Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
ıhtıyaclarımız ve bu ay ıcerısınde yapmamız gereken ödemeden dolayı 95 gr toplamda 3 bılezıgımı bozdurcaz p.tesı.. normalde can sıkıcı bı durum eskıden olsa vah tüh ederdım kızlar.. oglumu kucagıma saglıkla alacagım gunler ınsaallah yakın oldugundan mıdır nedır... tarıfı yok yaaa. umurumda degıl gıden gıtsın.. hem allah kımseyı borç sahıbı etmesın cok büyük yük.. ben nefes alamıyorum bırıne 5 kurus borcum olsun...ödemeyı normalde subat ıcınde yapacagımızı söylememıze ragmen esımle karar aldık.. oglusumuzla sıfır baslayalım tertemız bı sayfa acalım dedık.. umarım öyle olur

Canımmmm teşekkür ederim :)
Ben aslında baby shower yapmiim diodum bi ara ama bizim yaş grubu mevlütü sevmio bi bahane buluo mutlaka. O yüzden baby shower gençlere mevlüt yaşlılara sloganıyla çıktım yola ve bugün annem bile yoktu. Annem gelecek olsa kv de gelecekti taaaa Altınoluk'tan ve tabiki bizde kalacak minimum 3 gün ve hiçbişii yapmayıp beni dinden imandan çıkaracaktı. Riske girmedim toptan kestim hepsini :)
Bizim de bir mevlüt organizasyonumuz olacak ama tamamen anacığıma bırakıcam, nası istiosa öyle yapsın :)

kızlar selam nasılsınız bakalım heyecan dorukta az kaldı valla minnaklarımıza :)

bugün ilk kez nts ye girdim bende 25 dk sürdü ama çok güzeldi pıt pıt bayıldım yani :) 37 haftadayız 2.750 gram olmuş bizimki doktorumuz iyi dedi normalde bende sezeryan olucaktım 30 ocakta günüm doluyor sezeryan için gün vericek salı gününe 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktorumuz tabi bu arada bebğim tamamen aşağıya inmiş zaten çok baskı hissediyorum bende bu 10 gün içinde nişan gelmesi su gelmesi falan olursa hemen ara dedi doktorum sanırım belki bişiyler olabilir sanki öyle hissettim doktorumuz korkutmamak için temkinli davrandı sanırım bakalım nasıl olucak :)

kızlar bu arada biz kendimiz evde hiç açılma olduğunu falan hissedebilirmiyiz sence hani sancımız olsa bile tam açılma olmadan hastaneye gitmesek diyorum :)

Son düzenleme:
slmm güzel annişlerr nabersiniz biz bugün epey temizlik yaptık annemle, daha doğrusu annem yaptı bende sağda solda dolandım iştee. ohh heryer tertemiz oldu. öpüyorum hepinizi
Cnm ne güzel rahatlamışsın bizde pzt başlayacaz annemle ve gözümde büyüyor.yorulmadan yavas yavas yapcz mecbur

Tatlım valla çok imreniyorum ya ne guzel enerjik annelerimiz var ben hep gezip tozmak istiyorum.evde oluncada su içmeye işeniyorum valla. Emnm çok guzel olmuştur.resimleri bekliyoruz cnm

Buarada kızlar ne guzel herkes kontrollerini yazıyor.seve seve okuyorun dua ediyrm hep. çook öpüyrm hepinizi iyiakşamlar

kızlar bu arada elimde nts kağıdımda var burdan bişeye falan bakılıyormu yazıyormu :)

masallah kuzucuguna:) cnm acılma varmıs gıbı gelıodu bana..ama dr. zerre acıklık yok hatta vajınan cok cok dar. vajınusmus var mı dıe bıle sordu. uzun süre ilişki olmamıs bebekten dolayı tedbır ıcın mı yoksa bu yönde rahatsızlıgın mı var dedı. kendısı benı muayene ederken kalktım sıcradım bıraz zorluk cıkardım kastım kendımı.. yanı kısacası acılma varmıs gıbı genıs oldugunu görüyodum ama ılgısı yokmus.. anlayabılır mıyız dersen bence hayır...tecrübe etmıs oldum yanı

bizde kızımla nts ye girdik cok güzeldiiiii iki hafta sonra tekrar gidicez bebeğim dönmüş ama daha 34 haftadayız 24 şubat a vermişti doktor doğumu kızım o kadar dururmu bilemiyorum

kizlar dogumlara az kaldi. dogumdan sonra yaninizda anneniz yada kv ne kadar sure kalacak, ne kadar sure bakima ihtiyacimiz olur acaba?

kizlar dogumlara az kaldi. dogumdan sonra yaninizda anneniz yada kv ne kadar sure kalacak, ne kadar sure bakima ihtiyacimiz olur acaba?

annem kırkım cıkana kadar kalıcak nasıpse. 40 gun cok önemlı annenın ruh ve beden saglıgı acısından.. her acıdan ılgıye ve bakıma ıhtıyac duyulan bı dönem.. ay bı de su al basması denılen zımbırtıdan korkuyorum. lohusa kadın 40 gun abdestsiz oldugundan huzursuz oluyo.. derken ıı saatte olsunlar tesrıf edebılıo. yalnız kalmamakta fayda var..gece uyumuyosun sık emzırmekten.. gündüz annen varken uyuyabılıosun.. 40 tan sonra daha hafıflıyo sıkıntılar. 3 ablam var.. ondan bol keseden atıyo gıbıyım.. hıc dogurmadım laf aramızda:))

valllahi okurken ikinci dogum diye dusundum :)))
ben kimsenin fazla kalmasini istemiyorum kalabaliktan bunalirim zaten sadece esimden utanmam sadece esimi istiyorum. ama annemin ve kv nin hevesini kirmamak icin 40 gun katlanabilir miyim bilmiyorum :S

sirf kimseye muhtac olmamak icin sezeryan degil normal dogum yapmak istiyorum korktugum halde cesaretlendirdim kendimi ...

