Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

benim makinede 50 yazıyordu o sancımı acaba doktor sancın yok dedi bana

kızlar , bebişi doğumdan sonra ne gibi ritüellere sokacaksınız?? büyükleriniz neler yapıyor??

kız olurmu 1 ayvadan 8-10 adet çekirdek çıkıyor ona çeyrek çay bardağından daha az su yada gülsuyu koy 2 gün sonra jel oluyor ben 1. de gülsuyu yaptım 2.de su onuda kullanıyorum göğüs kremide

hmmm anladım cnm tsk edrm

benim makinede 50 yazıyordu o sancımı acaba doktor sancın yok dedi bana

evet canım 50 sancıyı gösteriyormuş benim de 40lara çıktı bir defa 0 lara bile indiği oldu kırmızı bebişin kalp atışları o zaten 120-160 aralarında çıkıyor yeşil olan da sancı ben hemşireye sordum doğum sancısı çekerken 100lere fırlıyor dedi bir de sıklığı önemli tabii

Maşallah miniğine :)
Bende çatıdan korkmaya başlamıştım içimi rahatlattın valla:)
Sağlıkla gelsin kuzucuklarr
Belfücüm jel sürdüğü için hiç acıtmıyor korkulacak bişey yok emin ol:)hatta bana günlük kullanacağım bi jel vrdi her gece onun yaptığı gibi o jeli vajene sürüp fitil koyacağım bu rahim elastiketini artırıp temizliğini yapacakmış..
kilosu için doktorum iyi dedi önden gidiyor demedi o hastanede zaten 4 kilonun altında doğuran yok gibi nerdeyse alışkın galibaama ultrasonla bakarken 38 küsür gösteriyordu haftasına.Nstde de eşim korktu 100 ü bulunca normal dediler zaten bi sıfırlıyor nerdeyse sonra bi bakıyosun 100 75 50 falan oluyordu

senin beklenen tarihin benden birkaç gün sonra benim sadece FL değeri 37.haftayı gösterdi diğer değerler 36 + lardaydı senin 38.haftayı göstermesi birazcık önden gittiğini gösteriyor gibi ama tabii doktor daha iyi bilir heran doğuma gidecekmiş gibi hazır olmakta yarar var artık bana gününü bekleyecek gibi dediği halde ben tetikteyim

slm kızlar...
çok yoğun çalıştığım için ancak okuyabildim geçmişi...
bende endişeliniyordum ama genelde herkes bel ağrısı çekiyor.
bende geceleri hiç uyayamıyorum gün içinde de bel ağrısından duramıyorum bide göbeğim taş gibi bi hareket etsem çatlıcam gibime geliyor.
cuma günü hastaneye gittim.35. hafta olduğum halde nst ye almadı beni... ya bu doktor ömrümü tüketti niye hiç bişeyi doğru düzgün yapmıyor...

ben geldiiiimmmoğluşumu uyuttum geldim:) hemen sorularınıza geçiyorum...

ceyzcim sancılar aynen adet sancısı gibi sanki adetin birkaç saat içinde gelecekmiş gibi can yakıcı değil aslında huzursuz edici. oğluşumu iki gün doyuramamışım sütüm az diye çok ağladı yavrum, hep öyle olacak sandım da mama takviyesine geçince mışıl mışıl uyuyor maşallah ilk banyosunu 3. gün yaptırdık doktor hergün yaptırabilirsiniz dedi ama ben hasta olur diye pek yanaşmıyorum şimdilik sadece 1 kere banyo yaptı. spinali kesinlikle tavsiye ederim inanın koldan kan alınması bile daha acı verici dikişlerim şuan hiç acı vermiyor her işimi kendim yapıyorum. 2. gün ayaktaydım. tabiki spinalin etkisi geçince acılarım oldu ama inanın dayanılmayacak acılar değil biz anneyiz

