Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canım haberlerini bekliyorum. Merak ediyorum seni ve bebişini. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Dualarımız seninle.

Kızlar son anda bebek arabası konusunda kaynım verecekti ama 3 yaşında kızı hala durmuyor dıye seneye verelim dediler chiiconundu pusetini verdiler be
nimde sinirlerim gerildi tabi şimdiye kadar hiç araştırma yapmadım zamanında araştırır kendime göre bişey alırdım puseti var sadece araba alayım dıyorum ama bılemedım doğuma 10 gün varken off bana aldığınız yada tavsiye ettiğiniz arabaların linkini verin neolur.

canım belki kaçırmışımdır yazında kusura bakma
neden yarıyolda bıraktılar seni?
cnm kan tahlilinde PLT denılen bı deger var. bu kanın pıhtılasma oranını verıyo. 140-450 aralıgı olması gerekn deger bende 90. burda yanı kırıkkalede dr.lar 100 ün asagısında olan kısılerı doguma almıyo.kanamayı durduramayız dıe. bnm basından berı bu sorunum vardı. dr son 15 gun hematolojiye yönlendırcem dıodu. ben nerden bılıyım ıl dısına yollıcanı. gecen hafta sevk ettı ıste. orası da sıkıntı cıkardı. ben de sıgındım allaha aglaya aglaya ankarada büyük doğum hastanesı var. oraya gıttım. rısklı gebelık bölümünden gırıs yaptırıp ordakı dr. la görüstüm. muayene ettı. tahlılım yenıydı. dosyama baktı. tamam sıkıntı yok. alırız p.tesı ac gel dedı.ıste böyle

cnm ben casual marka aldım. 300 liraydı sanırım.. ama cok cok güzel.. sürümü rahat. 6.5 kılo. cift yön ...ben lınk eklemeyı bılmıyorum ama ıstersen serı no falan yazarım. googleden bakarsın

Kızlar söylemiştim suyum azalmış diye doktor bebeğin hareketlerini takip et demişti dün sanki çok az hareket etti gibi geldi bize çantalarımızıda alıp gece vakti hastaneye gittik nst ye aldılar şükür iyiydi sadecebir defa ilk kez 93 lere çıktı sancım. Nöbetçi doktor şimdilik sorun olmadığını pazartesi sabahı gelmemi istedi yarın erkenden gideceğiz yatış yap demişti doktorum ama ben önce muayene etsin istiyorum suni ancıya gerek olmaz inşallah şu an ise bebişimin hareketleri gayet iyi şükür annemle babam da tam zamanında gelmişler yalnız değiliz en azından büyük kızımise çok mutlu ve heyecanlı kardeşini bekliyor yarın:)

Ben çıkıyorum yarın erken kalkmam gerekiyor daha işlerim var
En kısa zamanda güzel haberlerle buluşmak dileğiyle kendinize ve bebişlerin
Ze iyi bakın
İyi gecelerrrr

inş. geceyi güzel geçirirsin. bana da bazen yalnız kalmak iyi geliyor. en iyi o zaman dinleniyorum.iyi istirahatler:))

hayırlı haberlerini bekliyoruz, iyi bir gece ve iyi şanslar diliyorum.

Ben çıkıyorum yarın erken kalkmam gerekiyor daha işlerim var
En kısa zamanda güzel haberlerle buluşmak dileğiyle kendinize ve bebişlerin
Ze iyi bakın
İyi gecelerrrr

Hayırlı, güzel ve mutlu haberlerini bekiyoruz, her şey beklediğinden de kolay olur inşallah

Canım bugün bebek fuarına gittik oradan kapı süsü tül ve balon aldım. Bunlarda yeter diye düşünüyorum.

Benim sinuzitim var. 10 gündür burun tikaliydi . Okyanus suyu kullandım.papatya buhari yaptım. Ama 10 günde anda geçti.

Isilaycim ben concord neo aldım. Baya bir aratirmistim.

Öyküm canım sağlıklı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah yar ve yardımcın olsun bir oğlak bebişi gelecek sanırım hatta son oğlak :) güzel haberler ver bize dualarımız seninle..

Canım çok teşekkür ederim araba çok güzel tek şey takıldı kafama tek tekerlek olması zor diyorlardı acaba çift tekerlekmi baksam.

cnm tek tekerlek ama, bız bu arabayı esımın cok yakın bı arkadasından aldık..her marka vardı elınde.. 300 lıra paramıza göre en ıısının bu olduunu söyledı.. pıer de vardı.kraft da..ve dıgerlerı de.. suny baby....falan..hepsını tek tek sürdüm magazada..mesela kraft ve pıer cardınde ayaklarım tekere carpıodu sürerken..bazı modellerınde bu böyle olmuyodu ama onlar da 400 ve üzeri ya da puset şeklınde olanlar..suny baby de cok hantal agır.. hafıf olan da vardı. ısrarla bunu tavsıye ettı ..görünüşü emın ol bu fotograftan cok daha güzel.. aradıım her özellık var...ıstısnasız her özellık...yıne de gıt bak yakından.. çelık kaplama olmasına ragmen haıflıgı zerafetı benı cok ıkna ettı

Sicak suya papatya yada kekik atip bugu yapmakta sinuzitte ise yariyor cok gecmis olsun

Bebe confort streety aldik cocuk guzel anlatti kapaninca cok yer kaplamiyor ve cok hafifti joker magazasindan aldik bi bak istersen

Canım kaydediyorum bunu kafama yattı teşekkürler.

Bebe confort streety aldik cocuk guzel anlatti kapaninca cok yer kaplamiyor ve cok hafifti joker magazasindan aldik bi bak istersen

Canım anakucağım var bu arabda çok şık gözüküyor teşekkürler

günaydın lanal d haberde 6 aylık doğum izni ile ilgili haber vardı işe gelmek için çıkınca dinleyemedim haberi olan varmı noldu bide benim cinsel bölgem ağrıyo sanki yumruklanmış gibi bu normalmi

Günaydın kızlar,

Kanald deki haberi ben de duydum ama erken çııktıgımdan iş için, devamını dinleyemedim. Ayrıntıları bilen arkadaşlar aktarabilir mi?

günaydın kızlarrr
nasılsınız
benım şafak 4
haberi dinlemedim ben bu arada ama hangi bakandı hatırlamıyorum olumlu bakmıyormuş
kadın çalışan istihdamını azaltacağı düşüncesindeymş

öyküm
umarım güzel haberlerle gelirsin buraya
Allah yardımcın olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…