Kızlar yabelimde daha önce olmayan değişik bir ağrı var tırsıyorum
Cnm dungece hiç duymadım desem yalan olmaz. Çok Terledim bende resmen ateş bastı. Birde vajinama içerden iğne batiriyorlar sanki çok sizladi.
Sabahta uyanamadım kendimi çok yorgun hissediyorum. Isede gitmedim.3-4 gündür sabahlara istifa ediyorum.
Ağlamak istiyorum
sezeryan olunca sütün geç gelme durumu olabiliyor diyenleri boşverin. Benim ablam ve yakın arkadaşım epidurral sezaryen oldu ikilisinde sütü masallah çok boldu. Tamamen bünye ile ilgili bir durum.
eninde sonunda az yada bol geliyor evet ama baya mücadele etmek gerekiyor en başta acılı acılı.. son 3 senedir sürekli arkadaşlarımın ve gelinlerimizin doğumunda bulunuyorum. bebek geldikten sonra ağzına memeyi verme işlemi bi zor zaten, yavrucak balık gibi ağzı açık ,ağzına meme ucunu yerleştirme telaşı... işte o an az biraz süt gelse, bebek refleks yapıp kabul edecek memeyi, ama gelmiyo o anda işte.. sonra uğraş dur
pes etmeyince ve hemen mamaları dayamayınca elbette bi süre sonra süt geliyor , sadece az yada bol gelmesi bünyeyle alakalı, meme de çok büyük bir problem bi hastalık olmadıktan sonra zaten gelecek o süt
benim takıldığım kısım o ilk zamanlardaki uğraşma olayı.. mama alsın istemiyorum. emzik, biberon vs, bunlarla tanışsın istemiyorum tombim
işte o yüzden sancı çekicem noolursa olsun , sezeryan bile olsa o sancıyı çekeyim ki kanallar felan açılsın , vücut tekrardan bir değişime hazır olsun , kaslar kasılma ile egzersizlenince de sarkma olmadan daha kolay toparlansın doğum sonrasındada.. felan filan işte
Kızlar göğüs kalkanı alan oldumu.
Birde göğüs pedi hangi marka onerirsiniz
tamam kızlar bir ara ayarlamaya çalışacağım bir şeyler
çok uzun kalamıyorum bu ara nette de
Kova konusunda kesinlikle katılıyorum az daha sabır
ya benım eşim rüyasında doktorun 15 ocak dediğini ve doğum yaptığımı görmüş
inanın o kadar gerginim ki yarın ve bu gece nasıl geçecek bilmiyorum
sırf bu yüzden tabi bir de su meselesi kuaföre gidiyorum temiz ve güzel olayım
bu arada bel ağrısı en büyük belirtilerdenmiş
bir arkadşaımın öyle başladı doğumu hem de 35.haftada doğum oldu
benım de hergün mutlaka ağrıyor
ALlah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
hadi ben güzelleşmeye gidiyorum
öpüldünüz
çok artarsa ya da uzun süre dinlenmene rağmen geçmezse dr.nu ara bence. benim bir akşam 7 den gece 2 ye kadar sızladı belim bırak normal ağrıyı. sonra tekrar etmedi. belirti vermeyen idrar yolu enf. da olabiliyormuş. dinlen bakalım geçer inş.
Ben almıycaktım ama markette dalinin 2 tl ye vardı aldım bulunsun diye kalkan.
Göğüs Pedi lanisoh aldım normal kuru birde kraftın aldım oda kendiliğinden jelli bilmem hangisi iyidir görcez deneyip.
Ayrıca Milkway LAnolin krem almıştım aman ne iğrenç bişey elim yapış yapış bir saat yıkıyorum çıkmıyor bide 2 tane almıştım tarihi bu ay son kullanıyorum ama birini arkadaşa verdim oda bana lanolin mor renk bir kremini verdi ona daha bakmadım. Ayrıca babenin aldım göğüsucu kremi bu 30 tl civarıydı pahalı ve minicik ama onda silmek gerekiyor emzirme öncesi sırayla kullanıcam
2 tl.mi benim baktiklarim 30tl den basliyor. Bak resim ekleyeyim .Eki Görüntüle 604050
Bugün doktor kontrolümüz vardı, çok yoğundu hastanemiz sabah 10.30da gittim daha yeni eve girebildim.Önce 37.haftamızı doldurduğumuz için çatı muayenesi olduk hiç korkulacak bişey yokmuş kızlar çok rahat olun acımıyor yani:)) normal doğum yapacağım çatım da sorun yokmuşbebekiim 3300 gr olmuşş bol bol şov yaptı bize çok tatlıydı sonra nst denen zımbırtıya bağlandım sancılarım kızlar çoğu kez 1ooleri gördü ama bende ne acı ne sızı vardı :18: haftaya yine gideceğiz biz ordayken de bebek doğdu çok tatlıydı allahım o çoğlıkları falan
bu arada gögüs pedi lansinoh gögüs kalkanı avent aldım ben
ben de göğüs için bişi almadım, hiiiç bişi. ayva çekirdeği ile halledicem inşallah
Bugün doktor kontrolümüz vardı, çok yoğundu hastanemiz sabah 10.30da gittim daha yeni eve girebildim.Önce 37.haftamızı doldurduğumuz için çatı muayenesi olduk hiç korkulacak bişey yokmuş kızlar çok rahat olun acımıyor yani:)) normal doğum yapacağım çatım da sorun yokmuşbebekiim 3300 gr olmuşş bol bol şov yaptı bize çok tatlıydı sonra nst denen zımbırtıya bağlandım sancılarım kızlar çoğu kez 1ooleri gördü ama bende ne acı ne sızı vardı :18: haftaya yine gideceğiz biz ordayken de bebek doğdu çok tatlıydı allahım o çoğlıkları falan
bu arada gögüs pedi lansinoh gögüs kalkanı avent aldım ben
ben de göğüs için bişi almadım, hiiiç bişi. ayva çekirdeği ile halledicem inşallah
ayva çekirdeklerini (bir kaç tane yeterli) minik bi kavanoza koyuyorsun , üzerine su dolduruyorsun. sonra onu hiç kıpırdamayacak sabit bir yere kaldırıyorsun , bir süre (kaç gündü unuttum-sen şimdiden yap hazırda olsun) sonra o jele dönüşüyor. o jeli de göğsüne sürüyorsun işte.ben de göğüs için bişi almadım, hiiiç bişi. ayva çekirdeği ile halledicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?