:) Bebişler büyüyo annesi:) Bizde de var aynı durum, pantolon etekler filan sıkmaya başladı yavaş yavaş. Senin hem de ikizmiş daha önce belli olur hamileliğin. benim de hemen çıksın istiyorum ama biraz daha zaman var galiba.
Ben bi de başka konuları okurken bişe öğrendim kızlar, hani göbekte, bacaklarda vs çatlaklar oluyo ya ilerleyen dönemlerde, onun sebebi sıkı iç çamaşırları yada beli sıkan kıyafetlermiş. O yüzden mecbur kalmadıkça göbüşler büyüyünce bol,tiril tiril giymek lazım. tabiki ırsi ya da vücut yapısıyla ilgili de oluyor çatlaklar ama sıkı kıyafetler de etkiliyormuş diye okudum deneyimli kişilerden:)
bende okudum canım onu
vardır mutlaka doğruluk payı
bende pzrtsiden beri hamile pantolonu giyiyorum göbeğim çok rahat bişi yok sanki orda
bide çıtçıtlı badi giyerdim ben normal atlete döndüm,sıkmıyo böle
bide bol bluz gömleklerimden giyiyorum
haftaya filan daha rahat bişiler almayı düşünüyorum
kış hamileliğide zor olcak sanırım
iyice göbek büyücek
kaban mont filan lazım
kazaklar keza öle bol şeyler lazım
ayaklar şişerse bot filan lazım rahat
pofff
kızlar şu kan pıhtılaşması hakkında bilgisi olan baktıran varmı..kanda neye bakılıyor acaba bide bakılması gereken bir zman aralığı varmı...eğer böyle bir sorun varsa sezeryanla doğum gerekiyormuş...
Ben hiç kışı düşünmemiştimkaban bot vs alcaz daha dimi yazın elbise giyiliyo hatta şirketteki son aylarını yaşayan hamilelerde terlik görüyorum ayakları hep şiştiği için giyiyolar ne güzel kışın zor olacak valla.
bende okudum canım onu
bende pzrtsiden beri hamile pantolonu giyiyorum göbeğim çok rahat bişi yok sanki orda
iyice göbek büyücek
kaban mont filan lazım
pofff
Sıcaklar dolayısıyla kışın koca göbekli olucağıma seviniyordum ve de çok ortalarda göze batmayacağımdanama şimdi siz dediğinizde aa dedim.
Koca ayaklarla ne yapcaz biz bildiğin erkek botu giymek gerekÜrktüm birden
bende okudum canım onu
iyice göbek büyücek
kaban mont filan lazım
pofff
Duyduğuma göre hamilelikte vücut ısısı artıyormuş,çok da kalın şeyler almamak lazım sanırım.Benim giydiklerimde bir fark yok biraz göbeğim çıktığı için sadece tişört kısmında çok cesur davranamıyorum:) yarın alışverişe çıkıcam,hamile kıyafetlerine bakayım diyorum,annem daha erken ağustos sonu bakarsın diyor,emin olamadım ben de.
Amaa çatlak kremi alıcam erkenden,Lierac Phytolastil Gel almayı düşünüyorum var mı başka önerisi olan?
Duyduğuma göre hamilelikte vücut ısısı artıyormuş,çok da kalın şeyler almamak lazım sanırım.Benim giydiklerimde bir fark yok biraz göbeğim çıktığı için sadece tişört kısmında çok cesur davranamıyorum:) yarın alışverişe çıkıcam,hamile kıyafetlerine bakayım diyorum,annem daha erken ağustos sonu bakarsın diyor,emin olamadım ben de.
Amaa çatlak kremi alıcam erkenden,Lierac Phytolastil Gel almayı düşünüyorum var mı başka önerisi olan?
bende bunu yeni farkettim sayılır
kışlıklarım geldi aklıma geçen gün
aa dedim ne güzel kazaklarım vardı nasıl giycem göbek alttan çıkar filan dedim kendi kendime
Biz şimdiden eşimle cam açma kapama sıkıntısı yaşıyoruz ben yanıyorum o buz gibi
Göbeğin çıkmaya başladıysa almaya başlayabilirsin bence.
