inşallah hayırlı haberler alırızKızlar söylemiştim suyum azalmış diye doktor bebeğin hareketlerini takip et demişti dün sanki çok az hareket etti gibi geldi bize çantalarımızıda alıp gece vakti hastaneye gittik nst ye aldılar şükür iyiydi sadecebir defa ilk kez 93 lere çıktı sancım. Nöbetçi doktor şimdilik sorun olmadığını pazartesi sabahı gelmemi istedi yarın erkenden gideceğiz yatış yap demişti doktorum ama ben önce muayene etsin istiyorum suni ancıya gerek olmaz inşallah şu an ise bebişimin hareketleri gayet iyi şükür annemle babam da tam zamanında gelmişler yalnız değiliz en azından büyük kızımise çok mutlu ve heyecanlı kardeşini bekliyor yarın:)
Canım bugün bebek fuarına gittik oradan kapı süsü tül ve balon aldım. Bunlarda yeter diye düşünüyorum.
Benim sinuzitim var. 10 gündür burun tikaliydi . Okyanus suyu kullandım.papatya buhari yaptım. Ama 10 günde anda geçti.okyanus suyu kullanıyorum ama çok kısa süreli açıyor buhar yaptım ama papatya koymadım denicem çok sağol inş işe yarar
Isilaycim ben concord neo aldım. Baya bir aratirmistim.
çok teş.cnm denicem inş papatya kekik artık hangisi iyi gelirse yeterki şu tıkanıklık ve zonklama geçsinSicak suya papatya yada kekik atip bugu yapmakta sinuzitte ise yariyor cok gecmis olsun
kızlar benimde artık yorgunluktanmı dır neden tam karar veremedim, sofrayı hazırlarken adımımı atamadım ağrı girdi sol kasığıma.3 gündür oluyordu.dün doktora dedim kalsiyumu sabah kalktığındada iç dedi.ama daha öncekilerde bacağımı sanki yukarıdan hissetmiyo gibi oluyordum.yani adım atacağım ama kıpırdatmam gereken uzuvlarım yerinde değilgibi.fakat bugünkü kıramp acısı gibi acı verdiği için ah dedim kaldım öyle. adım atamadım ama kramp değildi. kasıklarımda sancı hissetmeye başladım ağrılı.bebeğim kıpırdadıkça alttan iğne batıyo gibi sanki bacaklarımın üstüne doğru yayılıyo bu gün sık sık oldu düzensizdi biraz.galiba sancı dedikleri bu oluyor.bana hep soruyorlardı sancın oluyomu diye bende sancının ne olduğunu bilemiyordum sadece ağrısız kasılmalarım çok oluyor,kramp gibi ama acı vermiyor diyordum.kv karnıma bakıp daha inmemiş karnın demekki var daha demişti.ama bugün bayağı ağrım oldu.sizlerde varmı böyle durumlar nezamandan beri.şüpheye düşüyor insan paronayaklaşıyor acaba doğum yaklaşıyormu diye. hayırlısı Allahım.
inşallah çok güzel doğumlarımız olur. bu arada arkadaşlar kimi normaldoğumu kötülüyor kimi sezeryanı .siz neye göre karar verdiniz sezeryan veya normal diye.normal doğumda çocuğun zarar görme riski yüksekmi?varmı öle bişi .
ışılay gözün nasıl oldu.
bu arada yukarıda yazdığıma ek olarak sol bacağımı dün marketteyken gene adım atacağım sırada atamadım tam kasaya geliyordumki ahh diye 2 büklüm kaldım.birdan sancı girdi. bide gece yatarken yatağın yanına su kodum bir bardak içeyim dedim.içerken gene aynı sancıyla 2 büklüm oldum. perşembe cuma günü 1er defa aynısı oldu ama sadece adım atamadım,bacağımı kıpırdatamadım.ctz- pazar günü ise atarken kasılıp acıdı.sancı dedikleri bumu oluyo.yada oğlum hareket ettikçe afedersiniz vajinamı zınılatıyo resmen.iğne batar gibi.buda mı sancı.yani yalancı sancı dedikleri.
bundan bende de sık sık oluyor, bebek aşağıya bası yaptığında ya da bir sinire bası yaptığında olurmuş.ama bu kadar sık olunca insan korkuyor açıkçası. ben ctesi gitcem kontrole, önce gidip soran olursa yazsın nolur. dr. bebek çok aşağıda demişti bir de bana , senin nasıldı yerleşimi?
canım ben çok iyi anlamıyorum ama perşembe günü bi teyze senin gününe var galiba daha ,bebk tam inmemiş aşşağıya.biraz yukarıda daha dediydi.geçen cuma sordum. sadece adım atamadığımı sanki kıpırdatmam gereken bacağım yokmuş gibi öylece kaldığımı söyledim.kalsiyum verdi.günde 2 defa kullan dedi. sebebini falan söylemedi.cuma günü hemen başladım günde 2 defa kalsiyuma. ama daha sonrakilerde bacağımı acıdığı için kıpırdatamadımki dün gece ayaktaydım.yürümüyordum.su içerken birden acı girdi. bu cuma gene gideceğim.sorarım ama benim doktorum sorularıma cevap vermiyor.illaki sebep sorarsam ee hamilesin ne sandın sen hamileliği diyor okadar:))
daha önceden giden olursa kızlar soruverin lütfen.
