- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
Haftasonları çok sessiz oluyor bu başlık,herkes işten mi giriyor acaba=)
Dün biz de gittik dr.a uzun bir aradan sonra,ilk defa büyük bir şehirde doktora gittim cidden çok fark var,bir sürü tahlil istedi doktorumuz,pzt. belli olacak sonuçlarımız.Kuzumu da gördük ultrasonda kalp atışlarımızı dinledik,çok heyecanlı bi bebek dedi doktor=)9 hafta 4 günlüğüz,biraz geriden gidiyoruz sanırım,geç döllenme olabilirmiş,2.5 santimiz henüz,sizin kuzular kaç cm?Var mı böyle bizim gibi geriden gelen?
folik asiti kutumuz bitince tekrar almıyoruz,bir kaç kişi dr. bırak demedi demiş ama bence bırakılıyor artık.
Ani hareketlerdeki kasılmalar bende de oluyor,korkuyorum bir şey olur mu diye,sırtüstü yatarken önce yan dönmek sonra kalkmak gerekiyormuş.
Kıyafet konusuna henüz girmedim ama lierac çatlaklar için jeli aldım,1-2 aya kadar da kullanmaya başlarım sanırım.
İkili test tarihimizi de almadık henüz,12.haftada gideriz heralde,Yalnız doktor cinsiyeti 14. haftadan önce söylemiyorum dedi
kızlar urfada oturan varmıydı orda doğum yapcakk????yada doğudan ankaraya doğuma gitcek olan varmıı lütfen cevap yazabilirmisiniz.....
günaydınlar
ben iyi değilim,moralim bozuk ama inşallah bebeğim iyidir
neden moralin bozuk
Günaydın kızlar, yeni katılanlar hoşgeldiler hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum inşallah. Haftasonları sesiz oluyor denmiş valla ben işyerinden girebiliyorum.Evdeki notebook arızalı malesef.
Kızlar benim gibi olan var mı bilmiyorum ama dünden beri çok fazla şikayetim var, En önemlisi tansiyonum sürekli 8-4 lerde, başım dönüyor çok feci ağrıyor. Kendimi çok ama çok kötü hisseyiroum sanki beni ufacık kafese kapatmışlar gibi bunlaıyorum fenalık basıyor. Bugün de aynıyım, ek olarak hem ishal oldum hem de ne yesem çıkarıyorum.Hamileliğim boyunca hep kabızlık vardı ishal olunca korkmadım desem yalan olur.
Bu yazıyı bile kaç saatte yazamadım ekrana zor bakıyorum, haftaya 2li test için izin alacam öle olmasa izin alıp çoktan gitmiştim hastaneye,iyi değilim hiç. Napacam benNormal mi bunlar sizce yoksa kötü bi durum olabilir mi?
evet var:)ben urfadayım urfalıyım ve doğumumda urfada olacak Allahın izniyle.sen de mi urfadasın?
Insallah guzel sonuclar alirsiniz canim, biz henuz folic asidi birakmadik sali yada c.ba 2 li tarama sonuclarini alip gidices kismetse dr.umuza o zaman sorucas bakalim ne dicek, ben de catlaklar icin lierac aldim ama henuz baslamadim cunku esim biraz temkinli, dr.umuza sormadan kullandirmiyocinsiyet konusunda bizim minik cok sasirtiyo dr.lari, kendi dr.umuz kiz olma ihtimali yuksek demisti dun taramadaki dr.umuz da erkek gibi gorunuyo dedi ama her 2 side net olarak 2-3 hafta sonra gosterir dedi Allah saglikli sihhatli ve de hayirli evlat nasip etsin insallah kiz da olsa erkek de olsa bizim biricik yawrumuz minik melegimiz
Günaydın kızlar, yeni katılanlar hoşgeldiler hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum inşallah. Haftasonları sesiz oluyor denmiş valla ben işyerinden girebiliyorum.Evdeki notebook arızalı malesef.
Kızlar benim gibi olan var mı bilmiyorum ama dünden beri çok fazla şikayetim var, En önemlisi tansiyonum sürekli 8-4 lerde, başım dönüyor çok feci ağrıyor. Kendimi çok ama çok kötü hisseyiroum sanki beni ufacık kafese kapatmışlar gibi bunlaıyorum fenalık basıyor. Bugün de aynıyım, ek olarak hem ishal oldum hem de ne yesem çıkarıyorum.Hamileliğim boyunca hep kabızlık vardı ishal olunca korkmadım desem yalan olur.
Bu yazıyı bile kaç saatte yazamadım ekrana zor bakıyorum, haftaya 2li test için izin alacam öle olmasa izin alıp çoktan gitmiştim hastaneye,iyi değilim hiç. Napacam benNormal mi bunlar sizce yoksa kötü bi durum olabilir mi?
geçmiş olsun ceyz,bu haftalarda olabiliyor sanırım böyle şeyler kendini yormamaya çalış,izin alıp eve gidip dinlen mümkünse
canım nefes alamıyormuş gibi fenalık basması , bunalma bende de var. özellikle geceleri, sıcaktan belki de. dün anlık bir ishal yaşadım, meyve ve sıvı çok tükettim. geçti. hafta sonu doktor randevum var bunları sorup bilgi veririm sana ama bence normal hepsi. sıcaklarda normal insanlarda bile oluyor bunlar ki bizim vücudumuzda neler neler oluyor... ben vücudu susuz bırakmamak için çok sıvı tüketmeye çalışıyorum , sıvı azalınca tansiyon düşüyor çünkü.
çeyz çok geçmiş olsunnn.. bir kaç hafta daha sürer böle sıkıntılar geçen haftada ben aynı senin gibiydim üşüttüm die düşündüm ben sadece ishal yoktu..su iç bolca halsiz kalmamamış olursun ishalin devam ederse dr a git derim ben yaz malum normal kişilerde bile olabiliyor
Canım ben jeli eczaneden aldım,bir sakıncası olsa eczacı söylerdi diye düşünüyorum.demek ki benim doktorum da bu yüzden söylemek istemiyor netleşmeden,neyse sağlıklı olsun da dediğin gibi cinsiyeti önemli değil,bir kız bir erkek istiyorum bakalım hangisi önce gelmek isterse artık
Canım ben de bi ara kabız oldum bi ara ishal,ishalsen şeftali ve patates yemeye çalış.doktora gittiğimde tansiyonumu ölçtüler 8-5 çıktı,dr.olumsuz bir şey söylemedi,benim yengemin küçük tansiyonu 0'a düşüyormuş hamileliğinde şimdi tosun gibi ikiz oğulları var=)yani normal bu tarz şeylerin yaşanması sanırım.
Ben de genel olarak çok halsizim,dayak yemiş gibi hissediyorum zaman zaman kendimi,oturduğumda bile başımı koyacak yer arıyorum,canım hiçbir şey yemek istemiyor,çıkarmamak için büyük çaba sarfediyorum.Birkaç aya kadar geçecektir bu haller biraz daha sabretmemiz gerekiyor galiba canım,kendini kötü hissediyorsan izin alamaz mısın bir kaç gün?
eylülde urfaya gelicez hem de ilçeye merkeze de değil dr un kim hangi hastaneye gidiyorsunn?benim tüp bebek tedirginim çok o yüzdennn içime sinen bir dr bulmam lazım en iyi hastane hangsi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?