Kuzum ne de guzel yaptın herseyi ohh.
Güzel bir ani oldu sana.resimleri merakla bekliyorum.
Güzelce dinlen , sabaha bişeyin kalmaz :)

Para bı şekil de çözülür be canım kuzular iyi ya boşver
Para yerine konur nasılsa

Maşallah minigine canım :) sağlıkla zamanın da gelsin inşallah

Açılmayı anlayabileceğimizi sanmıyorum alttan muayene ile belli oluyor sadece
Sancılar düzenli ve sıklaştığında gitmekten başka şansımız yok

Genelde en az 15 20 gün kalıyorlar maksimum 40 çıkana kadar :)

sirf kimseye muhtac olmamak icin sezeryan degil normal dogum yapmak istiyorum korktugum halde cesaretlendirdim kendimi ...

Normal doğum icin korkmuyorum , sezeryan asıl korkutuyor.
Bende eşimden başka kimseyi istemiyorum.
Bu zamana kadar herseyi ikimiz çözdük , sakın geçirmek istiyorum sadece

cnm dogru bılınen yanlıslardan bırı de normal dogumun hemen toparlayıcı yanının herkes ıcın gecerlı olarak baz alınması. benım arkadasım normal dogum yapalı ıkı ay oldu.. hala oturup kalkarken makatına dogru agrı cekıo ve sık sık sancılanıyo..hem de dogumdan sonra kanaman nerden baksan 40 gun devam edıo.. e bı taraftan bebegın süreklı emıyo.. veya yetersız kalan sütünden ve bebekle bırdeb bıre emzırme konusunda uyum saglayamamandan kaynaklı cok bıtkın oluyosun. bı de gögüs ucu yaraları basladı mı tamamdır... ısyanlarda oluyosun.. yanı melegımı kucagıma aldım dert tasa bıttı laylay lom olmuyo.. ben ablalarımın sınır krızlerıne sahıt oldum..tabı bu kısıden kısıye degısır. kımısı daha kolay atlatır. bıraz ınsan psıkolojısı bıraz da anatomısı.. farklı yanı

ben annem kesınlıkle kalsın ısterım.. zaten esım gecelı gunduzlu çalıso.. yalnız basıma kalkamam altından

hamilelik basinda, dogum aninda sezeryanda bisey hissedilmiyo diye istiyodum basta. normal dogumda sancilar acilar var diye..
ama zaman ilerleyip arastirdikca anladimki sezeryan sonrasi cok zor oluyormus genelde. ameliyat nihayetinde..
bende ayni fikirdeyim herseyimizi hep kendimiz cozduk simdiye kadar.yine yanliz sakin olalim 9 aydir sabirsizlikla bekledik bebisimizi dogunca da basbasa tadini cikaralim istiyorum ama... istedigimiz gibi olur mu bilemicem gelen giden bitermi...
ben bide pinpirikliyim evimin duzeninin en ufak sekilde degistirilmesine bile tahammul edemem kendi kendime sinir yaparim :S
oyuzden insallah hemen ayaklanirim..

bel ağrısından kıvranıyorum resmen sanki iğne batıo gibi bide arada bi keskin regl ağrıları gibi sancılar geliyo.yavaştan bünye hazırlıodur kendini belkide.uff gitgide zor olmaya başladı hamilelik işi

Sakinnn :44: aahh ahh.. ben o sakinligu mumla arayacagim yawrucuk mumla bugun ogrendimki gormcm kuck kizi ve esi ile birlikte dogumdan uc gece once bize geliyolarmis kalmaya doguma bi ece kala kv lerde gelicek dogal olarak ve dogumdan sonrada bilemedigim bir sure bizdelerdir zannimca sakinlik?huzur? Dogum oncesi heyecanini esimle basbasa yasama luksu? Doguma girdigin psikoloji muhimmis ya heh iste ben kesin kufrederek ayilirim narkozdan bu gdisle.. ama bi tatli huzur istiyodum ben sadece cok mu sey istedim acaba bilemedim ki.. :26:

Kızlar eşime dedim gel seninde parmak ölçümünü yaapalım 205 çıktı diğer elden 172 o arada tatlı bisküvi yedi çayla ama sizce ne yapmalıyım ne testi yaptırmalıyım korktum şeker varsa diyee

Heh al benden de o kadar, herseyin yeri degisecek muhtemelen ama ben hazirlikliyim kim ne istiosa yapsin takilsinlar ben nasilsa ayaklaninca hallederim hepicini Allahin izniyle ve oyle 40 gun filan yok aman aman max bi hafta akabinde logusa depresyonu adi altinda heyheylenicemmm yaptim ben planimi he tabi insallah bunlarin hicbirine gerek kalmaz da anlayis beklemeli miyiz beklememelimiyiz bilemiyorum hic :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…