Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

bende okudum canım onu
vardır mutlaka doğruluk payı
bende pzrtsiden beri hamile pantolonu giyiyorum göbeğim çok rahat bişi yok sanki orda
bide çıtçıtlı badi giyerdim ben normal atlete döndüm,sıkmıyo böle
bide bol bluz gömleklerimden giyiyorum
haftaya filan daha rahat bişiler almayı düşünüyorum
kış hamileliğide zor olcak sanırım
iyice göbek büyücek
kaban mont filan lazım
kazaklar keza öle bol şeyler lazım
ayaklar şişerse bot filan lazım rahat
pofff

Ben hiç kışı düşünmemiştim kaban bot vs alcaz daha dimi yazın elbise giyiliyo hatta şirketteki son aylarını yaşayan hamilelerde terlik görüyorum ayakları hep şiştiği için giyiyolar ne güzel kışın zor olacak valla.

Canım benim ablamda da trombofili çıkmıştı bu hastalık da genetikmiş,şu an tatilde olduğum için gidemedim,dönüşte ben de testlerimi yaptırmayı düşünüyorum,belli bir zaman aralığı var mı bilmiyorum ama ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur sanırım.Kan alınarak bir kaç değere bakılıyor,homozigot mu heterozigot mu karar verilip ona göre tedaviye başlanıyor.

Sıcaklar dolayısıyla kışın koca göbekli olucağıma seviniyordum ve de çok ortalarda göze batmayacağımdan ama şimdi siz dediğinizde aa dedim.
Koca ayaklarla ne yapcaz biz bildiğin erkek botu giymek gerek Ürktüm birden

evet canım maalesef bu yanlarıda var kış hamileliğinin ama yaz sıcağını çekmekten daha iyi sanırım
1-2 aya doğurcak arkdşlarım sıcak ve terden mahvoldular
ki şu durumda ben bile sıcağa zor dayanıyorum
alıcaz artık bikaç bişiler :)
2 kabanım vardı çok seviyodum ama giyemicem bu yıl onları belki seneyede giyemicem
artık alamazsam bişe kalın şallarım var örgü onlarla idare ederim diyom

Duyduğuma göre hamilelikte vücut ısısı artıyormuş,çok da kalın şeyler almamak lazım sanırım.Benim giydiklerimde bir fark yok biraz göbeğim çıktığı için sadece tişört kısmında çok cesur davranamıyorum:) yarın alışverişe çıkıcam,hamile kıyafetlerine bakayım diyorum,annem daha erken ağustos sonu bakarsın diyor,emin olamadım ben de.
Amaa çatlak kremi alıcam erkenden,Lierac Phytolastil Gel almayı düşünüyorum var mı başka önerisi olan?

bende bunu yeni farkettim sayılır
kışlıklarım geldi aklıma geçen gün
aa dedim ne güzel kazaklarım vardı nasıl giycem göbek alttan çıkar filan dedim kendi kendime

bencede offf o kaban bot benimde aklıma geliyor bu günlerde

evet canım baya bi artıyomuş hemde
ince bişiler almak lazım çok kalın giyilmez belki dediğin gibi, hiç olmadı bi şal alırz üstümüze olur biter

Biz şimdiden eşimle cam açma kapama sıkıntısı yaşıyoruz ben yanıyorum o buz gibi
Göbeğin çıkmaya başladıysa almaya başlayabilirsin bence.
Lierac ı bana doktor çatlağın olursa kullan demişti.Öncesinde badem ve kakao yağını karıştır haftada 3 kez sür dedi.Çatlarsan alırsın demişti lierac'ı

kışın niye koca ayaklı olalım ki? tuzu dikkatli tüketirsek ödem oluşmaz ve şişmez diye düşünüyorum

ben kızım doğduğunda sözleşmeli çalışıyordum bu konularda anlayışlı bir patronumuz vardı ne zaman dönmek istersen o zaman dön demişti ilk başta 4 ay izin kullanmayı planlarken 8 ay kullandım (doğumdan önce izin kullanmadım daha doğrusu 3 hafta kullanacaktım ama izne çıktım salı gecesi doğuma gittim) sütüm vardı,8 aydan sonra da iş yerimde sağıp ertesi gün gündüz için eve bırakıyordum 2 yaşına kadar emzirmiştim kızımı

