Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
bol buhar yapman lazım. ben biraz öyle kendime geldim şimdi akıyor. bi kaba kaynar suyu koy , havlunun altına gir o suyla, içine çek, günde bikaç kez yap ama bunu..klima ve ufodn da uzak dur. eğer onlarla ısınıyorsanız hava nemlendirici şart size
evet şuan türkiyenin en ünlü en iyi doktorlarını toplayıp isimlerini düzeltmeye çalışıyorlar.. bnce önce çalışan personeli bi değiştiriverseler çok iyi olacakk
kızlar yokmu cevap veren
doğum yapacağın hastahanenin böyle bir uygulaması vardır, yada anlaşmalı çalıştığı bir yer kesin vardır.önce bi telefon aç sor bakalım ne diyecekler
ben oda süslemicem, sadece bebek şekerimi , balonlarımı ve kapı süsümü getirecek bizimkiler. birde bebeği koyacakları odadaki o şey var ya, onun içine süslü çarşaf örtü felan sercez , benim yatağımın örtüleri değişecek süslü mavi saten ve beyaz keten bişiler.. 25-30 senelik, antika bişi ama çoook güzel ve çok modern
öyle işte

medical park önceden süslü veriyordu odayı ama bu sene süsü kaldırmış , firmayla anlaşmış, isteyene yaptırılıyor ücretle

ben uzun araştırmalar ve tavsiyeler sonucunda bu tip şeylerin tamamını avent aldım arkadaşım.

layzy teşekkür ederim arkadaşım. ben de avent olarak düşünüyorum aslında. en iyisi o görünüyor dediğin gibi.

Son düzenleme:

Ben kaynar suya papatyayla yada vicks le yaptım ama 2 gün önce bir doktorda kekiği tavsiye etti. bunlardan biriyle buğu yap bir günde 3-4 kere yetiyor. geçmiş olsun.

Son düzenleme:
selam kızlar az önce doktor kontrolümüzden geldik biz de. 37 hafta raporumuzu da aldık. birazdan okula gidip raporumu verip bir iki saat okulda kalıp ayrılacağım izne. bunlar güzel şeyler. kontrolümüzde de nstye girdik kalp atışlarımız hareketlerimiz çok iyiydi. ultrosonda baktığı zaman doktorumuz, suyumuz biraz azalmış bir de biraz gelişimi geri kalmış göründü. çok sıkıntı değil dedi ama bir de idrar kesesi çok dolu dedi ilk defa bu kadar dolu görüyoruz dedi eğer boşaltma yapmıyorsa haftaya geldiğinde de böyle devam ederse haftaya doğuma alırım dedi. normal istiyoruz doktorum da normal diyor ama haftaya belli olacak ne olacağı. açıkçası biraz canım sıkıldı moralim bozuldu.bu haftaya kadar her şey çok güzel gidiyordu.doğum iznine çıkma mutluluğum bile azaldı. ha bir de eşimin ayak bileğinde de küçük bir kist çıktı mr sonucu. onun da 1-2 ay ilaç tedavisinden sonra küçük bir operasyonla temizlenmesi gerekiyormuş. o yüzden de moralim bozuk. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin bize diyorum. hepimizi sağlıcakla bir avazda kurtarsın. dualarımız birbirimizle olsun.

Ceyzimm hoşgeldinn nerelerdesinn

Canım Allah çözümsüz dert vermesin.Sakın can sıkma , ne kaldı şurada büyük kavuşmaya

canım hastanede 400 tl gibi bi rakamdan başlıyormuş.Hiç gerek yok okadar para veremeyeceğim.İstanbuluda çok bilmiyorum, tanıdığım kimse yok denecek kadar az kendi kendime Eminönüne gitmeye cesarette edemiyorum bu göbekle. o yüzden netten bişiler alıp kendim yapmalıyım.

ben giyinip çıkayım kontrole.. öptüm sizi çok çok çok

güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Ben kaynar suya papatyayla yada vicks le yaptım ama 2 gün önce bir doktorda kekiği tavsiye etti. bunlardan biriyle buğu yap bir günde 3-4 kere yetiyor. geçmiş olsun.

vicks yasak değilmi hamilelere?

