Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
izmir olan başka arkadaşlarımız var mı acaba??hangi doktora gidiyorsunuz takip için doğumu nerede yapacaksınız?

şu an 2 kişiyiz ben ve sevdalinka

izmir olan başka arkadaşlarımız var mı acaba??hangi doktora gidiyorsunuz takip için doğumu nerede yapacaksınız?

ben bucada ikamet ediyorum. en iyi doktor evine yakın olan doktormuş,öyle diyorlar arkadaşlar. bende buca tınaztepe hastanesinde ünlü bir doktor var. aylin hn. diye. ona başladım . hamileliğim kalan kısmında onunla devam etmek istiyorum. nasipse doğumda da oraya giderim.

ne güzel
inşallah herşey gönlünce olur
sağlıkla sıhatle kucağına alırsın bebeğini inşallah

Selam İzmirin güzel anneleri, İzmirli değilim valla ama ben de paylaşayım dedim:):) Kemre ve ben İstanbul da hospitalium Bahar hanıma gidiyoruz.Doğumlarımızı aynı doktor yapacak Allah izin verirse. Belki başka arkadaşlar da vardır aynı hastaneye giden? 2li testi 200 küsüre yapıolarmış sadece kan testi olursa da 90TL. Tam gidip konuşmadım telefondan almıştım fiyatları. Ve tarih 11 ağustos

Çok zaman var daha ben de dayanamadım dün gittim yine doktora. Bebişimi özlemişim:)
Bikaç şikayetimi söledim, tansiyon düşüklüğü filan 8 ve 5 olmadığı sürece sorun olmamzmış, benm de genelde 9-10lara düşüyor.
Bebişim 30 hazirandan bu yana ne kadar büyümüş kuzum benm yaa ağlayacaktım valla görünce. Tahmini doğum tarihi ise yine değişti, bu sefer de 14 şubat dedi:) en son 19 Şubat demişti. Sevgililer günün tuttursak fena da olmaz yani:) Bütün bebişlerimiz Allaha emanet,sağlıkla doğarlar inş.

Bende izmirli değilim ama.Sen yazdıktan sonra bende paylaşmak istedim.Ne kadar bilgi paylaşırsak o kadar iyidir.
Medikal Park Göztepe ye gidiyorum. Gökmen İyigün 'e gidicem bu ay.Medical Parkta 300 küsürlerde ikili test.

mumkunse ben de o meyvenin ismini ogrenebilirmiyim?

benimkan degerlerimde feritin 51.71 cikmis normal degerler 4.63-204.00 ng/ml bence cok iyi sayilmaz ama dr kan hapina gerek yok dedi. gerek olmamasina sevindim ama cokta iyi degil yani sizin sonuclariniz elinizde mi degerleriniz kac? bilen varsa biraz aydinlatabilirmi beni...

Merhaba canım, nasılsın? Ben çarşamba günü gittim Bahar Hanıma Allah'a şükür birşey çıkmadı. Gayet sağlıklıymış bebişim. Sana birşey sormak istiyorum. Doktor 3 hafta sonra ikili test yaptıracağız dedi ama randevu hakkında birşey söylemedi. Zaten o sırada doğumhaneden çağırdılar, ben de sormayı unuttum.

Doktorun odasından çıktıktan sonra rutin muayene randevusu aldım Bahar Hanıma. Benim ikili test adı altında mı randevu almam gerekiyordu.

Çok sevindim cnm sağlıklı olmasına :) Valla ben de hiç sormadım o konuyu direk muayene için randevu aldım. Hastaneye ilk gittiğimde Bahar hnm la görüşcem onun yönlendirmesiyle vezneye uğrayacağm.Çünkü neleri isteyecek bilmiyorum.

Kemre 11 Ağustosa mı aldın, öleyse aynı gün olacak:)

Tamam canım, ben de öyle yaptım. Kaç günde çıkıyor öğrendin mi acaba? Ya benim ilk hamileliğim değil ama aradan 4 sene geçince unutmuşum bazı şeyleri. Kaç günde çıkıyor acaba...

Canım 11 Ağustosa alacaktım ama hafta sonuna rastlıyormuş. Bu yüzden alamadım. 10 Ağustosa aldım. Nedenini özelden yazacağım...

Son düzenleme:
canım istanbulu bilmiyorum ama,izmirde doktorum 70.00 tl dedi fiyat için.

hangi hastane ve doktor canım ?

bende izmirdeyim
egepol şükran hanımdan aldım randevumu
ilk kez gidicem bakalım nasıl olucak,memnun kalırız inş
ikili test orası yapıyomu yapmıyomu bilmiyorum

hangi hastane ve doktor canım ?

bende izmirdeyim
egepol şükran hanımdan aldım randevumu
ilk kez gidicem bakalım nasıl olucak,memnun kalırız inş
ikili test orası yapıyomu yapmıyomu bilmiyorum

canım benim doktorum buca tınaz tepe hastanesi,aylin hn. 1 kere gittim henüz.bana baya güven verdi. inş. sende memnun kalırsın doktorundan.

benim doktorumda bir dahaki randevuyu 15 ağustosa verdi. gittiğim günde ikili test için randevu vericek. inş. siz öncülük yapıcaksınız artık bize :) inş. sorunsuz geçer ve cinsiyetini öğreniriz hanımlar

teşekkür ederim canım...baya önemli bişiymiş normal doğum yerine sezeryan yapılıyomuş böle bir durum varsa.farkedilmezse baya tehlikeliymiş. dr.a söylicem ne olur ne olmaz bakılsın...sizde söyleyin kızlar eşimin bir arkadaşında da olmuş her dr. bakmıyor buna falan demiş...

canım o mide ağrısı ve migrende bende de var hem yaygın gastrit hem de ülserim var mide yanmalarım oluyor arada son aylarda genelde daha da artıyor napcam bilmiyorum ama bir arkadaşım gavisgon kullanıyordu..olmadı bende dr.a sorarak başlıcam çok sorun yaşarsam...migrene gelince geçenlerde 3 gün boyunca aralıksız başağrısı çektim parol kesmedi en sonunda acile gittim...kendi kadın doğum dr.um magnezyum eksikliğinin migreni tetikleyeceğini söyledi ve ilaç verdi. 1 hafta olmadı başlayalı ama bu süre içinde kesinlikle ağrımadı...dr.una söyle sana da verir belki. bide limon çok iyi geliyor bana dilimleyip ağrıyan yere sarıyorum baya yakıyo ama etkili...acile gittim fayda olmadı ama limon kesti başımın ağrısını.geçimş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…