bzide akşamdan açıp yatıyoruz sıcak diye ama kocam sabaha karşı üşüyo
geliyo bana sarılıyo sıcaksın diyo
ben serinliyom o ısınıyo böylece
kışın bu tam tersiydi ben çok üşürüm kışın(buyıl ne olcak bakalım)
hep kocama sarılır uyurdum fırın gibi adam
ben şuan bile ayaklarım şiş duruyom ki öle çok tuzlu tükettiğim bişe yok
neden şiş çünkü bütün gün oturuyorum,normaldede şişerdi şimdi az daha fazla sıcaklarla birlikte
ee ister istemez bi şişlik oluyo son aylardada
ve büyük ihtimalle eski botlarımız ayağımıza uymayacaktır diye düşnüüyorum
hehe maalesef çoğu yalan oldubaşa gelen çekilcek
yok ben daha eşimle eşitlenemedim,uyurken sürekli açık kalıyor klima donuyorum,son aylara doğru eşitleniriz belki:)
benim ailemde çatlak problemi yaşayan çok olduğu için riske atmak istemiyorum.
Yalnız badem yağına dikkat et canım tatlı olanı tüylenme yapıyormuş.
kızlar hepinize merhabalar. birkaç gün giremedim nette neler kaynatmışsınız böyle:) benim de haftaya 2li testim var. bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum. bu arada bulantılarınız ne durumda. benim zaten çok değildi bitti neredeyse artık. sizde durumlar nasıl?
merhaba kızlar, ya benim bir durumum var normal mi anlayamadım. Sabahları normal sorun yok öğleden sonra karnımın altında bir top oluşuyormuş gibi tortop bir his aşağı çekiliyormuş gibi oluyor. eve gidene kadar öyle ,uzadığımda geçiyo. uzun süre oturarak çalışmaktan olabilir mi yoksa ter birşeyler mi var noolur cevap verin.
benim tüp bebek canım
5 temmuzda keseyi gördüm
13 temmuzda kese büyümüş ama kalp atışı oluşmamıştı
23 temmuzda tekrar gideceğim
2.gün embriyosuydu
ama çok korkuyorum ya duyumazsam diye:18:
Canım benimde bebeğim tüp bebek ve aynen seninki gibi 2. gün embriyosu. ve kalbi maşallah tıkıt tıkır atıyor.dün özelden sesini bile dinledik eşimle. sakın canını sıkma. 5 temmuzda keseyi gördükten sonra 1 hafta sonra kalp atışını duymaman çok normal. bende hemen duymadım. sanırım senin bebeğin daha çok ufak. zamanı var annesi daha,hemen telaş yapma. güzel düşün. 23 temmuz da sesini duymasan bile ekrandan kalp atımlarını gösteriyorlar. benim tüp bebek yaptırdığım hastane sadece görüntüsünü göstermişti bende özele gidip dinledim :)))
günaydınlar
yarın ikili testim var inşallah hayırlı güzel haberler alırız
senin transfer tarihin ne zaman?
kalp atışlarını ne zaman duydun transferden kaç gün sonra?
nerede yaptırdın tedavini?
çok mu oldu:18::18::18:
canım benim yumurtam 31 mayısta toplandı ve 2 haziranda trnasferim gerçekleşti. ilk transferimdi. allahıma şükürler olsun bebeğim tutundu. ama senin gibi asla telaş yapmadım. sana hak veriyorum. 2 kayıptan sonra ister istemez telaş eder insan. ama kesinlikle psikolojini rahat tutmaya çalış. biliyorsun tedavide psikoloji çok önemli. kalp atımlarını transferden yaklaşık 1 ay sonra gösterdiler. ben izmirde oturuyorum. tedavimi ege üniversitesinde yaptırdım. bizim için öncelikli ilk etap kese biliyorsun. keseyi doktor gördüyse hiç korkma.bebeğin artık seninle. ama kalp atışı için bu kadar acele etme ve kendinide strese sokma. daha çok yeni. emin ol,onuda duyucaksın.
bende izmirde oturuyorum
kent hastanesinde oldu tedavim
şimdi medıcalpark zekeriya beye gidiyorum
inşallah 23 temmuzda görürüm kalp atışlarını
günaydınlar
yarın ikili testim var inşallah hayırlı güzel haberler alırız
elifçim hem doktor keseyi gördüyse dış gebelik olmadığını biliyorsun. kese varsa gerçek bir gebesin sen. lütfen az sabırlı ol arkadaşım. onunda zamanı gelicek. senin son adet tarihin ne zaman. ? bebeğin kaç haftalık şu an ?
18 mayıs son adet tarihim
4 haziranda yumurta toplandı
6 temmuzda transfer oldu
9.hafta oluyor
elif bir tuhaflık var bunda. 4 haziranda toplandı,6 temmuzda transfer oldu demişsin. 1 ay mı bekledin transfer için ???
aklım hep temmuzda kalıdı ya yanlış yazdım
6 haziranda transfer oldu
5 temmuzda keseyi gördüm
13 temmuzda keseyi tekrar gördüm gelişmişti
inşallah 23 temmuzda kalp atışını duyarım
çok teşekkür ederim
doktorum 13 temmuzda gittigimizde duyulmaması normal dedi daha küçük
23 temmuzda duymamız gerekiyor dedi
ben yinede korkuyorum
mutlaka haber vereceğim pazartesi günü
:) benide korkuttun. bak benim sat: 20 mayıs yumurta toplama : 31 mayıs transfer : 2 haziran sende biraz önde gitmiş benim işlemler. ama bende ilk kalp atımlarını yaklaşık 2 hafta önce gördüm. dünde sesini dinledim dediğim gibi. senin bebeğin 9 haftalık gibi görünsede gerçekte o kadar büyük değil. bak benim normalde 8+5 haftalık. ama dün özeldeki doktor bu hiç 8 haftalık gibi durmuyor. sanki 9 haftalık gibi dedi. bende öyle hissediyorum. ölçümlerde hep 1 hafta önde gidiyor bebeğim. senin daha geç konduğu için rahime, bir hafta oynama olabilir. doktor kalp atımıyla ilgili bir şey demedi deme sana ? inşallah 23 temmuzda duyasın hayatım kalp atışını. dualarım seninle. merakla bekliyorum güzel sonucunu,bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?