cnm sen hangı ıldesın merak ettım acıkçası. kaldı mı öyle çag dısı butona basma işi yaa. cok eskıdendı onlar. nst cihazları artık süper teknoloji. sen sadece hareket etmeden yatıyosun 20 dk. oluyo bıtıo... komık yaaa..
epılasyona gelınce ..ben gecen hafta eldıvenle bellı bır yere kadar hallettım. kalan yerlerı de jiletle aldım. cok hassaslasmısım. kanadı durdu aldıım her bı tüyüm..doguma gıtmeden de jilet düşünüyorum. agdanın saglıklı olmadıını duydum.. bı de acısından kasıp duruyosun hem dogumu tetıklıomus hem de enfeksıyon olma ıhtımalın varmıs... hele halka acık bı yere kuaföre aslaaaaaaa... noolur noolmaz.. nacizane...
cnm sen hangı ıldesın merak ettım acıkçası. kaldı mı öyle çag dısı butona basma işi yaa. cok eskıdendı onlar. nst cihazları artık süper teknoloji. sen sadece hareket etmeden yatıyosun 20 dk. oluyo bıtıo... komık yaaa..
epılasyona gelınce ..ben gecen hafta eldıvenle bellı bır yere kadar hallettım. kalan yerlerı de jiletle aldım. cok hassaslasmısım. kanadı durdu aldıım her bı tüyüm..doguma gıtmeden de jilet düşünüyorum. agdanın saglıklı olmadıını duydum.. bı de acısından kasıp duruyosun hem dogumu tetıklıomus hem de enfeksıyon olma ıhtımalın varmıs... hele halka acık bı yere kuaföre aslaaaaaaa... noolur noolmaz.. nacizane...
canım bende ilk defa girdim nst ye ve minik bir buton veriyorlar bana sen bastıkça işaretliyor ve o andaki kalp atış hızı yükselmesi ile bebeğin hareketi karşılaşıyor valla ben o alete 75 tl ekstra bayılıyorumki benim doktorum genelde hep iyi aletlerle çalışıyor sanmam çok eski bir teknoloji olduğunu aletin çeşidiyle alakalıdır.
Aynen canım Rabbim kafi geldi İstanbul şartlarında trafiğe rağmen hepsine yetiştik arada yemek yedik ve bankadada bir saat vakit geçirdik kredi kartını bankamatik yuttu geri aldık açtırdık vss. :))ama bebişim verdi bana o enerjiyi :)
ben kuşadasın'dayım ama buradaki dr.ların hiç biriyle anlaşamadığımdansöke'ye yeni açılan uluslararası özel söle hastanesi'ne gidiyorum. hastane yeni olduğundan aletler falan da yeni gibi geliyor bana ama bilmiyorum tabi acemiyiz sonuçta Aynen ışılay'ın dediği gibi küçük ok işaretleri çıkıyor grafikte, o anki kalp atışları değerlendirilip bebişin bi sıkıntısı olup olmadığına bakıldığını söyledi hemşire. ağda konusunda da çok güvendiğim bir güzellik salonuna gidiyorum, uzun zamandır gittiğim bi yer zaten ama işte son 3 hafta yaptırma dediler, artık dediğin gibi diğer sinir bozucu yöntemleri değerlendiricez heralde
https://www.f a c e b o o k . c o m / g r o u p s /190051931139061/ şimmdiii ollll hadi ollllllllllllllllllll
edit: olmadı :S şimdi şöyle yapıyoruz o zmaan, ben mesaj atıyorum adresi size , siz linki kopyeleyip adres çubuğuna yapıştırıp girebilirsiniz.
ben aralarında boşluk bıraktım çünkü kk siliyor facebook yazısını. siz o boşlukları silerek adres çubuğuna yazın linki
Cnm 36-37.haftadan sonra haftada bir çağırıyor sanırım diğer kızlarında öyle. Ya sezeryan olsa 38de mi oluyor kızlar.ben sezeran istesem haftaya yapacakmı yani. Ya nası büyüdü de doğmaya karar verdi kuzularımız.mucize gibi
Kızlar merhaba çok yoğun birgündü çok şükür hallettim işlerimi
İlk kalp doktoruna gittim kanunide, ordan çıktım doktoruma gittim nst ye bağladı sancı çıkmadı çok şükür 35 +0 bebiş 2250 olmuş 38+0 - 1 Şubat sabah 8,30 hizmet hastanesi nasipse doğum olacak sebep ise şekerimin iniş çıkışının bebeğe zarar verebilme riskini göze almak istemiyorum dedi doktor tüp olmasıda sebebiyle korkuyor.
