Doğum yapan taze annelerimizi tebrik ederim, Allah bebişlerinize uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin...Bizim için de dua edin sağ sağlim kavuşalım yavrularımıza :)
Pedagog canım ben en çok Aysima'yı beğendim, oyum bu yöndedir :) Galiba biz seninle en son doğuracak olanlardanız, burada en son biz kalcaz galiba :) Ben normal istiyorum, kısmetse ama biraccık korkuyorum :)
Günaydın kızlar,
Güzel bir hafta olsun, bol doğumlu :))
Canımcım kötü düşünceleri at kafandan, iyi düsün iyilikler seni bulur.Bizde bol bol dualarımızı yollayacağız sana
Korkuya teslim olma , korktuğunda nefesine odaklan düzenli nefes alıp ver, çok faydası var rahatlamakta,hem kuzun da strese girmez hem.
Bizi habersiz bırakma sakın canım
Bizde doktordan geldik şimdi.Burnumdan geldi diyebilirim.Olay kızımla alakalı değil.Herşey yolunda 3150gr 53cm , açılma yok, hafif yumuşama var.
Olaya dönersek son 3-4 aydır her muayene gecikiyor kesin 30-50dakka arası bekliyoruz.Devletten farksızlaştı iyice.Hem 140-120 para veriyorsun hemde rezil oluyorsun.
Doktorumdan çok memnunum derdim işleyişle alakalı olduğundan gittim şikayet ettim.Vayben mi şikayet etmişim doktorun odasına girer girmez doktor bir şarladı şok oldumNeymiş neden şikayet etmişiz, derdimizin onla değil hastaneyle alakalı olduğunu desekte anlamadı.Çok gerildim, kızımı düzgün göremedim bile, bu kadar bekle elinde boşboş bilgilerle çık dışarı.
Şimdi bu noktaya kadar geldiğim adamla devam edip etmemek arasında kalmış durumdayım.Bu gerginlikten sonra ne kadar rahat olabilirim ki bilemiyorum
Kızlar elbette haklısınız.Benim doktorum da sağolsun ilgilidir hatırlar beni,hal hatır sorar ve yanıtlarda her sorumu.Benim buradaki sıkıntım onunla değil zaten hastaneyle alakalı, eğer birşeyler yanlış ayarlanıyorsa o düzelsin diye şikayette bulundum.Misal ben sormasam kimse ne zaman içeri alınacağımı söylemiyor.Bana gelip açıklama yapılsa zaten bu adam doğumcu elbette sarkacak ne diyebilirim ki , acil müdahale edilmesi gereken bende olabilirim.20dakikaya göre ayarlanıyor tüm randevular benim bugün ki azar dışında içeride 15dakika durmuşluğum yoktur. Ben hastanenin tutumu ve işleyişinden hoşlanmadım her seferinde eşimin şikayetleri neticesindede dayanamadım şikayetimi bildirdim.Odasına girer girmez böyle hesap sorması çok kırıcıydı , ki ben onun en kolay hastalarındayım.Şimdiye kadar 2 kere aramışımdır. Ve bende hamileyim bana gösterdiği bu tepki bu azarlamayı hak ettiğimi de zannetmiyorum.
Ay ne güzel arka arkaya dogum haberleri geliyor.
Allah anali babali büyütsün insallah, hepinize hayirli olsun kizlar cok sevindim.
Yalniz dikkat ettim de, simdiye kadar forumdan normal dogum yapan olmadi sanirim:18:
Bende normal dogum isteyen birisi olarak bana cesaret lazim, normal dogum yapan birisinin ic acici mesajini okumadan dogum yapmiyorum
Zaten benim daha var, SUbat sonu taa, o zamana kadar hepiniz dogurursunuz insallah.
Hurma konusunu soran arkadaslar, sonucta bu ilac degil, istediginiz zaman ara ara atin agziniza, ben kac aydan beri yiyorum, yuttugunuz an dogum gerceklesmiyor yani.
DÜn esimle cok fena kavga ettik, bütün gece agladim, söyle o zaman anneme istemedigini göndereyim dedi, nasil denir ki, bana yikti herseyi.
Senin ailende gelicek o zaman aynisini bende onlara yapicam dedi, Moralim cok bozuk, aramiz iyice bozuldu, hersey üst üste geldi.