Günaydın kızlar,
Bugün çok halsizim.İşteyim ama ayakta uyuyorum resmenSırt ağrım, migrenim birleşti
Bu hafta kuzularına kavuşacak arkadaşlar var ne güzel :)
Sağlıkla kavuşun inşallah güzel anneler.
Öyküm habersiz bırakma bizi, dualarımız seninle.
Hepberaber; canım son günlerin artık :) Son keyifler iyi uyu
Işılayım; geçmiş olsun canım, inşallah daha iyidir gözün.
Tabiyaa ; Allah doktoruna akıl fikir versin, son vakitler artık iyi düşünelim iyi olsun.Kuzulara sağlıkla kavuşalım inşallah.
kaancelil
canım doğum şekline bence tamamen kişi karar vermeli
ne istiyor,hem bedenen hem ruhen neye hazır
ben şahsen büyük asla konuşmak istemem ama normal doğum yapamam
doktorumla konuştum
bana anlatın sezaryanı gerçekten 1 ay kalkamayacak mıyım dedim
o da güzelce anlattı tıpın ilerlediğini bir iki gün dikiş acısı olabileceğini vs.
ama bana asla baştan sezaryan demedi
ben kendim dedim
normal doğumda da birçok doktor açılmayı beklemeden kesiyor en azından çevremde böyle oldu
o nedenle ben dikişi aşağıda değil kasıkta tercih ettim
sen neye hazırsan onu iste
normal doğumda çatı darsa ,su azaldıyse,bebk kiloluysa doğum zor olabilir tabı ki bu da risk oluşturabilir zorlanmadan dolayı
haa sezaryanın da mutlaka zor yanları var
doktoruna güveniyorsan birlikte karar verin
ayrıca iki ablamda ikişer kez sezaryan oldu 2.gün kalktılar ayağa
tabi dikişlere dikkat etmek lazım
biri tam 2 sene ,diğeri de tam 6 ay emzirdi
şuan da hiçbir sıkıtıları yok Allah' a şükür
Gözüm daha geçmedi ama sabah temiz bir sabunla yakaraktan yıkıyorum sonra göz makyaj temizleyi solusyon sürüyorum ağrıyı kesiyor bugun akşama kadar çay deniycem olmadı yarın aile hekimine bir krem yazdırcam 2 tane micik sivilce var gibi dün su doldururkende bardak yere düştü patladı nazarmı anlamadımki
günaydın lanal d haberde 6 aylık doğum izni ile ilgili haber vardı işe gelmek için çıkınca dinleyemedim haberi olan varmı noldu bide benim cinsel bölgem ağrıyo sanki yumruklanmış gibi bu normalmi
bu üçünü istiyommmm.
bu arada yukarıda yazdığıma ek olarak sol bacağımı dün marketteyken gene adım atacağım sırada atamadım tam kasaya geliyordumki ahh diye 2 büklüm kaldım.birdan sancı girdi. bide gece yatarken yatağın yanına su kodum bir bardak içeyim dedim.içerken gene aynı sancıyla 2 büklüm oldum. perşembe cuma günü 1er defa aynısı oldu ama sadece adım atamadım,bacağımı kıpırdatamadım.ctz- pazar günü ise atarken kasılıp acıdı.sancı dedikleri bumu oluyo.yada oğlum hareket ettikçe afedersiniz vajinamı zınılatıyo resmen.iğne batar gibi.buda mı sancı.yani yalancı sancı dedikleri.
belfü sen neden izne çıkmadın canım 38 oldun
Kaancelil valla canım cuma günü göreceğim sezaryan nasıl bir şey
belki hemen yazamam ama birkaç güne yazarım mutlaka
sağlıklı ve kolay bir doğum olacak inanıyorum
ayrıca benım de iğne batmalarım var ve aynen seninki gibi oğlum hareket ettikçe daha çok oluyor
Belfu sen hala calisiyormusun . Neden ayrilmadin
Gözüm daha geçmedi ama sabah temiz bir sabunla yakaraktan yıkıyorum sonra göz makyaj temizleyi solusyon sürüyorum ağrıyı kesiyor bugun akşama kadar çay deniycem olmadı yarın aile hekimine bir krem yazdırcam 2 tane micik sivilce var gibi dün su doldururkende bardak yere düştü patladı nazarmı anlamadımki
sağolasın cnm.bilemiyorum.açıkcası 2sine de hazırım. bedenim neye uygun bilemiyorum. doktoruma güvenmemekle birlikte sordum bana doğum şekilleri hakkında bilgi verin ben çevredekilerin tecrübelerin yanında sizin tecrübelerinizi anlatmanızı istiyorum dedim ama bana nırmalmi istiyosun sezeryanmı onu söyle sen karar vereceksin ben karışmam dedi. bende çevreden herikisinin artısını eksisini öğrenmeye çalışıyorum ama sanırım sezeryan olucak oğlum 3400 gr olmuş 36+6 iken.şimdi 20 günümüz kaldı ne kadar alacak bakalım.
Kizlar simdi.geldim doktordan. Bebis gayet saglikli ama hala basi yukarda. Dik basli olcak benim kizim. Yuzunude gostermiyo. Cinsiyetinide bi sefer gorebildik onuda gostermio artik. Doktor sezeryan tarihi verdi. 18 subat hastaneye yatis 19 subat sezeryan. Tabi o gune kadar donerse normal olacak. Artik hangisi hayirlisi ise oyle olsun.
He bide sukur seker etki edip sisirmemis bebisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?