Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
suyu az içiyor olabilir misin acaba:26:

ben de azalttım artık suyu doktor suyun çok deyince:26:

aslında suya dıkkat etmeye calısıyorum da , gectıgımız pazar gunu usutmusum galıba butun gun kustum hıcbırsey kalmadı mıdem de, dun de cok az sey yedım, su içtim onun dısında, acaba hasta oldugum ıcın mı oyle dıyorum. Allahtan bebısım hareket ediyor da o rahat dıye dusunuyorum

Zeynepçim ilgin için çok teşekkrlerHoşgeldin aramıza.
Dün bu sebeple gitmiştim acile neyseki suyu ve durumu gayet normal.
Sancılarda düzensiz ve en fazla 60larda.
Kendi doktoruma Perşembe görünücem, şuan tr de değil ne yazık ki.
Başka doktorada görünmek istemiyorum şimdilik.
Umarım dediğin gibi olmaz :)

Canım hurma yemeye hemen başla birşeyin kalmamış zaten artık günde 3 - 4 adet yesen yeter sana rahim biran evvel açılsın yavaş yavaş
Canım doğru diyosun söyleyim de eşim alsın gelirken.

Çağlam doktorum şehir dışında zaten.
Perşembe kontrol var , takipteyim gene de :)
Az daha sıksın kızım dişini.

Bu arada kuzum dönmüş kızlar.Tekrar bi atak yapmazsa normal doğurucam inşallah.
Belfüm çook sewndm bebişin dönmüş. Dönmeyen tek ben kaldım galiba.bu arada dr nezaman dönüyor cnm .erken dönüyorsa bence perş bekleme.muayenedende olabilir ama ya nişansa. herseye hazırlıklı olmk lazım canım
Tatlım ben keçiboynuzu pekmezi almıştım asla ağzıma süremedm berbat bir tadı var.bence almadan önce tadına bak biyerden.ayy allah günah yazmasın ama düşününce bile midem bulanıyor

teşekkür ederim canım inşallah olmaz dün bende nst ye girdim sancılar 20 bile çıkmadı zaten nişandan sonra sıklaşıyo sancıllar inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ilk bebğinse korkma zaten normal doğum olur ama ikinci ise ve ilki sezeryansa o zor allah yardımcımız olsun hepimizin o yollarda oylaştırmasın kimseyi

kızlar normal mi bu iğne batması gbi acı
sık sık oldu bugün

Canım normal merak etme.benm de oluyordu dr idrar tahlili yaptı muayene etti. Sonuç maş.turp gibiyiz. Normal yani

zeynepilke bebeğin kaç haftalık

35 haftalık oldum canım 17 şubat doğum ama şeker var bende 5 şubatta alıcak doktor dün gün aldım
Rabbim en hayırlı şekilde kurtulmamızı nasip etsin inşallah
ayy ne güzel senin en azından doğum tarihin belli
bizimki ne zaman gelecek o bile belli değil :))

Aynen benim de ultrasonda 17 si gibi gozukuyor ama ne zaman gelir bılınmez. yarın kontrolum var ilk defa nst ye girecegım. acaba çatı muayenesı de yapar mı?

canım allah bilir ben kızımı 1 ay erken doğurdum suyum geldi buda niyetliyse erken gelmeye 5 şubatı beklemez hayırlısı

Aynen benim de ultrasonda 17 si gibi gozukuyor ama ne zaman gelir bılınmez. yarın kontrolum var ilk defa nst ye girecegım. acaba çatı muayenesı de yapar mı?

bilmiyorum ki :44:
geçen hafta su geldi diye dr un yaptığı kontrolde spekülüm bile takıldı (
canım çok tatlı galiba, her seferinde acı hissediyorum
çatı kontrolü yapıldı mı yapıldıysa nasıl bi şey hissetmedim bile

Canım normal merak etme.benm de oluyordu dr idrar tahlili yaptı muayene etti. Sonuç maş.turp gibiyiz. Normal yani
ayyy ceyzzz artık çok geç
aldırdım kp me ama hakikaten töbe yarabbim çok kötü bence de tadı
suyla iktirmeye çalışıyorum napim bebeğim şu 10günde biraz daha kilo alsın diye
ağrılar da normal diyorsun ve beni rahatlatıyorsun saygılar

Çok moralim bozuk kızlar geçen gün bir seneden fazladır gelmeyen kv bize uğradı. Bizim semtte düğün var diye.ben mutfaktayken anneme neden doğumu zeynep kamilde yapmıyor özele ne gerem var filan demiş. eşimde baya önce öle demişti ben açıklama yapınca hiç kırmadı beni.ama torununa henuz çöp bile almayan kv böle söylemesine çok bozuldm.biz ondan hiçbişe istemedk ilk defa eksik bişe varmı diye sordu. Benm annem kenara para ayırıyor hep olurda hastanede ters bişe çıkar diye.eşime hep şakadan annen bişe almadı bari hastaneye azıcık yardım eder diyordum aman istemem onun yardımını.off çok doluyumm

Ceyzim bozma moralini bunlara , Allah a havale et bırak.
Sen kuzunla ilgilen cok az kaldı artık kavuşmaya :)
Esinde senle aynı fikirde gerisi boş

Ceyzim darısı sana kuzum, ctesi gidicem dımı kontrole guzel haberler ver bize meraklanırız
Canım doktor yarin aksam donüyor mecbur perşembeyi bekliyorum.
En son gittiğimde lavaboya kahverengi akıntı vardı karıştı aklım

İlk Zeynep'im. Kolay olur inşallah doğumlar kavuşmalar :)

35 haftalık oldum canım 17 şubat doğum ama şeker var bende 5 şubatta alıcak doktor dün gün aldım

Gunün belli olması guzel olmalı :))

bence boş ver annen yanında bebeğin sağlıklı ya gerisi boş :)

Çağlam doktorum şehir dışında zaten.
Perşembe kontrol var , takipteyim gene de :)
Az daha sıksın kızım dişini.

Bu arada kuzum dönmüş kızlar.Tekrar bi atak yapmazsa normal doğurucam inşallah.

Belfücüm gözün aydin, cok istiyordun dönmesini. Nolur normal dogum yapin da beni de cesaretlendirin. Szin dogum hikayelerinizi okuyarak doguma gidicem cünkü

Ceyz, paylastigin dualar cok güzel, insallah okucam. Faydasini görecegimize eminim.

Ben uzun zamandir günde sadece bir tane hurma yiyorum. Ögle vakitlerinde hafif aclik bastirdiginda agzima atiyorum, atistirmak amacli. Insallah faydasini görürüz, simdilik bi degisiklik hissettmedim.

Kizlar NST icin 25 lira ödemem gerekiyormus, ay cok zoruma gitti, zaten 72 tl de muayneye ödüyorum. Bu ne ya, esim diyo erken dogum yap, bu cocuk karninda durdugu sürece paralar gidiyor. SOn zamanolarda NSTye sürekli cagiriyormus doktor, nasil para yetistiricem, gitmem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…