Maşallah kuzuna canım 2 hafta sonra 500 gram alsanda 3250 olur kuzucun canım inşallah Rabbimin izniyle rahata kavuşcan şekeride Allah'ın izniyle atlatcaz canım az daha sabret madem bebiş aşağıda aman ayaklarını uzatıp dinlenmeye özen göster. Arkadaşım 38 haftada 3200 doğurdu normal doğumla ondada şeker vardı küvezde falanda kalmadı.
Ahh canım o kekler börekler yokmu ama hep 2 hafta sonra yiyeceğini hayal et bak ne kadar sktık dişimizi artık bu konuda taviz verme yeme kuzunu düşün canım.
canım bizde aynı durumdayız bebişin büyümesi için hergün et yemeye başladım mesela bütün tavuğu haşlıyorum 2-3 gün gidiyor et suyunada şehriye atıp çorba yapıyorum balık yiyorum onun dışında haftada 1 de olsa kırmızı et kavurma yapıyorum yiyorum yağsız yemeye çalışıyorum herşeyi süt yumurta yoğurt peynir eksik etme şekerin yoksa bol bol sütlü tatlı ye sahlep iç, boza iç hindistan cevizinin çok büyüttüğünü duydum bulgr pilavı ye bebeğin kilosu maşallah canım genede 2500 olmuş.
sagol cnm birazda benim yüzümden oldu yaa ben hiç peynir süt yogurt yiyemiyoruküçüklüğümden beri yememişim.calsiyum verdi onuda içmedim içseydim bu kadar olmazdı vitaminlerimide düzenli almadım şimdi stres yapıyum dediklerini yapıcam inşş normale döner
Kızlar eşime dedim gel seninde parmak ölçümünü yaapalım 205 çıktı diğer elden 172o arada tatlı bisküvi yedi çayla ama sizce ne yapmalıyım ne testi yaptırmalıyım korktum şeker varsa diyee
sen de bu konuda oldukça tecrübelisin ama benim bildiğim önemli olan ana öğünlerden sonraki ölçüm ve sabah açlık için olan. bu güne kadar gittiğim hiçbir dr. ara öğünden sonra ölçüm yap demedi. benim hamilelik dışında da şekerim düştüğü için end. e filanda çok gittim. sen bilirsin ama bir de ana öğünlerde deneyin istersen.
Kizlar iyi geceler,
ancak firsat buldum yazmak icin.
Bizde dün kontrole gittik. Normalde saat 20'de olan randevumuz, doktorun dogumlari yüzünden 23e ertelendi.
DOktor uykusuz, yorgun olur, bu yüzden cok ilgilenmez diye acikcasi korkmadim degil. Ama saolsun cok iyi ilgilendi, kaldi ki en son hastasi da ben degildim.
33 haftalik, bebegim 2300 gr, boyu da 43cm olmus.
Doktorumla uzun uzun konusma firsatimm oldu.
Cati muaynesi yapmiyormus, benim biraz korkum oldugunu biliyor. Sezeryan icin seni ikna edip daha cok para kazanmak icin cati muaynesi yaparim, acir, sende korkarsin sezeryan istersin dedi ama sen normal dogum istiyorsun o yüzden catini sancilarin geldiginde dogum aninda kontrol ederiz, iyiyse devam ederiz, degilse sezeryana zaten son anda da aliniyor dedi.
Epidural konusunda kararsiz oldugumu söyledim. Dayanabildigin kadar dayanirsin, baktik ki, 3-4 cm acilmada dayanamiyacak gibi oldun yapariz, ama 6-7 cm dayandiysan, ondan sonrada biraz daha disini sIkarsin dedi. Epiduralin, risklerini sordum, felc olma riskini mesela, istanbulda araba kullaniyorsaniz, ölüm riski daha cok dedi.
Ama epidural yapan anestezi uzmanin da cok önemli oldugunu söyledi.
Bundan sonra ki kontrolüm iki hafta sonra 35 haftalikken, ilk defa o zaman NST'ye giricem.
Dktorumdan cok memnunum cok sükür. Anadolu yakasinin en iyi doktorlarindan kendisi, hemde aslinda Op. Dr. oldugu icin sezeryanci olacagini düsünmüstüm ama degil.
