Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

koltuk altımı bitirdim ben ve 8-9 senedir çok rahatım göbek büyüyünce kızımdan rica ederim ona yaptırtırım belki ne yapayım canım?:26:

kızım var 13 yaşında genç kız

hayır ben vurmuyorum hiç iğne falan. en başta transferden önce vurmuştum 4 adet.transferden sonrada folikasit,coraspin ( kan sulandırıcı ) , ve vajinadan jel verdiler.jelide 8 haftaya kadar kullandım. şu an bebeğim 9+5 günlük. düşük tehliken falanmı var ? neden iğne verdilerki ?birde doğuma kadar diyorsun. hiç duymadım ben öyle iğne canım.

hepinize teşekkür ederim

sanırım dr larr farklı farklı prosedür izliyorlarrr

bu halsizlik ne zaman bitiyor arkadaşlar yattığım yerde kalıyorum ben hiç gücüm kuvvetim yok çok sıkıldım bu durumdan eşime sarıyorum sıkıntıdan

Son düzenleme:
bu halsizlik ne zaman bitiyor arkadaşlar yattığım yerde kalıyorum ben hiç gücüm kuvvetim yok çok sıkıldım bu durumdan eşime sarıyorum sıkıntıdan

bende çok uyuyordum ve halsizlik vardı uyku hali geçti 1 haftadır yorgunluk tam geçmedi azaldı...genelde ilk 3 ay oluyor sonra geçiyor diyorlar geçer inş seninde en kısa zmanda

ee kimsecikler kalmamış topikteee gezenti şubat anneleri siziii neyse bende öğleye kadar işyerindeyim. birazdan kaçıcam. herkese çok güzel hafat sonları diliyorum,minnoşlarınıza iyi bakın kızlar..pazartesiye grş..

selam kızlar.. son ıkı gundur cok siddetlı bı bas agrım var kı sormayın. beynım zonkluyo ayaga kalkamıyorum.. sanırım yıne enfeksıyon var bende.. doktorum antıbıyotık baslamıstı bı kere daha böyle olmustum.. bu gun bebegım 13 haftalık oldu ınsaallah...bu arada benım folık asıtı kesmemı söylemedı hıc bı ılaç ya da vıtamın ek olarak vermedı. ıkılı testım 1 hafta sonra bellı olacak. onda mı degısır acaba...

geçmiş olsun cnm seni çok iyi anlarım geçenlerde benimde başım 3 gün sürekli ağrıdı ama benim migrenim var.ne yaptıysam geçmedi...ne enfeksiyonu öle başağrısı yapıyo...her dr. farklı cnm kimi ilaç vitamin çok veriyor kimi tam ilaç karşıtı...benim dr.um folik asit bitince kesti...onun yerine demir+folikasit içeren ilaç verdi bi de migrenim için magnezyum verdi...mg ve ca genelde daha ileri zamanlarda veriyorlar.ama hemen verenlerde var...ikili testinde inş güzel ççıkar...

tetsekkur ederım cnm. malesef asırı enfeksıyon ve ıltehap sıddetlı bas agrısı yapıo.. en azından benı bu sekılde yere serıo dıebılırım..ıkılı testımı de sabırsızlıkla beklıorum hayırlısı...senın kaçıncı haftan cnm. ne durumdasın. bulantı falan bıttı mı

yeliz hayırlı olsun sağlıkla kucaklarız hepimiz inş. Kaçıncı haftadasın,hayırlısıyla 3 ay geçsin de biraz daha rahatlarız.

teşekkür ederim evet gerçekten inşallah. şuanda 9 hafta 3 günlük olması lazım pazartesi görücem umarım. ilk hamileliğimde acemilikten heralde hiçbişeyi düşünemiyordum şimdi stres var çok fazla bu aylar nasıl geçicek bilemiyorum..

aman dikkat et kendine...buradaki takvime göre bugün 13 hafta oldu ama perşembe günü ikili testte dr. 12 haftalık dedi yani bugün 12+3 muhtemel doğum tarihinede 7 şubat dedi ...benim bulantım çok olmadı...acıktığımda arada sırada oluyo hep değil..bide migremin tuttuğunda arada oluyor.bi de dişimi fırçalarken oluyorama çıkarma durumum çok olmadı...senin kaç haftalık devam ediyormu bulantın

bende hamileiğimin 10. haftasındayım çok şiddetli baş ağrılarım oluyor ancak bebeğe zarar verir düşüncesi ile ilaç kullanamıyorum doktorum minoseti tavsiye ediyor.Vücut ısımdada artış hissediyorum.Sanki hep ateşim var halsizlikte cabası.Benimle Aynı sorunu yaşayanlar varmı neler yapıyorsunuz iyileşmek için?

banada minoset ve parol alabilrsin dedi...ben kullanıyorum ama geçmiyor hafif geliyor...almıcam diyorum ama belki geçer ümidiyle yine alıyorum bana mısın demiyor...limon sarıyorum ağrıyan yerlere baya yakıyor ama ilaçtan daha etkili...şimdilerde öle yapıyorum...benimde ilk zmanlarda vücut ısım artıyor halsizlik oluyordu ama geçti..şuanda var ama sıcaklardan her normal insanda olabilecek boyutta olduğunu düşünüyorum...önceki ateş daha bi başkaydı..dikkat cnm fazla vücut ısısı bebeğe zarar verebiliyor.soğuk duşa falan gir.

merhaba dostlar ,

bende 12 haftalık hamişim ve ikiz anne adayıyım.....sizlerle burada güzel paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum....cuma günü kontrole gittik..doktorum önümüzdeki hafta ayrıntılı ulturason istedi...sizlerdende istediler mi? herkese güzel bir hamişlik dönemi diliyorum.....gelsin kuzular))))))))

Haftasonları çok sessiz oluyor bu başlık,herkes işten mi giriyor acaba=)
Dün biz de gittik dr.a uzun bir aradan sonra,ilk defa büyük bir şehirde doktora gittim cidden çok fark var,bir sürü tahlil istedi doktorumuz,pzt. belli olacak sonuçlarımız.Kuzumu da gördük ultrasonda kalp atışlarımızı dinledik,çok heyecanlı bi bebek dedi doktor=)9 hafta 4 günlüğüz,biraz geriden gidiyoruz sanırım,geç döllenme olabilirmiş,2.5 santimiz henüz,sizin kuzular kaç cm?Var mı böyle bizim gibi geriden gelen?
folik asiti kutumuz bitince tekrar almıyoruz,bir kaç kişi dr. bırak demedi demiş ama bence bırakılıyor artık.
Ani hareketlerdeki kasılmalar bende de oluyor,korkuyorum bir şey olur mu diye,sırtüstü yatarken önce yan dönmek sonra kalkmak gerekiyormuş.
Kıyafet konusuna henüz girmedim ama lierac çatlaklar için jeli aldım,1-2 aya kadar da kullanmaya başlarım sanırım.
İkili test tarihimizi de almadık henüz,12.haftada gideriz heralde,Yalnız doktor cinsiyeti 14. haftadan önce söylemiyorum dedi

kızlar urfada oturan varmıydı orda doğum yapcakk????yada doğudan ankaraya doğuma gitcek olan varmıı lütfen cevap yazabilirmisiniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…