Bebeğimi belki 4-5 gün kendi isteğimizle küveze alırız dediki inşallah gerek kalmaz bebeğimin büyümesi için günde 1litre süt içeceğim artık ne yapayım.
Doktor muayenesi konusunda doktor 15 gün sonra 37 + 0 a randevu verdi normal muayene ödeyeceğim
ve birde nst ödüyorum + 75 tl bugün ödedim birde 15 gün sonra ondan sonrada doğuma direk 1 hafta sonra. Sonrada 40 ım çıkınca çağıracak sanırım diabetçide doğumdan sonra çağıracaktı.
Sonra eşime yüzsüzlük yaparak doğum hediyemi aldırttım ne zamandır istediğim bir kolye vardıçok mutluyum onu aldırttım :)
Hastaneye gittim odaya baktım şartları konuştuk çok beğenmedim ama idare edeceğiz ne yapalım. Oda süslemesi yapmıyorlar bu arada lohusa şerbeti + 6 foto + kuaför beleşçocuğun 7 kan testi anne testi + küvez felan dahilmiş fiyatlara
ordanda market alışverişi yaptık eve geç geldik merak edenler olmuş sağolsunlar.
Anneme ve babama haber verdim sadece doğum zamanımı malum hastane sponsorlarım onlarannemde gitmiş dalinden 35 tl ye şampuan seti almış ay dedim onda paroben varmış kullanmam banane bir bozuldu moralim altüst şu an ben hevesleniyorum alıyorum kullanırız desene diyor :) sonra şaka dedim kullanırız ne yapalım :)) gitmiş birde kilimde kampanya varmış uyku seti almış yedek onunda yastıklar pembe çıkmış ışılay kullanırmısın diyor kullanırız dedim :))
Benden şimdilik bu kadar kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum ama termososu rüyamda gördüğüm için bence o fırtlatacak ilk gibi geliyor.
Bu arada çok şükür 8 kg dayım halen en fazla 10 ile gitsem doğuma süper olur ama hayal bile edemezdim :)
yaklaşık 2 ay önce evde oğluma çok kızdım,bağırdım, doğduğundan beri beni bu kadar kızdırmamıştın belki de dedim. bebek geliyo ben duygusal ve sabırsız, o ne olacağından habersiz ve biraz kıskanır modda. dr. kont.üm vardı. rutin tansiyona baktılar. ben hala burnumdan soluyordum ve 14 90 ya da daha yüksek çıktı. hemşire bir şey mi oldu dedi, evden çıkmadan oğluma kızdım çok deddim. ama o tansiyonu duyunca haklı da olsam haksız da bebişime zarar veriyor olduğumu farkettim. zaten oğlumu benim idare etmem gerekirdi çünkü o daha 4,5 yaşında küçük bi çocuk ama benim de hassas bir anıma denk geldi belkide.
senin durumun gerçekten çok zor, ama benim anlattığım durua göre artık hamileliğimiz daha da ilerledi ve vücudumuz daha hassa. bebeklerimizde. şimdi haklı da olsan bu kadar üzülmek olumsuz etkileyebilir bebişini. istiyorsa gitsin annen ablanda kalsın, sen onlara güvenerek bebek sahibi olmadın sonuçta. en azından hergün yeni bişeye üzülmezsin,yanımda değiller diye üzülürsün sadece. şu an çok bencil olman sadece kendini ve bebeğini düşünmen lazım.
havadan yazmıyorum tabi bunları. bigün şekerim 180 lere fırladı. ablam bende çıkmak zorunda, eşim çıkmak zorunda. ablam annemi armış,annem geldi sağolsun. ama ben toparladım o gelene kadar. evi uzak zaten. annem madem iyiydin beni niye sürükledin buraya dedi gülerek, şaka güya. buyurun buradan yakın. böyle bir olay yaşayınca diyorum ben onlara güvenerek bebek yapmadım. ne gerekyorsa eşimle katlanırım. allah ondan yana bozmasın huzurunu, herşeyin üstesinden gelirsiniz canım.
