Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
bebeğim oynadıkça iğneler batıyor aşağıya:18::18:

Takipte ol kuzu

afferim afra kızımıza (karıştırmadım dimi adını) hadi gözün aydın canımmmm inşallah herşey gönlüne göre olurrrr

Yok karıştırmadın kuzum :) Hepimizin inşallah canım benim

humana çayımızı da aldık

Ohh o da gitti kafadan :))

Ne zaman içmeye başlamayı düşünüosun canım? Ben de Hipp in emziren anneler için olan çayını aldım. Doğumdan önce içilebilir mi emin olamıyorum bir türlü.

Luflem ya benim de aklımda doktora sorsak mı acab önceden içebilir miyiz diye :18:

Maşallah yakışıklı oğluna canım benim
Canım ben düzenli günde en az yarım litre süt+1kase yoğurt yiyorum 35.haftada 50cmdi.
Kilon muhteşen valla doğumdan sonra hiçbirşey kalmaz zaten :) maşallah

Canım sen yrn gidiosun dimi doktora? Ben unuttum bugün sormayı, sen sorsana bari :))

canım burda daha önce de yazmıştım benim doktorum ultrasonda FL diye bir uzunluk var uyluk uzunluğuymuş onu daha esas aldığını söylemişti diğer uzunluklar sıkışma sonucu falan değişebiliyor bu değişmiyor demişti benim de diğer ölçümlerim 1 hafta kadar geriyken bu değrim haftasıyla uyumlu gidiyor.sen de bir bak istersen ultrason çıktısındaki FL kaç haftaya denk geliyormuş

FL de geride 33 hafta. Şöyle ki bu haftada olması gereken FL aralığı en düşük 61 en yüksek 71 ortalamada ise 66. Bizimki 64. Averaja göre 33 hafta değeri oluyor usg çıktısına göre. Bu referans aralığına bakınca aslında normal seyir denilebilir. Tüm değerler için bu böyle.
Bir de hamileliğin sonlarına doğru bu verilerde sıkıntı olabiliyormuş bebek büyüdüğü ve ölçümler zorlaştığı için. Zaten 32. Haftaya kadar herşey normal giderken bir anda bu olanları aklım almıyor.

ben sana birşey söyleyim mi ultrason cihazına göre de değişiyor değerler şöyle ki;ben birkaç haftadır haftada bir gidiyorum üstelik iki ayrı hastane ve doktora mesela sabah gittiğim hastanenin ultrasonunda bebeğimin ağırlığı 2değerlerine bu kadar 2950 gr iken öğleden sonra gittiğim hastanede 2600 çıktı o yüzden ultrason değerlerine çok da takılmamak gerekiyor kaldı ki ordaki ölçümler de yaklaşık değerler zaten kendini sıkıp stres yaparsan bebeğine kötülük etmiş olursun sen yediğine içtiğine dikkat et inşallah sağlıkla kucağına al zaten bebekler küçük de doğsalar kısa zamanda açığı kapatıp büyüyorlar:)

Ne zaman içmeye başlamayı düşünüosun canım? Ben de Hipp in emziren anneler için olan çayını aldım. Doğumdan önce içilebilir mi emin olamıyorum bir türlü.

bende hipp inkini aldım hatta 2 bardk fln içtim ama iyimi yaptım kötümü bilemedim şimdi.şimdiden başlarsam bişi olmaz heralde dedim.siz doktora sorunca bende öğrenmiş olucam artık

Canım sen yrn gidiosun dimi doktora? Ben unuttum bugün sormayı, sen sorsana bari :))

Sorarom kuzu ona göre hareket ederiz.
Öykümün de dediğini gibi ultrason değerleri cihazdan değişken olabiliyor.Stres yapmadan yediklerine dikkat et canım benim , kızışın kocaman olur merak etme.

canım doğumun olduğu gün başlyacağım ben

anaaammmm öyle mi dersinn
paronayak olacağım ben az kaldı:18::18:

Canım çok doğru sölüosun. Aslında benim değerlerimin sapıtmaya başlaması doktor değiştirmemle oldu geri dönüp baktığımda. Bu da cihaz değişikliği demek dediğin gibi. Ayrıca birkaç farklı kaynağı inceledim, bazılarına göre tamamen normal seyrediyor değerlerim. Kendimi kahretmiş değilim bu konuda ama üzüldüm. Tamam sonuçta bebiş kilo alıyor bu en önemli şeylerden biri ama gelişim geriliği başka bir konu. Bu zamana kadar her türlü test tarama yapıldı, şimdi bu aşamada kötü bişi çıkmasın inşallah diyorum. Sanıyorum biraz da melankolik ruh halimden kaynaklanıyor bu kafaya takma durumum :)

Sonunda doğum iznine ayrıldııııım :) öyle mutluyum ki, yarınki kontrolde miniğim de dönmüşse eğer değmeyin keyfime..bu arada limangoda hoşgeldin bebeğim butiğine bi bakın derim, ufak eksikler varsa ( göğüs kalkanı, biberon düzenleyici ıvır zıvır) uygun fiyata tamamlanabilir

Ben doktora sorup son 1 hafta içmeyi düşünüyorum bir kişi içmiş bir hafta sütü iyi gelmiş

ben hatırlıyorum gün aşırı sürün kurusun demişti

meraba kızlar ben geldim .aklıma takılan bi konu var cinsellik .napıyorsunuz ok konuda .kestinizmi devammı so güne kadar

meraba kızlar ben geldim .aklıma takılan bi konu var cinsellik .napıyorsunuz ok konuda .kestinizmi devammı so güne kadar

biz hamile olduğumu öğrendiğimden beri kestik o işi benim canım hiç istemeyiverdi eşim de birşey olur falan diye çekindi,ben de istemeyince birşey demedi bir de iki defa ufak kanama olunca korktuk ayrıca durduk durduk bebek doğup lohusalık bitene kadar da dururuz artık

ama sanırım 37.haftadan sonra zaten ara vermek gerekiyor yine de doktorunuza sorun

arkadaşlar şubat başı bekleyen bi kaç anne adayı sezeryan tarihi almışlar.. bende tarih falan yok daha ?? erken mi acaba?? sizde alanlar var mı ?? olamsı gereken ne ,doktoruma sorsam komik mi olur bu ne acele der mi ?? bilemedim fikir aliim dedim ??

Kuzum sizinki planlı hadi sen biliosun oğluşun geleceği tarihi, normal bekleyenler neetsin? :))

Canım sende 40. haftadan 10 gün önce başla 38 + 3 de falan sor doktora

Canım 28 haftaya kadar serbest diye biliyordum ben ama 32 haftaya kadar dedi doktor canımızın derdine düşmüşüz yapana bravo diyorum.

Çağla ile benim 1 Şubat onun dışında tarih belirten olmadı daha sanırım bizde. Şöyleki sezeryan tarihi 35. haftada belli oluyor 38 + 0 örneğin benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…