Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Edacim tekrar hayırlı olsun yaşı uzun olsun sağlıkla buyut
Hastaneye neler götürelim yada goturmeyelim
bende sezeryan olucam gecelik kaç tane olmalı pijamada almalımıyız

canım benim ben 1 gecelik 2 pijama takımı götürdüm ilk geceliği giydim zaten bir gece kaldım geceliğim batmadı sürekli hemşireler altını temizliyor zaten, ben yürümeye başladığımda da sık sık tuvalete gidip geceliğimi korumayı başardım:) hastaneden çıkarken de pijamalarımı giydim yetti. valla en çok pet ihtiyacı oluyor zaten bir gece kaldığım için genelde yattığım için yanlızca baştan ayağı 2 kere üstümü değiştirdim. her çamaşırdan 5-6 tane almıştım ama yarısı kullanılmadan geri geldi. ama tabi tedbirli olmakta fayda var. allah korusun ters giden birşeyler olur 2 geceden fazla kalınır o yüzden ihtiyaç olabilir. inşallah sorunsuz doğumlarınız olur:))

yaa işte bize en son gelen hurmaları lüplettiydik bi güsel saolasın tatlım tanıdıklara haber edicem onlardan bişi çıkmazsa isterim yüzsüzlük olmazsa

demekki neymiş gaz sorunu sıkıntı yaparsa çörek otu yağı vercekmişiz ben inanıyorum ya böyle şeylere, eskiden annelerimiz bizim zamanımızda bunlardan yapıyolarmış, Allaha şükür ne bi yerimiz eksik ne bi sıkıntımız var.. he tabi körü körüne inanmamakta lazım araştırıp eskiyi ve yeniyi kolajlamak lazım diye düşünüyorum her konuda.. bu arada çörek otu yağı metabolizmayı da hızlandırıyo direnci arttırıyomuş kıslar, aktarda yağ karışımı yaptırırken kv almıştı ordan biliyorum..

Eda sen Pendik Bölge hast.de doğum yaptığını yazmıştın.Bende orada yapacağım doğumu.Hastaneden memnun kaldın mı?Hemşireler ne kadar ilgili vs.şimdiden cvbın için tşkr ederim.

Kızlar sabahtan doktora gittim. Kızım 400gr almış 2150 olmuş kilosu, 34+6 bugün. Yalnız diğer ölçümleri 35 haftadan geride görünüyor. Genel olarak 32 haftaya denk geliyor ölçümleri. İnşallah sıkıntı olmaz ama canım sıkıldı taktım kafaya bür kere neden böyle diye..
Kaşıntıyı sordum karaciğerle ilgili bazı testler istedi, yarın sabah aç karnına gidicem kan vermeye bakalım ne çıkacak. Ama testlerin sonucunu almak 1 hafta sürüyormuş yaklaşık.
NST ye sokmadı haftaya çarşamba dedi. Sonraki hafta pazartesi de gel doğumla ilgili konuşuyor olalım dedi. 36+4 olacağım o gün sanıyorum gerekiyorsa çatı muayenesini de yapacaktır.
Ay hem kafam karışık hem huzursuz oldum bu gerilikten dolayı. O kadar ağırlaşmış ve şişmiş hissediyorum ki kendimi artık kızımın kilosu falan herşeyi toparlasa da bir an önce doğsa diyorum. Hani normal doğum savunucusu olan bana, sezaryen yapalım dese göbek ata ata evet dicem nerdeyse adama o derece yani :))

Gün aşırı kolonya sürüp göğüs ucundaki deriyi kabalaştırırsanız daha az acı çekersiniz demişti.

Aynen canım herhangi birşey yok çok şükür:) Çok sağol

Kuzumm Şöyle tarif etmişti.akşamdan kolonya yı (2fısfıs sık demişti) göğüs ucuna sür ve kuruyana kadar açık bırak , sabah göğüs ucu kremi sür.Bu düzeni gün aşırı uygula demişti.Böylelikle göğüs ucu kabalaşıyor ve dayanıklı oluyormuş.

Luflem bak kuzun kilo almaya başlamış son haftalarda daha hızlı alıcak zaten.Her kontrolde gelişmeleri değişiyor , hemen sıkıntı yapma
Test sonrası en azından rahatlarsın kuzu bişeyde çıkmaz inşallah.
Genel 37-38.haftada yapıyorlar çatı kontrolü zaten canım.Sıkıntı bastığı için sezeryan sıcak gelmiştir :) Ama normalden şaşma

Çağlam doktorum şehir dışında zaten.
Perşembe kontrol var , takipteyim gene de :)
Az daha sıksın kızım dişini.