Gecmis olsun canim insallah duzelir tez zamanda bebisinde kocisindeAllah sifalar versin aminnn
ben kapı süsünü kendim yapmak istiyorum. int.ten araştırdım epeyce, çok zor gibi durmuyor. malzemesini ayarlayabilirsem deniyeceğim. int. araştırdıkça heveslendim.
oğluş hasta ve evde olduğu için girememiştim. gene çok hızlı ilerlemşsiniz kızlar.bugün saçlarımı kestirdim sanki tüm yüküm saçlarımdaymış gibi rahatladım. belki gece de rahat uyurum. Yarın benim de randevun var ve 35+0 olacak. insan bebiş büyüdükçe daha heyecanla bekliyor sanırım.karnım çok sertleşiyor, hazırlık sancları galiba ama çok sert oluyor ve çok canım yanıyor, bugün baktım 2-2,5 dk. sürüyor. yarın soracağım. bir de kasıklarıma bir şey saplanıyor gibi oluyor, o an çok canım yanıyor, kala kalıyorum olduğum yerde. yürümeye devam edersem tekrar ediyor 2 - 3 kez daha dinlenirsem geçiyor. sizlerde de varmı? bunuda soracağım yarın. normal dışı birşeyse yazzarım size de.bu akşam okuyabildiğim kadar okuyacağım artık...
bebişle ilgili haber yeter mi ayol , gitmiş kolyeyi de aldırmış , anca iyi gelmiş =)))ışılay ne uzun bi gün olmuş öyle, bebişin iyi büyümüş. 41 kere maaşallah. iyi yorulmuşsundur ama bebişle ilgli iyi haberler yetiyor insana di mi? darısı bi daha ki kontrole diyelim:))
innnşaallaaahhhh ♥ hepimizin yavrusu bereketli gelir ♥Seninki çok yakın gibi geliyor kuzum bereketli gelecek veledin inşallah hepimizin öyle olur :)
yaklaşık 2 ay önce evde oğluma çok kızdım,bağırdım, doğduğundan beri beni bu kadar kızdırmamıştın belki de dedim. bebek geliyo ben duygusal ve sabırsız, o ne olacağından habersiz ve biraz kıskanır modda. dr. kont.üm vardı. rutin tansiyona baktılar. ben hala burnumdan soluyordum ve 14 90 ya da daha yüksek çıktı. hemşire bir şey mi oldu dedi, evden çıkmadan oğluma kızdım çok deddim. ama o tansiyonu duyunca haklı da olsam haksız da bebişime zarar veriyor olduğumu farkettim. zaten oğlumu benim idare etmem gerekirdi çünkü o daha 4,5 yaşında küçük bi çocuk ama benim de hassas bir anıma denk geldi belkide.
senin durumun gerçekten çok zor, ama benim anlattığım durua göre artık hamileliğimiz daha da ilerledi ve vücudumuz daha hassa. bebeklerimizde. şimdi haklı da olsan bu kadar üzülmek olumsuz etkileyebilir bebişini. istiyorsa gitsin annen ablanda kalsın, sen onlara güvenerek bebek sahibi olmadın sonuçta. en azından hergün yeni bişeye üzülmezsin,yanımda değiller diye üzülürsün sadece. şu an çok bencil olman sadece kendini ve bebeğini düşünmen lazım.
havadan yazmıyorum tabi bunları. bigün şekerim 180 lere fırladı. ablam bende çıkmak zorunda, eşim çıkmak zorunda. ablam annemi armış,annem geldi sağolsun. ama ben toparladım o gelene kadar. evi uzak zaten. annem madem iyiydin beni niye sürükledin buraya dedi gülerek, şaka güya. buyurun buradan yakın. böyle bir olay yaşayınca diyorum ben onlara güvenerek bebek yapmadım. ne gerekyorsa eşimle katlanırım. allah ondan yana bozmasın huzurunu, herşeyin üstesinden gelirsiniz canım.
canım bende ilk defa girdim nst ye ve minik bir buton veriyorlar bana sen bastıkça işaretliyor ve o andaki kalp atış hızı yükselmesi ile bebeğin hareketi karşılaşıyor valla ben o alete 75 tl ekstra bayılıyorumki benim doktorum genelde hep iyi aletlerle çalışıyor sanmam çok eski bir teknoloji olduğunu aletin çeşidiyle alakalıdır.
