Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlarr,
Yeni bir hafta daha, umarım hızla akıp geçen bir hafta olur.
PErşembe kontrolümüz var, sabırsızlıkla bekliyorum.
Dün gece feci terledim ve çok rahatsızdım.Yoksa doğuruyor muyum bile dedim :)

Geçmiş olsun kuzum muyaeneleri iple çekiyoruz ama bir o kadarda doğum yaklaşıyor unutma :) hayırlı haberler olsun inşallah canım

daha doğurmadım kızlar
ama bu stresle yaşamak çok zormuş
hep aklımda hadi oldu olsun diyorumya doktorum bana yetişmezse ya telefonu kapalıysa soruları benı yiyor
oofff stresss
IŞILAYIM benım faceım yok ki
benım hiç faceim olmadı anne
bi ara ayarlamaya çalışırım belki bir şeyler
bugün gideyim kişisel bakımımı yapayım diyorum
ne olur ne olmaz
hepinizze mutlu günler
öpüyorum

o köfte gibi ayaklarıyla ittirirken karnımı , şimdi hemen doğsun da ıssıra ıssıra yiyim o poğaça ayaklarını diyorum
ama sonra hemen aklıma geliyor, hala oğlak burcu içindeyiz.. 1 hafta daha sabır....

Aç canım bir face zor değil canım telefonu kapalı olsa bile hastaneye gidersin ordan ulaşırsınki kapalı olmaz endişeni söylersin doktora gerekirse ev telini iste ama açık olur dıycektir sana.

Bende 37+0 son muayene ve kuaföre bir gün önce gideceğim 38 + 0 doğum artık ordada 1 haftada mecbur jilete müracaat ne yapalım başka çare yok.

Aa hakkaten termessos burcu oğlak olacak bu seferde sen sabret bari suyun gelsede doğurma yaa birde ultrasonda büyük diyorlar küçük çıkıyor küçük diyorlar buyuk çıkıyor bende sorcam doktora ne bunun yanılma payı diye

Geçmiş olsun kuzum muyaeneleri iple çekiyoruz ama bir o kadarda doğum yaklaşıyor unutma :) hayırlı haberler olsun inşallah canım

ışılayım hiç sorma , bir taraftan zaman geçsin istiyorum mis kokuluma kavuşayım:) Sonra korkular sarıyor
Hepimizin Allah yardımıcısı olsun kuzum

Kuzu ayarlarsın sen birşeyler hem ani durumda haberdar olmak daha kolay olur.

Aynı fikirdeyim , kova olsun kuzular az daha sabır :)

nst ye bağlıyken ebe dedi ki ,'' şimdi bu 3800 diyorlar ya, doğduğunda 3,500-3,400 felan doğar, şişi de indiğinde minnacık kalır''

burda bi arkadaş da demişti ya + - 300 oynuyor diye.. ebe de öyle söyledi.. daha kilolu çıkması ise çok nadiren görülürmüş.
işte bi ümidim oradan var...belki normal doğum yapabilirim böylecee

Kızlar ya belimde daha önce olmayan değişik bir ağrı var tırsıyorum

ben hele dün geceye kadar mahfodum. öyle 5 dk da bir sancı şeklinde de değildi..bildiğin saatlerce aralıksız ağrıdı belim. kramplar da giriyordu aşşağıya
doğum sancısıysa bile suyum gelmeden gitmicem.
ebe dedi ki , sezeryan olunca sütün geç gelme durumu olabiliyor sıklıkla. ama evde biraz sancı çekmeye dayanabilirsen, ve geldiğinde hemen sezeryana alsalar dahi sütün daha çabuk gelir. az da olsa sancı çek dedi

Son düzenleme:

günaydın arkadaşım. yeni haftayla ilgili güzel dileklerine ben de katılıyorum. güzel bir hafta olsun ve bu haftayı da sıkıntısız bir şekilde atlatalım umarım. bu arada benim de perşembe günü kontrolüm var. inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz.:)))

Kuzumm kesinlikle beklemek gerek , çünkü hastanede gereksiz müdahaleye maruz kalabilirz.Suni sancı bile istemiyorum.
Süt olayı zaten diğer bir soru işareti.Normal zamanı beklemek en sağlıklısı.Gönlümüze göre olur herşey umarım.

