Ben de koltuk altını yaptırmıştım canım çok çok rahat oluyor gerçekten ama genitale cesaret edememiştim. Lazerden sonra ağdayla alındığında tekrar başa dönüyomuş jilet kullanılmalıymış bana da öle demişlerdi. Ama göbek büyüyünce doğum yaklaştığında zor olmazmı jilet canım. Hamilelikte en iyi ağda gibi geliyo bana
11 benim kandeğerimm daha önce gerek yok demişti ama ikili taramadan sonra kendi yazdı iyi olur benim çarpıntılarım vardı ya düüşmesin kan değerim..ya ben anlayamadım senin kaç haftalık bide sen kan sulandırıcı iğne kullanmıyormusun ben hergün vuruyorum kendim ta doğuma kadar devam sanırımmm
Selam doktorlar folik asiti kesip farklı ilaçlara geçiş yapabiliyorlar sanırım ben henüz bırakmadım içiyorum hala ama doktora gittiğimde devam der mi bilmiyorum. İnternette 3 aydan sonra gereksiz olduğu yazıyodu,bebeğin omuriliği geliştiği için tabi yine de son söz doktorun:)
gözün aydın cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım...darısı bizlere inş...
cnm folik asit ilk 3 ay kullanılıyor ben bir kuutu kullandım içinde 50 tablet vardı...prtesi bitti hatta ilacım..
bende 3 seans genital ve koltuk altı yaptırdım sonra evlenip şırnağa gelince bırakmak zorunda kaldım... baya faydasını gördün hatta koltuk altı bitti gibi...ve buraya gelince ağdayla devam ettim hiçbi güçlenme bi değişiklik olmadı...bence jilet güçlendirir yeniden eski halini alır diye düşünüyorum
3.aydan sonra kesiyorlar canım.Doktora danışman da fayda var :)
Kızlar hepinize iyi akşamlar.
Önümüzdeki hafta buralarda olamayacağım.İzne çıkıyorum.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
Kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın
hayır ben vurmuyorum hiç iğne falan. en başta transferden önce vurmuştum 4 adet.transferden sonrada folikasit,coraspin ( kan sulandırıcı ) , ve vajinadan jel verdiler.jelide 8 haftaya kadar kullandım. şu an bebeğim 9+5 günlük. düşük tehliken falanmı var ? neden iğne verdilerki ?birde doğuma kadar diyorsun. hiç duymadım ben öyle iğne canım.
bu halsizlik ne zaman bitiyor arkadaşlar yattığım yerde kalıyorum ben hiç gücüm kuvvetim yok çok sıkıldım bu durumdan eşime sarıyorum sıkıntıdan
selam kızlar.. son ıkı gundur cok siddetlı bı bas agrım var kı sormayın. beynım zonkluyo ayaga kalkamıyorum.. sanırım yıne enfeksıyon var bende.. doktorum antıbıyotık baslamıstı bı kere daha böyle olmustum.. bu gun bebegım 13 haftalık oldu ınsaallah...bu arada benım folık asıtı kesmemı söylemedı hıc bı ılaç ya da vıtamın ek olarak vermedı. ıkılı testım 1 hafta sonra bellı olacak. onda mı degısır acaba...
geçmiş olsun cnm seni çok iyi anlarım geçenlerde benimde başım 3 gün sürekli ağrıdı ama benim migrenim var.ne yaptıysam geçmedi...ne enfeksiyonu öle başağrısı yapıyo...her dr. farklı cnm kimi ilaç vitamin çok veriyor kimi tam ilaç karşıtı...benim dr.um folik asit bitince kesti...onun yerine demir+folikasit içeren ilaç verdi bi de migrenim için magnezyum verdi...mg ve ca genelde daha ileri zamanlarda veriyorlar.ama hemen verenlerde var...ikili testinde inş güzel ççıkar...
yeliz hayırlı olsun sağlıkla kucaklarız hepimiz inş. Kaçıncı haftadasın,hayırlısıyla 3 ay geçsin de biraz daha rahatlarız.
tetsekkur ederım cnm. malesef asırı enfeksıyon ve ıltehap sıddetlı bas agrısı yapıo.. en azından benı bu sekılde yere serıo dıebılırım..ıkılı testımı de sabırsızlıkla beklıorum hayırlısı...senın kaçıncı haftan cnm. ne durumdasın. bulantı falan bıttı mı
bende hamileiğimin 10. haftasındayım çok şiddetli baş ağrılarım oluyor ancak bebeğe zarar verir düşüncesi ile ilaç kullanamıyorum doktorum minoseti tavsiye ediyor.Vücut ısımdada artış hissediyorum.Sanki hep ateşim var halsizlikte cabası.Benimle Aynı sorunu yaşayanlar varmı neler yapıyorsunuz iyileşmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?