Zaten dogumlara ekibiyle geliyormus, yaklasik 10-11 kisi birden, hastane hangi hastane olursa olsun, orda ki personelle hic bi alakan olmuyor, senin muattabin biz olucaz dedi. Ebesinden, hemsiresine, anestezi uzmanina kadar. O yüzden hastanenin cok bi önemi yok, ucuz olani sec dedi, sadece bi kac hastane sundu secenekler arasinda.
Benden bu kadar aklima gelirse, yazarim kizlar.
ıhtıyaclarımız ve bu ay ıcerısınde yapmamız gereken ödemeden dolayı 95 gr toplamda 3 bılezıgımı bozdurcaz p.tesı.. normalde can sıkıcı bı durum eskıden olsa vah tüh ederdım kızlar.. oglumu kucagıma saglıkla alacagım gunler ınsaallah yakın oldugundan mıdır nedır... tarıfı yok yaaa. umurumda degıl gıden gıtsın.. hem allah kımseyı borç sahıbı etmesın cok büyük yük.. ben nefes alamıyorum bırıne 5 kurus borcum olsun...ödemeyı normalde subat ıcınde yapacagımızı söylememıze ragmen esımle karar aldık.. oglusumuzla sıfır baslayalım tertemız bı sayfa acalım dedık.. umarım öyle olur
maaşallah bebişekızlar selam nasılsınız bakalım heyecan dorukta az kaldı valla minnaklarımıza :)
bugün ilk kez nts ye girdim bende 25 dk sürdü ama çok güzeldi pıt pıt bayıldım yani :) 37 haftadayız 2.750 gram olmuş bizimki doktorumuz iyi dedi normalde bende sezeryan olucaktım 30 ocakta günüm doluyor sezeryan için gün vericek salı gününe 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktorumuz tabi bu arada bebğim tamamen aşağıya inmiş zaten çok baskı hissediyorum bende bu 10 gün içinde nişan gelmesi su gelmesi falan olursa hemen ara dedi doktorum sanırım belki bişiyler olabilir sanki öyle hissettim doktorumuz korkutmamak için temkinli davrandı sanırım bakalım nasıl olucak :)
kızlar bu arada biz kendimiz evde hiç açılma olduğunu falan hissedebilirmiyiz sence hani sancımız olsa bile tam açılma olmadan hastaneye gitmesek diyorum :)
masallah kuzucuguna:) cnm acılma varmıs gıbı gelıodu bana..ama dr. zerre acıklık yok hatta vajınan cok cok dar. vajınusmus var mı dıe bıle sordu. uzun süre ilişki olmamıs bebekten dolayı tedbır ıcın mı yoksa bu yönde rahatsızlıgın mı var dedı. kendısı benı muayene ederken kalktım sıcradım bıraz zorluk cıkardım kastım kendımı.. yanı kısacası acılma varmıs gıbı genıs oldugunu görüyodum ama ılgısı yokmus.. anlayabılır mıyız dersen bence hayır...tecrübe etmıs oldum yanı
valllahi okurken ikinci dogum diye dusundum :)))
ben kimsenin fazla kalmasini istemiyorum kalabaliktan bunalirim zaten sadece esimden utanmam sadece esimi istiyorum. ama annemin ve kv nin hevesini kirmamak icin 40 gun katlanabilir miyim bilmiyorum :S
sirf kimseye muhtac olmamak icin sezeryan degil normal dogum yapmak istiyorum korktugum halde cesaretlendirdim kendimi ...
Normal doğum icin korkmuyorum , sezeryan asıl korkutuyor.
Bende eşimden başka kimseyi istemiyorum.
Bu zamana kadar herseyi ikimiz çözdük , sakın geçirmek istiyorum sadece
ailecek balsınız şekersiniz bebeğim ♥Kızlar eşime dedim gel seninde parmak ölçümünü yaapalım 205 çıktı diğer elden 172o arada tatlı bisküvi yedi çayla ama sizce ne yapmalıyım ne testi yaptırmalıyım korktum şeker varsa diyee
bebeğin büyümesi genetik biraz da. ben normalmişim ama babası çok kiloluymuş doğduğunda. 4,5 dan fazlaymış hatta. siz elinizden geleni yapın, ortalamada olduktan sonra kiloları üzülmeyin bence. Zaten 2500 - 3500 arası normal doğum kilosu. sizlerinde zaten o haftaya kadar o kiloya ulaşır. yeterki sağlıklı olsunlar.