İnşallah cancanım. Güzel haberler alalım kuzulardan inşallah :)

canım,yok öyle suyun gelse de doğurma diye bir şansınız malesef sancınız gelmese bile su gelince hastaneye gitmeniz gerekiyor çünkü bebek enfeksiyonlara açık hale geliyor ayrıca susuz kalabiliyor geçenlerde bahsetmiştim eşimin arkadaşının ilk çocuklarında gece suyu gelmiş gitmemişler hastaneye sabah gitmişler bebek doğduktan üç saat sonra ölmüş susuz kaldığı için doktorlar su geldikten sonra en fazla 24 saat bekleyip sancı gelmezse suni sancıyla ya da sezaryenle doğum yaptırırlarmış

Cnm dungece hiç duymadım desem yalan olmaz. Çok Terledim bende resmen ateş bastı. Birde vajinama içerden iğne batiriyorlar sanki çok sizladi.
Sabahta uyanamadım kendimi çok yorgun hissediyorum. Isede gitmedim.3-4 gündür sabahlara istifa ediyorum.
Ağlamak istiyorum

sezeryan olunca sütün geç gelme durumu olabiliyor diyenleri boşverin. Benim ablam ve yakın arkadaşım epidurral sezaryen oldu ikilisinde sütü masallah çok boldu. Tamamen bünye ile ilgili bir durum.

Son düzenleme:

Öykümcüm sen herşeyi cidddiye alıyorsun espri yapıyoruz durulurmu su gelince kız güldürdün beni nasılda bilimsel açıklama yapmış

Canım Allah yardımcın olsun bende birinden okudum humanaya 1 hafta önce başlamış sütüde güzel gelmiş doktora sorup başlamayı düşünüyorum doğduğu zamanda boza içeceğim zorlada olsa

yok canım senin şaka olsun diye söylediğini anladım ama ben belki gerçekten de iyice sancılanmayı beklemeyi düşünenler olabilir öyle bir hata yapmasınlar diye yazmak istedim
ukalalık falan olarak da görmeyin lütfen ben sizin ablanız sayılırım 73 doğumluyum ve bu ikinci hamileliğim,tecrübelerimi ve bildiklerimi paylaşıp yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince

Benimde midem bulanıyor ve ağrılar geçmiyor sıklaşıyor üstüne üstlük doktorum yurtdışında ne şahane değil mi

Herşeyde olduğu gibi doğum olayı da herkeste farklı olacaktır.
Olabildiğinde kafa rahat olmalı ve kimseden etkilenmemliyiz.

sezeryan olunca sütün geç gelme durumu olabiliyor diyenleri boşverin. Benim ablam ve yakın arkadaşım epidurral sezaryen oldu ikilisinde sütü masallah çok boldu. Tamamen bünye ile ilgili bir durum.

eninde sonunda az yada bol geliyor evet ama baya mücadele etmek gerekiyor en başta acılı acılı.. son 3 senedir sürekli arkadaşlarımın ve gelinlerimizin doğumunda bulunuyorum. bebek geldikten sonra ağzına memeyi verme işlemi bi zor zaten, yavrucak balık gibi ağzı açık ,ağzına meme ucunu yerleştirme telaşı... işte o an az biraz süt gelse, bebek refleks yapıp kabul edecek memeyi, ama gelmiyo o anda işte.. sonra uğraş dur

pes etmeyince ve hemen mamaları dayamayınca elbette bi süre sonra süt geliyor , sadece az yada bol gelmesi bünyeyle alakalı, meme de çok büyük bir problem bi hastalık olmadıktan sonra zaten gelecek o süt
benim takıldığım kısım o ilk zamanlardaki uğraşma olayı.. mama alsın istemiyorum. emzik, biberon vs, bunlarla tanışsın istemiyorum tombim

işte o yüzden sancı çekicem noolursa olsun , sezeryan bile olsa o sancıyı çekeyim ki kanallar felan açılsın , vücut tekrardan bir değişime hazır olsun , kaslar kasılma ile egzersizlenince de sarkma olmadan daha kolay toparlansın doğum sonrasındada.. felan filan işte

tamam kızlar bir ara ayarlamaya çalışacağım bir şeyler
çok uzun kalamıyorum bu ara nette de
Kova konusunda kesinlikle katılıyorum az daha sabır
ya benım eşim rüyasında doktorun 15 ocak dediğini ve doğum yaptığımı görmüş
inanın o kadar gerginim ki yarın ve bu gece nasıl geçecek bilmiyorum
sırf bu yüzden tabi bir de su meselesi kuaföre gidiyorum temiz ve güzel olayım
bu arada bel ağrısı en büyük belirtilerdenmiş
bir arkadşaımın öyle başladı doğumu hem de 35.haftada doğum oldu
benım de hergün mutlaka ağrıyor
ALlah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
hadi ben güzelleşmeye gidiyorum
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…