- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
çok haklısın tabi tedirgin olmakta bilmedğn bir yere gidiyosn ama Allah yardımcın olsn bebeğini de korusun inş.benim doktorum zeki mil bilgisine çok güveniyorm tavsiye ederim çalıştığı hastanede tüp bebek bölümü de var zaten umarım memnun kalırsın beğenmesen de başka isimlerde veririm yardımcı olmaya çalışırım :)bu arada hangi ilçeye geliyosn?
viranşehire geliyorumm
herkese iyi haftalar diliyorum. aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz ve topiğimizi açan ceyz arkadaşımıza da geçmiş olsun diliyorum. inş. kısa zamanda atlatırsın canım. sıcaklardandır diye tahmin ediyorum bende. gıdana ve özellikle sıvı alımına dikkat et. bende Allaha şükür her şey yolunda. bi yaramazlık yok. arkadaşlar bişey sorucam bebeişimizin harketlerini tahminen kaçıncı haftada hissederiz ? biz bu gün 10+1 olduk. ben o duyguyu çok merak ediyorum. içinde bir şeyin hareket ettiğini hissetmek ??? valla düşününce bile hoşuma gidiyo,heyecanlanıyorum. inş. o günleri görürüz bizlerde.
11 Hafta 5 günlük hamileyim ben de . Geçtiğimiz cuma 2'li test yaptırdım sonucu yarın alacağım. Ultrason incelemesinde 4.85cm olmuş bebişim elleri kolları ayakları her yeri oynuyordu bildiğimiz küçük bir bebek görüntüsüne gelmiş çok duygulandım. Ben bu döneme kadar sadece 1 kg aldım. Bulantım kusmam ağrım hiç bir şeyim olmadı şimdiye kadar çok şükür. Sadece aşırı bir iştahsızlık oldu biraz da halsizlik. Cumartesi günü 2'li testin değerlendirmesi için Dr. gideceğim tekrar. Son gidişimde erkeğe benzettiğini söylemişti cumartesi günü 12hafta 3 günlük olacağı için biraz daha net bir şeyler söyleyebilirim dedi. Hep birlikte ve çok yakında inşallah hayalini kurarken oğlum ya da kızım diye hitabedebileceğimiz günleri görmeyi de nasip edecek bize rabbim. İlaç olarak ilk 1 ay vitamin ve folik asit kullandım. Sonra Dr. Vitamin hapında da bir miktar folik asit olduğunu, ayrıca folik asit kullanmama gerek olmadığını söyledi. Geçtiğimiz cuma gittiğimde de kan-demir eksikliği ilacını yazdı. Kocaman bir karnım var çok erken çıktı hatta bir kaç çatlak bile oluştu daha şimdidenBenim de doğum Şubat 2013 Allah kısmet ederse. Hepimize sağlıklı sıhatli doğumlar dilerim şimdiden
Günaydın kızlar, yeni katılanlar hoşgeldiler hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum inşallah. Haftasonları sesiz oluyor denmiş valla ben işyerinden girebiliyorum.Evdeki notebook arızalı malesef.
Kızlar benim gibi olan var mı bilmiyorum ama dünden beri çok fazla şikayetim var, En önemlisi tansiyonum sürekli 8-4 lerde, başım dönüyor çok feci ağrıyor. Kendimi çok ama çok kötü hisseyiroum sanki beni ufacık kafese kapatmışlar gibi bunlaıyorum fenalık basıyor. Bugün de aynıyım, ek olarak hem ishal oldum hem de ne yesem çıkarıyorum.Hamileliğim boyunca hep kabızlık vardı ishal olunca korkmadım desem yalan olur.
Bu yazıyı bile kaç saatte yazamadım ekrana zor bakıyorum, haftaya 2li test için izin alacam öle olmasa izin alıp çoktan gitmiştim hastaneye,iyi değilim hiç. Napacam benNormal mi bunlar sizce yoksa kötü bi durum olabilir mi?
