merhaba.. elevit kullanmaya başlıcan yazmışsın kabızlık yapmasından korkuyorum diye. bende elevit içiyorum bir kutu bitirdim ikinciye başladım. çok şükür kabızlık falan yapmadı. ama beslenme düzenide etkili olabilir ona dikkat edersen sorun olmaz:) bebeğimizi görmek çok güzel gerçekten.. ben 9 hafta 4 günlük daha bugün yeni görebildim kalp atışını duydum. çok hoştu kollar bacaklar baya bi hareketliydi ya inanamadım.. ama çok mutlu oldum . derin bi ohh çektim. ama 9 hafta olmasına rağmen vajinal ultrasonla net gördü.(rahmim tersmiş ondan mı bilemiyorum)
heheee yakalandık mıben ilk buraya takıldım diğerini sonradan farkettim orada muhabbetler çok çabuk ilerliyor burası daha sakin...dün hiç girmedim oraya başımın ağrısı nedeniyle oku oku bitmiyor valla diğeri burayı takip etmek daha kolay senide bekleriz sürekli buraya...
cnm benim migrenim olduğu için şimdilik vitamin olarak magnezyum verdi...magnezyum eksikliği migreni tetikliyormuş...bide demir+folik asit içeren ferplex fol verdi ama ishal yaptı bana en son gittiğim dr.da bırak demiri vücudun biraz dinlensin dedi...her dr. farklı kimi kan değerlerine bakıp ihtiyaç yoksa vermiyor kimisi normal çıksa bile değerler veriyor...calsiyuma falan daha ilerde başlıcam dedi dr.asıl gittiğim dr.a gidince söylicem ilacın ishal yaptığını olmadı değiştirsin..zaten tadı da çok iğrenç...ilaçla vitamin almaktan ziyade gıdalarla almak daha faydalı..gıdalarla keşfedilmemiş birçok vitamini de alabiliyorsun...bu yüzden birçok dr. ilaç yanlısı diil..pekmez içmeye çalış demir ilacından daha iyidir...magnezyumda muz da vardı sanırım...magnezyum eksikliği kramplara sebep oluyor buradan aanlayabilirsin ekskliğini..benim çok giriyor mesela ayaklarıma...
bende öyle hissediyorum ama düşününce sürekli onu korumak istiyorsun onun daha sağlıklı olması için bişiler yiyorsun araştırıyorsun inceliyorsun sende de kesinlikle öledir bu da senin annelik duygussuna sahip olduğuunu gösterir...hareketlerini hissetmeye başla daha çok anlarsın o zman...
ilk defa duyuyorum ben ama zaten burada x-ray falan yok sıkıntıda yok
heheee yakalandık mıben ilk buraya takıldım diğerini sonradan farkettim orada muhabbetler çok çabuk ilerliyor burası daha sakin...dün hiç girmedim oraya başımın ağrısı nedeniyle oku oku bitmiyor valla diğeri burayı takip etmek daha kolay senide bekleriz sürekli buraya...
takipteyim zaten sürekli
ilk defa duyuyorum ben ama zaten burada x-ray falan yok sıkıntıda yok
İyi ben tek değilmişim bari,sevindim valla,
Herkes bebek hareket etmeye başlayınca hissedersin anneliği diyolar,bakalım nolcak...
burdada xray cok fazla yok bi lcwda var diğerleri çalışmıyo bakıyorumda geçiyorum ama lcwdan geçmeme gibi bişey yok kapının dibinde hemen
herkese selamlar Allah nasip ederse bende sanirim subat annesi olucam. tam sonu oldugu icin mart basimi subat sonumu bilemedim herhalde büyük ihtimal subat olur :)))
bundan önce bir düsügüm var o yüzden biraz endiseliyim. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin
selam kızlar:) Allah nasip ederse ben de 6 şubatta anne olucam inşallah :))
dün ikili testi yaptırdım. 12+5 olmuşuz. bebeğim de 63 mm olmuş maşallahtahmini doğum tarihi de 6 şubatmış.. :)
ense kalınlığı ölçüldü 1.4 çıktı. kan testi de verdim 10 gün sonra sonucu alıncak ama internetten tahlil sonucuma baktım çıkan bi değer var pap-a 5.88 yazıyo.. ben hiçbişey anlamadım. 10 gün sonra sonucu alıcam yorumlıcak doktor ama ense kalınlığını ölcerken çok iyi görünüyo maşalllah dedi.. sizlerden bu testi yaptıran var mı?