dr.un sözleri de çok etkiliyor. benim kızımın kafası 2,5 hafta öndeydi, şimdi 3 hafta öndeymiş. Ama dr. um bana akıllı çocuk olacak , 3 hafta ileride kafa büyüklüğü dedi. bir arkadaş burda yazmıştı sanırım, dr. u koca kafalı bu bebek demiş.dr um böyle deyince hiç üzülmedim ,telaşlanmadım ama koca kafalı olacak bu dese bir de kız bebek üzülürdüm herhalde.
napalım biz burada birbirimize moral veririz , destekte oluruz di mi kızlar:))
sen de bu konuda oldukça tecrübelisin ama benim bildiğim önemli olan ana öğünlerden sonraki ölçüm ve sabah açlık için olan. bu güne kadar gittiğim hiçbir dr. ara öğünden sonra ölçüm yap demedi. benim hamilelik dışında da şekerim düştüğü için end. e filanda çok gittim. sen bilirsin ama bir de ana öğünlerde deneyin istersen.
hamilelik basinda, dogum aninda sezeryanda bisey hissedilmiyo diye istiyodum basta. normal dogumda sancilar acilar var diye..
ama zaman ilerleyip arastirdikca anladimki sezeryan sonrasi cok zor oluyormus genelde. ameliyat nihayetinde..
bende ayni fikirdeyim herseyimizi hep kendimiz cozduk simdiye kadar.yine yanliz sakin olalim 9 aydir sabirsizlikla bekledik bebisimizi dogunca da basbasa tadini cikaralim istiyorum ama... istedigimiz gibi olur mu bilemicem gelen giden bitermi...
ben bide pinpirikliyim evimin duzeninin en ufak sekilde degistirilmesine bile tahammul edemem kendi kendime sinir yaparim :S
oyuzden insallah hemen ayaklanirim..
bel ağrısından kıvranıyorum resmen sanki iğne batıo gibibide arada bi keskin regl ağrıları gibi sancılar geliyo.yavaştan bünye hazırlıodur kendini belkide.uff gitgide zor olmaya başladı hamilelik işi
Sakinnn :44: aahh ahh.. ben o sakinligu mumla arayacagim yawrucuk mumlabugun ogrendimki gormcm kuck kizi ve esi ile birlikte dogumdan uc gece once bize geliyolarmis kalmaya doguma bi ece kala kv lerde gelicek dogal olarak ve dogumdan sonrada bilemedigim bir sure bizdelerdir zannimca sakinlik?huzur? Dogum oncesi heyecanini esimle basbasa yasama luksu? Doguma girdigin psikoloji muhimmis ya heh iste ben kesin kufrederek ayilirim narkozdan bu gdisle.. ama bi tatli huzur istiyodum ben sadece cok mu sey istedim acaba bilemedim ki.. :26:
Kızlar eşime dedim gel seninde parmak ölçümünü yaapalım 205 çıktı diğer elden 172o arada tatlı bisküvi yedi çayla ama sizce ne yapmalıyım ne testi yaptırmalıyım korktum şeker varsa diyee
Heh al benden de o kadar, herseyin yeri degisecek muhtemelen ama ben hazirlikliyim kim ne istiosa yapsin takilsinlar ben nasilsa ayaklaninca hallederim hepicini Allahin izniyle ve oyle 40 gun filan yok aman aman max bi hafta akabinde logusa depresyonu adi altinda heyheylenicemmm yaptim ben planimihe tabi insallah bunlarin hicbirine gerek kalmaz da anlayis beklemeli miyiz beklememelimiyiz bilemiyorum hic :44:
Kizlar iyi geceler,
ancak firsat buldum yazmak icin.
Bizde dün kontrole gittik. Normalde saat 20'de olan randevumuz, doktorun dogumlari yüzünden 23e ertelendi.
DOktor uykusuz, yorgun olur, bu yüzden cok ilgilenmez diye acikcasi korkmadim degil. Ama saolsun cok iyi ilgilendi, kaldi ki en son hastasi da ben degildim.
33 haftalik, bebegim 2300 gr, boyu da 43cm olmus.
Doktorumla uzun uzun konusma firsatimm oldu.
Cati muaynesi yapmiyormus, benim biraz korkum oldugunu biliyor. Sezeryan icin seni ikna edip daha cok para kazanmak icin cati muaynesi yaparim, acir, sende korkarsin sezeryan istersin dedi ama sen normal dogum istiyorsun o yüzden catini sancilarin geldiginde dogum aninda kontrol ederiz, iyiyse devam ederiz, degilse sezeryana zaten son anda da aliniyor dedi.
