günaydın tüm anne adaylarına... herkese hayırlı cumalar diliyorum.
arkadaşlar dün gece yatakta sırt üstü yatıyordum. bacağımın altınada yastık koymuştum. ayaklarım yüksekteydi. tv izlerken bir anda hapşurdum. ve sağ kasığıma aynı anda bıçak saplanır gibi oldu. yaklaşık 3 sn gibi sürdü. ve geçti. öldüm korkumdan. geceden beri takip ediyorum acaba leke fln gelicekmi diye. allaha şükür herhangi bir olumsuz durum yok görünürde. ama çok korktum( sizde hiç bu tarz bir olay oldumu arkadaşlar. şimdi herhangi bişey yokken kalkıp doktoruda aramak istemiyorum. ne kadar pimpiriklisin diye düşünücek inşallah bebeğim sağlıklı sıhhatli devam ediyordur büyümeye..:2:
genital bölgeye lazer epilasyon yaptırayım hem hamilelik hem doğum sürecinde rahat ederim diye düşünmüştüm ama doktorum önermiyoruz yaptırma dedi
kulağımda tıkanıklık var yıkatmayı da önermiyorlarmış gebelere benzer sorunları olanlar varsa söyleyim dedim
merhaba herkese. uzun zamandır siteyi takip ediyorum aslında ama ancak üye oldum. hamilelik hem çok güzel hemde çok stresli bir dönem gerçekten. hepimiz aynı şeyler için endişeleniyoruz. ama olacağın önünede geçemiyoruz. Allah nasip ederse bende şubat 2013 te(26 şubat sata göre)2. kez anne olucam. 9 yaşında bir kızım var. ayrıca 21 martta bir düşüğüm oldu. bundan 2 ay sonra yeniden hamile kaldım. 7. hafta da kahverengi akıntım başldı. progesteron iğne verdi doktorum 4 gün arayla.sonuncunu pazar günü yaptırıcam pazarteside inş doktora gidicem ne durumda bebişim çok merekediyorum. umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz. bu arada yaşım 34 bakalım bu kadar aradan sonra bebek büyütmek zor gelicek mi:))
Kulak yıkatmayı bilmiyorum da lazeri biliyorum. Ben hamilelikten sonra yaptırmayı düşünüyorum, bekarken yaptıracaktım ama bi türlü fırsat bulamadım. Ağda ile hallediyorum valla:)
çok sevindim senin adına lekelenmende geçmişçok şükür. cnm inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.sancı bendede oldu geçen hafta özellikle adet sancısı gibi saplanıyordu...hatta eşim gidelim dr.a falan dedi ama ben normal olduğunu düşündüğümden gitmedim...bu haftada geçti sende içini ferah tut geçer seninde.
bende almadım cnm kilo metabolizmamız hızlandığı için kilo yapmıyo demekki bebeklere çalışıyoruz şuan
bende dün ikili teste gittim ultrasona göre herşey normal çok şükür şimdi kan sonucumu bekliyorum...onun dışındada bi değişiklik yok pek...kızlar bu arada kan ilacının ishal yapma durumunu dr.a söyledim dün bıraktırdı biraz vücudun dinlensin folbiolden sonra kullanma bi süre dedi..iki gündür içmiyorum ama hala ishal durumu devam ediyor..buranın suları pek iyi değil sıcakla sanırım daha beter oldu...anlamadım hangisinden olduğunu hazır suda kullanıyorum ama:44:
merhaba kızlarr kaç gündür giremiorum çok hastayım sıcaklardan kapı pencere açık üşüttüm sanıırm sürekli çıkarıorum h,ç birşey istemiyor canımbuarada ikili testim normal çıktı çok şükürr.. ilaçlarımdan baya da bir azalttı malum tüp bebek ya benimkii..kan ilacı başladı başladı santafer fort başladı aranızda kullanan varmı ?20 gün sonra çağırdı cinsiyetinii de o zman öğrenicez babamız da gelicek ozaman urfada eşim şuan beraber öğrenelim istiyorumm sizler nasılsınızzzz??????