Sevdalinka çok teşekkür ederim canım. Bebişler şimdiden hareket ediyolarmış aslında ama biz hissedemiyoruz. Bebek mi bilmiyorum tam ben ara sıra damar seyirmesi gibi hissediyorum 2 hafta kadardır. Asıl hareketleri 16.haftadan sonra hissederiz Allahın izniyle. Benim bebek de 12 haftalık oldu. Anne karnında 12 haftalık bebeklerin videosunu izledim ne kadar kıpır kıpır,çok tuhaf oldum. biz de inş. haftaya görecez:)
Linki : 12 Haftalık Gebelik Ultrasonu - YouTube
CeYz cigim gecmis olsun canimm nazar mi degdi sizebahsettigin tum durumlar bende en basindan beri vardi hatta ishal ve kusma bi gunde 3 ten fazla oluyodu ve hastanede kaldik 3 gun boyunca hep serum vermislerdi yavrum susuz kalmasin diye, Allahimiza cok sukur bi daha tekrar etmedi haa her sabah hem alttan hem ustten cikartiyoruz ama o kadar cok sukur, insallah sende hemencik iyilesirsin canim. Tansiyon dusuklugu de yuksek olmasina gore daha tercih edilir bi durummus benim dr.um oyle demisti dikkat et canim yalniz cok disari cikmamaya calis. Allahim tez zamanda sifa versin insallah size aminnn
hayırlı olsun cnm inş sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini..detaylıyıgenelde 20. haftada istiyorlar erken diil mi daha:44: ama keşke beim drumda istese detaylı bir ayrı oluyormerhaba dostlar ,
bende 12 haftalık hamişim ve ikiz anne adayıyım.....sizlerle burada güzel paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum....cuma günü kontrole gittik..doktorum önümüzdeki hafta ayrıntılı ulturason istedi...sizlerdende istediler mi? herkese güzel bir hamişlik dönemi diliyorum.....gelsin kuzular))))))))
haşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına alırsın inş...merhaba arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum nasip olursa şubat annesi olucağım 2.bebeğime hamileyim allah herkesi bebeğine kavştursun
Haftasonları çok sessiz oluyor bu başlık,herkes işten mi giriyor acaba=)
Dün biz de gittik dr.a uzun bir aradan sonra,ilk defa büyük bir şehirde doktora gittim cidden çok fark var,bir sürü tahlil istedi doktorumuz,pzt. belli olacak sonuçlarımız.Kuzumu da gördük ultrasonda kalp atışlarımızı dinledik,çok heyecanlı bi bebek dedi doktor=)9 hafta 4 günlüğüz,biraz geriden gidiyoruz sanırım,geç döllenme olabilirmiş,2.5 santimiz henüz,sizin kuzular kaç cm?Var mı böyle bizim gibi geriden gelen?
folik asiti kutumuz bitince tekrar almıyoruz,bir kaç kişi dr. bırak demedi demiş ama bence bırakılıyor artık.
Ani hareketlerdeki kasılmalar bende de oluyor,korkuyorum bir şey olur mu diye,sırtüstü yatarken önce yan dönmek sonra kalkmak gerekiyormuş.
Kıyafet konusuna henüz girmedim ama lierac çatlaklar için jeli aldım,1-2 aya kadar da kullanmaya başlarım sanırım.
İkili test tarihimizi de almadık henüz,12.haftada gideriz heralde,Yalnız doktor cinsiyeti 14. haftadan önce söylemiyorum dedi
cnm ben şırnaktayım doğuma ankaraya gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inş...olmadı batmana gidecem ama inş annk olur...kızlar urfada oturan varmıydı orda doğum yapcakk????yada doğudan ankaraya doğuma gitcek olan varmıı lütfen cevap yazabilirmisiniz.....
cnm bebe yağıda kullanabilirsin sonuçta bebek içinteşekkürler hoşbulduk....ben çatlaklar için krem kullanmıyorum benim eşimde çok titiz kimyasal hiçbirşey kullandırmıyor....şampuan bile bebe şampuanı kullanıyorum..karnıa çatlamaması içi en doğalından zeytinyağı sürüyorum baya rahatlatıyor benim ikiz olduğu için karnım erken büyüdü....
