ehehe nooldu ışılayım , veremedin linki ? ehehehehe
Günaydın kızlarr,
Yeni bir hafta daha, umarım hızla akıp geçen bir hafta olur.
PErşembe kontrolümüz var, sabırsızlıkla bekliyorum.
Dün gece feci terledim ve çok rahatsızdım.Yoksa doğuruyor muyum bile dedim :)
daha doğurmadım kızlar
ama bu stresle yaşamak çok zormuş
hep aklımda hadi oldu olsun diyorumya doktorum bana yetişmezse ya telefonu kapalıysa soruları benı yiyor
oofff stresss
IŞILAYIM benım faceım yok ki
benım hiç faceim olmadı anne
bi ara ayarlamaya çalışırım belki bir şeyler
bugün gideyim kişisel bakımımı yapayım diyorum
ne olur ne olmaz
hepinizze mutlu günler
öpüyorum
o köfte gibi ayaklarıyla ittirirken karnımı , şimdi hemen doğsun da ıssıra ıssıra yiyim o poğaça ayaklarını diyorum
ama sonra hemen aklıma geliyor, hala oğlak burcu içindeyiz.. 1 hafta daha sabır....
Geçmiş olsun kuzum muyaeneleri iple çekiyoruz ama bir o kadarda doğum yaklaşıyor unutma :) hayırlı haberler olsun inşallah canım
daha doğurmadım kızlar
ama bu stresle yaşamak çok zormuş
hep aklımda hadi oldu olsun diyorumya doktorum bana yetişmezse ya telefonu kapalıysa soruları benı yiyor
oofff stresss
IŞILAYIM benım faceım yok ki
benım hiç faceim olmadı anne
bi ara ayarlamaya çalışırım belki bir şeyler
bugün gideyim kişisel bakımımı yapayım diyorum
ne olur ne olmaz
hepinizze mutlu günler
öpüyorum
o köfte gibi ayaklarıyla ittirirken karnımı , şimdi hemen doğsun da ıssıra ıssıra yiyim o poğaça ayaklarını diyorum
ama sonra hemen aklıma geliyor, hala oğlak burcu içindeyiz.. 1 hafta daha sabır....
Aç canım bir face zor değil canım telefonu kapalı olsa bile hastaneye gidersin ordan ulaşırsınki kapalı olmaz endişeni söylersin doktora gerekirse ev telini iste ama açık olur dıycektir sana.
Bende 37+0 son muayene ve kuaföre bir gün önce gideceğim 38 + 0 doğum artık ordada 1 haftada mecbur jilete müracaat ne yapalım başka çare yok.
Aa hakkaten termessos burcu oğlak olacak bu seferde sen sabret bari suyun gelsede doğurmayaa birde ultrasonda büyük diyorlar küçük çıkıyor küçük diyorlar buyuk çıkıyor bende sorcam doktora ne bunun yanılma payı diye
Kızlar yabelimde daha önce olmayan değişik bir ağrı var tırsıyorum
canım gözünaydın bebek erkenmi doğdu kaç kilo senmi epidural istedin[/QUOT
doğum yapan Edaa86 arkadaşımız. 35. haftada doğum yapmış. ama yazdıklarına göre maşallah hem kendisi hem bebişi gayet sağlıklılar. darısı bizim başımıza artık.
Günaydın kızlarr,
nst ye bağlıyken ebe dedi ki ,'' şimdi bu 3800 diyorlar ya, doğduğunda 3,500-3,400 felan doğar, şişi de indiğinde minnacık kalır''
burda bi arkadaş da demişti ya + - 300 oynuyor diye.. ebe de öyle söyledi.. daha kilolu çıkması ise çok nadiren görülürmüş.
işte bi ümidim oradan var...belki normal doğum yapabilirim böylecee
ben hele dün geceye kadar mahfodum. öyle 5 dk da bir sancı şeklinde de değildi..bildiğin saatlerce aralıksız ağrıdı belim. kramplar da giriyordu aşşağıya
doğum sancısıysa bile suyum gelmeden gitmicem.