Epidural konusunda kararsiz oldugumu söyledim. Dayanabildigin kadar dayanirsin, baktik ki, 3-4 cm acilmada dayanamiyacak gibi oldun yapariz, ama 6-7 cm dayandiysan, ondan sonrada biraz daha disini sIkarsin dedi. Epiduralin, risklerini sordum, felc olma riskini mesela, istanbulda araba kullaniyorsaniz, ölüm riski daha cok dedi.
Ama epidural yapan anestezi uzmanin da cok önemli oldugunu söyledi.
Bundan sonra ki kontrolüm iki hafta sonra 35 haftalikken, ilk defa o zaman NST'ye giricem.
Dktorumdan cok memnunum cok sükür. Anadolu yakasinin en iyi doktorlarindan kendisi, hemde aslinda Op. Dr. oldugu icin sezeryanci olacagini düsünmüstüm ama degil.
Zaten dogumlara ekibiyle geliyormus, yaklasik 10-11 kisi birden, hastane hangi hastane olursa olsun, orda ki personelle hic bi alakan olmuyor, senin muattabin biz olucaz dedi. Ebesinden, hemsiresine, anestezi uzmanina kadar. O yüzden hastanenin cok bi önemi yok, ucuz olani sec dedi, sadece bi kac hastane sundu secenekler arasinda.
Benden bu kadar aklima gelirse, yazarim kizlar.
en büyük zenginlik borçsuz hayatmış tatlım , en büyük ve en huzurlu şeydir bu.. elden çıkıyor diye bakmaman çok güzel..dert bitiyor gözüyle bakmak en doğrusu evet.. Rızkınız bol olsun inşallah ♥
maaşallah bebişe
zaten sezeryan olacaksan, tam açılmayı neden bekleyeceksin ki aşağıdan?
meryemim ben , deseydin.. herkes çocuk yapmadan günah yapma telaşında, ben de günah yapmadan çocuk yaptım doktor beyy
dar olunca vajinusmus mu oluyomuşun.... ilişki çetereni felan sorma.. ilginçmiş doktorun
aynen... ben sadece kocamla olmak istiyorumm
sadece kendi huzurumu düşündüğümden değil , o ağrım sızım esnasında bebekle sadece eşim ilgilenmek zorunda kalmalı ki , iyice bağlansınlar birbirlerine.. ne kadar cefasını çekerse oğluşumun o kadar iyidir. baba-oğulun et- tırnak gibi olmasını istiyorum.. inşallah ♥
ailecek balsınız şekersiniz bebeğim ♥
şaka bir yana, o da görünsün tabii ki doktora.. böylece beslenme şeklinizi tümden değiştirirsiniz ve daha rahat olur sizin için
koca kafalı , patates kafalı , tombi , minnak camışımmm , dolmacıkımız o bizimm ♥ ve babası da annesi de o patates kafaya aşıkk ♥ benim mustuvammm ooo ♥
yemişim doktoru ebeyii
benim de tekrar ölçtürmem gerek.. koldan. ana öğün sonrası lazımmış, öğle yemeğinden 1 saat sonra gidicekmişim. normal ye öğle yemeğini dedi.
en büyük zenginlik borçsuz hayatmış tatlım , en büyük ve en huzurlu şeydir bu.. elden çıkıyor diye bakmaman çok güzel..dert bitiyor gözüyle bakmak en doğrusu evet.. Rızkınız bol olsun inşallah ♥
koca kafalı , patates kafalı , tombi , minnak camışımmm , dolmacıkımız o bizimm ♥ ve babası da annesi de o patates kafaya aşıkk ♥ benim mustuvammm ooo ♥
yemişim doktoru ebeyii
benim de tekrar ölçtürmem gerek.. koldan. ana öğün sonrası lazımmış, öğle yemeğinden 1 saat sonra gidicekmişim. normal ye öğle yemeğini dedi.
Sakinnn :44: aahh ahh.. ben o sakinligu mumla arayacagim yawrucuk mumlabugun ogrendimki gormcm kuck kizi ve esi ile birlikte dogumdan uc gece once bize geliyolarmis kalmaya doguma bi ece kala kv lerde gelicek dogal olarak ve dogumdan sonrada bilemedigim bir sure bizdelerdir zannimca sakinlik?huzur? Dogum oncesi heyecanini esimle basbasa yasama luksu? Doguma girdigin psikoloji muhimmis ya heh iste ben kesin kufrederek ayilirim narkozdan bu gdisle.. ama bi tatli huzur istiyodum ben sadece cok mu sey istedim acaba bilemedim ki.. :26:
kızlarrr hepinize merhaba muhabbetin ortasına dalıyorum ama geçmişi çok okuyamadım malum bebişle biraz zor oluyor internete girmekinşallah hepiniz iyisinizdir. iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler :)
sıpamı sorarsanız çok sağlıklı maşallahbirazcık sarılığımız var o kadar.
biraz da doğumdan bahsedeyim size...
