Çok sevindim canım heycanla bekliyoruz bakalım, hadi geçmiş olsun süper bir anı biz tembellikten öyle şeylere kalkışamıyoruz termesos ile seni tebrik ettim. Artık mevlütte bişeyler yaparız bizde inşallah :)
Cnm ne güzel rahatlamışsın bizde pzt başlayacaz annemle ve gözümde büyüyor.yorulmadan yavas yavas yapcz mecburslmm güzel annişlerr nabersinizbiz bugün epey temizlik yaptık annemle, daha doğrusu annem yaptı bende sağda solda dolandım iştee. ohh heryer tertemiz oldu. öpüyorum hepinizi
Kızlarrrrr bugün baby shower vardı biliosunuz, mahvoldummmmm perişanımmmmm tuvalete gidecek halim kalmadııııı..
Çok güzel geçti en kısa sürede resimleri paylaşıcam, herşeyden önce tüm arkadaşlarımı bir arada görmek makara yapmak ve günün prensesi olmak süperdiiii :)
Zaten minik prenses gelince yüzüme bakan olmıcakkk.. Pehhhh..
Bişi dicem bu yorgunlukla doğurmazsam iyidir, kız içimde deli deli dalgalar yaratıo ve yere basamıorum çatı ağrısından. Allaaammmm bari gidem de yoğurt yiyemmmm, protein olsun yavruma :)
Hepinizi öpüorummmmm
kızlar selam nasılsınız bakalım heyecan dorukta az kaldı valla minnaklarımıza :)
bugün ilk kez nts ye girdim bende 25 dk sürdü ama çok güzeldi pıt pıt bayıldım yani :) 37 haftadayız 2.750 gram olmuş bizimki doktorumuz iyi dedi normalde bende sezeryan olucaktım 30 ocakta günüm doluyor sezeryan için gün vericek salı gününe 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktorumuz tabi bu arada bebğim tamamen aşağıya inmiş zaten çok baskı hissediyorum bende bu 10 gün içinde nişan gelmesi su gelmesi falan olursa hemen ara dedi doktorum sanırım belki bişiyler olabilir sanki öyle hissettim doktorumuz korkutmamak için temkinli davrandı sanırım bakalım nasıl olucak :)
kızlar bu arada biz kendimiz evde hiç açılma olduğunu falan hissedebilirmiyiz sence hani sancımız olsa bile tam açılma olmadan hastaneye gitmesek diyorum :)
kızlar bu arada elimde nts kağıdımda var burdan bişeye falan bakılıyormu yazıyormu :)
kizlar dogumlara az kaldi. dogumdan sonra yaninizda anneniz yada kv ne kadar sure kalacak, ne kadar sure bakima ihtiyacimiz olur acaba?
annem kırkım cıkana kadar kalıcak nasıpse. 40 gun cok önemlı annenın ruh ve beden saglıgı acısından.. her acıdan ılgıye ve bakıma ıhtıyac duyulan bı dönem.. ay bı de su al basması denılen zımbırtıdan korkuyorum. lohusa kadın 40 gun abdestsiz oldugundan huzursuz oluyo.. derken ıı saatte olsunlar tesrıf edebılıo. yalnız kalmamakta fayda var..gece uyumuyosun sık emzırmekten.. gündüz annen varken uyuyabılıosun.. 40 tan sonra daha hafıflıyo sıkıntılar. 3 ablam var.. ondan bol keseden atıyo gıbıyım.. hıc dogurmadım laf aramızda:))
Kızlarrrrr bugün baby shower vardı biliosunuz, mahvoldummmmm perişanımmmmm tuvalete gidecek halim kalmadııııı..
Çok güzel geçti en kısa sürede resimleri paylaşıcam, herşeyden önce tüm arkadaşlarımı bir arada görmek makara yapmak ve günün prensesi olmak süperdiiii :)
Zaten minik prenses gelince yüzüme bakan olmıcakkk.. Pehhhh..