Doğumuma kalmış 2 hafta, bunun heyecanını yaşamak varken 5 para etmez insanlarla uğraşıyorum deli olucam ya. Sözde annem geldi rahatlayacaktım. Baydı kadın beni baydı. Ablam denen geri zekalı 1 kez olsun aramaz normal zamanda şimdi bizim eve geldi ya arayıp bize gelmeyecek misin diye soruyor. Annem de gidemedi kaldı. Onun da gönlünü alsaydım diye. Ben de diyorum ki şimdi sırası değil benim sana ihtiyacım var, memlekete dönmeden uğrarsın ablama diye. Dün fena kapıştık. Bi baktım bavulunu toplamış ablamda kalacakmış. Ağla ağla kasıldım kaldım. Korktu sonra pişman oldu. Konuşurken söylediklerini bir bilseniz öldürür insanı. Bak torunun olacak mutlu ol diyorum, torunu ne kadar görücem ben diyor. Yaşı olmuş 65 zaten 70'inde ölürmüş. Ortalama bu kadar yaşıyormuş insanlar. O gelmeden önce hastalıktan kırılıyordum ama mutluydum. Kadın omuzlarımı çöktürdü sağolsun.Hele ablamın sürekli mağdur edebiyatı yapmasından bıktım usandım. Gördüğüm yerde boğazını sıkasım var. Beni aylarca aramadı, annemin geçen gelişinde geldiklerinde eşim ters davrandı yalan değil ama beni aramadığı için tepkiliydi ki o zaman 6 aylık hamileydim. İşte o yüzden mağdur şimdi bu öküzler. Karı koca mağduruz o yüzden gelemiyoruz derdindeler. Çok kötü konuşucam da içime atıyorum. Ablamın 8 aydır arayıp bebeği sormaması normal mi diyorum, normal diyor yaaaHer insan bir olmazmış, karnımdaki çocuğa ne yapabilirmiş...Haberi duyunca ne kendisi ne eşi gözünüz aydın bile demedi diyorum. Denmez zaten diyor, doğmamış çocuğa denmezmiş. Ölür müsün öldürür müsün.Off!Başınızı ağrıttım yine.
Herkes hastaneden bebeğinden konuşuyor ne güzel. Ben de şimdi hazırlanıp muayeneye gidicem. Nst ye giricem yine. 24 ocak demişti doktor ama bakalım ne diyecek. Dün çok ağladım, çok kasıldım. Kuzuma haksızlık ettim 5 para etmez insanlar yüzünden. Annem de moral vereceğine var olan moralimin de içine etti. Eşim de çok kızgın. Neyse şimdi doktora odaklanmalıyım. Her yanımdan alev çıkıyor kızgınlıktan yanıyorum. Allah sabır versin bana.
evet kendin yap , çok daha eğlenceli , kafa dağıtıcı ve kıymetli oluyor ♥
o sancılar bende bayadır var. aynen anlattığın gibi de oluyor, klozette de kasılıp kalıyorum hemen göbeğimi elimle kaldırıyorum
bugün fransız bir grup bayan baktım dikkatli dikkatli bakıp gülüşüyorlar bana, hayır mııı diye sordum tesbihimi sallayarak..dermişim , neyse , komik görünüyorum dimi dedim , hayır ama göbek çok aşağıda değil mi , düşecek gibi dediler.9 aylıkmı dediler, evet dedim :S söylemedim artık daha biiiiiirrrr ayyy var diyee
bebişle ilgili haber yeter mi ayol , gitmiş kolyeyi de aldırmış , anca iyi gelmiş =)))
innnşaallaaahhhh ♥ hepimizin yavrusu bereketli gelir ♥
kızma yaa, sonra o vicdan insanı mahhfediyor
valla çok iyi anlıyorum seni ..
