Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Hehe yasasin Forum bize kalicak Bende normal dogum düsünüyorum canim, insallah sira bize gelene kadar normal dogum hikayelerini dinlerde biraz cesaretleniriz

kim olsa çok sıkılır bu durumda. ama genel olarak dr. dan memnunsan hızlı karar verme. için rahat etmezse tekrar konuşursun. benim ilk doğumda en büyük korkum dr.umun doğuma girememesiydi.farklı dr. a gitmek seni üzmezse değiştiredebilirsin tabi.

Canim seni anliyorum, sanirim doktorun seni yalnis anladi o zaman. En iyisi sen acikla durumu, kirildigini ve o davranisi hak etmedigini de söyle. Bircok kötü hastanede bircok iyi doktor var yada tersi, bu bi bütün degildir. Bi ara benim esimde bizi hep gec aldiklarindan dolayi sikayet edip duruyordu, adam mi seciyorlar diye, bizden sonra gelenler bile bizden önce giriyordu meyer onlar nstye girenlermis, bizde doktora giriyorlar saniyorduk

bazen öyle kalın kafalılık ediyorki şu erkekler(çok özür dileyerek söylüyorum). kesinlikle 1 kez hamileliği yaşamaları lazım. hamileykende lohusaykende sen idare etmek zzorunda kalıyorsun herkesi. sen gerildikçe eşinde gerilir seni yumuşatmak yerine, bizde öyle oluyor bazen. e o zaman da ortam daha çok geriliyor. allah kolaylık versin.

ya sorma hep dinliyorum yakınlarımı vs genelde kadınlar hamileyken zor günler yaşamış oluyor ya çok hasas oluşumuzdan yada bizimle birlikte çevremizdekilerede bişeyler oluyor sadece kocamızda deil kaynanandan tutda kendi annene kadar

Hehe yasasin Forum bize kalicak Bende normal dogum düsünüyorum canim, insallah sira bize gelene kadar normal dogum hikayelerini dinlerde biraz cesaretleniriz

Merakla ilk normal doğumu bekliyorum bende :)) Bakalım ilk kim pırtlatacak.

Doğru söylüyorsun canım doktorumu seviyorum sadece kırıldım o kadar :) Kendimi ilkokulda sandım birden :))

Kuzum çok kafanızı şişirdim valla kusura bakma :) Neyseki daha iyiyim şimdi.Hepiniz iyiki varsınız.Hassaslık bu olsa gerek.

Valla dediğin gibi erkekler bu durumda daha çekilmez oluyor.Benim eşim hamile depresyonuna girdi ben aynı ben :))

iyimisin sen ne hurması şekerin tavan yapsında ayva ye peşine yok sana hurma aklından bile geçirme zaten sıkıntılı şekerin hurma en yüksek şekerin olduğu yemiş sakın haa

iyimisin sen ne hurması şekerin tavan yapsında ayva ye peşine yok sana hurma aklından bile geçirme zaten sıkıntılı şekerin hurma en yüksek şekerin olduğu yemiş sakın haa

ışılayım Allah seni, anne gibisin gerçekten.canım benim doğum çantama koydum.sancı tutarsa doğumda yiyeceğim hastanede doğum kolaylaşsın diye . son anda yediklerimizinde mi zararı oluyo.ciddi soruyorum şaka değil. etkilermi bebeği hemen.

bende normal doğum düşünenlerdenim 26 şubat görünüyor bizim yarın ilk nst var bakalım ne olacak bu arada ilk normal doğumu bende merak ediyorum hep sezeryan gidiyor bizimde mi öyle olcak acaba ama hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun hep öyle dua ediyorum ben en hayırlısı en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun inş.

ablam kendi lohusalığında illallah demişti. annem anneanne, kv.dem babaanne, kocam baba, kp.im dede oldu ama herkesi ben idare ediyorum. ben de anne oldum yeterrrrrrrr diye. valla sıkıntılı geçebiliyor ama en önemlisi senin durumun.sen iyiysen bebeğin iyi çünkü. en önemlisi stres sütünü azaltabilir. bebeğinin ilk aylarda sadece sana ihtiyacı var.kendini ne kadar düşünğrsen bencillik etmiş olmazsın, aksine bebeğin için iyi bir şey yapmış olursun.

Yarin bende ilk nstye giriyorum benim de 27 subat dogumum. Insallah normal olucak, son anda sezeryana dönenlerden olmazsak

slm kızlar..uzun zamandır aranızda yokum.öncelikle doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun.. Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi..geri kalanlara da Allah yardım etsin..ben bayadır yokum çünkü hamileliğin üstüne bir de böbrek taşı çıktı..taş düşürüyormuşum iki günde bir acildeyiz. ağrı kesici de veremiyorlar haliyle..o yüzden uzak kaldım..face te grup kurmuşsunuz galiba..geçmişe baktım ama rastlayamadım.adı ne grubun?bu arada ne çok yeni kişi katılmış..hepiniz hoşgeldiniz.şimdilik kaçıyorum ben..