hanımlar merhaba:) yeni katılıyorum aranıza ...
ben de bugün 2li test için gittim doktora. her şey yolunda dedi.
sonucu 10 gün sonra alıcam. bu arada devlet hastanelerinde ikili test yapmadıklarını
söylediler. bi dünya para bayıldık walla. sizin bu konuda bilginiz var mı?
amin canim. bir gün var aramizda :)))
hanımlar merhaba:) yeni katılıyorum aranıza ...
sonucu 10 gün sonra alıcam. bu arada devlet hastanelerinde ikili test yapmadıklarını
lahinal hayırlı olsun bebişin, sen de katıl bize herşeyi paylaşalım beraber:) bizi en iyi biz anlarız:)
bu sayfada bişeyler okuman bile onu düşündüğünün göstergesi cnm ultrasonlara gir cinsiyetini öğren yada ona bişey olursa diye düşün bak annelik nasıl hissediliyo
cnm bazı devlet hastaneleri yapmıyo benm bulunduğum şehire gecen yıl geldi önce yapılmıyodu özelde aslında aldıkları para yasal değil bu konuyu cok konuştuk biz kimisi 40 50 kimi 350 400 diyo hastane ne koparırsa artıkhanımlar merhaba:) yeni katılıyorum aranıza ...
Yaa canım tabiki düşünüyorum onu ama böyle hani bebek için yanıp tutuşanları görüyorum etrafımda ben hiç öyle değilim,
Görümcem minik kıyafetlerine falan bakarken çok duygulanıyo bende daha o yok,
Ondan diyorum işte anneliği daha hissedemiyorum diye,inş. hareket etmeye başlayınca karnımda hissederim ben de...
günaydınlar
nasılsınız?
ceyz sen nasıl oldun?
Ceyz canim nasil oldun, bugun hic yazmamissin sen evden giremiyorum demistin, izinli misin? Dr.a gorundun mu, gecmistir insallah ishalin canim merak ettim.. :44:
Canım mağaza kapılarında olanlardan geçiyorum ben ama alışveriş merkezlerinin giriş kapılarındaki cihazlardan geçmiyorum.Onlar zararlı diye biliyorum ben de.ya kızlar ben bir şey sormak istiyorum.bu x-ray cihazlarından geçmek sakıncalı değil diye okudum internette.sizler napıyorsunuz geçiyor musunuz x-raylardan.
mrb aybüke...biz daha ikili testimizi yaptırmadık...haftaya yaptırcaz inaşallah...ben istanbuldayım ve burada bir arkadaşım özele gidiyor ama testlerini devlete yaptırıyor...devletteki doktor yazıyormuş hemen sıkıntı olmuyor dedi...biz de öyle yapcaz sanırım...
cnm bazı devlet hastaneleri yapmıyo benm bulunduğum şehire gecen yıl geldi önce yapılmıyodu özelde aslında aldıkları para yasal değil bu konuyu cok konuştuk biz kimisi 40 50 kimi 350 400 diyo hastane ne koparırsa artık
cnm kolay mı buldun hemen ilk deneme fln sa olabilir yoksa 5 10 yıl bekleyenler fena oluyo ben cocuk görünce gözlerim doluyo hemen o bebek kıyafetlerinin içinde minik eller ayaklar düşün çok tatlı oluyolar
günaydın hamilelik kıyafetleri alan varmı nerelerden alıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?