Doğum yapan taze annelerimizi tebrik ederim, Allah bebişlerinize uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin...Bizim için de dua edin sağ sağlim kavuşalım yavrularımıza :)
Pedagog canım ben en çok Aysima'yı beğendim, oyum bu yöndedir :) Galiba biz seninle en son doğuracak olanlardanız, burada en son biz kalcaz galiba :) Ben normal istiyorum, kısmetse ama biraccık korkuyorum :)[/QUOT
isim konusunda aysima yı bende tek geçerim 4 yıl önce yeğenime koymuştum :) hem kolay söyleniyor hemde çok güzel doğum konusunda gelince bende sizinle aynı tarihlerde doğum yapacam sizde çok streslimisiniz kızlar nasıl normal doğummu sezeryanmı durumunuz benim psikolojim çöküşte normal doğum mantığıma cesaretime oturmuyor bi türlü sezeryan desen sonrası hastane fobim var nasıl kalacam bilmiyorum :) olan garibim eşime oluyor herşeyi bahane edip ağlamaktan adam mahvoldu bu yaştan sonra çocuk sahibi olduğu yetmiyor bide benle uğraşıyor off off
bazen öyle kalın kafalılık ediyorki şu erkekler(çok özür dileyerek söylüyorum). kesinlikle 1 kez hamileliği yaşamaları lazım. hamileykende lohusaykende sen idare etmek zzorunda kalıyorsun herkesi. sen gerildikçe eşinde gerilir seni yumuşatmak yerine, bizde öyle oluyor bazen. e o zaman da ortam daha çok geriliyor. allah kolaylık versin.
Hehe yasasin Forum bize kalicakBende normal dogum düsünüyorum canim, insallah sira bize gelene kadar normal dogum hikayelerini dinlerde biraz cesaretleniriz
Hehe yasasin Forum bize kalicakBende normal dogum düsünüyorum canim, insallah sira bize gelene kadar normal dogum hikayelerini dinlerde biraz cesaretleniriz
kim olsa çok sıkılır bu durumda. ama genel olarak dr. dan memnunsan hızlı karar verme. için rahat etmezse tekrar konuşursun. benim ilk doğumda en büyük korkum dr.umun doğuma girememesiydi.farklı dr. a gitmek seni üzmezse değiştiredebilirsin tabi.
Canim seni anliyorum, sanirim doktorun seni yalnis anladi o zaman. En iyisi sen acikla durumu, kirildigini ve o davranisi hak etmedigini de söyle. Bircok kötü hastanede bircok iyi doktor var yada tersi, bu bi bütün degildir. Bi ara benim esimde bizi hep gec aldiklarindan dolayi sikayet edip duruyordu, adam mi seciyorlar diye, bizden sonra gelenler bile bizden önce giriyordu meyer onlar nstye girenlermis, bizde doktora giriyorlar saniyorduk
bazen öyle kalın kafalılık ediyorki şu erkekler(çok özür dileyerek söylüyorum). kesinlikle 1 kez hamileliği yaşamaları lazım. hamileykende lohusaykende sen idare etmek zzorunda kalıyorsun herkesi. sen gerildikçe eşinde gerilir seni yumuşatmak yerine, bizde öyle oluyor bazen. e o zaman da ortam daha çok geriliyor. allah kolaylık versin.
cnm benim kayınpederim belgeselde izlemiş hurma kasları gevşetiyormuş. İnancın nasıl bilemem ama Allah hz. meryeme doğum sancıları tuttuğu sırada hurma ağacına gitmesini ona tutunmasını emretmiş.ve o ağacın meyvelerinden yemesini ve bunun onu rahatlatacağını buyurmuş.ben doğum çantama 10 tane koydum. illa hacı hurması olması gerekmiyo.kaliteli yarım kilo al koy çantana.yiye yiye hastaneye gideceğim.planım öyle benim.