ebe dedi ki , sezeryan olunca sütün geç gelme durumu olabiliyor sıklıkla. ama evde biraz sancı çekmeye dayanabilirsen, ve geldiğinde hemen sezeryana alsalar dahi sütün daha çabuk gelir. az da olsa sancı çek dedi
günaydın arkadaşım. yeni haftayla ilgili güzel dileklerine ben de katılıyorum. güzel bir hafta olsun ve bu haftayı da sıkıntısız bir şekilde atlatalım umarım. bu arada benim de perşembe günü kontrolüm var. inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz.:)))
Aç canım bir face zor değil canım telefonu kapalı olsa bile hastaneye gidersin ordan ulaşırsınki kapalı olmaz endişeni söylersin doktora gerekirse ev telini iste ama açık olur dıycektir sana.
Bende 37+0 son muayene ve kuaföre bir gün önce gideceğim 38 + 0 doğum artık ordada 1 haftada mecbur jilete müracaat ne yapalım başka çare yok.
Aa hakkaten termessos burcu oğlak olacak bu seferde sen sabret bari suyun gelsede doğurmayaa birde ultrasonda büyük diyorlar küçük çıkıyor küçük diyorlar buyuk çıkıyor bende sorcam doktora ne bunun yanılma payı diye
Günaydın kızlarr,
canım,yok öyle suyun gelse de doğurma diye bir şansınız malesef sancınız gelmese bile su gelince hastaneye gitmeniz gerekiyor çünkü bebek enfeksiyonlara açık hale geliyor ayrıca susuz kalabiliyor geçenlerde bahsetmiştim eşimin arkadaşının ilk çocuklarında gece suyu gelmiş gitmemişler hastaneye sabah gitmişler bebek doğduktan üç saat sonra ölmüş susuz kaldığı içindoktorlar su geldikten sonra en fazla 24 saat bekleyip sancı gelmezse suni sancıyla ya da sezaryenle doğum yaptırırlarmış
Cnm dungece hiç duymadım desem yalan olmaz. Çok Terledim bende resmen ateş bastı. Birde vajinama içerden iğne batiriyorlar sanki çok sizladi.
Sabahta uyanamadım kendimi çok yorgun hissediyorum. Isede gitmedim.3-4 gündür sabahlara istifa ediyorum.
Ağlamak istiyorum
sezeryan olunca sütün geç gelme durumu olabiliyor diyenleri boşverin. Benim ablam ve yakın arkadaşım epidurral sezaryen oldu ikilisinde sütü masallah çok boldu. Tamamen bünye ile ilgili bir durum.
Cnm dungece hiç duymadım desem yalan olmaz. Çok Terledim bende resmen ateş bastı. Birde vajinama içerden iğne batiriyorlar sanki çok sizladi.
Sabahta uyanamadım kendimi çok yorgun hissediyorum. Isede gitmedim.3-4 gündür sabahlara istifa ediyorum.
Ağlamak istiyorum
sezeryan olunca sütün geç gelme durumu olabiliyor diyenleri boşverin. Benim ablam ve yakın arkadaşım epidurral sezaryen oldu ikilisinde sütü masallah çok boldu. Tamamen bünye ile ilgili bir durum.
tamam kızlar bir ara ayarlamaya çalışacağım bir şeylerışılayım hiç sorma , bir taraftan zaman geçsin istiyorum mis kokuluma kavuşayım:) Sonra korkular sarıyor
Hepimizin Allah yardımıcısı olsun kuzum
Kuzu ayarlarsın sen birşeyler hem ani durumda haberdar olmak daha kolay olur.
Aynı fikirdeyim , kova olsun kuzular az daha sabır :)
kızlar , ekleyin, sonra grubu gizli hale çeviricez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?