6 ocak(benim doğum günümde) gecesi sancım başladı ama aklıma bile gelmiyor doğum sancısı olabileceği belime ve kasıklarıma vuran bir ağrı sadece can yakıcı birşey değil yani... akşam 11den sabah 4e kadar sancım oldu neredeyse 5 dk. bir oluyordu. sabah 4 gibi işin ciddiyetini anlayıp hastaneye gitmeye karar verdimbir duş aldım sancılarım azalınca eşime dedim boşver gitmeyelim ben iyiyim...
neyse gündüz oldu hafif sancılarım var ama hastaneye gitmeye değmez diye 14.30 a kadar bekledim. eşimin ve annemin ısrarıyla 15.00 gibi hastaneye gittim.doktorum hemen nstye aldı. tabiki sancılar düzenli ve yüksek çıktı. dr.um hemen alttan muayene yapalım dedi:18:ama doğumdan daha çok alttan muayeneden korkuyordum ki kendimi çok kastım ve çığlık çığlığa kalktım o koltuktanama aslında o kadar korkunç değildi de ben çok kasıldım. neyse 2 cm açılma olmuş ve doğum başlamış:18::18: nasıl ağlıyorum ama ben normal doğuramam çok acıyooo yapamam daha erken olamaz diye doktorum başımı okşadı tamam ben seni sezeryana alıcam ağlama dedi hemen annaemleri aradım çantayı alın gelin doğum başlamış diye herkes şok apar topar beni sezeryana aldılar spinal sezeryan istedim. ameliyathanede beni oturttular belime bir iğne yaptılar hiçbir şey anlamadım sonra belimden aşağıya bir sıcaklık indi. ve ayaklarımı hissetmemeye başladım. dokunduklarını hissediyorum ama acı hissetmiyorum. veee nihayet kara kafalı sıpam dünyaya geldi. çok güzeel bir duygu inşallah hepiniz sağlıcakla yaşarsınızzz... kuvezde yalnızca 1 saat kaldı biraz oksijenn verdiler o kadar sonrası bilinen telaş emzirme... bebişim memişlerimi çok acıttı tabi analık iç güdüsüyle dişimi sıktım sütüm hemen geldi hiç sıkıntı yaşamadım ama şuanda onu doyuracak kadar çok değil mama takviyesi yapıyoruz mecburen
kızlar size tavsiyem doğuma giderken mutlaka tavuksuyu çorba yapıp gidin iki gün boyunca sadece onu içip direncimi korudum. yoksa çok bitkin düşüyorsunuz. mutlaka humana süt arttırıcı çay alın onu içerken sütlerim damlıyorve tabiki ayva çekirdeği mucizesi...göğüs acılarım yok denecek kadar az çok şükür... sormak istediğiniz birşey olursa sorun gerçi çok sık giremiyorum ama denk gelirsem mutlaka cevaplarım
bizim hikayemiz böylee..çok uzun yazdım hakkınızı helal edin oğlum da ben de hepinizi öpüyoruzzzz
Gunaydin kızlar ,
guzel bir gün olsun hepimize.
ben bugün kuaför olayını halledeceğim , Perşembe cati muayenemiz var :/
Sanirim bitmeyecek ama en azından müdahale etmesinler yeter. Ben kendi annemi uyardım yok sütun gelmiyor bu cocuk doymuyor lafları asla etme dedim ne kadar dinler bilmiyorum ama tersimdir :)
kayinvalide ve kayınpeder ayrilar. Kv ile aynı sehirde değiliz burda da kalacak yeri yok ona kalsa şimdi budaydı ama dogum oncesi sakinlik istiyorum kimseyi istemiyorum dedim sonrası ne yaparım bilmiyorum
allah hepimizin gönlüne göre rahat bir donem nasip etsin
Takipte ol canım
Nasil bir düşünce ben anlamıyorum bu insanları zaten düzenin altüst olacak birde misafir olacak evde birde çocuklu
kendi istermiydi acababana da Abi'm ve 3 yaşındaki kızı gelecek anneme diyorum ben bakarım diyor :) sınır bozucu
duzen konusunda özellikle mutfak konusunda bende cok takik durumdayımne olacak bakalım
Sabah ac karnına deneyin birde kuzu ve tok
40gun ölüm olur zaten hemen yol vermek gerek dayanılır gibi değil
Cok sevindim tatlım sizin adınıza :) kuzunda cok iyi maşallah .
