Düşünüyorum da 10 günde kızım hiç kilo almamış görünüyor , bu adam beni ayarlamanın derdine sabırsızlıkla beklediğim kontrolün icine etti. Ölçüler ne kadar doğru bilmiyorum yarin doktora gitmek istiyorum Anadolu yakasında 4d cihazı olan doktor var mı onerebileceginiz ? Aglamaktan sinirden şiştim rahatlamam gerek
Düşünüyorum da 10 günde kızım hiç kilo almamış görünüyor , bu adam beni ayarlamanın derdine sabırsızlıkla beklediğim kontrolün icine etti. Ölçüler ne kadar doğru bilmiyorum yarin doktora gitmek istiyorum Anadolu yakasında 4d cihazı olan doktor var mı onerebileceginiz ? Aglamaktan sinirden şiştim rahatlamam gerek
ztn sanci hc yapmiyordu, tesaduf oldu ogrenmemiz, ben en iyisi çok su iceym:)senden az önce ben de taş düşürdüğümü yazmıştım.Allah şifa versin.dr un bilgisi dahiliindeyse sorun olacağını sanmıyorum.ama için rahat etmiyorsa ağrılarını dindirmek için böbrek üzerine sıcak su torbası koy, ayaklarını da sıcak suya koy ve mümkün olduğunca hareketsiz kalmaya çalış..ben kolayını öyle buldum .herzaman geçmese de hafifletiyo ağrıyı..ama dersen ki bi an önce dökeyim ve rahatlayayım diye hergün taze limondan yapılmış limonata iç.biz dr la doğum sonrasına bıraktık.düşürürken bayağı ağrılı olduğu için doğumu tetikler diye..yine de böbrek ağrısı çektiğin an dr a git.çünkü doğum sancısıyla karışabiliyormuş.geçmiş olsun..
cnm benim üzme kendini. malesef herşey tıkırında gitmiyor.gitmezde zaten.ideali yakalamak mümkün değildir. bu aralar çok düzensiz alıyorlar kiloyu.bak luflenin bebğine 1 hafta 650 gr almış ama ondan önce almamış.benimki de 3 hafta içinde 1250 gr alırken sonraki 1 hafta içinde 90 gr almış.hiç belli değil.forumda başka bir arkadaş yazmıştı.geçen haftaya göre bebeğim kilo kaybetmiş diye. zaten ben o ölçümlere +-500 gr olarak bakıyorum.ablam eskişehirin en iyi doktorlarından birine gitmişti. randevu almaya kalksan 1 ay sonraya alabilirsin. o bile yeğenim için 3500 gr dedi,normal doğuma engel değil dedi ama yeğenim 3950 gr doğdu ve ablamın yorgunluktan 2 gün sütü gelmedi.zor bir doğum yapptı. gerçekten kendimizi yok yere üzüyoruz.durup durup kafaya takıyoruz. başkasında görünce farkına varıyoruz bu huylarımızın.
bende 37 haftadayim 3450iri bebek dedi we normal dogum gozukuyor.zamanini beklerse normal icin cok buyuk olmazmi
Kuzum nolur yıpratma kendiniyine aynı hastanede başka bi doktora mı gitsen yarın içini rahatlatmak için? Bunun dışında yeditepe üni hastanesi var, echomar göztepe var kolay randevu alabileceğin
Elinde ultrason çıktısı varsa resmini çek koy bakalım birlikte. Ben hiç olumsuz bi durum olduğunu düşünmüyorum Afra ile ilgili, amaç sadece seni rahatlatmak.. Üzülme sen nooluurrr
cnm benim üzme kendini. malesef herşey tıkırında gitmiyor.gitmezde zaten.ideali yakalamak mümkün değildir. bu aralar çok düzensiz alıyorlar kiloyu.bak luflenin bebğine 1 hafta 650 gr almış ama ondan önce almamış.benimki de 3 hafta içinde 1250 gr alırken sonraki 1 hafta içinde 90 gr almış.hiç belli değil.forumda başka bir arkadaş yazmıştı.geçen haftaya göre bebeğim kilo kaybetmiş diye. zaten ben o ölçümlere +-500 gr olarak bakıyorum.ablam eskişehirin en iyi doktorlarından birine gitmişti. randevu almaya kalksan 1 ay sonraya alabilirsin. o bile yeğenim için 3500 gr dedi,normal doğuma engel değil dedi ama yeğenim 3950 gr doğdu ve ablamın yorgunluktan 2 gün sütü gelmedi.zor bir doğum yapptı. gerçekten kendimizi yok yere üzüyoruz.durup durup kafaya takıyoruz. başkasında görünce farkına varıyoruz bu huylarımızın.
bende 37 haftadayim 3450iri bebek dedi we normal dogum gozukuyor.zamanini beklerse normal icin cok buyuk olmazmi
ayni durumdayiz:; bende dune kadar hc korkmuyordum.dunden beri oyle korku saldiki ne uyku ne bşeycnm benim 37 dolduğunda 3370 gr idi.38 dolduğunda 3460 gr oldu.perşembe başka doktora gideceğim bakalım 39 dolunca ne kadar olmuş olacak.belli olmuyor belki normal olur diye bekliyorum bende.yoksa doktor sezeryan istediğim takdirde 26 ocakta sezeryanle alabiliriz demişti.ben beklemek istedim belki normal olur diye.kilosunun yanında bebeğin çapıda önemli imiş.benim oğlumun kafası normale göre biraz daha büyükmüş. 1 ay önce 8.5 cm idi ve doktor eğer doğumda 9.5 cm yi geçerse sezeryan yaparım demişti.şimdilik 9,44 cm haftaya cuma 8 şubat son gün.o zamana kadar gelmezse sezeryan olacak mecburen.suni sancıdan çok korkuyorum
ben döndüm kontrolden bebeğim iki haftada 700 gr almış 3040 gr olmuşYarin bende ilk nstye giriyorum benim de 27 subat dogumum. Insallah normal olucak, son anda sezeryana dönenlerden olmazsak
kızlar bi şey danışacağım
sizinde tek ayağınızda şişme oluyor mu
dün sağ ayağım şişti sadece
şişten sızım sızım sızladı gece boyu
benim hep ikiside şişiyor. ama eğer bir tarafına uzanıp yattıysan ya da otururken bir bacağına biraz daha yük verdiysen (dolaşımımız zaten yavaş eskiye oranla ) o yüzden daha çok şişmiş olabilir. böyle olduysa takip et istersen, dikkat edince olmuyorsa bundandır. oluyorsa dr.unla görüş bence.
kızlar bi şey danışacağım
sizinde tek ayağınızda şişme oluyor mu
dün sağ ayağım şişti sadece
şişten sızım sızım sızladı gece boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?