Lierac ı bana doktor çatlağın olursa kullan demişti.Öncesinde badem ve kakao yağını karıştır haftada 3 kez sür dedi.Çatlarsan alırsın demişti lierac'ı
kışın niye koca ayaklı olalım ki? tuzu dikkatli tüketirsek ödem oluşmaz ve şişmez diye düşünüyorum
ben kızım doğduğunda sözleşmeli çalışıyordum bu konularda anlayışlı bir patronumuz vardı ne zaman dönmek istersen o zaman dön demişti ilk başta 4 ay izin kullanmayı planlarken 8 ay kullandım (doğumdan önce izin kullanmadım daha doğrusu 3 hafta kullanacaktım ama izne çıktım salı gecesi doğuma gittim) sütüm vardı,8 aydan sonra da iş yerimde sağıp ertesi gün gündüz için eve bırakıyordum 2 yaşına kadar emzirmiştim kızımı
8 ay sonra işe başladım 8 ay kadar çalıştım ve eşimin tayini çıkınca ayrılmak zorunda kaldım işten bilseydim hiç dönmezdim işe
şehir değiştirdik,ben kızıma kreşe kadar kendim bakayım sonra iş ararım dedim 3,5 yaşında kreşe verdik ama ben iş aramayı ihmal ettim sonra okula başladı ben bırakıp alıyordum eve geldiğinde yemeği hazır olsun bakıcıya vermeyelim düşünceleriyle bir 6 yıl daha geçti sonra iş aramaya başladım bulayım edeyim derken yine hamileyim iş hayatı artık hayal oldu benim içinoysa çalışmayı çok istiyordum
şöyle düşünüyorum;kreşe kadar kesinlikle anne bakmalı çocuğuna ama sonrasında çalışmak istiyorsa çalışmalı
eşimin kazancı yettiği için önceliği anneliğe vermemi tercih ediyordu eşim biraz zorunluluktan biraz isteyerek öyle yaptım zaten
durumunuz iyiyse önce annelik ama çalışmak bir kadın için çok önemli sadece para için çalışılmıyor diyeceğim o ki araya zaman girdikce iş bulmak zorlaşıyor bunları da hesaba katın şartlarınızı zorlayıp 3-4 yaşına kadar kendiniz bakın
tecrübe konuşuyor
Bizim kışlıklar yalan oldu bu durumda deseneEkstra masrafla karşı karşıyayız
Biz şimdiden eşimle cam açma kapama sıkıntısı yaşıyoruz ben yanıyorum o buz gibi
Göbeğin çıkmaya başladıysa almaya başlayabilirsin bence.
Lierac ı bana doktor çatlağın olursa kullan demişti.Öncesinde badem ve kakao yağını karıştır haftada 3 kez sür dedi.Çatlarsan alırsın demişti lierac'ı
günaydın kızlar nasılsınız benim halimden en iyi sizler anlarsınız çoğu kişinin yavaş yavaş göbişler şişmeye başladığını tahmin ediyorum bende aynı şekilde göbiş çıktı ikizlere hamileyim 3-4 aylık gibi göbişim çıktı eteklerim sıkıyo belimi varmı benim gibi olan ????????
canım sabah kahvaltıdan sonra progestan 1 adet alıorum onun etkisi 3 saat sonra etkisini gösteriyorgece yatmadan öncede 2 tane alıorum onu uykuda hissetmiyorum Allahtan bende tansiyon düşüklüğü yapıor önce göz kapaklarım ağırlaşıyor sonra kafam sersem gibi oluyor tutunarak yatıyorum hemen nerde olursam bu yuzden eşim yalnız hiç bir yere bırakmıyor ilacın küpüründe yazıyor araç kullanmayı bile yasaklıyor 3 ay sonra kesicez demişti doktorum ilk başlarda düşük tehlikesiyle hep içirdi 3 ay ım kendi hesaplarıma göre doldu :26:bu cuma 2 li test için gidecektim perinatolojide randevum vardı hemde ilacı soracaktım artık bırakayım die ama randevum haftaya çarşambaya ertelendi gün sayıyorum...
selam kızlar. ben de 2013 şubat annesiyim. zaten ilk bebeğimde de şubat annesiydim. başka alternatifim yok. benim son adet tarihimle bebeğin büyüklüğü uyuşmuyor. doktor geç yumurtlama dedi. halaaklım ermiyor. yarın ultrasonda bakılıcak tekrar. bu arada bulantılarım fena halde başladı. herşey, herkes kokuyor. özellikle yemek kokusuna tahammulum yok. düşününce bile kusuyorum. sizde var mı kusma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?