iyimisin sen ne hurması şekerin tavan yapsında ayva ye peşine yok sana hurma aklından bile geçirme zaten sıkıntılı şekerin hurma en yüksek şekerin olduğu yemiş sakın haa
bende normal doğum düşünenlerdenim 26 şubat görünüyor bizim yarın ilk nst var bakalım ne olacak bu arada ilk normal doğumu bende merak ediyorum hep sezeryan gidiyor bizimde mi öyle olcak acaba ama hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun hep öyle dua ediyorum ben en hayırlısı en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun inş.Hehe yasasin Forum bize kalicakBende normal dogum düsünüyorum canim, insallah sira bize gelene kadar normal dogum hikayelerini dinlerde biraz cesaretleniriz
ya sorma hep dinliyorum yakınlarımı vs genelde kadınlar hamileyken zor günler yaşamış oluyor ya çok hasas oluşumuzdan yada bizimle birlikte çevremizdekilerede bişeyler oluyor sadece kocamızda deil kaynanandan tutda kendi annene kadar
bende normal doğum düşünenlerdenim 26 şubat görünüyor bizim yarın ilk nst var bakalım ne olacak bu arada ilk normal doğumu bende merak ediyorum hep sezeryan gidiyor bizimde mi öyle olcak acaba ama hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun hep öyle dua ediyorum ben en hayırlısı en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun inş.
Günaydın kızlar,
Güzel bir hafta olsun, bol doğumlu :))
Canımcım kötü düşünceleri at kafandan, iyi düsün iyilikler seni bulur.Bizde bol bol dualarımızı yollayacağız sana
Korkuya teslim olma , korktuğunda nefesine odaklan düzenli nefes alıp ver, çok faydası var rahatlamakta,hem kuzun da strese girmez hem.
Bizi habersiz bırakma sakın canım
Bizde doktordan geldik şimdi.Burnumdan geldi diyebilirim.Olay kızımla alakalı değil.Herşey yolunda 3150gr 53cm , açılma yok, hafif yumuşama var.
Olaya dönersek son 3-4 aydır her muayene gecikiyor kesin 30-50dakka arası bekliyoruz.Devletten farksızlaştı iyice.Hem 140-120 para veriyorsun hemde rezil oluyorsun.
Doktorumdan çok memnunum derdim işleyişle alakalı olduğundan gittim şikayet ettim.Vayben mi şikayet etmişim doktorun odasına girer girmez doktor bir şarladı şok oldumNeymiş neden şikayet etmişiz, derdimizin onla değil hastaneyle alakalı olduğunu desekte anlamadı.Çok gerildim, kızımı düzgün göremedim bile, bu kadar bekle elinde boşboş bilgilerle çık dışarı.
Şimdi bu noktaya kadar geldiğim adamla devam edip etmemek arasında kalmış durumdayım.Bu gerginlikten sonra ne kadar rahat olabilirim ki bilemiyorum
ışılayım Allah seni, anne gibisin gerçekten.canım benim doğum çantama koydum.sancı tutarsa doğumda yiyeceğim hastanede doğum kolaylaşsın diye . son anda yediklerimizinde mi zararı oluyo.ciddi soruyorum şaka değil. etkilermi bebeği hemen.
kizlar merhaba, bugun çati muayenesinden çıktık, idrar tahlilimde eritrosit cikti.kum dokuomsum,dr bi ilac werdi philoseptil mi ne,ama hamilelrd kullanilmamalidir diyor.ne yapcgmi bilmiorum
Kızlar elbette haklısınız.Benim doktorum da sağolsun ilgilidir hatırlar beni,hal hatır sorar ve yanıtlarda her sorumu.Benim buradaki sıkıntım onunla değil zaten hastaneyle alakalı, eğer birşeyler yanlış ayarlanıyorsa o düzelsin diye şikayette bulundum.Misal ben sormasam kimse ne zaman içeri alınacağımı söylemiyor.Bana gelip açıklama yapılsa zaten bu adam doğumcu elbette sarkacak ne diyebilirim ki , acil müdahale edilmesi gereken bende olabilirim.20dakikaya göre ayarlanıyor tüm randevular benim bugün ki azar dışında içeride 15dakika durmuşluğum yoktur. Ben hastanenin tutumu ve işleyişinden hoşlanmadım her seferinde eşimin şikayetleri neticesindede dayanamadım şikayetimi bildirdim.Odasına girer girmez böyle hesap sorması çok kırıcıydı , ki ben onun en kolay hastalarındayım.Şimdiye kadar 2 kere aramışımdır. Ve bende hamileyim bana gösterdiği bu tepki bu azarlamayı hak ettiğimi de zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?