ceyz canım 37 + 0 daha bikiniye inmedi haeketler sanırsam yukarda bugun kontrolüm var daha net görürürüm hem bugun ağdaya gittim ordada hissederdim aşağıda olsa sanırım senin rahim kanalına yaklaştı yada indi doktorun ne diyor?
Bende başka topikten şubat annesiyim cnm.Senin gibi biliyorum bende kaka olayını 40 haftalardan sonra die. benmde pztesi doğumum sezaryenle dr cumartesi dedi bn istemedim içerde 1 gün 1 gündür diyodu annem adet 29 nisan senin ?yaa kızlar yazdıklarınızı şimdi okudum ve kendi verdiğim karardan kendim tırstım şimdi. pazartesiye kadar bekliycem :18: kakasını yapar felaan dedi doktor ama o ilerlemiş haftalar için geçerli değil mi yaa. 40 hafta tamamlandıktan sonra felan.. daha ben yarın 39. haftaya başlıcam.. zaten normal doğum olsaydıda sancıya kadar beklemiycekmiydimmmyaa benim kafam çok karıştı. inş yanlış bişey yapmıyorumdur. ama zaten şu saatten sonra gitsem bile istediği bi ton tahlilleri yaptırıp sonuçları yetiştirip sezeryan olamamki kızlar nolur dua edin bana pazartesiye kadar yavruma bişi olmasınn :18::18::18:
kızlaaaryaa bitürlü annelik piskolojisine giremiyorum kendimi anne gbi hisedemiyorum hala..:18: dogumdan sonra budurum düzelirmi .karnım sürekli kıpır kıpır saglıgımız cok şukur yerinde bebek için tüm eşyaları aldım bihzat hepsini kendim seçtim fakat hala anne gbi hisedemiyorum kendimi aklım hala 5karış havada liseli modundan cıkamıyorum bitürlü..bazen hamile bayanlarla muhabbet ediyorum dha 2 ya 3 aylarındalar kendilerini 40 yıllık anne gbi hisediyorlar 40 yıllık anne gbi konuşuyorlar :44:ben... tık yok sadece şişen karnım ...bebegimi hisedemedigim içinde karnımın büyüklügünden dolayı bazen piskolojim bozuluyor .bebegi kucagma alınca düzelirmi budurum varmı benim gbi hisedenler:26:
27 nisan canım benimde. doktorun işine öyle geldi ondan yarın diye çağırdı yaa. şimdi bir doktorla görüştüm. daha seninle kaka muhabbetine girmeye bile gerek yok çok erken daha, 41. hafta bittikten sonra o ihtimali düşünürüz dedi içim rahatladı.. zaten ultrasonda doktorun baktığında yolunda gitmeyen bişey görmüş olsaydı yarın yada cumartesi gel demez, senin yatışını hemen yapardı, sorumluluk almazdı dedi..Bende başka topikten şubat annesiyim cnm.Senin gibi biliyorum bende kaka olayını 40 haftalardan sonra die. benmde pztesi doğumum sezaryenle dr cumartesi dedi bn istemedim içerde 1 gün 1 gündür diyodu annem adet 29 nisan senin ?
ya kızlar delimisiniz doktor yarın gel demiş sen annem böle dedi diyosun. eşimiseviyorum cnm geceden meceden oluver sezeryan bende diğer kızlar gibi doktorunu dinlemen taraftarıyım. eğer senin dediğin gibi olaydı doktor uyarmazdı gibime geliyo ama karar senin tabiki.ben olsam riske atmazdım tahliller 1 saatten fazla sürmüyo.kan alınıyo,ekg çekiliyo vs doktor istedikten sonra çok daha erken sana sonucu söylerler.