Bu arada kuzum dönmüş kızlar.Tekrar bi atak yapmazsa normal doğurucam inşallah.

afferim afra kızımıza (karıştırmadım dimi adını) hadi gözün aydın canımmmm inşallah herşey gönlüne göre olurrrr

Benim de idrarımın rengi koyu gıbı dunden beri, boyle bir durum yasayan oldu mu acaba nedendır? yarın kontrolüm var soracagım doktora..

hmm susuz kalmış olabilirsin canım ya da ayaklarını üşütmüşsündür, sıcak su yap ayacıklarına üşütmeye aman dikkat ne gelirse ayaktan gelir der eskiler..

Merhaba Kızlar,

Kontrolden geliyorum. Oglusumu gorduk babasıyla bize dil bile cıkardı agzını acıp kapattı, doktor masallah ne muntazam agzı burnu var dedi, yakısıklı oglusum benım:))

Bu arada ben bır haftadır birşey yıyemıyordum bebişimin boyu 1-2 santim kısa kalmıs, bu farkı kapatalım 2 haftada dedı. gunde 2 bardak süt+1 kase yogurt ye mutlaka bir tane de kalsiyum verelim dedi, cok kızdım kendıme oglusum alamamıs benden gereklı kalsıyumu((, ama azmettim 2 haftada oglusumu selvi boylu yapacagım ınsallah
Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?????????

Bu arada kılomuz guzel 2600 gram olmus, guzel dedi:) hareketliydi oglusum hareketleri cok iyi dedi, nst ye de baglandık degerler gayet guzel dedı, pozisyonu da şimdilik uygun kafa asagıda insallah:))

Son olarak 2 haftadır ben hıc kılo almamısım 63 ile hamileydim 70 deyım hala +7 kilo almısım:))

dövcem heee bu son zamanlarda uyuzluk yapan herkesi aaa... yahu zaten ağzımızda karnımızda burnumuzda bide germesinler mümkünse bizi yaaaa hırrrrr
sen hiç sıkma güselim canını, sonuçta onlardan bişe beklemiyosun özelde yapıyosan kendi bütçene güvenip yapıosun he bide ayrıca bu minnoşlar bizim, bıraksınlarda bi mümkünse bizler annesi ve babası olarak karar verelim neyi nasıl yapacağımıza dimi ama.. aaa bak şirazem kaydı heee uçucaaaaammmm tepelerine tepelerine zaten sinir asap moral bozukluğu saçma sapan haller içindeyim...
Bizde de tam doğuma iki hafta kala babamın bankalara 50 bin tl borcu olduğunu ve bu ayın 22 sinde ödenmezse yasal takip aşamasına gelindiğini öğrendik... var yaaa uçucammmm baba filan dinlemeyip... yaa senin kızın bankacı sen nasıl bu hale düşüyosun be adam, bi gel borç büyümeden bi konuş, borç kapama triklerini biliyorus heralde dimi yok düdük kafalıııı... şimdi annem duysa zaten kendisi depresif meyilli yani kadını kurtaramayız ya boşanırlar ya annem toparlanamaz Allah korusun yaa bizim suçumuz ne ama yaaa hele bide bu durumda benim şuan anneme çok ama çok ihtiyacım var duymaması lazım ama icra gelirse... offff... duacımız olun kıslar nolur bi çıkar yol bulalım Allahın izniyle.. geceleri uykusuzluktan çıldırcam zaten iyicene ağlamaktan napcas diye düşünmekten migren atağı gelmezse iyi ama yapmamammmmm lazııımmm yawrumu düşüncemmm ben bana ne yaaa ... olmuyo ama...
kendimi kaybettim kıslar kusura bakmayın uzun yazdım... helal edin hakkınızı...

nar suyunu bilmiyorum canım ilk kez duydum ama kimyon tohumu çayını benimde geçen yol doğum yapan bir ark.ım denedi ı ıhhh nafile.. bazı bebişlerde işe yaramayınca yaramıyo demekki..

hımmm tamamdır dün akşam lansinoh sürmüştüm madem bu akşam kolonya yapimm sabah lansinoh yapimm e artık 13 günümüz kaldı hayırlısı ile, tabi oda miniğim gününü beklerse inşallah

maşallah yakışıklına annesiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…