annemin depresyonu geçemedi gene, her kış olduğundaki gibi.. dün sapancaya tatile gönderdim , kar tatili yapıp gelcek... ben gelmeden doğurma haa diyo :) hey Allahım.. :)
başka çarem yok naapim, beklentim yok hiçkimseden, hoş annem de elinden geleni yapmaya çalışıyor ama sürekli depresyonda.. ben ona koşturdum hep. .benim minik kızım gibi oldu senelerdir. yanlızlık da vurdu onu iyice.. bulsam hayırlı bi kısmet, evlendircem vallahi
artık ağlamıyorum ettiği laflara , bencilliklerine, sürekli ilgi istemesine.. empati kurduğum zaman bi düşünüyorum ki , insanın hayatında adam gibi bi adam olmayınca ve o yanlızlık duygusuyla yaşayınca psikolojinin bozulmaması imkansız ya
bi hastahane açsamm , bulsam senin gibi hastaları , vuuu huuuuu , köşeyi dönerdim
ne kadar enerjik gibi görünüyorum dimi , alaaakası yok ! gece ölümden döndüm !
içtiğim antibiyotik ve ilaçlar beni uyuttu, gözkapaklarımı kaldıramaz oldum , ama sürekli döndüm durdum çünkü ne yana dönsem altta kalan bacağım ve kalçam çürümüş gibi ağrıyor ve sancı yapıyordu.. ben de sırtüstü yattım (bunların hepsi yarı bilinçsizce.. uyanamıyordum bitürlü) yanlız ne kadar sırtüstü yattıysam artık , gözlerimi bi açtım ki nefes alamıyorum , kıpırdayamıyorum sesim çıkmıyor, adamı dürtemiyoorum, sağa sola dönmem imkansız..son nefesimi veriyordum .. başladım ayetel kürsü okumaya.. sonra bir anda bir güç geldi kendimi sağa yuvarlayıvermişim , ciğerlerim yırtılacak gibi oldu , nefesim düzelmeye başladı
sonra da oturarak sabahı ettim , ama gözlerim gene kapalıydı .. açamadım bi türlüüü
bu augmentin amma ağır bi antibiyotikmiş..
tek korkum , çok fazla döndüm durdum nerdeyse yüzükoyuna yakın pozisyonlara bile girdim uyku haliyle , oğluma bişi yapmamışımdır inşallahh
minik zayıf zayıf tekmeler hissediyordum çünkü
ama bi naaalet gözümü açıp da kendime çeki düzen veremedimmm
demin doktoru aradım anlattım , sakın sırtüstü yatma , tansiyonun ve nabzın düşer dedi..zararlı dedi
sadece benim değil , bebeğim için de zararlıymış
ben de öyle tahmin etmiştim zaten, sırtüstü yatmaktan dolayı tıkandım öyle
Kızlar merhaba çok yoğun birgündü çok şükür hallettim işlerimi
İlk kalp doktoruna gittim kanunide, ordan çıktım doktoruma gittim nst ye bağladı sancı çıkmadı çok şükür 35 +0 bebiş 2250 olmuş 38+0 - 1 Şubat sabah 8,30 hizmet hastanesi nasipse doğum olacak sebep ise şekerimin iniş çıkışının bebeğe zarar verebilme riskini göze almak istemiyorum dedi doktor tüp olmasıda sebebiyle korkuyor.
Bebeğimi belki 4-5 gün kendi isteğimizle küveze alırız dediki inşallah gerek kalmaz bebeğimin büyümesi için günde 1litre süt içeceğim artık ne yapayım.
Doktor muayenesi konusunda doktor 15 gün sonra 37 + 0 a randevu verdi normal muayene ödeyeceğim
ve birde nst ödüyorum + 75 tl bugün ödedim birde 15 gün sonra ondan sonrada doğuma direk 1 hafta sonra. Sonrada 40 ım çıkınca çağıracak sanırım diabetçide doğumdan sonra çağıracaktı.
Sonra eşime yüzsüzlük yaparak doğum hediyemi aldırttım ne zamandır istediğim bir kolye vardıçok mutluyum onu aldırttım :)
Hastaneye gittim odaya baktım şartları konuştuk çok beğenmedim ama idare edeceğiz ne yapalım. Oda süslemesi yapmıyorlar bu arada lohusa şerbeti + 6 foto + kuaför beleşçocuğun 7 kan testi anne testi + küvez felan dahilmiş fiyatlara
ordanda market alışverişi yaptık eve geç geldik merak edenler olmuş sağolsunlar.
