Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

evet canım az önce ilk ilacımı aldım
ay ne güzel ya inş bendede yapmaz kabızlık
bikaç gündür normale döner gibi olmuştum seviniyodum
bakalım ne olacak,cumaya kadar belli eder kendni,ona göre cuma dr a gidince sölerim
kendini görmek çok güzel hele bide kalp atışını duyunca ayrı bi güzel ya

İyi ben tek değilmişim bari,sevindim valla,

Herkes bebek hareket etmeye başlayınca hissedersin anneliği diyolar,bakalım nolcak...

Son düzenleme:

burdada xray cok fazla yok bi lcwda var diğerleri çalışmıyo bakıyorumda geçiyorum ama lcwdan geçmeme gibi bişey yok kapının dibinde hemen

İyi ben tek değilmişim bari,sevindim valla,

Herkes bebek hareket etmeye başlayınca hissedersin anneliği diyolar,bakalım nolcak...

bu sayfada bişeyler okuman bile onu düşündüğünün göstergesi cnm ultrasonlara gir cinsiyetini öğren yada ona bişey olursa diye düşün bak annelik nasıl hissediliyo

burdada xray cok fazla yok bi lcwda var diğerleri çalışmıyo bakıyorumda geçiyorum ama lcwdan geçmeme gibi bişey yok kapının dibinde hemen

aa bizimde emniyette var orayada dikkat ediyim kenarda köşede geçecek yer varsa oradan geçiyim

herkese selamlar Allah nasip ederse bende sanirim subat annesi olucam. tam sonu oldugu icin mart basimi subat sonumu bilemedim herhalde büyük ihtimal subat olur :)))
bundan önce bir düsügüm var o yüzden biraz endiseliyim. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin

selam kızlar:) Allah nasip ederse ben de 6 şubatta anne olucam inşallah :))
dün ikili testi yaptırdım. 12+5 olmuşuz. bebeğim de 63 mm olmuş maşallah
tahmini doğum tarihi de 6 şubatmış.. :)
ense kalınlığı ölçüldü 1.4 çıktı. kan testi de verdim 10 gün sonra sonucu alıncak ama internetten tahlil sonucuma baktım çıkan bi değer var pap-a 5.88 yazıyo.. ben hiçbişey anlamadım. 10 gün sonra sonucu alıcam yorumlıcak doktor ama ense kalınlığını ölcerken çok iyi görünüyo maşalllah dedi.. sizlerden bu testi yaptıran var mı?

amin canım inşallah bir sıkıntı olmaz...inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebeklerimizi :))

hanımlar merhaba:) yeni katılıyorum aranıza ...
ben de bugün 2li test için gittim doktora. her şey yolunda dedi.
sonucu 10 gün sonra alıcam. bu arada devlet hastanelerinde ikili test yapmadıklarını
söylediler. bi dünya para bayıldık walla. sizin bu konuda bilginiz var mı?

cnm benimde sonucum çıkmış bugün şaşırdım 1 hafta 10 gün demişlerdi daha geçen perşembe verdim ben bugün mail geldi.ense kalınlığı 2mm papa-a 4.15 benimde.yarın gösterecem bakalım dr.a ne diyecek...

merhaba aybuke hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin...yoo yapıyorlar ama her hastanede yok...kadın doğum hastanelerinde vardır mesela...cnm şehire göre değişiyor hastanesine göre değişiyor herkes koparabildiği kadar koparmaya çalışıyor. ben batman medical parkta yaptırdım 40 tlye ist anka gibi büyük şehirlerde 300-350 lere kadar duydum fiyat gerçi banada gitgel 200e patladı (şırnaktan gittim ben batmana).batmanda sezeryan 350 ankarada 5000 tl ye bile var yazık valla ne fark var sanki büyük şehir olması dışında...çok sinir oluyorum bu duruma açıkçası...bende doğuma ankaraya ailemin yanına gidecem inş..

mrb aybüke...biz daha ikili testimizi yaptırmadık...haftaya yaptırcaz inaşallah...ben istanbuldayım ve burada bir arkadaşım özele gidiyor ama testlerini devlete yaptırıyor...devletteki doktor yazıyormuş hemen sıkıntı olmuyor dedi...biz de öyle yapcaz sanırım...