8 ay sonra işe başladım 8 ay kadar çalıştım ve eşimin tayini çıkınca ayrılmak zorunda kaldım işten bilseydim hiç dönmezdim işe
şehir değiştirdik,ben kızıma kreşe kadar kendim bakayım sonra iş ararım dedim 3,5 yaşında kreşe verdik ama ben iş aramayı ihmal ettim sonra okula başladı ben bırakıp alıyordum eve geldiğinde yemeği hazır olsun bakıcıya vermeyelim düşünceleriyle bir 6 yıl daha geçti sonra iş aramaya başladım bulayım edeyim derken yine hamileyim iş hayatı artık hayal oldu benim için oysa çalışmayı çok istiyordum
şöyle düşünüyorum;kreşe kadar kesinlikle anne bakmalı çocuğuna ama sonrasında çalışmak istiyorsa çalışmalı
eşimin kazancı yettiği için önceliği anneliğe vermemi tercih ediyordu eşim biraz zorunluluktan biraz isteyerek öyle yaptım zaten
durumunuz iyiyse önce annelik ama çalışmak bir kadın için çok önemli sadece para için çalışılmıyor diyeceğim o ki araya zaman girdikce iş bulmak zorlaşıyor bunları da hesaba katın şartlarınızı zorlayıp 3-4 yaşına kadar kendiniz bakın
tecrübe konuşuyor

"bebeğinize ilk 6 ay sadece anne sütü verin" deniliyorken çalışan anneye de en az 6 ay izin verilmeli

ben 4 ay dolduktan sonra yavaş yavaş ek gıdaya başlamıştım kızımda yine öyle yapmayı düşünüyorum

bzide akşamdan açıp yatıyoruz sıcak diye ama kocam sabaha karşı üşüyo
geliyo bana sarılıyo sıcaksın diyo
ben serinliyom o ısınıyo böylece
kışın bu tam tersiydi ben çok üşürüm kışın(buyıl ne olcak bakalım)
hep kocama sarılır uyurdum fırın gibi adam

ben şuan bile ayaklarım şiş duruyom ki öle çok tuzlu tükettiğim bişe yok
neden şiş çünkü bütün gün oturuyorum,normaldede şişerdi şimdi az daha fazla sıcaklarla birlikte
ee ister istemez bi şişlik oluyo son aylardada
ve büyük ihtimalle eski botlarımız ayağımıza uymayacaktır diye düşnüüyorum

Bizim kışlıklar yalan oldu bu durumda desene Ekstra masrafla karşı karşıyayız

hehe maalesef çoğu yalan oldu başa gelen çekilcek

yok ben daha eşimle eşitlenemedim,uyurken sürekli açık kalıyor klima donuyorum,son aylara doğru eşitleniriz belki:)
benim ailemde çatlak problemi yaşayan çok olduğu için riske atmak istemiyorum.
Yalnız badem yağına dikkat et canım tatlı olanı tüylenme yapıyormuş.

Ben de öyleyim canım ama ben bunu kilolu başlamama bağlıyorum. 73,5 kiloydum korkumdan tartılamıyorum :))

bende aynı durumdayım. sabah içiyorum saat 2 gıbı sarhoş gıbi oluyorum. gece Allah tan rahat oluyo ama gündüzleri beni kısa süreliğine de olsa mahvediyo. Neyse ki kısa zamanda kurtulucaz.

kızlar hepinize merhabalar. birkaç gün giremedim nette neler kaynatmışsınız böyle:) benim de haftaya 2li testim var. bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum. bu arada bulantılarınız ne durumda. benim zaten çok değildi bitti neredeyse artık. sizde durumlar nasıl?

Ben de 1 hafta geç yumurtlayanlardanım. 6 haftalıkken gittiğimde doktor 6 haftalıktan küçük dedi, yumurta takibiyle hamile kaldım ve benim yumurtlama günüm 20. gündü. Muhtemelen senin de öyledir. Yani bizim bebeklerimiz geç yumurtlamadan ötürü gebelik takviminden 1 hafta daha küçük.

benimki de geç yumurtlama olayı.. gebelik süresi 11 hafta ama bebeğim 10 haftalık.nazlı nazlı , ağır ağır ama emin adımlarla geliyo kuzular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…