- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
suyu az içiyor olabilir misin acaba:26:
ben de azalttım artık suyu doktor suyun çok deyince:26:
kızlar selamlar bende sizin gibi şubat annesiyim girip okuyorum yazdıklarınızı arada belfücüm sana yazmak istedim senin belirtler erken doğum bence doktorunu ara veta git kuzenimde snin gibi dedi onada söledim dinlemedi 5 gün sonra giiti doktora gittiği gibide doğuma aldılar bi ay önce küveze girdi çocuk eğer nişan geldiği gibi gideydi ciğer geliştirici iğne atçaklardı küvezede gerek kalmıycaktı ve üzülmüycekti çünkü nişan geldikten 2 3 gün sonra sancılar 100 leri geçiyo
böle olacak demiorum ama tadbiri bırakma elden
Canım doğru diyosun söyleyim de eşim alsın gelirken.Canım hurma yemeye hemen başla birşeyin kalmamış zaten artık günde 3 - 4 adet yesen yeter sana rahim biran evvel açılsın yavaş yavaş
Günaydın kızlar,
Dün sırt ve kasık ağrılarım sonucunda her ihtimale karşı acile gittim.
Sancılar düzensiz ve kayde değer değil 40-50-60larda seyredip durdu.
Alttan muayne yapıldı açıklık yoktu.
Yalnız sabah akıntılı pembelik geldi, bir sonrakinde de kahverengi apütürlü bi akıntı.
Bu alttan muayene sebebiyle mi yoksa nişan mı kafam karıştı
Canım ılık bir duş alıp rahatlasan belki faydası olur ?
Belfüm çook sewndm bebişin dönmüş. Dönmeyen tek ben kaldım galiba.bu arada dr nezaman dönüyor cnm .erken dönüyorsa bence perş bekleme.muayenedende olabilir ama ya nişansa. herseye hazırlıklı olmk lazım canımÇağlam doktorum şehir dışında zaten.
Perşembe kontrol var , takipteyim gene de :)
Az daha sıksın kızım dişini.
Bu arada kuzum dönmüş kızlar.Tekrar bi atak yapmazsa normal doğurucam inşallah.
Tatlım ben keçiboynuzu pekmezi almıştım asla ağzıma süremedm berbat bir tadı var.bence almadan önce tadına bak biyerden.ayy allah günah yazmasın ama düşününce bile midem bulanıyoraa belfücüm bak dönmüş minik maşallah
gönlüne göre kolay zamanlı sağlıklı bir doğum olur inşallah
kızlar bu arada bebeğe kilo aldırmak için hani keçiboynuzu pekmezi dedik ya dut veya üzüm pekmezi olur mu?
bir de bu Humana çayı var ya Eda da yazmış bana birkaç arkadaşım daha söylemişti ama ben bulamadım acaba eczanelerde mi satılıyor ?
Zeynepçim ilgin için çok teşekkrlerHoşgeldin aramıza.
Dün bu sebeple gitmiştim acile neyseki suyu ve durumu gayet normal.
Sancılarda düzensiz ve en fazla 60larda.
Kendi doktoruma Perşembe görünücem, şuan tr de değil ne yazık ki.
Başka doktorada görünmek istemiyorum şimdilik.
Umarım dediğin gibi olmaz :)
kızlar normal mi bu iğne batması gbi acı
sık sık oldu bugün
zeynepilke bebeğin kaç haftalıkteşekkür ederim canım inşallah olmaz dün bende nst ye girdim sancılar 20 bile çıkmadı zaten nişandan sonra sıklaşıyo sancıllar inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ilk bebğinse korkma zaten normal doğum olur ama ikinci ise ve ilki sezeryansa o zor allah yardımcımız olsun hepimizin o yollarda oylaştırmasın kimseyi
zeynepilke bebeğin kaç haftalık
Rabbim en hayırlı şekilde kurtulmamızı nasip etsin inşallah35 haftalık oldum canım 17 şubat doğum ama şeker var bende 5 şubatta alıcak doktor dün gün aldım
Rabbim en hayırlı şekilde kurtulmamızı nasip etsin inşallah
ayy ne güzel senin en azından doğum tarihin belli
bizimki ne zaman gelecek o bile belli değil :))
Rabbim en hayırlı şekilde kurtulmamızı nasip etsin inşallah
ayy ne güzel senin en azından doğum tarihin belli
bizimki ne zaman gelecek o bile belli değil :))
Aynen benim de ultrasonda 17 si gibi gozukuyor ama ne zaman gelir bılınmez. yarın kontrolum var ilk defa nst ye girecegım. acaba çatı muayenesı de yapar mı?