epidural olayını bende doktorunun dediği gibi düşünüyorum , hakkımızda hayırlısı bir nefeste kavuşalım inşallah
Kesinlikle yoksa olayın dısında hissederler kendilerini, en bastan bağlansınlar en güzeli.
Yardimci olmak zorunda olunca korkularına teslim olamazlar :) misal kocam ben kucağıma almam derdi ama biz olacağız deyince mecbur olduğunun farkına vardı.
dogum ani icinde kararı ona bıraktım kızını beraber görmek istersen gir dedim, bana kalsa girmemesi daha iyi.ama her özel şeyi kendime ayırmak bencillik gibi geliyor kendinin karar vermesi en Sağlam'ı
kızlarrr hepinize merhaba muhabbetin ortasına dalıyorum ama geçmişi çok okuyamadım malum bebişle biraz zor oluyor internete girmekinşallah hepiniz iyisinizdir. iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler :)
6 ocak(benim doğum günümde) gecesi sancım başladı ama aklıma bile gelmiyor doğum sancısı olabileceği belime ve kasıklarıma vuran bir ağrı sadece can yakıcı birşey değil yani... akşam 11den sabah 4e kadar sancım oldu neredeyse 5 dk. bir oluyordu. sabah 4 gibi işin ciddiyetini anlayıp hastaneye gitmeye karar verdimbir duş aldım sancılarım azalınca eşime dedim boşver gitmeyelim ben iyiyim...
neyse gündüz oldu hafif sancılarım var ama hastaneye gitmeye değmez diye 14.30 a kadar bekledim. eşimin ve annemin ısrarıyla 15.00 gibi hastaneye gittim.doktorum hemen nstye aldı. tabiki sancılar düzenli ve yüksek çıktı. dr.um hemen alttan muayene yapalım dedi:18:ama doğumdan daha çok alttan muayeneden korkuyordum ki kendimi çok kastım ve çığlık çığlığa kalktım o koltuktanama aslında o kadar korkunç değildi de ben çok kasıldım. neyse 2 cm açılma olmuş ve doğum başlamış:18::18: nasıl ağlıyorum ama ben normal doğuramam çok acıyooo yapamam daha erken olamaz diye doktorum başımı okşadı tamam ben seni sezeryana alıcam ağlama dedi hemen annaemleri aradım çantayı alın gelin doğum başlamış diye herkes şok apar topar beni sezeryana aldılar spinal sezeryan istedim. ameliyathanede beni oturttular belime bir iğne yaptılar hiçbir şey anlamadım sonra belimden aşağıya bir sıcaklık indi. ve ayaklarımı hissetmemeye başladım. dokunduklarını hissediyorum ama acı hissetmiyorum. veee nihayet kara kafalı sıpam dünyaya geldi. çok güzeel bir duygu inşallah hepiniz sağlıcakla yaşarsınızzz... kuvezde yalnızca 1 saat kaldı biraz oksijenn verdiler o kadar sonrası bilinen telaş emzirme... bebişim memişlerimi çok acıttı tabi analık iç güdüsüyle dişimi sıktım sütüm hemen geldi hiç sıkıntı yaşamadım ama şuanda onu doyuracak kadar çok değil mama takviyesi yapıyoruz mecburen
kızlar size tavsiyem doğuma giderken mutlaka tavuksuyu çorba yapıp gidin iki gün boyunca sadece onu içip direncimi korudum. yoksa çok bitkin düşüyorsunuz. mutlaka humana süt arttırıcı çay alın onu içerken sütlerim damlıyorve tabiki ayva çekirdeği mucizesi...göğüs acılarım yok denecek kadar az çok şükür... sormak istediğiniz birşey olursa sorun gerçi çok sık giremiyorum ama denk gelirsem mutlaka cevaplarım
bizim hikayemiz böylee..çok uzun yazdım hakkınızı helal edin oğlum da ben de hepinizi öpüyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?