Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kamikaze06 teşekkür ederim yorumun için ...
birşey sorayım bu sayfada benden başka 2.bebişini bekleyen var mı acaba kızlar
bende 8.haftada kanama geçirdim ve ilaç kullanıyorum genelde yatıyorum inş.atlatırım
geçen kontrolde doktor folik asiti bırak kan hapı yazıyorum dedi ama içim rahat etmedi 3aydan evvel bırakmaya sadece folik asit ve diğer ilacımı kullanıyorum
kan hapının içindeki folik asit yeterli gelirmi bebişe ne yapmalıyım
folikin bitmesine daha 12 gün var ne yapmalıyım sizce

diğer arkadaşlarada geçmiş olsun inş.

bende izledim görüntüleri....nasıl da kıpır kıpır...ya ben bişey sorcam bir kaç kişiden duydum aslında epey de korktum bizim da başımıza gelirse diye...benim yeni tanıştığım bir iki kişinin hamileliğinin 6.ayında bebeklerin kalbi durmuş...böyle bikaç örnek daha verdiler bana kimi 6 aylıkken kimi 8.5 aylıkken bebeklerin kalbi durmuş.şimdi benimde kafamda sürekli olarak bunlar dönüyor ya kalbi durduysa ya durursa diye...neden kalbi duruyor onu da bilmiyorum bilgisi olan var mı...

slm herkese komşu topkten ben bizimki cok sessiz bu ara b bakıyım dedim video cok hoştu hakkaten o bebek kayıplarıda sebepsiz değildir cnm korkma bende 3 kayıp yaşadım genelde bebeğin kalbi durunca hemen kan pıhtılaşmasına bakıyolar onla alakalı olabilir bende bide rahmimde perde cıktı tabi oda kalbi durduruyomuş bilgilendiriyim dedim

var cnm 2. bebeğini bekleyen 'öyküm'dü sanırım adı bi o var şimdi aklıma gelen onun dışında da vardı.geçmiş olsun umarım atlatırsın riskli dönemini biran önce...benimde kotrole gittiğimde folik asitin bitmesine bir hafta falan vrdı gidince bitti napıyım dedim o da demir ilacı yazdı.ama beni folik asiti bitirip öle başladım demire 1 hafta sonra..folikasitin içindede 50 tablet vardı o kadar kullandım yani..kaç tablet kullandın sen ben 50 tableti tamamlayım dedim istersen benim yaptığım gibi yap. ayrıca kan hapının içindeki folik asit yeterli gelir..bazı dr.lar hiç vermiyor endişelenme o konuda içni rahat olsun...

benimde annemin 6 aylık kayıbı olmuş..Allah'ım esirgesin

günaydınnnnnn şekerler....

benim göbüş iyice çıkmaya başladı ve bu beni çok mutlu ediyor...13+1 olduk geçen hafta ulturasonda müthişti bebişşler nasıl çırpınıyorlardı inanamadım..allahıma şükürler olsun bu mutluluğu yaşattığı için....
kızlar hep pozitif düşünün herşey güzel olacak olumsuz bebiş hikayelerini düşünüp kendinizi üzmeyin....

ya kızlar ben bir şey sormak istiyorum.bu x-ray cihazlarından geçmek sakıncalı değil diye okudum internette.sizler napıyorsunuz geçiyor musunuz x-raylardan.

geçmiş olsun dileklerin için çok sağol
cnm sanırım 44 adet oldu kullandığım ve 12 tane daha var bende en az 50 içeyim o zaman
vitamin verdi mi doktorun ayrıca bana vermedi

ya kızlar ben bir şey sormak istiyorum.bu x-ray cihazlarından geçmek sakıncalı değil diye okudum internette.sizler napıyorsunuz geçiyor musunuz x-raylardan.
merhaba; geçmek sakıncalı diye biliyorum ve geçmiyorum genelde insanlar küçük çocuklarını da geçirmiyolar zaten hiç riske girmeye değmez bence

Aynen canım,ben de olumlu düşünme taraftarıyım,yıllar önce olan olumsuz olayları anlatmanın kimseye bir katkısı olacağını düşünmüyorum,iyi düşünelim iyi olsun,inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz

Hiçbir zararı yokmuş canım,bak hatta doktorumun internet sayfasında yazan yazı şöyle:
"Güvenlik kapıları metal detektörü barındırırlar. Herhangi bir röntgen ışın söz konusu değildir. Bu nedenle güvenlik kapılarından geçmek sakıncalı değildir."
Ben geçiyorum gönül rahatlığıyla,bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

merhaba canım ben 2. bebeğimi bekliyorum folik asit ilk gebeliğimde ben hiç kullanmamıştım çok şükür bir olumsuzluk da olmadı
folik asit içeren gıdalardan tüketmeye çalış

Selam kızlar,

Ben de inşaALLAH Şubat 2013 annesi olacağım,henüz hiç annelik moduna girmemiş olsam da,

13 haftalık hamileyim,hiç annelik duygusu hissetmiyorum şimdilik,

Bilmiyorum bende mi bi anormallik var yoksa normal mi bu?

Son düzenleme:
Ceyz canim nasil oldun, bugun hic yazmamissin sen evden giremiyorum demistin, izinli misin? Dr.a gorundun mu, gecmistir insallah ishalin canim merak ettim.. :44:

cnm sanırım 44 adet oldu kullandığım ve 12 tane daha var bende en az 50 içeyim o zaman

benim de folik asitim 50 taneydi demir ilacı ve vitamin ilacı verdi "bunlara folik asit bitince başlayacaksın" dedi bana doktorum ben de folik asit bitmeden başlamadım ondaki folikasit mg olarak daha fazlaydı ne de olsa vitamin neden vermemiş ki sana,bence iste yediklerimizden alsak bile vitaminle destek olamk gerek bence

bu arada arkadaşlar her ne kadar "şubat 2013" annesiyiz desek de özellikle şubat 15den öncekilerin doğumlarını ocak sonlarında yapma ihtimalleri var biliyorsunuz değil mi? benim kızım beklenen tarihten 3 hafta önce olmuştu bunda da "ocak 15den itibaren bekleyebilirsin" dedi bana doktorum

bi ben değilmişim kaçak yavrum kimse yok galiba diğer topikte

heheee yakalandık mı ben ilk buraya takıldım diğerini sonradan farkettim orada muhabbetler çok çabuk ilerliyor burası daha sakin...dün hiç girmedim oraya başımın ağrısı nedeniyle oku oku bitmiyor valla diğeri burayı takip etmek daha kolay senide bekleriz sürekli buraya...

cnm benim migrenim olduğu için şimdilik vitamin olarak magnezyum verdi...magnezyum eksikliği migreni tetikliyormuş...bide demir+folik asit içeren ferplex fol verdi ama ishal yaptı bana en son gittiğim dr.da bırak demiri vücudun biraz dinlensin dedi...her dr. farklı kimi kan değerlerine bakıp ihtiyaç yoksa vermiyor kimisi normal çıksa bile değerler veriyor...calsiyuma falan daha ilerde başlıcam dedi dr.asıl gittiğim dr.a gidince söylicem ilacın ishal yaptığını olmadı değiştirsin..zaten tadı da çok iğrenç...ilaçla vitamin almaktan ziyade gıdalarla almak daha faydalı..gıdalarla keşfedilmemiş birçok vitamini de alabiliyorsun...bu yüzden birçok dr. ilaç yanlısı diil..pekmez içmeye çalış demir ilacından daha iyidir...magnezyumda muz da vardı sanırım...magnezyum eksikliği kramplara sebep oluyor buradan aanlayabilirsin ekskliğini..benim çok giriyor mesela ayaklarıma...

bende öyle hissediyorum ama düşününce sürekli onu korumak istiyorsun onun daha sağlıklı olması için bişiler yiyorsun araştırıyorsun inceliyorsun sende de kesinlikle öledir bu da senin annelik duygussuna sahip olduğuunu gösterir...hareketlerini hissetmeye başla daha çok anlarsın o zman...
ilk defa duyuyorum ben ama zaten burada x-ray falan yok sıkıntıda yok

benimde 8 şubat ayy umarım çok erken gelmez :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…