Canım doğru diyosun söyleyim de eşim alsın gelirken.
Belfüm çook sewndm bebişin dönmüş. Dönmeyen tek ben kaldım galiba.bu arada dr nezaman dönüyor cnm .erken dönüyorsa bence perş bekleme.muayenedende olabilir ama ya nişansa. herseye hazırlıklı olmk lazım canım
Tatlım ben keçiboynuzu pekmezi almıştım asla ağzıma süremedm berbat bir tadı var.bence almadan önce tadına bak biyerden.ayy allah günah yazmasın ama düşününce bile midem bulanıyor
ayyy ceyzzz artık çok geçCanım normal merak etme.benm de oluyordu dr idrar tahlili yaptı muayene etti. Sonuç maş.turp gibiyiz. Normal yani
Çok moralim bozuk kızlar geçen gün bir seneden fazladır gelmeyen kv bize uğradı. Bizim semtte düğün var diye.ben mutfaktayken anneme neden doğumu zeynep kamilde yapmıyor özele ne gerem var filan demiş. eşimde baya önce öle demişti ben açıklama yapınca hiç kırmadı beni.ama torununa henuz çöp bile almayan kv böle söylemesine çok bozuldm.biz ondan hiçbişe istemedk ilk defa eksik bişe varmı diye sordu. Benm annem kenara para ayırıyor hep olurda hastanede ters bişe çıkar diye.eşime hep şakadan annen bişe almadı bari hastaneye azıcık yardım eder diyordum aman istemem onun yardımını.off çok doluyumm
Canım doğru diyosun söyleyim de eşim alsın gelirken.
Belfüm çook sewndm bebişin dönmüş. Dönmeyen tek ben kaldım galiba.bu arada dr nezaman dönüyor cnm .erken dönüyorsa bence perş bekleme.muayenedende olabilir ama ya nişansa. herseye hazırlıklı olmk lazım canım
Tatlım ben keçiboynuzu pekmezi almıştım asla ağzıma süremedm berbat bir tadı var.bence almadan önce tadına bak biyerden.ayy allah günah yazmasın ama düşününce bile midem bulanıyor
teşekkür ederim canım inşallah olmaz dün bende nst ye girdim sancılar 20 bile çıkmadı zaten nişandan sonra sıklaşıyo sancıllar inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ilk bebğinse korkma zaten normal doğum olur ama ikinci ise ve ilki sezeryansa o zor allah yardımcımız olsun hepimizin o yollarda oylaştırmasın kimseyi
35 haftalık oldum canım 17 şubat doğum ama şeker var bende 5 şubatta alıcak doktor dün gün aldım
kızıma tütü ve uzun kollu badi aldım ben :)) D
erkeklere yok ki düzgün bişey parlak parlak kıyafetler var sadece
Benim de idrarımın rengi koyu gıbı dunden beri, boyle bir durum yasayan oldu mu acaba nedendır? yarın kontrolüm var soracagım doktora..
Çok moralim bozuk kızlar geçen gün bir seneden fazladır gelmeyen kv bize uğradı. Bizim semtte düğün var diye.ben mutfaktayken anneme neden doğumu zeynep kamilde yapmıyor özele ne gerem var filan demiş. eşimde baya önce öle demişti ben açıklama yapınca hiç kırmadı beni.ama torununa henuz çöp bile almayan kv böle söylemesine çok bozuldm.biz ondan hiçbişe istemedk ilk defa eksik bişe varmı diye sordu. Benm annem kenara para ayırıyor hep olurda hastanede ters bişe çıkar diye.eşime hep şakadan annen bişe almadı bari hastaneye azıcık yardım eder diyordum aman istemem onun yardımını.off çok doluyumm
kızıma tütü ve uzun kollu badi aldım ben :)) D
erkeklere yok ki düzgün bişey parlak parlak kıyafetler var sadece
Tatlım guzel dar paça bı kot , spor gömlek ve papyon olabilir mesela
Güzelde bı ayakkabı mis mis :) tadından yenmez kuzular
Mevlüt takımlarını sevmiyorum
Çağlam doktorum şehir dışında zaten.
Perşembe kontrol var , takipteyim gene de :)
Az daha sıksın kızım dişini.
Bu arada kuzum dönmüş kızlar.Tekrar bi atak yapmazsa normal doğurucam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?