merhaba arkadaşlar bu sabah kontrolümüz vardı suyum alt seviyeye inmiş pazartesiye yatış verdi doktor,eğer sancın gelmezse suni sancı veririz normal olursa normal olmazsa sezaryene alırız dedi suyun azalması önemli bir sorunmuş,bebek kakasını yapabilir,kordon dolanabilir falan dediçok canımız sıkıldı nst ye girdim sancı bir defa 57 ye çıktı onun dışında normaldi eşime kalsa hemen bugün yatmamı istedi ama bu gittiğim doktor da baştan beri gittiğim doktorum da haftabaşı yat daha iyi dedi.toplamda 5 kilo ancak adığım için doktor yağ yok,su yok karnındakilerin hepsi bebek dedi.şekerden dolayı yaptığım diyetin kalorisini çok düşük buldu (1800 kal) 28.haftada falan 1800-2000 kaloriyle başlar gebelik ilerledikçe kaloriyi artırırız dedi diyetisyeninize siz de sorun diyetinizin kaç kalorilik olduğunu ben üstelik diyetteki ekmek miktarının hepsini yiyemiyorum da,beyaz ekmek olsa çok yeniyor da esmer ekmekleri fazla yiyemiyorum.
neyse,anlayacağınız ben pazartesi sabah erkenden yatıyorum hastaneye dua edin bebişim ve benim için teyzeleri
cnm kan tahlilinde PLT denılen bı deger var. bu kanın pıhtılasma oranını verıyo. 140-450 aralıgı olması gerekn deger bende 90. burda yanı kırıkkalede dr.lar 100 ün asagısında olan kısılerı doguma almıyo.kanamayı durduramayız dıe. bnm basından berı bu sorunum vardı. dr son 15 gun hematolojiye yönlendırcem dıodu. ben nerden bılıyım ıl dısına yollıcanı. gecen hafta sevk ettı ıste. orası da sıkıntı cıkardı. ben de sıgındım allaha aglaya aglaya ankarada büyük doğum hastanesı var. oraya gıttım. rısklı gebelık bölümünden gırıs yaptırıp ordakı dr. la görüstüm. muayene ettı. tahlılım yenıydı. dosyama baktı. tamam sıkıntı yok. alırız p.tesı ac gel dedı.ıste böylecanım belki kaçırmışımdır yazında kusura bakma
neden yarıyolda bıraktılar seni?
Kızlar son anda bebek arabası konusunda kaynım verecekti ama 3 yaşında kızı hala durmuyor dıye seneye verelim dediler chiiconundu pusetini verdiler be
nimde sinirlerim gerildi tabi şimdiye kadar hiç araştırma yapmadım zamanında araştırır kendime göre bişey alırdım puseti var sadece araba alayım dıyorum ama bılemedım doğuma 10 gün varken off bana aldığınız yada tavsiye ettiğiniz arabaların linkini verin neolur.
Yarın ve salı gunu bırılerı olacak ta bugun tek kalırım dedım esıme, cok ıcıne sınmedı ama soz de gecıremedı. Zaten komsumuzla da aramız cok ıyı, ıhtıyacım olsa herseyı ısteyebılırım. Ama insallah bu aksam sakın kendı basıma vakıt gecıreyım yarın sabah 7 de ıse gıdıyorum zaten surada nerdeyse 12 saat kalmıs:)
Kızlar söylemiştim suyum azalmış diye doktor bebeğin hareketlerini takip et demişti dün sanki çok az hareket etti gibi geldi bize çantalarımızıda alıp gece vakti hastaneye gittik nst ye aldılar şükür iyiydi sadecebir defa ilk kez 93 lere çıktı sancım. Nöbetçi doktor şimdilik sorun olmadığını pazartesi sabahı gelmemi istedi yarın erkenden gideceğiz yatış yap demişti doktorum ama ben önce muayene etsin istiyorum suni ancıya gerek olmaz inşallah şu an ise bebişimin hareketleri gayet iyi şükür annemle babam da tam zamanında gelmişler yalnız değiliz en azından büyük kızımise çok mutlu ve heyecanlı kardeşini bekliyor yarın:)
Ben çıkıyorum yarın erken kalkmam gerekiyor daha işlerim var
En kısa zamanda güzel haberlerle buluşmak dileğiyle kendinize ve bebişlerin
Ze iyi bakın
İyi gecelerrrr
Çağla'cım benim gibi yapsana tanesi 50 kuruştan balon satıyor çiçekçiler benim gibi şişir kapıya as ben öyle yapcam hiç yoktan iyi ama dimi hatta bulabilirsen hoşgeldin bebek yazısı stafor mu ne dedikleri ondan yapıştırırsın ben mesela hoşgeldin bebek yazısının çıktısını alcam uhuyla kapıya yapıştırıcam balonlarıda asıcam bana kurdele lazım şimdi birde çift taraflı bant bulabilirsem
arkdaşlar sinüziti olan var mı aramızda vardı die hatırlıyorum geçmişten.benim bir 10 gündür burnum tıkanıyor alın ve göz çevrem sızlıyor dün deniz suyu aldık ama pek işe yaramadı gibi sürekli bugün geçer bugün geçer die bekledim geçmedi şimdi de endişelenmeye başladım sıkıntı yaptım bebeğime bir zaararı varmı acaba die sinüzitse nasıl düzelir die offf keşke gitseydim hafta içi bu hafta rapor alıcam die geçen hafta dr.gitmedim sanki okulda beni düşünen varda ben bu kadar dert ediyorum işlerimi bitireyim iki hafta derslerim boş geçmesin die baazen kendime çok kızıyorum((((ama etkilemez dimi bebeğimi bu durum
Kızlar son anda bebek arabası konusunda kaynım verecekti ama 3 yaşında kızı hala durmuyor dıye seneye verelim dediler chiiconundu pusetini verdiler be
nimde sinirlerim gerildi tabi şimdiye kadar hiç araştırma yapmadım zamanında araştırır kendime göre bişey alırdım puseti var sadece araba alayım dıyorum ama bılemedım doğuma 10 gün varken off bana aldığınız yada tavsiye ettiğiniz arabaların linkini verin neolur.