canımm sarılık için bol bol emzirmek gerekiyormuş daha doğrusu çocuğu aç bırakmamak gerekiyormuş sütüm az olduğu zamanlarda mamayla idare ediyoruz sarılığı da gün gün geçiyor şükür:) neler yiyorum neler süt olsun diye galiba gebeliktekinden fazla kilo alacağım bebişim doysun da razıyım napalım.. pendik bölge hastanesinde doğum yaptım tatlım.. sezeryanım yapıştırma maalesef çok internete takılamıyorum geçmişi de uzun uzun okuyamıyorum gözümden kaçarsa mazur görün:))

canım benimm teşekkür ederim amin darısı başınıza :)) kakaolu şeylerin yenmemesi gerekiyormuş doktorum sakın kakaolu yeme bol bol kahve nescafe falan iç dedi 3. gün kakaolu pasta yeme gafletinde bulundum baş ağrım oldu ama su ve ağrı kesicilerle bir de yattıkça ağrım azalıyordu 2 gün sürdü o da geçti. narkozun etkisini soruyorsan 4-5 saatte geçti. sonra tabi dikişlerin acısı ama o da 2 gün... şimdi ameliyat şikayetlerim tamamen bitti çok şükürr

kızlarrr gözümden kaçan varsa bağışlayın geçmişi çok okuyamıyorum sorunuzu görmediysem mesaj atın cvp yazarım face grubu açmışsınız hemennn bende istek gönderiyorum kabul edin.. hepinizi öptüm ben kaçtım

Edacim tekrar hayırlı olsun yaşı uzun olsun sağlıkla buyut
Hastaneye neler götürelim yada goturmeyelim
bende sezeryan olucam gecelik kaç tane olmalı pijamada almalımıyız

sevgili eda bebeğin hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah

cnm yaa msjını okuyunca heyecanlandım kalbım pır pır...bebegıne allah sifa versın

Çok sağol mucem gerçekten çok rahatlattın beni.

Sanırım şu sıralar hepimizi sardı bu ağrılar

Edacım tekrar hoşgeldin.Sayende bilgiler ediniyoruz.Hepimiz ne yaşayacağımızdan habersiziz

peygamber efendımız s.a.v doğan bebeklerıne anne sütü verilmeden önce mübarek agziıyla hac hurması ezerek mınıcık mınıcık vermıs agızlarına...tıpçılar artık bebeklerın anne sütü alana kadar kan sekerı düşüp sarılıga da yakalanmaması ıcın glikozlu su verılmesı konusunda televızyonda bangır bangır bagırıyo..

efendımızın her sünnetı beden ve ruh saglıgı ıcın ne kadar da mucizevi şeyler dı mı kızlar... ben doğuma gıderken allah nasıp ederse hacdan geln hurma götürcem ve emzırmeden oğlusuma mınnacık bı parca ezıp verıcem zem zem suyunda yumusatıp..

sütümüz gelmeyebılıomus ılk zaman.. sekerı düşmesin bebişlerımızın annelerı:))

Kızlar nasılsınız ne kadar guçsuzlestiğimi yeni anladım ya.annemle evişlerimizi 3-4güne böldük.bugunde baya iş yaptı sağolsun.ben öyle izledim ne hiperakftif maş.ya Allah annelerimizden razı olsun

Bel ağrılarına dikkat edin kızlar.1nolu doğum habercisiymiş ve adet sancısı gbi ağrılarla pozisyon değişmeyle geçmeyen aşrılar önemliymiş.bu arada normal doğum düşünenler hurma yemeye ne zaman başlamak lazım acaba

yaaa bende zemzem suyu sürmeyi düşünüyorum damağına ama hurma yok maalesef, tühh yaa..

kızlar , bebişi doğumdan sonra ne gibi ritüellere sokacaksınız?? büyükleriniz neler yapıyor??

kv terleme sorunu için kasıkları ve eklemlerine tuz sürüces dedi, küçükken bize de yapmışlar, bana tuhaf geldi tabii ama yapılıyomuş.. enteresan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…