsa bebişte yukarda diye zamanını bekliycek gibi geliyor doktorda yukarda yeri iyi diyor zaten sanırım o rahatlatıyor ama tırstım Edayı duyunca eşimede sabah dedim kızlardan biri benden 1 hafta önde doğurmuş bile dedim oda şaşırdı :)