- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
arkadaşlar istanbul avrupa yakasında ikili testlerinizi nerede yaptırdınız?fiyatlar nasıl ben 2 ağustosta yaptırıcam da?
izmir olan başka arkadaşlarımız var mı acaba??hangi doktora gidiyorsunuz takip için doğumu nerede yapacaksınız?
şu an 2 kişiyiz ben ve sevdalinka
ben bucada ikamet ediyorum. en iyi doktor evine yakın olan doktormuş,öyle diyorlar arkadaşlar. bende buca tınaztepe hastanesinde ünlü bir doktor var. aylin hn. diye. ona başladım . hamileliğim kalan kısmında onunla devam etmek istiyorum. nasipse doğumda da oraya giderim.
izmir olan başka arkadaşlarımız var mı acaba??hangi doktora gidiyorsunuz takip için doğumu nerede yapacaksınız?
Selam İzmirin güzel anneleri, İzmirli değilim valla ama ben de paylaşayım dedim:):) Kemre ve ben İstanbul da hospitalium Bahar hanıma gidiyoruz.Doğumlarımızı aynı doktor yapacak Allah izin verirse. Belki başka arkadaşlar da vardır aynı hastaneye giden? 2li testi 200 küsüre yapıolarmış sadece kan testi olursa da 90TL. Tam gidip konuşmadım telefondan almıştım fiyatları. Ve tarih 11 ağustos
Çok zaman var daha ben de dayanamadım dün gittim yine doktora. Bebişimi özlemişim:)
Bikaç şikayetimi söledim, tansiyon düşüklüğü filan 8 ve 5 olmadığı sürece sorun olmamzmış, benm de genelde 9-10lara düşüyor.
Bebişim 30 hazirandan bu yana ne kadar büyümüş kuzum benm yaa ağlayacaktım valla görünce. Tahmini doğum tarihi ise yine değişti, bu sefer de 14 şubat dedi:) en son 19 Şubat demişti. Sevgililer günün tuttursak fena da olmaz yani:) Bütün bebişlerimiz Allaha emanet,sağlıkla doğarlar inş.
pekmez şimdilik yiyemiyorum ben :120:
onun yerine başka bi meyve yiyorum
adını sölemiyim belki bulamazsınz canınız çekmesin şimdi :26:
kemoterapide annemin kan değerlerini onunla yükseltmiştik hep
dolabada attım ondan hamileliğin sonlarındada tüketirim, fayda faydadır dedim
yiyebilirsem pekmezede başlıcam,evde var ama şu ara tatlı istemiyorum
şuanda banada ilaç verilmedi,kan değerlerim iyiymiş
inş da hep öle devam eder
Merhaba canım, nasılsın? Ben çarşamba günü gittim Bahar Hanıma Allah'a şükür birşey çıkmadı. Gayet sağlıklıymış bebişim. Sana birşey sormak istiyorum. Doktor 3 hafta sonra ikili test yaptıracağız dedi ama randevu hakkında birşey söylemedi. Zaten o sırada doğumhaneden çağırdılar, ben de sormayı unuttum.
Doktorun odasından çıktıktan sonra rutin muayene randevusu aldım Bahar Hanıma. Benim ikili test adı altında mı randevu almam gerekiyordu.
Tamam canım, ben de öyle yaptım. Kaç günde çıkıyor öğrendin mi acaba? Ya benim ilk hamileliğim değil ama aradan 4 sene geçince unutmuşum bazı şeyleri. Kaç günde çıkıyor acaba...Çok sevindim cnm sağlıklı olmasına :) Valla ben de hiç sormadım o konuyu direk muayene için randevu aldım. Hastaneye ilk gittiğimde Bahar hnm la görüşcem onun yönlendirmesiyle vezneye uğrayacağm.Çünkü neleri isteyecek bilmiyorum.
Canım 11 Ağustosa alacaktım ama hafta sonuna rastlıyormuş. Bu yüzden alamadım. 10 Ağustosa aldım. Nedenini özelden yazacağım...Kemre 11 Ağustosa mı aldın, öleyse aynı gün olacak:)
kızlar cep telefonuyla çok konuşan var mıı zararlı ama benim ailem uzakta mecburen çok konuşuyorummm:::
kızlar cep telefonuyla çok konuşan var mıı zararlı ama benim ailem uzakta mecburen çok konuşuyorummm:::
canım istanbulu bilmiyorum ama,izmirde doktorum 70.00 tl dedi fiyat için.
hangi hastane ve doktor canım ?
bende izmirdeyim
egepol şükran hanımdan aldım randevumu
ilk kez gidicem bakalım nasıl olucak,memnun kalırız inş
ikili test orası yapıyomu yapmıyomu bilmiyorum
Kemre 11 Ağustosa mı aldın, öleyse aynı gün olacak:)
Canım benim ablamda da trombofili çıkmıştı bu hastalık da genetikmiş,şu an tatilde olduğum için gidemedim,dönüşte ben de testlerimi yaptırmayı düşünüyorum,belli bir zaman aralığı var mı bilmiyorum ama ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur sanırım.Kan alınarak bir kaç değere bakılıyor,homozigot mu heterozigot mu karar verilip ona göre tedaviye başlanıyor.
Günaydın kızlar,
Hepinize hayırlı ramazanlar:)
Sen gene iyisin o zaman canım, ben daralıyorum bi süre sonra hemen ısınıyor kocim beni daraltıyor :) Normalde de çok sıcaklardım zaten.Şimdi fenalardayım anlayacağın:))
Artık kıyafetler konuşunda başa gelen çekilir.Benimde sen gibi hafiften şişliklerim var ayaklarda, oturup çalışmaktan heralde:s
Bence durumun iyi o halde , Sıcaklamaktan iyidir canım ya.Kışında zaten havalar serinleyecek sıkıntısız atlatmış olucaksın hayırlısıyla :)
Evet badem yağının tüylendirdiğini duydumOlmadı kakao ile başlarım, çatlarsam hemen lierac e transfer olurum.
Bu arada göğüs uçlarında kuruluk yaşayan var mı.Neler yapıyorsunuz.Benim çok kaşınıyor :s
Merhaba canım,
2li testen güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.Benimde ptesi 2li testim bakalım, hakkımızda hayırlısı.
Kusma hiç yaşamadım , bulantılar oluyordu şimdiler de çok hafifledi.Ama miğde ağrılarım ve migrenm mevcut
Kendimce yorum getiriyorum sadece ama bence anormal bi durum yok.Ben de şişkinlikten nerede olduğunu ve ya yer değiştridiğini ayırt edebiliyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?