yaa kızlar yazdıklarınızı şimdi okudum ve kendi verdiğim karardan kendim tırstım şimdi. pazartesiye kadar bekliycem :18: kakasını yapar felaan dedi doktor ama o ilerlemiş haftalar için geçerli değil mi yaa. 40 hafta tamamlandıktan sonra felan.. daha ben yarın 39. haftaya başlıcam.. zaten normal doğum olsaydıda sancıya kadar beklemiycekmiydimmmyaa benim kafam çok karıştı. inş yanlış bişey yapmıyorumdur. ama zaten şu saatten sonra gitsem bile istediği bi ton tahlilleri yaptırıp sonuçları yetiştirip sezeryan olamamki kızlar nolur dua edin bana pazartesiye kadar yavruma bişi olmasınn :18::18::18:
bugünkü kontrolün güzel geçer canım inş. benm kontrolüm geçen cumartesiydi, yeni ters dönmüştü.Şimdi yarın yine gidicem inş. doğum kanalına inmiştir ama sanki yukarda hala. Dün lazere gittik kızkardeşim için,ordaki kadınlar doğum ne zaman dedi ben de 2 haftam kaldı diyince şaşırdılar.Hem çok şiş olmadğı için hem de daha yukarda hiç inmemiş dediler.Ama umarım inmiştir
cnm benim kilosuna üzülme hiç.sağlıklımı ona dikkat et.maşallah çok metanetli güçlü bir insansın.inşallah kızında sana çekmiştir de çarçabuk toplar kendisini. dua etmez olurmuyum hiç.hele bebğini kaybeden insanların sayfasını okudukça canım yanıyo.inşallah bu arkadaşlarımız tez zamanda bebk sahibi olurlar. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.bu hafta derken haftasonuna mı gelecek haftayamı.ayy canım ya hadi gözün aydın..
Selam kızlar, geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim. İnşallah iyisinizdir. Dün akşam kayınvalidem de geldi. Annem zaten burdaydı. Pazartesi doğuma hazırlanıyoruz. Bavulları kontrol ettiler birlikte. Kayınvalidem çok güzel şeyler getirmiş. Oğlumun bebek şekeri, kapı süsü, çikolatalar, tulumlar, ceketler....Oğlumu karşılamaya hazırız yani.Pazartesi 7:30'da hastanede olucaz ve saat 9'da alacaklar sezeryana. 2 gece kalacakmışız hastanede. Bu biraz canımı sıktı. Ama olsun oğlum da ben de kontrol altında oluruz daha iyi olur diyorum artık.
Bu arada dün uzun zamandır gelmeyen ablam geldi evime. Yazmıştım daha önce ilgisizliğini. Ben doğuma 1-2 saat uğrar gider diye düşünüyordum. Ama dün bomba bir soru sordu bana inanamadım. Eşi bankacı, müdüründen izin alamıyormuş ne zamandır, müdür de izni önümüzdeki pazartesi-salı için vermiş. Bular da cumadan itibaren 4 günlük tatile gitmeyi planlıyormuş. Soruya gelince "doğumda ilk anda ben olmasam olur mu? Bana ihtiyacın varsa gitmeyeceğiz ama ihtiyaç yoksa tatile gideceğiz" dedi. Beynimde şimşekler çaktı duyunca. İHTİYAÇ? Tam dilimin ucuna geldi "hastanede tek başıma olsam, sana ihtiyaç duysam bile hiç sana gitme der miyim? Sen kalmayı gönülden istemedikten sonra ben sana kal der miyim? Sen tatile gönül rahatlığıyla gidebileceksen ben hastanedeyken ne diyebilirim sana?" diyecektim ki annemle göz göze geldik. 2 hafta önce ablamın ilgisizliğinden şikayet ettiğimden dolayı annemle kavga ettik. Çok ağlamıştım. O yüzden kayınvalidem de yola çıkmış geliyorken ağlamak kavga etmek istemediğimden ablama "teşekkür ederim ihtiyacım yok, git sen" dedim. O gittikten sonra annem konuyu açtı. Ona söyledim ama "gönülden kalmak istemedikten sonra ben kal der miyim" dedim. "İşte bak aramızdaki fark bu, ben olsaydıım asla gidemezdim" dedim. Annem de "gitmezdin sen" dedi. Valla işte böyle, eşime ve ailesine yine mahcup oldum. Çünkü onlar bir ablanın böyle bir günde kardeşini desteklememesini anlayamıyorlar. Çok ayıp olarak görüyorlar. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Artıkk kesinlikle biliyorum ablam gerçekten bencil. Ondan hiç birşey beklememeliyim.Haksız olduğumu düşünen var mı merak ettim çok. O yüzden başınızı ağrıttım. Kkusura bakmayın.Sağlıcakla kalın.
kırılmakta ve kızmakta haklısın ama her insan ayrı yapıda ne güzell kv ve annen yanında allah onların eksikliğini göstermesin,bebeğini sağlıcakla kucağında alman dileğiyle hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olsun inşSelam kızlar, geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim. İnşallah iyisinizdir. Dün akşam kayınvalidem de geldi. Annem zaten burdaydı. Pazartesi doğuma hazırlanıyoruz. Bavulları kontrol ettiler birlikte. Kayınvalidem çok güzel şeyler getirmiş. Oğlumun bebek şekeri, kapı süsü, çikolatalar, tulumlar, ceketler....Oğlumu karşılamaya hazırız yani.Pazartesi 7:30'da hastanede olucaz ve saat 9'da alacaklar sezeryana. 2 gece kalacakmışız hastanede. Bu biraz canımı sıktı. Ama olsun oğlum da ben de kontrol altında oluruz daha iyi olur diyorum artık.