Kızlar söylemiştim suyum azalmış diye doktor bebeğin hareketlerini takip et demişti dün sanki çok az hareket etti gibi geldi bize çantalarımızıda alıp gece vakti hastaneye gittik nst ye aldılar şükür iyiydi sadecebir defa ilk kez 93 lere çıktı sancım. Nöbetçi doktor şimdilik sorun olmadığını pazartesi sabahı gelmemi istedi yarın erkenden gideceğiz yatış yap demişti doktorum ama ben önce muayene etsin istiyorum suni ancıya gerek olmaz inşallah şu an ise bebişimin hareketleri gayet iyi şükür annemle babam da tam zamanında gelmişler yalnız değiliz en azından büyük kızımise çok mutlu ve heyecanlı kardeşini bekliyor yarın:)
Casual Pasific Çift Yönlü Bebek Arabası Apron - e-bebek.com esım yaptı bu arada:) ben de ögrendım.. bebek arabamız bu model.. ama bu araba gecen sezonun arabası.bu senekılerın rengı de agırlıgı da farklı.. pasific olarak gecıo..tavsıye ederım
Öyküm canım sağlıklı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah yar ve yardımcın olsun bir oğlak bebişi gelecek sanırım hatta son oğlak :) güzel haberler ver bize dualarımız seninle..
Canım çok teşekkür ederim araba çok güzel tek şey takıldı kafama tek tekerlek olması zor diyorlardı acaba çift tekerlekmi baksam.
arkdaşlar sinüziti olan var mı aramızda vardı die hatırlıyorum geçmişten.benim bir 10 gündür burnum tıkanıyor alın ve göz çevrem sızlıyor dün deniz suyu aldık ama pek işe yaramadı gibi sürekli bugün geçer bugün geçer die bekledim geçmedi şimdi de endişelenmeye başladım sıkıntı yaptım bebeğime bir zaararı varmı acaba die sinüzitse nasıl düzelir die offf keşke gitseydim hafta içi bu hafta rapor alıcam die geçen hafta dr.gitmedim sanki okulda beni düşünen varda ben bu kadar dert ediyorum işlerimi bitireyim iki hafta derslerim boş geçmesin die baazen kendime çok kızıyorum((((ama etkilemez dimi bebeğimi bu durum
Öyküm canım sağlıklı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah yar ve yardımcın olsun bir oğlak bebişi gelecek sanırım hatta son oğlak :) güzel haberler ver bize dualarımız seninle..
Canım çok teşekkür ederim araba çok güzel tek şey takıldı kafama tek tekerlek olması zor diyorlardı acaba çift tekerlekmi baksam.
cnm tek tekerlek ama, bız bu arabayı esımın cok yakın bı arkadasından aldık..her marka vardı elınde.. 300 lıra paramıza göre en ıısının bu olduunu söyledı.. pıer de vardı.kraft da..ve dıgerlerı de.. suny baby....falan..hepsını tek tek sürdüm magazada..mesela kraft ve pıer cardınde ayaklarım tekere carpıodu sürerken..bazı modellerınde bu böyle olmuyodu ama onlar da 400 ve üzeri ya da puset şeklınde olanlar..suny baby de cok hantal agır.. hafıf olan da vardı. ısrarla bunu tavsıye ettı ..görünüşü emın ol bu fotograftan cok daha güzel.. aradıım her özellık var...ıstısnasız her özellık...yıne de gıt bak yakından.. çelık kaplama olmasına ragmen haıflıgı zerafetı benı cok ıkna ettı
Bebe confort streety aldik cocuk guzel anlatti kapaninca cok yer kaplamiyor ve cok hafifti joker magazasindan aldik bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?