lahinal hayırlı olsun bebişin, sen de katıl bize herşeyi paylaşalım beraber:) bizi en iyi biz anlarız:)

çok teşekkürler kesinlikle bir çok bilgi paylaşımı var burda heyecanla takip ediyorum özellikle şubat annelerini:),umarım hepimiziin hamileliği yolunda gider..

bu sayfada bişeyler okuman bile onu düşündüğünün göstergesi cnm ultrasonlara gir cinsiyetini öğren yada ona bişey olursa diye düşün bak annelik nasıl hissediliyo

Yaa canım tabiki düşünüyorum onu ama böyle hani bebek için yanıp tutuşanları görüyorum etrafımda ben hiç öyle değilim,

Görümcem minik kıyafetlerine falan bakarken çok duygulanıyo bende daha o yok,

Ondan diyorum işte anneliği daha hissedemiyorum diye,inş. hareket etmeye başlayınca karnımda hissederim ben de...

Son düzenleme:
cnm bazı devlet hastaneleri yapmıyo benm bulunduğum şehire gecen yıl geldi önce yapılmıyodu özelde aslında aldıkları para yasal değil bu konuyu cok konuştuk biz kimisi 40 50 kimi 350 400 diyo hastane ne koparırsa artık

cnm kolay mı buldun hemen ilk deneme fln sa olabilir yoksa 5 10 yıl bekleyenler fena oluyo ben cocuk görünce gözlerim doluyo hemen o bebek kıyafetlerinin içinde minik eller ayaklar düşün çok tatlı oluyolar

günaydınlar
nasılsınız?
ceyz sen nasıl oldun?

Ceyz canim nasil oldun, bugun hic yazmamissin sen evden giremiyorum demistin, izinli misin? Dr.a gorundun mu, gecmistir insallah ishalin canim merak ettim.. :44:

Çok teşekkürler kızlar,dün izinliydim daha doğrusu kalkıp da işe gelemedim Patates haşlamasıyla tüm günü geçirdim çok kötüydü
Bugün de çok iyi değilim ama çok şükür yemek yiyebiliyorum,akşam olsa eve gitsem daha bişe istemem.

ya kızlar ben bir şey sormak istiyorum.bu x-ray cihazlarından geçmek sakıncalı değil diye okudum internette.sizler napıyorsunuz geçiyor musunuz x-raylardan.
Canım mağaza kapılarında olanlardan geçiyorum ben ama alışveriş merkezlerinin giriş kapılarındaki cihazlardan geçmiyorum.Onlar zararlı diye biliyorum ben de.

Ahh ahh ben de daha yaptırmadım 6 ağustosta inş. Bebikimi özledim o da annesini 3 aydır hiç üzmemişti yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı. Ama olsun hareketlendi o yüzden böle oldu diye seviniyorum ben yine. İşe gelemesem de bulantıdan duramasam da, olumsuz düşünmeyecem hiç.

Çok şükür Allahım aratmadı da benden kaynaklanıyo sanırım,uzun bir süre hiç istemiyodum çocuk falan,hazır hissetmiyodum kendimi,

Sonradan içimde bi istek oluştu,kendimi alıştırmaya çalıştım çocuk fikrine,bir-iki ay içinde de oldu çok şükür,

Ne bileyim yapı olarak da duygusalımdır ama sanırım bu kötü zamanda nasıl çocuk yetiştiricem korkusu var bende,

Ondan sanırım bilemiyorum,

Rabbim kimseye aratmasın tabi,hayırlısıyla versin herkese,çoğu insan tedavilerle çocuk sahibi oluyo doğru diyosun aslında...

Son düzenleme:
günaydın hamilelik kıyafetleri alan varmı nerelerden alıyosunuz

yok cnm evdeki kıyafetlerimle idare ediyorum bayrama ankaya gidecem o zman bakacam inş...bulunduğum yerde alabileceğim biyer yok...

kızlarrr bu arada ikili testimin sonucu çıktı bugün 13.30 da gidecem dr.a ama öyküm yaş konusunda bişi söylemişti o kafama takıldı...yaşla down sendromu riski yakın olmamalıı diye beni yakın ve bütün değerlerimin yanındda cut of değerinin aldında yazıyor ama yaş ta öle bişi yazmıyor...umarım kötü bişi değildir...yaşım 28 rik olduğunuda snmıyorum ama anlamadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…