bebeğim oynadıkça iğneler batıyor aşağıya:18::18:
afferim afra kızımıza (karıştırmadım dimi adını) hadi gözün aydın canımmmm inşallah herşey gönlüne göre olurrrr
humana çayımızı da aldık
Ne zaman içmeye başlamayı düşünüosun canım? Ben de Hipp in emziren anneler için olan çayını aldım. Doğumdan önce içilebilir mi emin olamıyorum bir türlü.
Merhaba Kızlar,
Kontrolden geliyorum. Oglusumu gorduk babasıyla bize dil bile cıkardı agzını acıp kapattı, doktor masallah ne muntazam agzı burnu var dedi, yakısıklı oglusum benım:))
Bu arada ben bır haftadır birşey yıyemıyordum bebişimin boyu 1-2 santim kısa kalmıs, bu farkı kapatalım 2 haftada dedı. gunde 2 bardak süt+1 kase yogurt ye mutlaka bir tane de kalsiyum verelim dedi, cok kızdım kendıme oglusum alamamıs benden gereklı kalsıyumu((, ama azmettim 2 haftada oglusumu selvi boylu yapacagım ınsallah
Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?????????
Bu arada kılomuz guzel 2600 gram olmus, guzel dedi:) hareketliydi oglusum hareketleri cok iyi dedi, nst ye de baglandık degerler gayet guzel dedı, pozisyonu da şimdilik uygun kafa asagıda insallah:))
Son olarak 2 haftadır ben hıc kılo almamısım 63 ile hamileydim 70 deyım hala +7 kilo almısım:))
Takipte ol kuzu
Yok karıştırmadın kuzum :) Hepimizin inşallah canım benim
Ohh o da gitti kafadan :))
Luflem ya benim de aklımda doktora sorsak mı acab önceden içebilir miyiz diye :18:
Maşallah yakışıklı oğluna canım benim
Canım ben düzenli günde en az yarım litre süt+1kase yoğurt yiyorum 35.haftada 50cmdi.
Kilon muhteşen valla doğumdan sonra hiçbirşey kalmaz zaten :) maşallah
Kızlar sabahtan doktora gittim. Kızım 400gr almış 2150 olmuş kilosu, 34+6 bugün. Yalnız diğer ölçümleri 35 haftadan geride görünüyor. Genel olarak 32 haftaya denk geliyor ölçümleri. İnşallah sıkıntı olmaz ama canım sıkıldı taktım kafaya bür kere neden böyle diye..
Kaşıntıyı sordum karaciğerle ilgili bazı testler istedi, yarın sabah aç karnına gidicem kan vermeye bakalım ne çıkacak. Ama testlerin sonucunu almak 1 hafta sürüyormuş yaklaşık.
NST ye sokmadı haftaya çarşamba dedi. Sonraki hafta pazartesi de gel doğumla ilgili konuşuyor olalım dedi. 36+4 olacağım o gün sanıyorum gerekiyorsa çatı muayenesini de yapacaktır.
Ay hem kafam karışık hem huzursuz oldum bu gerilikten dolayı. O kadar ağırlaşmış ve şişmiş hissediyorum ki kendimi artık kızımın kilosu falan herşeyi toparlasa da bir an önce doğsa diyorum. Hani normal doğum savunucusu olan bana, sezaryen yapalım dese göbek ata ata evet dicem nerdeyse adama o derece yani :))
canım burda daha önce de yazmıştım benim doktorum ultrasonda FL diye bir uzunluk var uyluk uzunluğuymuş onu daha esas aldığını söylemişti diğer uzunluklar sıkışma sonucu falan değişebiliyor bu değişmiyor demişti benim de diğer ölçümlerim 1 hafta kadar geriyken bu değrim haftasıyla uyumlu gidiyor.sen de bir bak istersen ultrason çıktısındaki FL kaç haftaya denk geliyormuş
Ne zaman içmeye başlamayı düşünüosun canım? Ben de Hipp in emziren anneler için olan çayını aldım. Doğumdan önce içilebilir mi emin olamıyorum bir türlü.
Canım sen yrn gidiosun dimi doktora? Ben unuttum bugün sormayı, sen sorsana bari :))
canım doğumun olduğu gün başlyacağım benNe zaman içmeye başlamayı düşünüosun canım? Ben de Hipp in emziren anneler için olan çayını aldım. Doğumdan önce içilebilir mi emin olamıyorum bir türlü.
Takipte ol kuzu
Yok karıştırmadın kuzum :) Hepimizin inşallah canım benim
Ohh o da gitti kafadan :))
Luflem ya benim de aklımda doktora sorsak mı acab önceden içebilir miyiz diye :18:
Maşallah yakışıklı oğluna canım benim
Canım ben düzenli günde en az yarım litre süt+1kase yoğurt yiyorum 35.haftada 50cmdi.
Kilon muhteşen valla doğumdan sonra hiçbirşey kalmaz zaten :) maşallah
Arkadaşlar facebookta Şubat ve Mart 2013 anneleri için bir grup açtım.Gelin paylaşımlarımızı burada da devam edelim.
https://www.facebook.com/#!/groups/405801079507659/
ben sana birşey söyleyim mi ultrason cihazına göre de değişiyor değerler şöyle ki;ben birkaç haftadır haftada bir gidiyorum üstelik iki ayrı hastane ve doktora mesela sabah gittiğim hastanenin ultrasonunda bebeğimin ağırlığı 2değerlerine bu kadar 2950 gr iken öğleden sonra gittiğim hastanede 2600 çıktı o yüzden ultrason değerlerine çok da takılmamak gerekiyor kaldı ki ordaki ölçümler de yaklaşık değerler zaten kendini sıkıp stres yaparsan bebeğine kötülük etmiş olursun sen yediğine içtiğine dikkat et inşallah sağlıkla kucağına al zaten bebekler küçük de doğsalar kısa zamanda açığı kapatıp büyüyorlar:)
kuzu yaa ayşe öner demişken bu ablamızın seminerde dediği kolonya-göğüs ucu ilişkisini hatırlayamadım ben yaaa :44: zaman yaklaştı ya uyguliim dedim ama aklıma gelmioo bi türlü sen hatırlıo musun acepppp
ben hatırlıyorum gün aşırı sürün kurusun demişti
Ben doktora sorup son 1 hafta içmeyi düşünüyorum bir kişi içmiş bir hafta sütü iyi gelmiş
meraba kızlar ben geldim .aklıma takılan bi konu var cinsellik .napıyorsunuz ok konuda .kestinizmi devammı so güne kadar
Kuzum sizinki planlı hadi sen biliosun oğluşun geleceği tarihi, normal bekleyenler neetsin? :))
meraba kızlar ben geldim .aklıma takılan bi konu var cinsellik .napıyorsunuz ok konuda .kestinizmi devammı so güne kadar
arkadaşlar şubat başı bekleyen bi kaç anne adayı sezeryan tarihi almışlar.. bende tarih falan yok daha ?? erken mi acaba?? sizde alanlar var mı ?? olamsı gereken ne ,doktoruma sorsam komik mi olur bu ne acele der mi ?? bilemedim fikir aliim dedim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?