Canım bence doktorun uyarı almış olabilir sen her ne kadar konunun onunla ilgisi olmadığını ifade etmişolsan da. Ben de bir önceki doktorumda aynen 45dkya yakın bekliyordum her seferinde. Ama sonuçta kadın doğum olduğuiçin acil birşeyler çıkınca randevular otomatik olarak sarkıyor. Bence doktoruna güveniyorsan bir sonrai muayenede bu konuyu tatlı dille konuş ve kafana takma. İyi bir doktorun var biliyorsun, hem normali de destekliyor. Ama tabi sana öyle çıkşması benim de içimi şişirdi. Ne olursa olsun sen kötü niyeti ol ya da olma, hastasısısn, 9 aylık hamilesin, vs.

Canım hurmayı vücudumuzu harekete geçirecek bir düğme gibi görmemek lazım bence. Yani doğum sancın başladıktan sonra hurma yicen de sindiricen de kana karışcak da rahmi genişletecek de. .. Bunlar düzenli kullanımda belli etkilere sahip besinler. Yoksa ben diim ki aaaa yeter ben doğurmak istiom, bi adaçayı içim de doğurimm. Ya da göğüs uçlarımla oyniim de doğm başlasın. O yüzden bence hiç kasma hem zaten şekerin de var ışılayın dediği gibi.

Kızlar bugün doktora gittim. Etraflıca konuştuk. Bebişim atağa kalkmış ve maşallahhhh 2800 olmuş kuzum. Herşey yolunda çok çok şükür. Epidurali konuştuk ve ben bel fıtığı başlangıcım olduğunu söyledim. Anestezistle görüştürdüler beni, ve o da bana riske girmemeliyiz dedi. Tamamen normal akışına bırakmak da yemiyor açıkçası. Doktorumda epidural olmazsa ben de tamamen normal ile ilerlemek taraftarı değilim dedi. Bu durumda genel anestezi ile sezaryen oldu seçeneğim. Haftaya pztesi bir daha gidicem ve tüm muayeneleri yapıp günü konuşacağız. Sanıyorm ki ayın 11'inden sonra kavuşacağız küçük tosbağamıza. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlar. Çok heyecanlıyımmmmmmmmmm :))

kizlar merhaba, bugun çati muayenesinden çıktık, idrar tahlilimde eritrosit cikti.kum dokuomsum,dr bi ilac werdi philoseptil mi ne,ama hamilelrd kullanilmamalidir diyor.ne yapcgmi bilmiorum

kizlar merhaba, bugun çati muayenesinden çıktık, idrar tahlilimde eritrosit cikti.kum dokuomsum,dr bi ilac werdi philoseptil mi ne,ama hamilelrd kullanilmamalidir diyor.ne yapcgmi bilmiorum

senden az önce ben de taş düşürdüğümü yazmıştım.Allah şifa versin.dr un bilgisi dahiliindeyse sorun olacağını sanmıyorum.ama için rahat etmiyorsa ağrılarını dindirmek için böbrek üzerine sıcak su torbası koy, ayaklarını da sıcak suya koy ve mümkün olduğunca hareketsiz kalmaya çalış..ben kolayını öyle buldum .herzaman geçmese de hafifletiyo ağrıyı..ama dersen ki bi an önce dökeyim ve rahatlayayım diye hergün taze limondan yapılmış limonata iç.biz dr la doğum sonrasına bıraktık.düşürürken bayağı ağrılı olduğu için doğumu tetikler diye..yine de böbrek ağrısı çektiğin an dr a git.çünkü doğum sancısıyla karışabiliyormuş.geçmiş olsun..

tabikide haketmiyorsun canim ben seni rahatlatmak istemistim baska bir acidan bakarsan sinirin gecer diye son son bosuna strese girme demek istedim zaten ne kaldiki dogumlarimiza. baska bir dr aramak yerine eger memnunsan dr unla konusup halledebilirsin bence sorunu dr unda hamile psikolajisinden anlayip mesele haline getirmeyecegini dusunuyorum

Düşünüyorum da 10 günde kızım hiç kilo almamış görünüyor , bu adam beni ayarlamanın derdine sabırsızlıkla beklediğim kontrolün icine etti. Ölçüler ne kadar doğru bilmiyorum yarin doktora gitmek istiyorum Anadolu yakasında 4d cihazı olan doktor var mı onerebileceginiz ? Aglamaktan sinirden şiştim rahatlamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…