Yok canım.Bostancı vapur iskelesini maltepe yönüne doğru az geçince akşamları bi kamyonun içinde satıyorlar.35tl di yanlış hatırlamıyorsam.Renk renk

hergün duruyormu acaba eşimi kandırsam beni götürür belki biz 4.leventteyiz sanırım uzak orası bize değilmi. Bende istiyorummm ((

Son düzenleme:
Ceyzimm hoşgeldinn nerelerdesinn

Canım Allah çözümsüz dert vermesin.Sakın can sıkma , ne kaldı şurada büyük kavuşmaya

Selam cnm walla evde sıkıntıdan patlamaktayım.2gun gezdim eksiklerimizi aldım yapacak iş de kalmadı. Bazen doğsa artık diyorum vala..akşamları çok kasılmam oluyor bebişimn maş.kilosuda iyi diye sevinyrm ağrı gelince

Merhaba kızlar, dün kontrolümüz vardı..kızım hala ters durmakta ama 2600 gram olması beni sevindirdi en azından..üstelik bu doktorumun, eski doktorumun daha 32. haftada "ters duruyor, 35te de dönmezse serzeryan yaparız" dediği gibi bir tavır göstermemesi çok sevindirdi beni.her hafta kontrole gidecekmişiz. ben sordum ya sezeryan olursa diye, o da 39. haftanın başında alırız, mümkün olduğunca tutarız ama daha erken bunu düşünmek için dedi..ama ben eminim kesin dönmeyecek

her sabah işe gitmek için hazırlanırken, okulda bütün gün ayakta ders anlatırken hep kendimi doğum izninde ayaklarımı uzatıp dinlenirim diye motive etmiştim ama şimdi o kadar hastayım ki..hem tüm planlarımın alt üst olması hem antibiyotik içiyor olmamın verdiği ( saçma biliyorum) vicdan azabı yüzünden oturup ağladım bir saat..

eşim sürekli bebeğin iyi olmasına, işimizin olmasına şükretmemiz gerektiğini söylese de insan mantıklı düşünemiyor ki..her yerim ayrı ayrı ağrıyor inanın, hastalık hamileyken hiç çekilmiyormuş

minikipegim geçmiş olsun. son haftalar olunca stres oluyoruz artık.Bende nezleyim hala çalışıyorum.Kendimi yanlız ve mutsuz hissediyorum bugünlerde.Evde yatıp nazlanıp hizmet istiyorum açıkçası şımarmak istiyorum:))) yazık bitek eşim var onada kıyamıyorum sağ olsun çok yardımcı zaten.

geçmiş olsun. iyileştikten sonra yürüyüş yap döner belki :)

sana da geçmiş olsun canım, şurda ne kaldı ki keşke sağlıkla tamamlayabilseydik..

geçmiş olsun. iyileştikten sonra yürüyüş yap döner belki :)

benim kızım inatçı biraz sanırım :) kafası sağ kaburgamın altında öööyle oturuyor :) ama yürüyüşü çok ihmal ettim ben, bütün gün ayaktayım belim ağrıyor, hava soğuk diye yürümedim hiç..iyileşince atarım kendimi dışarıya artık

herkese hayırlı cumalar kızlar. facem yok bnm ve hıç anlamam öyle seylerden valla ben lınk bıle ekleyemıyorum sayfaya:) üniversiteli cahılın önde gıdenıyım. mesela su aynı anda herkese cvp verme sayfasını nasıl yapıosunuz. ben tek tek ayrı ayrı yazıp yolluyorum.kocaman bı tabloda her ayrı ısme yazamıyorum. bi öğretıverın hayrınıza:)

dün kontrolüm vardı tahlil sonuclarımı da aldım. dr. ooooooooo cnm senı hemen sevk edıyorum burda ben degıl hıç bı dr göze almaz sezaryenını dedı kanın pıhtılasma durumu malum mın 142 olması gereken deger bende 97 cıktı. ankaraya numune veya atatürk arastırmaya gıt. hematoloji bölümüne dedı. ıkıncı bı amelıyat , kanamayı durduramama bı sürü riski var bu degerın. dogumundan önce son bı tahlıl yaparız o zamana kadar 110 u falan görse de yeter bizim için. ama ben de ızne ayrılıcam.. 39. haftanda bıdaha gözden gecırırız dıycem ama ben olmıycam dedı... gel de can sıkma.. basından berı hıkayenı takıp eden bılen bı dr. olsun.. o da hamıle olsun ızne ayrılsın( nasıp... de ya bu deger üc haftaya yükselmezse nolucak bılen eden var mı aranızda kızlar yaaa

onun harıcınde pasamın saglıgı gayet ıı.2900 gr. 36+4 haftalık.suyu gayet ıı sen son ana kadar dogurmazsın acılma da yok dedı.. nst de sancılar %80 göstermıstı ama ögleden sonra bı daha cektırdım.. 20 lerde cıktı.. bunlar anlamlı sancılar degıl dedı. cıger gelısımı ıcın son ana kadar bebegın durması cok önemlı dedı... rabbım tüm bebelere saglık can kan ve güzellık versıın:)