Bişi dicem bu yorgunlukla doğurmazsam iyidir, kız içimde deli deli dalgalar yaratıo ve yere basamıorum çatı ağrısından. Allaaammmm bari gidem de yoğurt yiyemmmm, protein olsun yavruma :)
Hepinizi öpüorummmmm
ıhtıyaclarımız ve bu ay ıcerısınde yapmamız gereken ödemeden dolayı 95 gr toplamda 3 bılezıgımı bozdurcaz p.tesı.. normalde can sıkıcı bı durum eskıden olsa vah tüh ederdım kızlar.. oglumu kucagıma saglıkla alacagım gunler ınsaallah yakın oldugundan mıdır nedır... tarıfı yok yaaa. umurumda degıl gıden gıtsın.. hem allah kımseyı borç sahıbı etmesın cok büyük yük.. ben nefes alamıyorum bırıne 5 kurus borcum olsun...ödemeyı normalde subat ıcınde yapacagımızı söylememıze ragmen esımle karar aldık.. oglusumuzla sıfır baslayalım tertemız bı sayfa acalım dedık.. umarım öyle olur
kızlar selam nasılsınız bakalım heyecan dorukta az kaldı valla minnaklarımıza :)
bugün ilk kez nts ye girdim bende 25 dk sürdü ama çok güzeldi pıt pıt bayıldım yani :) 37 haftadayız 2.750 gram olmuş bizimki doktorumuz iyi dedi normalde bende sezeryan olucaktım 30 ocakta günüm doluyor sezeryan için gün vericek salı gününe 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktorumuz tabi bu arada bebğim tamamen aşağıya inmiş zaten çok baskı hissediyorum bende bu 10 gün içinde nişan gelmesi su gelmesi falan olursa hemen ara dedi doktorum sanırım belki bişiyler olabilir sanki öyle hissettim doktorumuz korkutmamak için temkinli davrandı sanırım bakalım nasıl olucak :)
kızlar bu arada biz kendimiz evde hiç açılma olduğunu falan hissedebilirmiyiz sence hani sancımız olsa bile tam açılma olmadan hastaneye gitmesek diyorum :)
kizlar dogumlara az kaldi. dogumdan sonra yaninizda anneniz yada kv ne kadar sure kalacak, ne kadar sure bakima ihtiyacimiz olur acaba?
sirf kimseye muhtac olmamak icin sezeryan degil normal dogum yapmak istiyorum korktugum halde cesaretlendirdim kendimi ...
valllahi okurken ikinci dogum diye dusundum :)))
ben kimsenin fazla kalmasini istemiyorum kalabaliktan bunalirim zaten sadece esimden utanmam sadece esimi istiyorum. ama annemin ve kv nin hevesini kirmamak icin 40 gun katlanabilir miyim bilmiyorum :S
sirf kimseye muhtac olmamak icin sezeryan degil normal dogum yapmak istiyorum korktugum halde cesaretlendirdim kendimi ...
Normal doğum icin korkmuyorum , sezeryan asıl korkutuyor.
Bende eşimden başka kimseyi istemiyorum.
Bu zamana kadar herseyi ikimiz çözdük , sakın geçirmek istiyorum sadece
Normal doğum icin korkmuyorum , sezeryan asıl korkutuyor.
Bende eşimden başka kimseyi istemiyorum.
Bu zamana kadar herseyi ikimiz çözdük , sakın geçirmek istiyorum sadece
hamilelik basinda, dogum aninda sezeryanda bisey hissedilmiyo diye istiyodum basta. normal dogumda sancilar acilar var diye..
ama zaman ilerleyip arastirdikca anladimki sezeryan sonrasi cok zor oluyormus genelde. ameliyat nihayetinde..
bende ayni fikirdeyim herseyimizi hep kendimiz cozduk simdiye kadar.yine yanliz sakin olalim 9 aydir sabirsizlikla bekledik bebisimizi dogunca da basbasa tadini cikaralim istiyorum ama... istedigimiz gibi olur mu bilemicem gelen giden bitermi...
ben bide pinpirikliyim evimin duzeninin en ufak sekilde degistirilmesine bile tahammul edemem kendi kendime sinir yaparim :S
oyuzden insallah hemen ayaklanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?