inşallah bekler miniğin gününd kadar hayırlı doğumlar inş
çok kilo almışsın maşallah ama tabi şeker olayı olunca insan dikkat etmek zorunda kalıyor allah kolaylık versin gönlünüze göre sağlıkla kucağında almak nasip olsun sorunsuz bir şekilde
maşallah miniğine herkes gününü almaya başlamış heyecanlandım bende
sağol cnm ya eşim deniz suyu almış bakalım akşam gelince dediğinden yoksa kullanayım yoksa uykularım kabus gibi geçir
4 gündür ortada yokum kızlar.. bı merak edın bı sorun ner bu tabıyaaa dıe.. simdi benı soran soranadır dıe gecmısı tam 1 saatır okuyorum.. sasırdım.. yanıldım... bu yüzden kendımden bahsetmıcem... dogurdum mu doğurmadım mı bunu bıle yazmıcam.. allaha emanet olun... güzel paylasımlarınız ıcın tesekkur ederım... hoscakalınn
merhaba arkadaşlar bu sabah kontrolümüz vardı suyum alt seviyeye inmiş pazartesiye yatış verdi doktor,eğer sancın gelmezse suni sancı veririz normal olursa normal olmazsa sezaryene alırız dedi suyun azalması önemli bir sorunmuş,bebek kakasını yapabilir,kordon dolanabilir falan dediçok canımız sıkıldı nst ye girdim sancı bir defa 57 ye çıktı onun dışında normaldi eşime kalsa hemen bugün yatmamı istedi ama bu gittiğim doktor da baştan beri gittiğim doktorum da haftabaşı yat daha iyi dedi.toplamda 5 kilo ancak adığım için doktor yağ yok,su yok karnındakilerin hepsi bebek dedi.şekerden dolayı yaptığım diyetin kalorisini çok düşük buldu (1800 kal) 28.haftada falan 1800-2000 kaloriyle başlar gebelik ilerledikçe kaloriyi artırırız dedi diyetisyeninize siz de sorun diyetinizin kaç kalorilik olduğunu ben üstelik diyetteki ekmek miktarının hepsini yiyemiyorum da,beyaz ekmek olsa çok yeniyor da esmer ekmekleri fazla yiyemiyorum.
neyse,anlayacağınız ben pazartesi sabah erkenden yatıyorum hastaneye dua edin bebişim ve benim için teyzeleri
4 gündür ortada yokum kızlar.. bı merak edın bı sorun ner bu tabıyaaa dıe.. simdi benı soran soranadır dıe gecmısı tam 1 saatır okuyorum.. sasırdım.. yanıldım... bu yüzden kendımden bahsetmıcem... dogurdum mu doğurmadım mı bunu bıle yazmıcam.. allaha emanet olun... güzel paylasımlarınız ıcın tesekkur ederım... hoscakalınn
tabii hamilelik psikolojsi alınganlığımız üzerimizde:) inan ben şahsen çok fazla rumuz ve isimleri aklımda tutamıyorum bir süre girmemişsem geriye dönüp pek fazla okuyamıyorum da bilgisayarım pek iyi değil özellikle bu sitede çok yavaşlıyor bazen donuyor
hadi söyle bakalım nerelerdeydin,bebişin nasıl,doğurdun mu yoksa?
TABİYAA canım ben kendi adıma söyleyim inan isimleri falan çok fazla aklımda tutmuyorum
ve yine kendi adıma seni üzdüğümüz için özür dilerim
iyi olduğunu umuyorum
ama hemen kesitirip atma canım
kimse kötü niyetli değil burda
tekrar kusura bakma ve bize nasıl olduğunu yaz
tamam o zaman barısalım:)) yaaa saka bı tarafa ben 4 gundur ıı degılım ve zor gunler gecırıyorum. buraya sızlere haber veremedım hıcbırınızle ıletısıme gecemedım ...aklım hep sızdeydı ve benı merak edıp ne yaptıgımı düsünüp endişelenmıslerdır.. doguma alındıgımı bıle düsünüp panık olmuslardır dıe evham bıle yaptım.. ama neyse.. cok fazla yer edınememısım..