Bu arada dün uzun zamandır gelmeyen ablam geldi evime. Yazmıştım daha önce ilgisizliğini. Ben doğuma 1-2 saat uğrar gider diye düşünüyordum. Ama dün bomba bir soru sordu bana inanamadım. Eşi bankacı, müdüründen izin alamıyormuş ne zamandır, müdür de izni önümüzdeki pazartesi-salı için vermiş. Bular da cumadan itibaren 4 günlük tatile gitmeyi planlıyormuş. Soruya gelince "doğumda ilk anda ben olmasam olur mu? Bana ihtiyacın varsa gitmeyeceğiz ama ihtiyaç yoksa tatile gideceğiz" dedi. Beynimde şimşekler çaktı duyunca. İHTİYAÇ? Tam dilimin ucuna geldi "hastanede tek başıma olsam, sana ihtiyaç duysam bile hiç sana gitme der miyim? Sen kalmayı gönülden istemedikten sonra ben sana kal der miyim? Sen tatile gönül rahatlığıyla gidebileceksen ben hastanedeyken ne diyebilirim sana?" diyecektim ki annemle göz göze geldik. 2 hafta önce ablamın ilgisizliğinden şikayet ettiğimden dolayı annemle kavga ettik. Çok ağlamıştım. O yüzden kayınvalidem de yola çıkmış geliyorken ağlamak kavga etmek istemediğimden ablama "teşekkür ederim ihtiyacım yok, git sen" dedim. O gittikten sonra annem konuyu açtı. Ona söyledim ama "gönülden kalmak istemedikten sonra ben kal der miyim" dedim. "İşte bak aramızdaki fark bu, ben olsaydıım asla gidemezdim" dedim. Annem de "gitmezdin sen" dedi. Valla işte böyle, eşime ve ailesine yine mahcup oldum. Çünkü onlar bir ablanın böyle bir günde kardeşini desteklememesini anlayamıyorlar. Çok ayıp olarak görüyorlar. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Artıkk kesinlikle biliyorum ablam gerçekten bencil. Ondan hiç birşey beklememeliyim.Haksız olduğumu düşünen var mı merak ettim çok. O yüzden başınızı ağrıttım. Kkusura bakmayın.Sağlıcakla kalın.
Kızlar pazartesi doktora gidince sorucam gerçi ama size de danışmak istiyorum.
Benim sanki bebek hareket ettikçe alt tarafımda bir ağrı/acı oluyor, tam olarak sistit ağrısı gibi. Hami idrar yolu enfeksiyonu olduğunda olan gibi. Bu acaba kızım tam mesanemin üstünde olduğu içinmidir yoksa bir enfeksiyon olasılığı var mıdır? Enfeksiyon var desem, tuvalete çıktığımda asıl acıması gerekir gibime geliyor. Çok kez geçirdiğim için azçok biliyorum :)
Sizde de benzer durum var mı?
Selam kızlar, geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim. İnşallah iyisinizdir. Dün akşam kayınvalidem de geldi. Annem zaten burdaydı. Pazartesi doğuma hazırlanıyoruz. Bavulları kontrol ettiler birlikte. Kayınvalidem çok güzel şeyler getirmiş. Oğlumun bebek şekeri, kapı süsü, çikolatalar, tulumlar, ceketler....Oğlumu karşılamaya hazırız yani.Pazartesi 7:30'da hastanede olucaz ve saat 9'da alacaklar sezeryana. 2 gece kalacakmışız hastanede. Bu biraz canımı sıktı. Ama olsun oğlum da ben de kontrol altında oluruz daha iyi olur diyorum artık.
ozel bolgenizde agri oluyor mu sizinde, sanki bebek zorluyormus gibi icten bir agri. baska turlu tarif edemiyorum degisik bi aci :S
Luflee cim benimde iğne batıyor gibi oluyor bazen bazen ağrıyor dr. Sordum düzenlimi duzenliyse na kadar zamanda bir diye sordu. Sende dikkat et belirli sürelerle oluyorsa sancı olabilir. Ama duzensiz zamanlarda ve dinlenince geçiyorsa önemli değilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?