Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar göğüs kalkanı alan oldumu.
Birde göğüs pedi hangi marka onerirsiniz

Son düzenleme:
Kızlar ya belimde daha önce olmayan değişik bir ağrı var tırsıyorum

çok artarsa ya da uzun süre dinlenmene rağmen geçmezse dr.nu ara bence. benim bir akşam 7 den gece 2 ye kadar sızladı belim bırak normal ağrıyı. sonra tekrar etmedi. belirti vermeyen idrar yolu enf. da olabiliyormuş. dinlen bakalım geçer inş.

benim de sezeryandan sonra hemen geldi sütüm(epidural). bebişimi yanıma verdikleri gibi başladım emzirmeye. bol sütlü doğumlar diliyorum kızlar. herkesin bünye farklı gerçekten.

benim uzun zamandır gördüğüm ilk bebek kendimin ki olmuştu. sudan çıkmış balık gibiydim. kitap oku, int.den araştır uğraşıp duruyordum. sen şanslıymışsın valla.iyi tecrübe olmuştur diğer bebişler:))

Ben almıycaktım ama markette dalinin 2 tl ye vardı aldım bulunsun diye kalkan.

Göğüs Pedi lanisoh aldım normal kuru birde kraftın aldım oda kendiliğinden jelli bilmem hangisi iyidir görcez deneyip.

Ayrıca Milkway LAnolin krem almıştım aman ne iğrenç bişey elim yapış yapış bir saat yıkıyorum çıkmıyor bide 2 tane almıştım tarihi bu ay son kullanıyorum ama birini arkadaşa verdim oda bana lanolin mor renk bir kremini verdi ona daha bakmadım. Ayrıca babenin aldım göğüsucu kremi bu 30 tl civarıydı pahalı ve minicik ama onda silmek gerekiyor emzirme öncesi sırayla kullanıcam

İnşallah sabreder kızım, çok uzun sürmeyecek gibi geliyor gelmesi
Ağrılar hala devam.KArnımdada yeryer kasılamlar var

Kuzu hazırlıklı olmak en iyi kuaförü halletmen iyi olucak.

Göğüs kalkanı avent, göğüs pedi de chicho,avent ya da lansinoh öneriyorlar.

Doktorla konuştum az evvel geçmezse doğumhaneye gel kontrol etsinler dedi.Şimdilik dinleneceğim

2 tl.mi benim baktiklarim 30tl den basliyor. Bak resim ekleyeyim .

slmm hala doğurmadım yaa. 33. haftada hastaneye yatırdılar, serumlar, ciğer geliştiriciler.... bende yeni yıl bi gelse 2012 doğumlu olmasa oğluşum diye dua ediyordum ne güzel daha kimse doğurmadı eda hariç. şubat bebişleri sabırlı çıktı, üzmüyorlar bizii haa tabi birde kova olacaklar değil mi???

amaa kızlar yoğun bel ağrısı yaşıyorum son günlerde. eğer bu doğum habercisiyse ben kova burcunu felan göremem...

Bugün doktor kontrolümüz vardı, çok yoğundu hastanemiz sabah 10.30da gittim daha yeni eve girebildim.Önce 37.haftamızı doldurduğumuz için çatı muayenesi olduk hiç korkulacak bişey yokmuş kızlar çok rahat olun acımıyor yani:)) normal doğum yapacağım çatım da sorun yokmuş bebekiim 3300 gr olmuşş bol bol şov yaptı bize çok tatlıydı sonra nst denen zımbırtıya bağlandım sancılarım kızlar çoğu kez 1ooleri gördü ama bende ne acı ne sızı vardı :18: haftaya yine gideceğiz biz ordayken de bebek doğdu çok tatlıydı allahım o çoğlıkları falan
bu arada gögüs pedi lansinoh gögüs kalkanı avent aldım ben

Maşallah miniğine :)
Bende çatıdan korkmaya başlamıştım içimi rahatlattın valla:)
Sağlıkla gelsin kuzucuklarr

slm kızlar.. ben ne gögüs pedi ne gögüs kalkanı ne süt pompası daha hıc bıse almadım. gögüs ucu yaraları ıcın kremmıs falan... okudukça bı an dedım ne kadar kayıtsız kalmısım ...bu göğüs kalkanı falan sart mı ne ıse yarıo kızlar ben hıc duym nedır kızlar bu kova burcu asadım da:))

bu arada kızlar nedır bu kova burcu tutkusu:) ben özellıklerını bıle şöylece bı okudum o kadar... nasıl bır burç ne sıze cazıp gelen.. bılıyım de oğlusumun kova olmasıyla gururlanayım ınsaallah:)

bu gece cok az uyudum.. artık vajına ve bacak arası agrılarım.. bel ve sırt agrılarım.. karnımın tas gıbı bı tarafta toplanup benı yataga cıvilemesi... zor olmaya basladı... hatta rüyamda suyum gelmıstı kızlar...korkuyorum... ınsaallah erken olmaz... 10 daha beklemek ıstıyorum en azından..

Kızlar dün geceden beri benim de ağrılarım arttı. Belim, kasıklarım, bacaklarım ve sırtım ağrıdan tutmuyor. Aynı adet sancısı gibi içimi bayan sürekli bir ağrı. Sizi okuyunca rahatlıyorum normal diye ama korkmaya başladım 28 ocak olmasını beklemeyecek galiba tosunum. İnsan doğum sancısını da bilmeyince daha çok tırsıyor Kurmaya başladım kafamda yine, benim isteğe bağlı sezeryan olacak ama sancım olur da zorla normal doğum yaptırırlar diye çok korkuyorum.

ben de göğüs için bişi almadım, hiiiç bişi. ayva çekirdeği ile halledicem inşallah

bebeğinin maşallah kilosu gayet iyi önden mi gidiyormuş? ultrason çıktısında FL diye bir değer var uyluk kemiğinin uzunluğuymuş ve benim doktorum açıkcası benim için o değer daha önemli çünkü sıkışmaz,ölçüsü doğrudur gibi şeyler söylemişti o değerin yanında yazan hafta kaç gösteriyor? nst de sancının 100 çıkması sanki doğumun yakınmış gibi düşündürttü beni ama şimdiden sonra doğsa da normal kabul ediliyor,erken değil endişelenme yani:)

ben de göğüs için bişi almadım, hiiiç bişi. ayva çekirdeği ile halledicem inşallah
ayva çekirdeklerini (bir kaç tane yeterli) minik bi kavanoza koyuyorsun , üzerine su dolduruyorsun. sonra onu hiç kıpırdamayacak sabit bir yere kaldırıyorsun , bir süre (kaç gündü unuttum-sen şimdiden yap hazırda olsun) sonra o jele dönüşüyor. o jeli de göğsüne sürüyorsun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…