annemler geldı..geldıler ama ben ankaraya tedavı ıcın gıtmek zorunda kalınca onlar da benımle ankaraya abımlere geldıler..
numunede plt degerım 90 bın cıktı. 50 bın üzerı rısk sayılmaz heryerde doğuma alınırsın ama senı bu degerle doguma almayacagını söyleyen dr kendıne guvenmıyosa sen de ona güvenme rısk alma ankarada dogum yapmanı tavsıye ederım dedı
bunun rısklı olmadıını raporlandırmasını rıca ettım yazamam dedı
benım dr bunlara soru seklınde yazıcakmıs o da cevaben rısklı olmadıını yazarmıs.. nos kagıda ben ne yazıım dedı
ben de ben 38 haftadayım yolda mı doğurayım yanı aranızda gıt gel cocuk oyunu mu alt tarafı ıkı satır yazı yazacaksınız dedım
ba ısımı ögretme bızde böyle bı uygulama yok yazmıyorum dedı
bana tavır yapacagına senı son 10 gunde ortada bırakan dr a al tavrını dedı
bız de zekaı tahıre gıttık.hacettepeye özel nedenlerden dolayı gıdemedık.
orda dr ban merak etme alırız burda doğuma dedı.. sancılarım 100lerı görüyo kızlar.. cok fazla..20 dk cekılen nst bende 1.5 saat sürdü.. bır metre uzunlugundaydı kagıt.. hemsıre cıkarmadı.. dr bı daha yollıcak gıtme barı dedı
bebegın suyu olması gerekenden cok fazlaymıs
bu da cok sancı yapıomus
ama suyun fazla olmasının baska rısklerı var
okudukca daha da sınırım bozuldu.
bebegın yemek borusunun sıkıntılı olablecegı anlamına gelıyomus
kordon dolanması olabılır. bebegın hareketlerını cok ıı takıp et sende hareketın azalmaması gerekıo cunku suyu cok. rahat hareket eder yerı daralmaz dedı
ben de psıkolojık mı ne..
ıkı gundur cok az hısseder oldum
28 ocak sabahı ac gel alalım sezaryene dedı.
bebek harketlerıne dıkkat.. bebegı karnında oldurme falan dedı
bu gun de hafta sonu.. özel hastaneler öglen 12ye kadar alıo.. esımı sabah 5te ıse cagırdılar. su an hala yok... allah belasını versın su halden anlamaz amırlerının..
yarın tatıl gunu kadın dogumcuların.. acıle kesınlıkle gıtmem.. burda ultrason yok..acılde yanı.. tas devrınden kalma yöntemle pecetey sılın kanamana bakalım denılen bı yer..
esım de yanım da yok.. su an o kadar cnm sıkkın kı.. bebeımın sıkıntılı dogması korkusu benı cok üzüyo
kuzu deme öyle.hhepimizin bi ton sıkıntısı var.bakma herkesin gırgır şamata takılmaya çalıştığına.bende 2 hafta eskişehire gittim yoktum ve sadece arada sırada okuyabildim ama bişi yazamadım. kimse nerde bu kız diye düşünmedi bende düşünülmasini beklemiyordum çünkü biçoğumuz rumuzlara bakmadan okuyor.ancak çok belirgin bir durumu gözüme çarptıysaki o da 1-2 tane.bu arada facebook grubunda daha aktif hale geldi arkadaşlar.ora tabi gerçek isimleriyle ve doğal olarak kim kimdir daha bi bocalıyoruz hepimiz.sıkıntını daha ıkuyamadım inşallah düzelmiştir.inan uykusuz ağrılı akşamlardan sonra zoluk yaşıyoruz.ama senin kırıkkalede eşinin de polis olduğu yönünde bi hatırımda bişiler kalmış oda meslektaşlıktan sanırım ama belki de karıştırdım.