Günaydın kızlar, yeni katılanlar hoşgeldiler hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum inşallah. Haftasonları sesiz oluyor denmiş valla ben işyerinden girebiliyorum.Evdeki notebook arızalı malesef.
Kızlar benim gibi olan var mı bilmiyorum ama dünden beri çok fazla şikayetim var, En önemlisi tansiyonum sürekli 8-4 lerde, başım dönüyor çok feci ağrıyor. Kendimi çok ama çok kötü hisseyiroum sanki beni ufacık kafese kapatmışlar gibi bunlaıyorum fenalık basıyor. Bugün de aynıyım, ek olarak hem ishal oldum hem de ne yesem çıkarıyorum.Hamileliğim boyunca hep kabızlık vardı ishal olunca korkmadım desem yalan olur.
Bu yazıyı bile kaç saatte yazamadım ekrana zor bakıyorum, haftaya 2li test için izin alacam öle olmasa izin alıp çoktan gitmiştim hastaneye,iyi değilim hiç. Napacam benNormal mi bunlar sizce yoksa kötü bi durum olabilir mi?
Ben korkumdan 2 gun gidemedim dr.a ama 3.gun artik dayanamadim ve dr.um hemen yatirip sadece oksijen ve vitaminden olusan sivi takviyesi yapti 3 gunde yaklasik 7 litre serum verdiler kuzum susuz kalmasin diye ama biz o zaman miniciktik 6 haftaliktik.. Sen hic korkma canim Allahin izniyle biseycik olmaz bebisine insallah, sicaklardan da olabilir ama hala devam ediyosa istersen bi dr.unu ara icin rahat etsin yoksa ayy iyi mi nasil diye icin icini yicek. Anne olmanin zorluklarini simdiden yasamaya basladik ama o kutsal duygunun guzelligi yaninda bunlarin lafi edilmez dimiCanım çok zormuş ya seni çok çok iyi anlayabiliyorum. Kaç gün sürmüştü sende bu durum,ne zaman karar verildi seruma vs. Ben sabahtan beri hiç bişe yiyemedimİnş. 1 günlük bişedir
geçmiş olsun canım
inş geçici bi durumdur
şükür bende henüz bişey yok
hatta kabızlık normale döndü ama doktorum elevit verdi
kabızlık yapıyo diyolar korkmuyo değilm
yarın başlıcam bakalım
bu arada geçen hafta çarşamba doktor kontrolümüz vardı
bebeğimi görmek çok heyecan vericiydi
doktorumuda sevdim,ilgilendi çok saolsun
ikili testten vazgeçtim,ek kan tahlilleri istedi eksik testler var dedi
bu cuma akşama sonuçlaır öğrenmeye gidicez bi daha konuşucaz doktorla bakalım
geçmiş olsun canım
inş geçici bi durumdur
şükür bende henüz bişey yok
hatta kabızlık normale döndü ama doktorum elevit verdi
kabızlık yapıyo diyolar korkmuyo değilm
yarın başlıcam bakalım
bu arada geçen hafta çarşamba doktor kontrolümüz vardı
bebeğimi görmek çok heyecan vericiydi
doktorumuda sevdim,ilgilendi çok saolsun
ikili testten vazgeçtim,ek kan tahlilleri istedi eksik testler var dedi
bu cuma akşama sonuçlaır öğrenmeye gidicez bi daha konuşucaz doktorla bakalım
merhaba.. elevit kullanmaya başlıcan yazmışsın kabızlık yapmasından korkuyorum diye. bende elevit içiyorum bir kutu bitirdim ikinciye başladım. çok şükür kabızlık falan yapmadı. ama beslenme düzenide etkili olabilir ona dikkat edersen sorun olmaz:) bebeğimizi görmek çok güzel gerçekten.. ben 9 hafta 4 günlük daha bugün yeni görebildim kalp atışını duydum. çok hoştu kollar bacaklar baya bi hareketliydi ya inanamadım.. ama çok mutlu oldum . derin bi ohh çektim. ama 9 hafta olmasına rağmen vajinal ultrasonla net gördü.(rahmim tersmiş ondan mı bilemiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?