Evet her akşam var canım :) Kandır bence akşam trafiği de olmaz hem , yürüyüşte yaparsınız

Kuzum alemsin valla :) Bununla cahilliğin ne alakası var , hepimiz öğreniyoruz hep beraber işte.
Cevap yazacağın kişinin mesajının altında alıntı ile ceavpla var, onun yanındaki minik pencereyi tıkladın mı onu işaretlemiş oluyorsun, diğer konuşucaklarını da işaretleyip konuya cevap ver dediğinde tüm hepsi geliyor.
Bu durumun önemli olduğunu biliyorum.Yakın yaşıyor bu sıkıntıyı En garanti şekilde doğumun olmasında fayda var canım.
Kuzun da maşallah çok iyi :)Sağlıkla kavuştursun

Hamilelik hormonlarımız devrede kuzum , herşeyin güzel sonlanmasına az kaldı, az daha sabır :)
Kuzuların sağı solu belli olmaz, bizim hatunda henüz ters.Doktor 38de dönmediyse sezeryan diyor bize bakalım.

Ceyzim valla çalışana evde oturmak zor geliyor kuzum Bende doğursam keşke dedim çok defa.
Kuzun nasılmış az detay ver.Çok detaylı konuşmadık, ne dedi doktorun

Doğumuma kalmış 2 hafta, bunun heyecanını yaşamak varken 5 para etmez insanlarla uğraşıyorum deli olucam ya. Sözde annem geldi rahatlayacaktım. Baydı kadın beni baydı. Ablam denen geri zekalı 1 kez olsun aramaz normal zamanda şimdi bizim eve geldi ya arayıp bize gelmeyecek misin diye soruyor. Annem de gidemedi kaldı. Onun da gönlünü alsaydım diye. Ben de diyorum ki şimdi sırası değil benim sana ihtiyacım var, memlekete dönmeden uğrarsın ablama diye. Dün fena kapıştık. Bi baktım bavulunu toplamış ablamda kalacakmış. Ağla ağla kasıldım kaldım. Korktu sonra pişman oldu. Konuşurken söylediklerini bir bilseniz öldürür insanı. Bak torunun olacak mutlu ol diyorum, torunu ne kadar görücem ben diyor. Yaşı olmuş 65 zaten 70'inde ölürmüş. Ortalama bu kadar yaşıyormuş insanlar. O gelmeden önce hastalıktan kırılıyordum ama mutluydum. Kadın omuzlarımı çöktürdü sağolsun.Hele ablamın sürekli mağdur edebiyatı yapmasından bıktım usandım. Gördüğüm yerde boğazını sıkasım var. Beni aylarca aramadı, annemin geçen gelişinde geldiklerinde eşim ters davrandı yalan değil ama beni aramadığı için tepkiliydi ki o zaman 6 aylık hamileydim. İşte o yüzden mağdur şimdi bu öküzler. Karı koca mağduruz o yüzden gelemiyoruz derdindeler. Çok kötü konuşucam da içime atıyorum. Ablamın 8 aydır arayıp bebeği sormaması normal mi diyorum, normal diyor yaaa Her insan bir olmazmış, karnımdaki çocuğa ne yapabilirmiş...Haberi duyunca ne kendisi ne eşi gözünüz aydın bile demedi diyorum. Denmez zaten diyor, doğmamış çocuğa denmezmiş. Ölür müsün öldürür müsün.Off!Başınızı ağrıttım yine.

Herkes hastaneden bebeğinden konuşuyor ne güzel. Ben de şimdi hazırlanıp muayeneye gidicem. Nst ye giricem yine. 24 ocak demişti doktor ama bakalım ne diyecek. Dün çok ağladım, çok kasıldım. Kuzuma haksızlık ettim 5 para etmez insanlar yüzünden. Annem de moral vereceğine var olan moralimin de içine etti. Eşim de çok kızgın. Neyse şimdi doktora odaklanmalıyım. Her yanımdan alev çıkıyor kızgınlıktan yanıyorum. Allah sabır versin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…