tamam o zaman barısalım:)) yaaa saka bı tarafa ben 4 gundur ıı degılım ve zor gunler gecırıyorum. buraya sızlere haber veremedım hıcbırınızle ıletısıme gecemedım ...aklım hep sızdeydı ve benı merak edıp ne yaptıgımı düsünüp endişelenmıslerdır.. doguma alındıgımı bıle düsünüp panık olmuslardır dıe evham bıle yaptım.. ama neyse.. cok fazla yer edınememısım..
annemler geldı..geldıler ama ben ankaraya tedavı ıcın gıtmek zorunda kalınca onlar da benımle ankaraya abımlere geldıler..
numunede plt degerım 90 bın cıktı. 50 bın üzerı rısk sayılmaz heryerde doğuma alınırsın ama senı bu degerle doguma almayacagını söyleyen dr kendıne guvenmıyosa sen de ona güvenme rısk alma ankarada dogum yapmanı tavsıye ederım dedı
benım dr bunlara soru seklınde yazıcakmıs o da cevaben rısklı olmadıını yazarmıs.. nos kagıda ben ne yazıım dedı
ben de ben 38 haftadayım yolda mı doğurayım yanı aranızda gıt gel cocuk oyunu mu alt tarafı ıkı satır yazı yazacaksınız dedım
orda dr ban merak etme alırız burda doğuma dedı.. sancılarım 100lerı görüyo kızlar.. cok fazla..20 dk cekılen nst bende 1.5 saat sürdü.. bır metre uzunlugundaydı kagıt.. hemsıre cıkarmadı.. dr bı daha yollıcak gıtme barı dedı
bu da cok sancı yapıomus
kordon dolanması olabılır. bebegın hareketlerını cok ıı takıp et sende hareketın azalmaması gerekıo cunku suyu cok. rahat hareket eder yerı daralmaz dedı
bu gun de hafta sonu.. özel hastaneler öglen 12ye kadar alıo.. esımı sabah 5te ıse cagırdılar. su an hala yok... allah belasını versın su halden anlamaz amırlerının..
yarın tatıl gunu kadın dogumcuların.. acıle kesınlıkle gıtmem.. burda ultrason yok..acılde yanı.. tas devrınden kalma yöntemle pecetey sılın kanamana bakalım denılen bı yer..
esım de yanım da yok.. su an o kadar cnm sıkkın kı.. bebeımın sıkıntılı dogması korkusu benı cok üzüyo
kızlar benimde artık yorgunluktanmı dır neden tam karar veremedim, sofrayı hazırlarken adımımı atamadım ağrı girdi sol kasığıma.3 gündür oluyordu.dün doktora dedim kalsiyumu sabah kalktığındada iç dedi.ama daha öncekilerde bacağımı sanki yukarıdan hissetmiyo gibi oluyordum.yani adım atacağım ama kıpırdatmam gereken uzuvlarım yerinde değilgibi.fakat bugünkü kıramp acısı gibi acı verdiği için ah dedim kaldım öyle. adım atamadım ama kramp değildi. kasıklarımda sancı hissetmeye başladım ağrılı.bebeğim kıpırdadıkça alttan iğne batıyo gibi sanki bacaklarımın üstüne doğru yayılıyo bu gün sık sık oldu düzensizdi biraz.galiba sancı dedikleri bu oluyor.bana hep soruyorlardı sancın oluyomu diye bende sancının ne olduğunu bilemiyordum sadece ağrısız kasılmalarım çok oluyor,kramp gibi ama acı vermiyor diyordum.kv karnıma bakıp daha inmemiş karnın demekki var daha demişti.ama bugün bayağı ağrım oldu.sizlerde varmı böyle durumlar nezamandan beri.şüpheye düşüyor insan paronayaklaşıyor acaba doğum yaklaşıyormu diye. hayırlısı Allahım.
bu da cok sancı yapıomus
sağolasın cnm.pparonayak olmaya başladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?