Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Bence de kesinlikle bis ne oldugumuzu bi anlayalim mumkunse, ben de kismetse dogumda hastanede bi tek esimi istiyorum yanimda ne annem ne kv, sonucta ozel hast.sigortadan bi ton para aliyo hizmetini de ona gore sunmak zorunda, biz sorun yasarsak bascas dugmeye hemsireciklerimiz ilgilenicekler de bunu buyuklerimize anlatmak zor oldu tabi onlarin zamaninda bebegi sadece emzirmeden emzirmeye getiriolrmis yanina annenin ve hemsire birakip gidiomus tabi o zaman ssk zamani simdiki uygulamalra asina degiller tabii ama anladilar cok sukur sonunda

Ayy masallah oglusuna da sana da annesi
Allah sutunu bil etsin insallah guselimmm
Benim tek merak ettigim dogum sonrasi bas agrin oldu mu ignenin etkisi ne kadar surdu ?
Tekrardan hayirli olsun Allah anali babali buyutsun canim darisi basimiza hayirlisiyla insallah aminnn

canım maşallah size
çok şükür iyisiniz
demek ki son zamanlarda gelen bel ve kasık ağrısını dikkate almak lazım
benım de bel ağrım artıyor sanki yanı mutlaka hergün oluyor
seni okuyunca daha da heyecanlandım yaa:18::18:
ALlahım hepimize kolay doğumlar versin
ne güzel spinal sezaryen olmuşsun ve rahat geçmiş
SAğlıkla büyütün oğlunuzu
biz de inşallah kucağımızda görelim

Aynen canim aminnn allahtan kv anlayisli konuscakmis olmaz ole sey sen bize gel dogumdan bigun evvel beraber gideris diye.. normal zaman olsa istedikleri kadar kalsinlar seve seve basimla birlikte ama ilk dogumum bu heyecani sadece esimle beraber yasamk istiyo olusum gayet normal diye dusunuyorum sonucta bu yawruyu ikimiz yaptik ikimizin ortak olusumu o bizim yawrumuz Allahin izniyle

Gözün aydın tatlım,darısı bizim başımıza inşallah.Bizler de çok heyecanlıyız,son haftalara girdik.İnşallah hepimizin doğumu kolay geçer ve anlatacak güzel doğum hikayelerimiz olur.Canım şunu merak ettim spinal anestezi baş ağrısı yaptı mı sende?

Isılayım guzel sonuclar alırsın inşallah
Bak ne güzel gönlüne göre süslerini de bulmuşsun :)

Edam merakla bekliyorduk , ikinizde sağlıklısiniz maşallah :)

Kv anlayışlı olmasına sevindim kuzum.
Ben şimdi geldim sırt üstü yatmak dısında bı sıkıntı olmadı canım

Bunlar da bizim bebek şekerimiz, kapı süsümüz ve çikolatamız. Eşimin annesi ve ablası hazırlatıyor hepsini sağolsunlar. Ben hastalanınca eve hapsedildim dışarı çıkmıyorum artık.

insülin kullanıyor musun? diyet zaten yapıyorsundur.çok geçmiş olsun. Endokrinologla görüşürsen haber bize. hastaneye seni şeker kont.ü için mi yatıracaklar, insülin dozu ayarlamk için mi. benim ilk bebekte dr.um diyetle kont. edemezsek hastaneye yatırıp insülin başlarız demişti. inş gerek kalmaz yatmana.

Ohhh hadi gozun aydin tatlim, ne guselll miss gibi tertemiz olmussunnnn darisi basima insallah

Gözünüz aydın. bebeğinizin yaşı uzun olsun Allah analı babalı büyütsün. size de çok geçmiş olsun. darısı bizim başımıza..

Canım sen niye facede aramızda değilsin?

Anladım tatlım İstanbul sandım güle güle dağıt inşallah.

kızlar face grubunun linki neydi?beni de alırsanız bir face adresi aldım ekleyeyim

ilkokul,şekerin kaçlarda çıkıyor? bende de çıktı şeker ama bebeğim irileşmedi şükür haftasına yakın,1 hafta kadar geriden geliyor hatta
ama doktorum eğer hastaneye yatman gerekirse korkma,çekinme demişti,unutma bebeğin ve senin için böylesi daha iyi olacağı için yatırıyorlar
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…