merhabalar,ikili test sonuçlarımı aldım,doktoruma gösterdim sonuçlar çok iyi amniyosenteze gerek yok dedi yaştan dolayı korkuyordum ben şükür sorun yokmuşdarısı sizlerin başına
tam 12hafta+0 günde yaptırmışım testi
değerlerimi ve referans aralıklarını yazayım:
beta hcg:66 ref: 27.8-210.6
PAPP-A:599.3 ref: 275-1477
down sendrom 1:4490
age alone 1:104
eğer down riski de yaşa yakın çıksaymış sorun var demekmiş
trisomy 18 1:30400
ense kalınlığı (NT):1.3 mm
ceyzciğim ben birkaç sene önce iki seans yaptırmıştım genitale ve onun rahatlığını yaşıyorum eskiden hiç jilet yapmazdım şimdi iki günde bir jiletle temiz tutuyorum epilasyondan sonra ağda yapmak kıl köklerini yeniden besliyormuş jilet yap demişti yapan kişi tekrar da gidemedim bir seans daha yaptırsam çok daha rahat edeceğim aslında yaptırdıktan sonra çok geç çıkmaya başladığı için doğuma kadar idare ederdim ama yaptırma dedi doktor
eşim gitmeden almayı akıl edemedik klimayı ama ilk fırsatta alıcaz bi gelsinde eşimm inan klima daha mantıklı böle camdan kapıdan rüzgar heryer açık hasta ediyor insanıhiç sıkmayın canınızı inşş çok güzel çıkacak sonuçlarr rahatlıycaz hepberaberrrr
canım öncelikle geçmiş olsun. benimde tüp bebek ama kan ilacı falan vermediler bana :26: sanırım senin kan değerin düşükse,o yüzden verilmiş olabilir. benim kan değerim 12.9 du. sadece elevit ve coraspine devam ediyorum artık. folikasitide bu gün son içtim.
merhaba kızlar
folik asidi kaçıncı haftaya kadar kullanacağız?
merhabalar,ikili test sonuçlarımı aldım,doktoruma gösterdim sonuçlar çok iyi amniyosenteze gerek yok dedi yaştan dolayı korkuyordum ben şükür sorun yokmuşdarısı sizlerin başına
tam 12hafta+0 günde yaptırmışım testi
değerlerimi ve referans aralıklarını yazayım:
beta hcg:66 ref: 27.8-210.6
PAPP-A:599.3 ref: 275-1477
down sendrom 1:4490
age alone 1:104
eğer down riski de yaşa yakın çıksaymış sorun var demekmiş
trisomy 18 1:30400
ense kalınlığı (NT):1.3 mm
cnm folik asit ilk 3 ay kullanılıyor ben bir kuutu kullandım içinde 50 tablet vardı...prtesi bitti hatta ilacım..merhaba kızlar
Ben de koltuk altını yaptırmıştım canım çok çok rahat oluyor gerçekten ama genitale cesaret edememiştim. Lazerden sonra ağdayla alındığında tekrar başa dönüyomuş jilet kullanılmalıymış bana da öle demişlerdi. Ama göbek büyüyünce doğum yaklaştığında zor olmazmı jilet canım. Hamilelikte en iyi ağda gibi geliyo bana
merhaba kızlar
canım hayırlısı olsun. çok sevindim adına. darısı bizlerin başına inş. ee cinsiyet öğrenemedin mi ? :))
canım hayırlısı olsun. çok sevindim adına. darısı bizlerin başına inş. ee cinsiyet öğrenemedin mi ? :))
3.aydan sonra kesiyorlar canım.Doktora danışman da fayda var :)
Kızlar hepinize iyi akşamlar.
Önümüzdeki hafta buralarda olamayacağım.İzne çıkıyorum.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
Kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?