Anneme ve babama haber verdim sadece doğum zamanımı malum hastane sponsorlarım onlarannemde gitmiş dalinden 35 tl ye şampuan seti almış ay dedim onda paroben varmış kullanmam banane bir bozuldu moralim altüst şu an ben hevesleniyorum alıyorum kullanırız desene diyor :) sonra şaka dedim kullanırız ne yapalım :)) gitmiş birde kilimde kampanya varmış uyku seti almış yedek onunda yastıklar pembe çıkmış ışılay kullanırmısın diyor kullanırız dedim :))
Benden şimdilik bu kadar kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum ama termososu rüyamda gördüğüm için bence o fırtlatacak ilk gibi geliyor.
Bu arada çok şükür 8 kg dayım halen en fazla 10 ile gitsem doğuma süper olur ama hayal bile edemezdim :)
ne kadar enerjik gibi görünüyorum dimi , alaaakası yok ! gece ölümden döndüm !
içtiğim antibiyotik ve ilaçlar beni uyuttu, gözkapaklarımı kaldıramaz oldum , ama sürekli döndüm durdum çünkü ne yana dönsem altta kalan bacağım ve kalçam çürümüş gibi ağrıyor ve sancı yapıyordu.. ben de sırtüstü yattım (bunların hepsi yarı bilinçsizce.. uyanamıyordum bitürlü) yanlız ne kadar sırtüstü yattıysam artık , gözlerimi bi açtım ki nefes alamıyorum , kıpırdayamıyorum sesim çıkmıyor, adamı dürtemiyoorum, sağa sola dönmem imkansız..son nefesimi veriyordum .. başladım ayetel kürsü okumaya.. sonra bir anda bir güç geldi kendimi sağa yuvarlayıvermişim , ciğerlerim yırtılacak gibi oldu , nefesim düzelmeye başladı
sonra da oturarak sabahı ettim , ama gözlerim gene kapalıydı .. açamadım bi türlüüü
bu augmentin amma ağır bi antibiyotikmiş..
tek korkum , çok fazla döndüm durdum nerdeyse yüzükoyuna yakın pozisyonlara bile girdim uyku haliyle , oğluma bişi yapmamışımdır inşallahh
minik zayıf zayıf tekmeler hissediyordum çünkü
ama bi naaalet gözümü açıp da kendime çeki düzen veremedimmm
demin doktoru aradım anlattım , sakın sırtüstü yatma , tansiyonun ve nabzın düşer dedi..zararlı dedi
sadece benim değil , bebeğim için de zararlıymış
ben de öyle tahmin etmiştim zaten, sırtüstü yatmaktan dolayı tıkandım öyle
cnm aslında hacettepede 2 amelıyatım var kadın dogumda. gayet memnun kalmıstım. cok da güsel olur bıldıım ve guvendıım bı yer.. neden akıl edemedık hıc bılmıyorum. dr dırekt numune ya da atatürk diyince bız de arastırma geregı duymadık. çarsambaya kadar sevk gecerlı. dr zaten hastane adı yazmadı. karar verin öyle gıdın dedı dıger alanları doldurdu..allah razı olsun.. kararımızı verdık su an esımle. çarsamba hacettepedeyız ınsallah:))
cnm bnm sende kolye aldıracak kadar var mı hala:)) bız sıfırı tükettik:)) esım cıcek yaptırırsa hastaneye getırırse mutlu olcam. akıl eder her halde:)
1 lt süt fazla degıl mı kuşum yaaa. nacızane sana sunu tavsiye etsem. sabah ögle aksam 1 bardak ıc. 2 kase yoğurt ye. cok süt içmek kansızlık yapıo. bu da bebege zarar. dogumuna az kaldı surda.dengelemek lazım besınlerı dıye düşünüyorum.. bı de su gunluk 200 gr et demıstık. merak edıorum uydun mu bu programa..cok almamıs kuzucuk.. ya sen dıkkat etmedın ya da oğlusun kılo almaya çok nıyetlı degıl:) hangisi :1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?